2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Vee kaçınılmaz son, iğnelerimizi yiyip geldik. Dr kontrolüne götürdük önce, demir kullanmak istemiyorum dedim gerek yok zaten, 9. Ayda testlerini yapar bakarız duruma dedi. 9.250 gr 70 cm olmuş sıpam gece ateş için nöbet tutarız artık babasıyla

Oh masallah :) bak iste doktorun ne kadar bilincli... benimki asidan sonraki ikinci uykusunda bakalim.

Maşallah canım geçmiş olsun

kızlar son 3 gündür oğlum acayip iştahsız.ne mama ne anne sütü ne de başka bişey.zar zor mama veriyorum yine ama toplam 400 cc bile yapmıyodur emdiğiyle birlikte.dişten mi diyorum ama öyle aman aman bi huysuzlugu falan yok.gece sık uyaniyo ama çok aglamiyo salliyorum ya da emziriyorum uyuyo.dişi çıkanlar siz ne dersiniz.ondan olabilir mi.

Burada bir anne " kız bebek anneleri vajina tıkanıklığına dikkat edin" demişti.

Ben baktım ama bişey anlamadım tıkanıklık varsa nasıl anlıyoruz?

kayinvalideNe rica etsen bakmaz mi ki bi iki saat..ya da emrivaki yapsan.evleriniz yakındı sanırım.götür bırak kaçbiz tek çocukta böyle olduk.2 tane olsa napariz acaba.huni şart olur bana valla.

İnşallah cnm bakalım görcez

@bayan34 Yvzbt Allah yardimciniz olsun kizlar.
bebeem sunnet yaptirmadin di mi? Yazdiklarini okuyunca sunnete gidiosun sanmistim da asiymis.gecmis olsun.

Arkadaslar bulusma yapsak mi? Ne dersiniz?
Sağol cnm bu arada izmir e beklerim

Evet fragmani eglenceliydi :) esim de annene birakiriz dedi ama icim elvermiyor. Biraz da onsuz birsey yapmak istemiyorum sanirim. Ben esime dedim teker teker girelim diye de istemedi
Kötü bi teklif

Geçmiş olsun cnm inşllh çıkmaz. Maşallah :7;
kayinvalideNe rica etsen bakmaz mi ki bi iki saat..ya da emrivaki yapsan.evleriniz yakındı sanırım.götür bırak kaçbiz tek çocukta böyle olduk.2 tane olsa napariz acaba.huni şart olur bana valla.
Evet cnm yanyana evler ama Kv sevmeye gelip ay annesini istiyo diyenlerden biri cnm. Eşim bile annemden medet umma, minnet etme diyo faydası olmaz sana diyo hatta kaç kere ben de eşim de söyledik yardımcı ol diye. 1 saat oğluma bakıp gitti bikaç kez o arada iş yaptım ben sonra akşam olunca yemek yapamadım vaktim olmadı dedi. Sanki 1 saat bizde durunca yapamamış gibi. O zmndan beri yemek verince de almadm var dedim olmasa bile 2 çocuğu olanlara çok imreniyorm ama 6 ayda ömrümden 10 yıl gitti 2. si zor yani. Tani 3-5 sene sonra yazışıyo olursak görcez :))

Geçmiş olsun canim kolay atlatirsiniz inşallah kilosu boyu için de maşallah :)

Maşallah canım benimkide emeklemek harici diğerlerini yapıyor.Büyük kızımda 10 aylık yürümüştü..Oğlanlar biraz tembel oluyor sanırım.

En tembel benimki sanırım oturuyor oturmasina da yuvarlanip deviri veriyor kicini :) Emekleme dersen geri vites şimdilik..

Geçmiş olsun canim kolay atlatirsiniz inşallah kilosu boyu için de maşallah :)

En tembel benimki sanırım oturuyor oturmasina da yuvarlanip deviri veriyor kicini :) Emekleme dersen geri vites şimdilik..
Önemli olan oturabilmesi canım emeklemesi çok önemli değil oturabilmesi sağa sola dönmesi motor gelişimi için yeterli,hiç emeklemiyedebilir bu bir sorun değil üzülme ayrıca daha erken 6,5 aylık bebek çok nadir emekler,onlarda geleceğin bombaları dır benim büyük kız gibi hala ele avuca sığmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…