2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Biz de iyiyiz şimdilik. Gece uykusuna geçti sorunsuz. Ben arada ateşini kontrol edicem. Henüz ilaç kullanmadım böyle devam eder inş
Benimki de yatti bakalim. Oldugu kadar ayakta kalip sonra arada uyanir bakarim. Hadi insallah sorunsuz geceler saat de guzelmis

mukut31 bebeem muhabbetinize bayiliyorum :) pek yazamiyorum ama ayni seyler bizde de cogunlukla tv yi acip camasir asiyorum ancak oyle duruyor ama sonra al alabilirsen tv den cocuk ters ten bile tv ye bakiyor kapatiyorum hemen , wc ye giderken aciklama yapiyorum" burdayim bi sicip gelicem annecigim " :) bugun cok coskuluydu oğlum maşallah :) zip zip zipladi anneanne ogretmis.tutuyorsun kollarindan ayaklariyla itiyor kendini zip zip :) aksam uyumadi bi turlu babasi da gec geldi arada benim canim cikti dinleniyorum şimdi çok şükür :)

bi de anlasalar bizi. Aldim birgun camasir asarken karsima oturttum. Hani dedim totonu yirtiyorsun ya pesimden aha da dedim bunlari yapiyorum eglenmiyorum yani yeni seyler ogrenmesine bayiliyorum ya. Bu ara girtlagindan sesler cikarmaya calisiyor

Benim kızım da emeklemiyor Can'ım, ama 2 gündür yerdeyken totosunu kaldırıp bi iki kez azıcık ilerlemeye çalışıyor gibi:) kızın Nasıl bu arada Can'ım?

Canlarr önerilerinize ihtiyacım var malesef grip oldum boğazın faranjit bir kutu antibiyotik kullandım gargara devam ama geçmedi öksürmekten kafam aciyo midem s7rekli agzimda yatamiyorum ben öksürdükce oglumda uyaniyo kriz geliyo yanı sonu gelmeyen öksürük ve en kötü tarafı sanırım onada geciyo bug7n burnu tıkanmaya ve öksürmeye başladı gibi (elma sirkesi gargarasi önermeyin bugün yaptımyutmadigim halde bütün yediklerime cçıktı hala midem bulaniyo)

Eki Görüntüle 1798321 Eki Görüntüle 1798322 Babalara çocuk emanet edilirse.. Çok güldüm ya

Çok hoş, aklıma çocukken yaptığım birşey getirdi, komşumuz oğlunu bana vermişti emekliyordu disardaydik, annem markete gitmemi söyledi bende annesine vermeyim bebeği hemen koşup geliyim diye bebeği bahçıvan pantolonun iplerini demirlere bagladim akla bak, koşup geldiğimde demirde sadece pantolon bağladığı gibi kalmış, bebek firarda tabi ben sokta bahçede bebek aradık emekleyerek gitmiş arkaya allahtan dışarı çıkmamış, hala anlatılır gulunur o yaptigima tabi çocuğa çocuk emanet edilirse olacağı odur

Benim kızım da emeklemiyor Can'ım, ama 2 gündür yerdeyken totosunu kaldırıp bi iki kez azıcık ilerlemeye çalışıyor gibi:) kızın Nasıl bu arada Can'ım?

Maşallah canım yakında yürüyor diye konuscaz hepimiz inşallah..hastalığı atlattik sukur biraz oksurugumuz var zayıfladıkda sanki zaten zayıf bide hastalık yıprattı inşallah toparlariz

Kara turpun içini oyup bal koyup bekleyip icince iyi geliyormuş, tereyag eritilip içine keçi boynuzu pekmezi de katılıp yenebilir, bizim en çok yaptığımız bal zencefil zerdeçal limon karıştırıp yeriz biraz acı olucak boğazı yakicak ve biraz sıcak suya limon sıkıp kriz geldikçe iç bence oda rahatlatiyor geçmiş olsun inşallah bebise geçmez biz yeni iyi olduk çok zor hastalanmaları

Gecmis olsunn ben de yasadim ayni sorunu yatagin kenarina z3ncefilin tozuyla bali karistirdim oksurmem geldikce 1 kasik aldim bi yudum suyla...bide tuzlu su ile gargara yap...ama gecmezse sen diger odada yat esin uyandikca haber etsin yada bebefon kur...

Rabbim şifa versin inşallah geçmiş olsun

İlk Gunaydın mesajini yazarim diyodum oooooo herkez uyanmis bile :)
bizim ufaklık uyandi emdi azicik emekleme çalışmasi yapti babayla şimdi sallıyorum uyuycak inşallah :)
Gece çok uyanir oldu ve emiyorda acikiyor yanii ek gidalar ac yapti oglumu
Tok evin aç kedisi der babam bana arada ahaa bu coçuk tahtımı sallıyacak galiba :)
Güzel bir gün dilerim herkeze..

Zencefil havlıcan ıhlamur çubuk tarçın karisimi yaparim ben bal olmassa olmaz.deneyebilirsin hafif olur toz tarçın da eklersen bogazi hafif yakar temizler. Geçmiş olsun cocuga gecmez inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…