Bana mangal demiyecektin yaBak sen dedin de hatırladım geçen h.sonu mangalda köfte pişti babası yalatayım azcık dedi, sonraki dramı anlatamamağzından çektikçe bastı çığlığı. Masadan uzaklaştırdık da unuttu ancak, bıraksak alıcak eline ızgarayı mangal yelliycek
Oh sizin 15 gün atmis :) ay insallah rahat gecer sizin de ya. Havalar da isiniyor o zamana giydir citcitliyi oh mis :) ama o papyonu tak yine :)) yirim papyonunu onun :)Ohh cok sukur canimm aferin AlperimeDarısı bize dicem de daha cok var 4. Ay aşıları gec olunca 6. Ayda 15 Nisan'a sarktı
Benimki de uyaniyor simdi. Asi isi cumaya gelince iyi ouyor en azindan yarin esim evde gece bakariz yavruma. Simdilik keyfi yerinde bakalim.Bizde bu saatler de vurulmustuk uyudu bir buçuk saat falan sona huysuzdu falan ama öyle kahretmedi bizi akşam ateşlendi calpol verdim sonra gene ateşlendi artık 4 saatte bir verdim sabaha geçti ateşi.. Ertesi günde huysuzdu biraz okadar atlattık şükür ateşi ilkkez yaşadık çok korktum üzüldüm bende sabaha geçti ama şükür..
Asker arkadasim dedi bana ya :-/ ben ona sorarim malum gunlerde asker arkadasini.Hee he :) benimkide uzuyo esim traş zamanın gelmis senin diyo
Aynen canim bugünü atlatsak yarin gezdirirz falan gecer gün. Dedigin nutrigen ferromixin. O var diye kizdim ya bugun. Bebeginin gelişimi geri kalacak nasil vermezsin e paraben falan? O ne ki? Kim diyo bunlari? Kimden duydun? Aa dedigin seyi n11 satiyor dediler sahtedir bitkseldire getirdiler lafi.Cildirdim.Anladim canim ben corbayi cok yapip 3'gun veriyorum bugun ben mari usulu isitirim da yarin sonraki gun hic mi vermeyeyim onu anlamadim.
Aile hekimimizde is yok bizimde sorgusuz sualsiz ben hangi ilaci istersem yaziyor geciyor ama ebe hemsiremuz emel hemsire cok iyi çok şükür :) o yuzden tasinirsak ta saglik ocaguni degistirmeyecegiz.
Bende geriliyorum asilarda babasi giydirip kucagina aliyor sakinlestiriyor.Çok geçmiş olsun canım sorunsuz gunu gecirdi mi tamamdir hadi inşallah.
Bende 6. Aydan sonra anneden alinan demir dusuyor demelerine ragmen icim el vermiyor o kan ilacinin yerine her sabah pekmez katiyorum kahvaltisina birde toz seklinde yemeklere katilan bi ilac varmis demir icin cok gerekirse onu bulmaya calisacagim nutribisey de hatirlayamiyorum.
Bana mangal demiyecektin yaYarın mangal yakmak elzem oldu artık. Umarım yağmur yağmaz..
