2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bana mangal demiyecektin yaYarın mangal yakmak elzem oldu artık. Umarım yağmur yağmaz..

Ohh cok sukur canimm aferin Alperime Darısı bize dicem de daha cok var 4. Ay aşıları gec olunca 6. Ayda 15 Nisan'a sarktı
Oh sizin 15 gün atmis :) ay insallah rahat gecer sizin de ya. Havalar da isiniyor o zamana giydir citcitliyi oh mis :) ama o papyonu tak yine :)) yirim papyonunu onun :)

Benimki de uyaniyor simdi. Asi isi cumaya gelince iyi ouyor en azindan yarin esim evde gece bakariz yavruma. Simdilik keyfi yerinde bakalim.

Aynen canim bugünü atlatsak yarin gezdirirz falan gecer gün. Dedigin nutrigen ferromixin. O var diye kizdim ya bugun. Bebeginin gelişimi geri kalacak nasil vermezsin e paraben falan? O ne ki? Kim diyo bunlari? Kimden duydun? Aa dedigin seyi n11 satiyor dediler sahtedir bitkseldire getirdiler lafi.Cildirdim.

Bilmiyorum canım yaa hepsi farklı bisey diyo bizim Dr da hic önermedi ama biraz daha zorlarsa beni alacağım bu gidişle kontrollü kullanırız dediğin gibi 15 dk ve goz önünde takip ederek

Valla 15×3 45 dk eder :)
Ben de almayi dusunmuyorum aslinda da cok zorda kalirsam gunde 45 dk zararli olacagini sanmam.bence onermemelrrinin sebebi o sureyi kontrol edemeyebiliriz

Benim bebisim emekliyor oturuyor benim ilk oglumsa 9 aylik emekleyip 12. Ayda yurumustu

bebeem geçmiş olsun cnm
sade kahve sorunsuz atlatırsınız inşallah. Bzm de bugündü pztsiye kaldı inşllh kolay geçer
bayan34 cnm bn de aynıyım 3 gün önce ağladım eşime "ben ben olmaktan çıktım çok yoruldum. Bütün gün hiçbirşey yapamadığım gibi gece oğlum yattıktan sonra birsürü şey yapmaya çalışıyorm " diye. Gerçekten de öyle. En erken 2 de yatabiliyorm çoğu zaman 4ü buluyo banyo yapmaya üşeniyorm ki kendimle ilgili tek yaptığım şey bu. Bütün gün sırtmı yaslayamıyorm bi de uyuturken zorlandım mı tamam ağlıyorm öyle. Yardımcı olacak çok kişi var ama hiçkimse yok. Herkesten nefret eder oldum ve bunu da kimseyle paylaşamıyorm. Ama 2 gündür Allah razı olsun eşim sabah 1-1,5 saat baktı ben uyudum o kadar faydası oldu ki hep böyle yapsa keşke ama önceden birileri sevmeye gelince mutfak falan topluyodum şimdi "ay çok ağır, ay durmuyo, ay annesi seni istiyor " deyip bana veriyolar ben oynatıyorm karşıdan konuşuyolar gülüyolar. Gelmeyin o zaman arkdş. Başta da KV-KP İKİLİSİ. Her gün çocuk sevmeye geliyolar foto çekecekler uykusu var bn güldürmeye çalışıyorm... Böyle işte yalnız değilsin yani. Oğlum kıpırdamadan yemek yiyen ya da yere koyunca duran kucağımdayken sabit duran yatırınca hemen uyuyan bi bebek olmadı hiç. Kendimi alıştırmaya çalışıyorm tabiki arada bnde sinir kalmıyo yani. İnşllh zamanla düzelecekler diyorm ya da büyüdükçe farklı sorunları olacak. Allah sağlık versin önce de sonra huzur ve sabır...

Tesekkur ederim canim Allah kolaylik versin. Bana da yalnizliktan tek basina ugrasmaktan gina geldi. Doguma temizlik yapip gittim. Yarim günü almadi evin dagilmasi odur budur toparlayamadim adam gibi. 3 haftadir temizlik yapiyorum haliyle bitmiyor. Benimki seninkine nazaran sakin ama odanin kapisina uzandigim an basiyor yaygarayi. Oturmaya falan baslasalar rahat ederiz insallah.

Slm kızlar naslsnz?? Demir damlasına baslican bugünkan değerlerimiz dusmus .sizler nasılveriyosunuz.dDr umuz gündeiki kez 8er damla ver dedi.ama bi arkdsn Dru da kilosu kadar güne1 kez ver demiş,bugün portakal suyuna damlatip verdim sonrada çeyrek bardak portakal suyu vedim.c vitamininden daha iyi emiliyomus ya ..sizler nasıl ve nekadar veryrsnz

Hangi film? Murat bozla olan mi?
Sinema hayal evet kv siz gidin ben bakarim aksam istediginiz yere gezin diyor ama biz birakamiyoruz ki
Evet fragmani eglenceliydi :) esim de annene birakiriz dedi ama icim elvermiyor. Biraz da onsuz birsey yapmak istemiyorum sanirim. Ben esime dedim teker teker girelim diye de istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…