Yalova ya Gelirseniz ben de bulusabilirimSadece ikimiz istiyoruz anlasilan
yok canım en tembel benimki.yana falan donuyo ama yuvarlanma geri ileri hiç bişe yok.hep ana kucağında durduğu için sanırım.geniş alana koyduğumda da kiprasmiyo pek.bide biberon dişlik falan da tutmuyo kendi.hep devletten bekliyo eller yanda.Sizinkiler de öyle miGeçmiş olsun canim kolay atlatirsiniz inşallah kilosu boyu için de maşallah :)
En tembel benimki sanırım oturuyor oturmasina da yuvarlanip deviri veriyor kicini :) Emekleme dersen geri vites şimdilik..
Duzcedeyim ama gelebilirim niyetim var zaten :)Anadolu yakasında yım herturlu buluşmaya kavuşmaya talibim
Geçmiş olsun canim kolay atlatirsiniz inşallah kilosu boyu için de maşallah :)
En tembel benimki sanırım oturuyor oturmasina da yuvarlanip deviri veriyor kicini :) Emekleme dersen geri vites şimdilik..
Insallah canimm papyonu takicam da rahat bırakmıyo ki boynundan cok ağzında oluyo :))Oh sizin 15 gün atmis :) ay insallah rahat gecer sizin de ya. Havalar da isiniyor o zamana giydir citcitliyi oh mis :) ama o papyonu tak yine :)) yirim papyonunu onun :)
Anladim canim ben corbayi cok yapip 3'gun veriyorum bugun ben mari usulu isitirim da yarin sonraki gun hic mi vermeyeyim onu anlamadim.
Evet içinde maydanoz ıspanak pazı olan tüm yeşil sebzeli yiyecekleri sadece günlük yap. 3 gün verme. Ayrıca havuçla ıspanağı da aynı anda verme.
Valla çok ihtiyacım var şu ek gıdada farklı önerilere.... Sebze meyve beni öldürecek. Hepsini kağıt havlular yiyiyor ya. Kağıt havluların gelişimi oldukça iyi, boyları da kiloları da iyi de... Bizim kızda şu kağıt havlular kadar olsa çok sevineceğim.İyi akşamlar kızlar
bebeem ve sade kahve aşılarınız geçmiş olsun inş sıkıntısız geçer
Bizde pazartesi olucaz şimdiden stres sardı valla.. Dr muz ayrıldı yeni bir Dr buldum bakalım inş memnun kalırım ayrıca bebek ve çocuk beslenme uzmanıymış ek gıda ile ilgili belki daha geniş bilgi verir..
Benim kız da artık daha fazla oturmak ve etrafı keşfetmek istiyor bugün çamaşır makinesi çalışırken baya bi inceledi:)))
Pekmez düşünüldüğü gibi demir sağlamıyor vucuda. Bunu bilimsel olarak açıkladılar. Ferromixin verebilirsin. içinde 2 mineral 3 vitamin ve demir var.Anladim canim ben corbayi cok yapip 3'gun veriyorum bugun ben mari usulu isitirim da yarin sonraki gun hic mi vermeyeyim onu anlamadim.
Aile hekimimizde is yok bizimde sorgusuz sualsiz ben hangi ilaci istersem yaziyor geciyor ama ebe hemsiremuz emel hemsire cok iyi çok şükür :) o yuzden tasinirsak ta saglik ocaguni degistirmeyecegiz.
Bende geriliyorum asilarda babasi giydirip kucagina aliyor sakinlestiriyor.Çok geçmiş olsun canım sorunsuz gunu gecirdi mi tamamdir hadi inşallah.
Bende 6. Aydan sonra anneden alinan demir dusuyor demelerine ragmen icim el vermiyor o kan ilacinin yerine her sabah pekmez katiyorum kahvaltisina birde toz seklinde yemeklere katilan bi ilac varmis demir icin cok gerekirse onu bulmaya calisacagim nutribisey de hatirlayamiyorum.
Bende dün akşam ekmek bandım köfteye hiç sesini çıkartmadan yedi. valla. Eti ağzına götüremedim daha ama bizimki de sizlerden :)Bak sen dedin de hatırladım geçen h.sonu mangalda köfte pişti babası yalatayım azcık dedi, sonraki dramı anlatamamağzından çektikçe bastı çığlığı. Masadan uzaklaştırdık da unuttu ancak, bıraksak alıcak eline ızgarayı mangal yelliycek
Kuzu etini haslayip buzluk da bulyon yapıp çorbasına katsam ölümümukut31 cugum kusura bakma surekli birşeyler soruyom
En güzeli o zaten ana sınıfına vermeden 2 yı düşünme canım ben ikinciye ilk çocuğum 10 aylıkken gebe kaldım yapacak birşey yoktu çok zorlandım ömrümden ömür gitti yapayalnız buyuttum biri ayağımda biri göğsümde onlar ağlardı ben ağlardım çok zor.Şimdi herkes benle onlarla gurur duyuyor s....gururlarına.Kimse umrumda değil artık.. Unumu eledim duvara astım en şans li bu bebeğim 3 tane annesi var,babası her akşam 6 da yanında.. Kucaktan kucağa sevgiyle büyüyor.İnşallah cnm bakalım görcez
Sağol cnm bu arada izmir e beklerim
Kötü bi teklif
Geçmiş olsun cnm inşllh çıkmaz. Maşallah :7;
Evet cnm yanyana evler ama Kv sevmeye gelip ay annesini istiyo diyenlerden biri cnm. Eşim bile annemden medet umma, minnet etme diyo faydası olmaz sana diyo hatta kaç kere ben de eşim de söyledik yardımcı ol diye. 1 saat oğluma bakıp gitti bikaç kez o arada iş yaptım ben sonra akşam olunca yemek yapamadım vaktim olmadı dedi. Sanki 1 saat bizde durunca yapamamış gibi. O zmndan beri yemek verince de almadm var dedim olmasa bile2 çocuğu olanlara çok imreniyorm ama 6 ayda ömrümden 10 yıl gitti 2. si zor yani. Tani 3-5 sene sonra yazışıyo olursak görcez :))
Bizde de aynısı oldu. Vermem paraben var Onun yerine Ferromixin vereceğim dedim. Hemşire not aldı. Diğer hastalrıma daönereyim doktor gibisin valla dedi. Ohooo :) O mu sağlıkçı ben mi :)Sağlık ocagina paraben dedim o ne dedi ya :-/ nerde yasiyorum kimlere emanetiz?
Geçmiş olsun. İnşallah çarcabuk geçer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?