- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
sen bilirsin canım. Calpol sadece ateş düşürücü değil. Aynı minoset parol gibi. Ben ateş yukselmesinin yanında ağrısını da alsın diye verdim. Sonra resmen koca karı gibi inliyor her seferinde. Aşı etkisi aynı gribal enfeksiyon gibi oluyor çünkü
Sağol canım biz 2 haftayı geçti vurulduk çok ateşli geçti umarım sizinki iyi geçer.Tesekkur ederiz darisi basiniza
Bi boy ölçütler kafa ve ayak alti 63 cm dedi onceki ay 65di cekti herhalde. Kilo 7.700. Onca yedigi nere gidiyo bilmem. Bi de dalga gecer gibi o neymis yea demeleri var kan beynime sicradi.
Insallah seninki de cok aglamaz sikintisiz gecer. Biz eve geldik bir iki mizirdandi uyudu. Citcitli ile yatirdim. Asil ben fenayim be biri benle ilgilense ya%6 sanırım emin değilim.bikaç aya vergi dilimi değişir o da gider zaten
Bizimki öğle sonuna kaldı ya beynimde gerilim müzikleri çalıp duruyorsıkıntısız atlatır inş kuzun bu günü
Amin canim insallah :)Canım geçmiş olsun inşallah sorunsuz geçer
Gitmeyecem sozde bakalim 9.aya kadar kizdim çünkü. Ehe ehe paraben ne hihihi modundaydilar nasil kizdim anlatamam.Canım sağlık ocagiysa boy çekmesi normal kilo içinde tesellim ilerde benim gibi sürekli diyet yapmaz bolca baklava yer. Benimki nasıl agladiydi utanmasam bende aglicaktim babamiza ben aglarim dedi kaçtı gitti
Ay dogru ateşi çıkmıştı yavrunun. Hiç is yapasim yok uyuyor ama basindan kalkmak istemiyorumSağol canım biz 2 haftayı geçti vurulduk çok ateşli geçti umarım sizinki iyi geçer.
Bencede cok yaPazartesi aşı oldu hala uyurken bile sizlaniyo yavrum. Hamileyken yapılan bir tetonaz açısından bir hafta uyuyamadim kolum sisti agridi küçücük bedenlere üc iğne bir damla veriyorlar yine iyi dayaniyorlar
Ohh cok sukur canimm aferin AlperimeViyac ciyak bagirdi da aglamadiben dizlerimin üstüne cokup feryat figan edecektim utanmasam
Bizde bu saatler de vurulmustuk uyudu bir buçuk saat falan sona huysuzdu falan ama öyle kahretmedi bizi akşam ateşlendi calpol verdim sonra gene ateşlendi artık 4 saatte bir verdim sabaha geçti ateşi.. Ertesi günde huysuzdu biraz okadar atlattık şükür ateşi ilkkez yaşadık çok korktum üzüldüm bende sabaha geçti ama şükür..Ay dogru ateşi çıkmıştı yavrunun. Hiç is yapasim yok uyuyor ama basindan kalkmak istemiyorum
Ben bu hafta çorbasını yaparken içine üç dört dana kuşbaşı koydum afiyetle yiyorKuzu etini haslayip buzluk da bulyon yapıp çorbasına katsam ölümümukut31 cugum kusura bakma surekli birşeyler soruyom
Ben bu hafta çorbasını yaparken içine üç dört dana kuşbaşı koydum afiyetle yiyorbu arada söylemeyi unuttum tek porsiyon değildi benim çorbam, bikaç günlük yapıp dondurucuya koydum
Hee he :) benimkide uzuyo esim traş zamanın gelmis senin diyoBu arada bende sacimi kestirdim. Ama oyle Miley cyrusa falan degil sacina jole sürmemiş burak ozcivite benzedim ben
Bende birkere tavuğun göğsünü elimde un ufak edip yemeğin suyunda yumuşatıp verdim çok sevdi,birkerede gene yemeğin içindeki kuzu etini öyle unufak edip suyuna daldırıp verdim onuda çok sevdi..Köfte yalatayim dedim geçen hafta bir kaptı meme gibi bütün suyunu emdi ben çekiyorum o basıyor çığlığı illa o köfte nin bütün suyunu emdi. Anası gibi etci olacak benimki sanırım..Ben bu hafta çorbasını yaparken içine üç dört dana kuşbaşı koydum afiyetle yiyorbu arada söylemeyi unuttum tek porsiyon değildi benim çorbam, bikaç günlük yapıp dondurucuya koydum
Bende birkere tavuğun göğsünü elimde un ufak edip yemeğin suyunda yumuşatıp verdim çok sevdi,birkerede gene yemeğin içindeki kuzu etini öyle unufak edip suyuna daldırıp verdim onuda çok sevdi..Köfte yalatayim dedim geçen hafta bir kaptı meme gibi bütün suyunu emdi ben çekiyorum o basıyor çığlığı illa o köfte nin bütün suyunu emdi. Anası gibi etci olacak benimki sanırım..
içimde
içinde maudanoz olduğu için sadece 1 kere ben mari ısıt. Maydanoz da nitrat var. Bir daha verme. Ispanak maydanoz gibi yeşil saplılarda nitrat ısıttıkça nitrite donuyor
Eminim ki birçok sağlık çalışanından anneler olarak biz daha bilgiliyiz...
Açıkçası bende sağlık ocağına aile hekimime çok güvenmiyorum hiç gitmiyorum sadece aşısını yaptırdık diye bilgi veriyorum.
Viyac ciyak bagirdi da aglamadiben dizlerimin üstüne cokup feryat figan edecektim utanmasam
merhaba geçmiş olsun öncelikle bende kan ilacı kullanmıyorum hocamız her defasında kullanmalısın dıyo ama kullanmak gelmiyo içimden kana bakılmadan direk veriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?