2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Elbette canım herkes kendi evladından sorumlu ve hepimiz en doğruyu uygulamaya çalışıyoruz. Gereksiz ilaç yüklemeye karşıyım ben şahsen. 4. Ay kontrolünde dr boğazı kızarmış ilerlemesin diyip bi ilaç yazmıştı almadım bile, ama öyle alışmışız ki basit durumlarda bile ilacın gerekliliği fikrine, resmen huzursuz oldum ilacı vermeyerek kötü mü yapıyorum acaba diye. 2 gün ateş ölçerle gezdim, psikopat gb diktim gözleri oğlanın üzerine, en ufak öksürükte eczaneye koşucam ve ah salak kafam diye kendimi yiyip bitiricem sonuç olarak be ateşi çıktı ne huzursuz oldu ne de hasta oldu. İlacı alsaydım boş yere vermiş olucaktım kuzuma

Selam kızlar bebeğim 7. Ayına yeni giricek ek gıdaya geçen arkadaşlara bir sorum olucak sevze pürelerine soğan koyuyormusunuz

Canım sağlık ocagiysa boy çekmesi normal kilo içinde tesellim ilerde benim gibi sürekli diyet yapmaz bolca baklava yer. Benimki nasıl agladiydi utanmasam bende aglicaktim babamiza ben aglarim dedi kaçtı gitti
Bi boy ölçütler kafa ve ayak alti 63 cm dedi onceki ay 65di cekti herhalde. Kilo 7.700. Onca yedigi nere gidiyo bilmem. Bi de dalga gecer gibi o neymis yea demeleri var kan beynime sicradi.

%6 sanırım emin değilim.bikaç aya vergi dilimi değişir o da gider zaten

Bizimki öğle sonuna kaldı ya beynimde gerilim müzikleri çalıp duruyor sıkıntısız atlatır inş kuzun bu günü
Insallah seninki de cok aglamaz sikintisiz gecer. Biz eve geldik bir iki mizirdandi uyudu. Citcitli ile yatirdim. Asil ben fenayim be biri benle ilgilense ya

Canım sağlık ocagiysa boy çekmesi normal kilo içinde tesellim ilerde benim gibi sürekli diyet yapmaz bolca baklava yer. Benimki nasıl agladiydi utanmasam bende aglicaktim babamiza ben aglarim dedi kaçtı gitti
Gitmeyecem sozde bakalim 9.aya kadar kizdim çünkü. Ehe ehe paraben ne hihihi modundaydilar nasil kizdim anlatamam.
Benim yavrum aglamadi cok aglar aglar nefesi kesilir ya oyle ic cekti yattigi yerden alana kadar sonra durdu. Esim hemen kucakladi bana bile vermedi :) anlamadigim yiyiyor yiyiyor kilo yok. Hayir ailede böyle model yok kime cekti bu cocuk?

Pazartesi aşı oldu hala uyurken bile sizlaniyo yavrum. Hamileyken yapılan bir tetonaz açısından bir hafta uyuyamadim kolum sisti agridi küçücük bedenlere üc iğne bir damla veriyorlar yine iyi dayaniyorlar
Bencede cok ya tamam bir kerede gecyor gidiyor ama gel de bunu bir anneye anlat.

Ay dogru ateşi çıkmıştı yavrunun. Hiç is yapasim yok uyuyor ama basindan kalkmak istemiyorum
Bizde bu saatler de vurulmustuk uyudu bir buçuk saat falan sona huysuzdu falan ama öyle kahretmedi bizi akşam ateşlendi calpol verdim sonra gene ateşlendi artık 4 saatte bir verdim sabaha geçti ateşi.. Ertesi günde huysuzdu biraz okadar atlattık şükür ateşi ilkkez yaşadık çok korktum üzüldüm bende sabaha geçti ama şükür..

Kuzu etini haslayip buzluk da bulyon yapıp çorbasına katsam ölümü mukut31 cugum kusura bakma surekli birşeyler soruyom
Ben bu hafta çorbasını yaparken içine üç dört dana kuşbaşı koydum afiyetle yiyor bu arada söylemeyi unuttum tek porsiyon değildi benim çorbam, bikaç günlük yapıp dondurucuya koydum

Ben bu hafta çorbasını yaparken içine üç dört dana kuşbaşı koydum afiyetle yiyor bu arada söylemeyi unuttum tek porsiyon değildi benim çorbam, bikaç günlük yapıp dondurucuya koydum
Bende birkere tavuğun göğsünü elimde un ufak edip yemeğin suyunda yumuşatıp verdim çok sevdi,birkerede gene yemeğin içindeki kuzu etini öyle unufak edip suyuna daldırıp verdim onuda çok sevdi..Köfte yalatayim dedim geçen hafta bir kaptı meme gibi bütün suyunu emdi ben çekiyorum o basıyor çığlığı illa o köfte nin bütün suyunu emdi. Anası gibi etci olacak benimki sanırım..

Bak sen dedin de hatırladım geçen h.sonu mangalda köfte pişti babası yalatayım azcık dedi, sonraki dramı anlatamam ağzından çektikçe bastı çığlığı. Masadan uzaklaştırdık da unuttu ancak, bıraksak alıcak eline ızgarayı mangal yelliycek

içimde
içinde maudanoz olduğu için sadece 1 kere ben mari ısıt. Maydanoz da nitrat var. Bir daha verme. Ispanak maydanoz gibi yeşil saplılarda nitrat ısıttıkça nitrite donuyor

Anladim canim ben corbayi cok yapip 3'gun veriyorum bugun ben mari usulu isitirim da yarin sonraki gun hic mi vermeyeyim onu anlamadim.

Aile hekimimizde is yok bizimde sorgusuz sualsiz ben hangi ilaci istersem yaziyor geciyor ama ebe hemsiremuz emel hemsire cok iyi çok şükür :) o yuzden tasinirsak ta saglik ocaguni degistirmeyecegiz.

Viyac ciyak bagirdi da aglamadi ben dizlerimin üstüne cokup feryat figan edecektim utanmasam

Bende geriliyorum asilarda babasi giydirip kucagina aliyor sakinlestiriyor.Çok geçmiş olsun canım sorunsuz gunu gecirdi mi tamamdir hadi inşallah.

merhaba geçmiş olsun öncelikle bende kan ilacı kullanmıyorum hocamız her defasında kullanmalısın dıyo ama kullanmak gelmiyo içimden kana bakılmadan direk veriyolar

Bende 6. Aydan sonra anneden alinan demir dusuyor demelerine ragmen icim el vermiyor o kan ilacinin yerine her sabah pekmez katiyorum kahvaltisina birde toz seklinde yemeklere katilan bi ilac varmis demir icin cok gerekirse onu bulmaya calisacagim nutribisey de hatirlayamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…