2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Allah sabır versin canım burda senin durumunda olan çok arkadaş var yanlız olmadığını bil rahatlat kendini.Yanlız çocuk büyütmek çok zor eşinle paylaş sıkıntını desteğini arttırsin biraz ,kendine biraz zaman ayır, varsa bir akraban destek al.Hafta sonu çık bir hava al, bir fön çektir saçına. Üzme kendini herşey güzel olacak..

Yuzde kac zam oldu ayiptir sormasi

Canim cok uyguna bulmussun yalniz.ankarada hep mi boyle?

Dr.umuz yurutec icin gunde 15 dk.dan 3 kez kullanabilirsiniz dedi canim

Bizde de aynı canım benden ya da babasından içiyor ama özellikle akşamları babasını istiyor özlüyor sanırım

Geçen hafta sonu ilk kez kızıma kV ye gittik evi çok yabancıladı çok huysuzdu maması benden içmedi. Babası fa arkadaşının yanına gitmişti çağırdım artık geldi ondan içti ve uyudu minik sıpa

Dr.umuz yurutec icin gunde 15 dk.dan 3 kez kullanabilirsiniz dedi canim
Bilmiyorum canım yaa hepsi farklı bisey diyo bizim Dr da hic önermedi ama biraz daha zorlarsa beni alacağım bu gidişle kontrollü kullanırız dediğin gibi 15 dk ve goz önünde takip ederek

Sağlık ocagina paraben dedim o ne dedi ya :-/ nerde yasiyorum kimlere emanetiz?

Eminim ki birçok sağlık çalışanından anneler olarak biz daha bilgiliyiz...
Açıkçası bende sağlık ocağına aile hekimime çok güvenmiyorum hiç gitmiyorum sadece aşısını yaptırdık diye bilgi veriyorum.

Bi boy ölçütler kafa ve ayak alti 63 cm dedi onceki ay 65di cekti herhalde. Kilo 7.700. Onca yedigi nere gidiyo bilmem. Bi de dalga gecer gibi o neymis yea demeleri var kan beynime sicradi.

merhaba geçmiş olsun öncelikle bende kan ilacı kullanmıyorum hocamız her defasında kullanmalısın dıyo ama kullanmak gelmiyo içimden kana bakılmadan direk veriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…