Evet fragmani eglenceliydi :) esim de annene birakiriz dedi ama icim elvermiyor. Biraz da onsuz birsey yapmak istemiyorum sanirim. Ben esime dedim teker teker girelim diye de istemedi
O da artik ailenin bi ferdi onsuz birseyler yapmak isime gelmiyor o mutlu olunca bende mutluyum zaten :)Onsuz eglenmek istemiyorum ben de sanki ayip olur uzulur kirilir gibi
Ben isterim aslinda :)Arkadaslar bulusma yapsak mi? Ne dersiniz?
Benim bebisim emekliyor oturuyor benim ilk oglumsa 9 aylik emekleyip 12. Ayda yurumustu
Oh masallah :) bak iste doktorun ne kadar bilincli... benimki asidan sonraki ikinci uykusunda bakalim.Vee kaçınılmaz son, iğnelerimizi yiyip geldik. Dr kontrolüne götürdük önce, demir kullanmak istemiyorum dedim gerek yok zaten, 9. Ayda testlerini yapar bakarız duruma dedi. 9.250 gr 70 cm olmuş sıpamgece ateş için nöbet tutarız artık babasıyla
Vee kaçınılmaz son, iğnelerimizi yiyip geldik. Dr kontrolüne götürdük önce, demir kullanmak istemiyorum dedim gerek yok zaten, 9. Ayda testlerini yapar bakarız duruma dedi. 9.250 gr 70 cm olmuş sıpamgece ateş için nöbet tutarız artık babasıyla
Maşallah canım geçmiş olsunVee kaçınılmaz son, iğnelerimizi yiyip geldik. Dr kontrolüne götürdük önce, demir kullanmak istemiyorum dedim gerek yok zaten, 9. Ayda testlerini yapar bakarız duruma dedi. 9.250 gr 70 cm olmuş sıpamgece ateş için nöbet tutarız artık babasıyla
bebeem geçmiş olsun cnm
sade kahve sorunsuz atlatırsınız inşallah. Bzm de bugündü pztsiye kaldı inşllh kolay geçer
@bayan34 cnm bn de aynıyım 3 gün önce ağladım eşime "ben ben olmaktan çıktım çok yoruldum. Bütün gün hiçbirşey yapamadığım gibi gece oğlum yattıktan sonra birsürü şey yapmaya çalışıyorm " diye. Gerçekten de öyle. En erken 2 de yatabiliyorm çoğu zaman 4ü buluyo banyo yapmaya üşeniyorm ki kendimle ilgili tek yaptığım şey bu. Bütün gün sırtmı yaslayamıyorm bi de uyuturken zorlandım mı tamam ağlıyorm öyle. Yardımcı olacak çok kişi var ama hiçkimse yok. Herkesten nefret eder oldum ve bunu da kimseyle paylaşamıyorm. Ama 2 gündür Allah razı olsun eşim sabah 1-1,5 saat baktı ben uyudum o kadar faydası oldu ki hep böyle yapsa keşke amaönceden birileri sevmeye gelince mutfak falan topluyodum şimdi "ay çok ağır, ay durmuyo, ay annesi seni istiyor " deyip bana veriyolar ben oynatıyorm karşıdan konuşuyolar gülüyolar. Gelmeyin o zaman arkdş. Başta da KV-KP İKİLİSİ. Her gün çocuk sevmeye geliyolar foto çekecekler uykusu var bn güldürmeye çalışıyorm... Böyle işte yalnız değilsin yani. Oğlum kıpırdamadan yemek yiyen ya da yere koyunca duran kucağımdayken sabit duran yatırınca hemen uyuyan bi bebek olmadı hiç. Kendimi alıştırmaya çalışıyorm tabiki arada bnde sinir kalmıyo yani. İnşllh zamanla düzelecekler diyorm ya da büyüdükçe farklı sorunları olacak. Allah sağlık versin önce de sonra huzur ve sabır...
bi sıkıntı yok dimi? İnş bu geceyi rahat atlatırızOh masallah :) bak iste doktorun ne kadar bilincli... benimki asidan sonraki ikinci uykusunda bakalim.