Bilmiyorum canım yaa hepsi farklı bisey diyo bizim Dr da hic önermedi ama biraz daha zorlarsa beni alacağım bu gidişle kontrollü kullanırız dediğin gibi 15 dk ve goz önünde takip ederek
Benim bebisim emekliyor oturuyor benim ilk oglumsa 9 aylik emekleyip 12. Ayda yurumustuEmeklemeye başlayan bebis var mi arkadaşlar?? Bir yakinim 5 aylıkken engellemiş kızı biz daha balık gibi çırpınıyor sadece yuvarlaniyoruz daha gerçi her bebek emeklemez ama merak ettim varmı emekleyen.. Çok az desteksiz ayaklarından destek alarak oturmaya çalışıyor bıdık tabi hastalık yıprattı bizi
Yüzünde kırmızı lekeler var kizimin 2-3 gundur, antibiyotiği keseli 2 gün oldu o mu yaptiki, muz ve yumurta sarisi hep veriyordum onlarda yapmış olabilir
Bu arada bende sacimi kestirdim. Ama oyle Miley cyrusa falan degil sacina jole sürmemiş burak ozcivite benzedim ben
Kaç aylık bebeğin canımBenim bebisim emekliyor oturuyor benim ilk oglumsa 9 aylik emekleyip 12. Ayda yurumustu
Da bende bi degisik durduOooo yakisiklidir ama o
Tesekkur ederim canim Allah kolaylik versin. Bana da yalnizliktan tek basina ugrasmaktan gina geldi. Doguma temizlik yapip gittim. Yarim günü almadi evin dagilmasi odur budur toparlayamadim adam gibi. 3 haftadir temizlik yapiyorum haliyle bitmiyor. Benimki seninkine nazaran sakin ama odanin kapisina uzandigim an basiyor yaygarayi. Oturmaya falan baslasalar rahat ederiz insallah.bebeem geçmiş olsun cnm
sade kahve sorunsuz atlatırsınız inşallah. Bzm de bugündü pztsiye kaldı inşllh kolay geçer
bayan34 cnm bn de aynıyım 3 gün önce ağladım eşime "ben ben olmaktan çıktım çok yoruldum. Bütün gün hiçbirşey yapamadığım gibi gece oğlum yattıktan sonra birsürü şey yapmaya çalışıyorm " diye. Gerçekten de öyle. En erken 2 de yatabiliyorm çoğu zaman 4ü buluyo banyo yapmaya üşeniyorm ki kendimle ilgili tek yaptığım şey bu. Bütün gün sırtmı yaslayamıyorm bi de uyuturken zorlandım mı tamam ağlıyorm öyle. Yardımcı olacak çok kişi var ama hiçkimse yok. Herkesten nefret eder oldum ve bunu da kimseyle paylaşamıyorm. Ama 2 gündür Allah razı olsun eşim sabah 1-1,5 saat baktı ben uyudum o kadar faydası oldu ki hep böyle yapsa keşke ama önceden birileri sevmeye gelince mutfak falan topluyodum şimdi "ay çok ağır, ay durmuyo, ay annesi seni istiyor " deyip bana veriyolar ben oynatıyorm karşıdan konuşuyolar gülüyolar. Gelmeyin o zaman arkdş. Başta da KV-KP İKİLİSİ. Her gün çocuk sevmeye geliyolar foto çekecekler uykusu var bn güldürmeye çalışıyorm... Böyle işte yalnız değilsin yani. Oğlum kıpırdamadan yemek yiyen ya da yere koyunca duran kucağımdayken sabit duran yatırınca hemen uyuyan bi bebek olmadı hiç. Kendimi alıştırmaya çalışıyorm tabiki arada bnde sinir kalmıyo yani. İnşllh zamanla düzelecekler diyorm ya da büyüdükçe farklı sorunları olacak. Allah sağlık versin önce de sonra huzur ve sabır...
Maşallah canım benimkide emeklemek harici diğerlerini yapıyor.Büyük kızımda 10 aylık yürümüştü..Oğlanlar biraz tembel oluyor sanırım.2 eylul dogumlu
Da bende bi degisik durduya da kisa sacli olmayi unutmusum :)) ay son filmini izleyemedim hala sinema hayal artik malum.
Evet fragmani eglenceliydi :) esim de annene birakiriz dedi ama icim elvermiyor. Biraz da onsuz birsey yapmak istemiyorum sanirim. Ben esime dedim teker teker girelim diye de istemediHangi film? Murat bozla olan mi?
Sinema hayal evet kv siz gidin ben bakarim aksam istediginiz yere gezin diyor ama biz birakamiyoruz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?