Allah sabır versin canım burda senin durumunda olan çok arkadaş var yanlız olmadığını bil rahatlat kendini.Yanlız çocuk büyütmek çok zor eşinle paylaş sıkıntını desteğini arttırsin biraz ,kendine biraz zaman ayır, varsa bir akraban destek al.Hafta sonu çık bir hava al, bir fön çektir saçına. Üzme kendini herşey güzel olacak..Ya bazen sabrımın tükendiğini hissediyorum resmen dişlerimi sıkıp sinirlenme o daha Bebek bilinçli yapmıyor bugünlerde geçecek diyorum ama gözümden yaşlar süzülüyor o anda bugünler de böyleyim moralim çok çabuk çöküyor hiçbirşe
Çoğu kişi yaptırmıyor, ayrıca herkes ister sigorta yaptırmayı ama sen bana kuş kadar zam yapıp doğru dürüst doğum izni bile verme sora da hadi bakıcıya sigorta yap de? Çalışmasam daha karlı olur
Biz gidiyoz şu anBen genelde uykumda sıkışınca saçma sapan rüyalar görürüm sizinki daha komik olmuş
Öğleden sonra gidicez ama düşündüm de sabah gitsek daha iyi olucak sanki
canim benimkide heo cocuk bakmis hic kimse sigorta yapmamış simdiye kadar zaten baslarkende hic konusmadik kendi de istemedi talep ederdi izne gittiginizde yada ben izinliyken maasimi tam istiyorum demesini biliyo bunu da derdi diye düşünüyorum.yani bugun baska bir akrabasi kendi torununa bakiyormis tl le konusrlarken kizim bana ilk gun sigortami yaptı senin sigortan yok mu dedi dedi bana. hosuma gitmedi kimsenin hakkına girmek istemem tabi ama basta söylemedi ona gore bakardim bende .birde boyle ifade etnesinden haz etmedim yoklar gibi beni bende duymamazliga geldim.. arastrdm daha once sigortası olmayanlara devlet yizde elli destek veriomus çok istiyosa maasini 600 e cekerimm kendi bilir napim. iyi kadin allah var gozum arkada kalmio cok sukur ama bugunde kizi hastaneye gotrcem dio aksam yarin 11.30 da randevu almis sabah gelim mi dio ee gel dedim 8.30 da gelio bize 3 saat az mi ?? valla anlamıyorum ben 8.30 da gelmesi gerek 8.45 de gelio ben sut sag hazirlan cik gene gecikiyorum erken gel demedim hic demek ki demek lazım.zaten kiz gunde 3 -saat yatio ben ogke arasi geliyorum bir saat bende iyilikten maraz doguyor derlerdi de inanmazdim.du bakalim daha neler görcez
İyi akşamlar kızlar kac gündür okuyorum okuyorum tam yazicam bisey cikiyo :/bisoru canım gecmis olsun msjini gec farkettim kusura bakma tesekkur ederim sizinde asi sıkıntılı gecmis galiba sizede gecmis olsun canım
Freyza__ ben sek in günlük sutuyle fırında mayaliyorum canım 40 derecede tas gibi oluyo güvenilir acik sut bulursam onunla yapmak isterim tabiki
bebeem canimm yürütec konusunu bende burada acmak istemiştim fırsat olmadi bi türlü Dr lar önermiyo ama bu yaramazlar ele avuca sığmıyorlar artık ne yapsam bilemedim :/ buyuk oğluma kullanmıştık gerçi o binmek yerine üstüne çıkmayı tercih edip yürüyene kadar 3 yurutec kırmış olsada kullandı nihayetinde bisey olmadı ama oladabilirmis
Patates olur. Havuçla ıspanağı birleştirmeyin diyordu bir yerdeİspanakla nasıl bisey pisirsem kizlar
Bugün birşey oldu. Ben mama veriyordum. Kardeşim aldı biberonu ben vereyim sen oğlanı al diye. Gittim yeğenimi servisten aldım geldim. İçmemiş ben aldım bitirdi mamayı. 3-5 gün önce de Kaynanamlar burdaydı. Eşim benden önce gidince kız uyanmış mama vermeye çalışmışlar içmemiş. Ben gelince gene içti. Benden yada eşimden başkasından içmiyor sıpa bunu farkettim bugün. Var mı böyle şeyler sizde de
Canım gecmis olsun şimdidenBiz gidiyoz şu an
Bilmiyorum canım yaa hepsi farklı bisey diyo bizim Dr da hic önermedi ama biraz daha zorlarsa beni alacağım bu gidişle kontrollü kullanırız dediğin gibi 15 dk ve goz önünde takip ederekDr.umuz yurutec icin gunde 15 dk.dan 3 kez kullanabilirsiniz dedi canim
Sağlık ocagina paraben dedim o ne dedi ya :-/ nerde yasiyorum kimlere emanetiz?
Viyac ciyak bagirdi da aglamadiCanım gecmis olsun şimdidensıkıntısiz gecer insallah
Olduda bitti maşallah ..Geçmiş olsun..Viyac ciyak bagirdi da aglamadiben dizlerimin üstüne cokup feryat figan edecektim utanmasam
Bi boy ölçütler kafa ve ayak alti 63 cm dedi onceki ay 65di cekti herhalde. Kilo 7.700. Onca yedigi nere gidiyo bilmem. Bi de dalga gecer gibi o neymis yea demeleri var kan beynime sicradi.Eminim ki birçok sağlık çalışanından anneler olarak biz daha bilgiliyiz...
Açıkçası bende sağlık ocağına aile hekimime çok güvenmiyorum hiç gitmiyorum sadece aşısını yaptırdık diye bilgi veriyorum.
Olduda bitti maşallah ..Geçmiş olsun..
merhaba geçmiş olsun öncelikle bende kan ilacı kullanmıyorum hocamız her defasında kullanmalısın dıyo ama kullanmak gelmiyo içimden kana bakılmadan direk veriyolar6. ay aşısini olduk bugun. insallah ates yapmaz. derece elimde geziyorum:)) 12.ay asini saglik bakanligi 9a cekmis. 9. ayda olacaksiniz dedi. 8de kan alip degerlerine bakacaklarmis. ben kan ilaci kullanmiyorum, hic de tedirgin hissetmiyorum. 7 aya girer girmez kuzu etine ve kemik suyuna baslayacagim insallah onu bekliyorum. bakalim sonuclarimiz nasil çıkacak. o gun gelince burda bi kiyas yapariz artik düzenli kullanan, az kullanan hic kullanmayan sonuclar ne cikacak
%6 sanırım emin değilim.bikaç aya vergi dilimi değişir o da gider zatenYuzde kac zam oldu ayiptir sormasi
Bizimki öğle sonuna kaldı ya beynimde gerilim müzikleri çalıp duruyorBiz gidiyoz şu an
Biz gidiyoz şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?