Ohh maşallah canım geçti gitti
Maşallah canım geçmiş olsun
İnşallah cnm bakalım görcezTesekkur ederim canim Allah kolaylik versin. Bana da yalnizliktan tek basina ugrasmaktan gina geldi. Doguma temizlik yapip gittim. Yarim günü almadi evin dagilmasi odur budur toparlayamadim adam gibi. 3 haftadir temizlik yapiyorum haliyle bitmiyor. Benimki seninkine nazaran sakin ama odanin kapisina uzandigim an basiyor yaygarayi. Oturmaya falan baslasalar rahat ederiz insallah.
Sağol cnm bu arada izmir e beklerimArkadaslar bulusma yapsak mi? Ne dersiniz?
Kötü bi teklifEvet fragmani eglenceliydi :) esim de annene birakiriz dedi ama icim elvermiyor. Biraz da onsuz birsey yapmak istemiyorum sanirim. Ben esime dedim teker teker girelim diye de istemedi
Geçmiş olsun cnm inşllh çıkmaz. Maşallah :7;Vee kaçınılmaz son, iğnelerimizi yiyip geldik. Dr kontrolüne götürdük önce, demir kullanmak istemiyorum dedim gerek yok zaten, 9. Ayda testlerini yapar bakarız duruma dedi. 9.250 gr 70 cm olmuş sıpamgece ateş için nöbet tutarız artık babasıyla
Evet cnm yanyana evler ama Kv sevmeye gelip ay annesini istiyo diyenlerden biri cnm. Eşim bile annemden medet umma, minnet etme diyo faydası olmaz sana diyo hatta kaç kere ben de eşim de söyledik yardımcı ol diye. 1 saat oğluma bakıp gitti bikaç kez o arada iş yaptım ben sonra akşam olunca yemek yapamadım vaktim olmadı dedi. Sanki 1 saat bizde durunca yapamamış gibi. O zmndan beri yemek verince de almadm var dedim olmasa bilekayinvalideNe rica etsen bakmaz mi ki bi iki saat..ya da emrivaki yapsan.evleriniz yakındı sanırım.götür bırak kaçbiz tek çocukta böyle olduk.2 tane olsa napariz acaba.huni şart olur bana valla.
Maşallah canım benimkide emeklemek harici diğerlerini yapıyor.Büyük kızımda 10 aylık yürümüştü..Oğlanlar biraz tembel oluyor sanırım.
Koskoca kk eylül anneleri olarak 2 kisi birakmazlar bizi hellam :-/Sadece ikimiz istiyoruz anlasilan
Bi sikinti yok az sicak gibi geldi verdim calpol şu an tepiniyor orumcekte :) benim de korkum gece icin bakalim onu da atlattik mi tamam :)bi sıkıntı yok dimi? İnş bu geceyi rahat atlatırız
Sağolun kızlarumarım geçip gitmiştir
Önemli olan oturabilmesi canım emeklemesi çok önemli değil oturabilmesi sağa sola dönmesi motor gelişimi için yeterli,hiç emeklemiyedebilir bu bir sorun değil üzülme ayrıca daha erken 6,5 aylık bebek çok nadir emekler,onlarda geleceğin bombaları dır benim büyük kız gibi hala ele avuca sığmaz..Geçmiş olsun canim kolay atlatirsiniz inşallah kilosu boyu için de maşallah :)
En tembel benimki sanırım oturuyor oturmasina da yuvarlanip deviri veriyor kicini :) Emekleme dersen geri vites şimdilik..
Anadolu yakasında yım herturlu buluşmaya kavuşmaya talibimKoskoca kk eylül anneleri olarak 2 kisi birakmazlar bizi hellam :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?