Olcmedim ama vucudu dahil sicak degil öyle.Kaç şimdi. Ölçtün mü?
Pipiyle ceviz kirmaktasadece alni hafif sicak. Sizde durumlar ne?
Benimki de yatti bakalim. Oldugu kadar ayakta kalip sonra arada uyanir bakarim. Hadi insallah sorunsuz gecelerBiz de iyiyiz şimdilik. Gece uykusuna geçti sorunsuz. Ben arada ateşini kontrol edicem. Henüz ilaç kullanmadım böyle devam eder inş
Şu 1numara cok tatli ya :)
Bende 1le 3 u beğendim.Şu 1numara cok tatli ya :)
Benim de acemiligimdeki hallerim karikaturluktuBende 1le 3 u beğendim.
mukut31 bebeem muhabbetinize bayiliyorum :) pek yazamiyorum ama ayni seyler bizde de cogunlukla tv yi acip camasir asiyorum ancak oyle duruyor ama sonra al alabilirsen tv den cocuk ters ten bile tv ye bakiyor kapatiyorum hemen , wc ye giderken aciklama yapiyorum" burdayim bi sicip gelicem annecigim " :) bugun cok coskuluydu oğlum maşallah :) zip zip zipladi anneanne ogretmis.tutuyorsun kollarindan ayaklariyla itiyor kendini zip zip :) aksam uyumadi bi turlu babasi da gec geldi arada benim canim cikti dinleniyorum şimdi çok şükür :)
Benim kızım da emeklemiyor Can'ım, ama 2 gündür yerdeyken totosunu kaldırıp bi iki kez azıcık ilerlemeye çalışıyor gibi:) kızın Nasıl bu arada Can'ım?Emeklemeye başlayan bebis var mi arkadaşlar?? Bir yakinim 5 aylıkken engellemiş kızı biz daha balık gibi çırpınıyor sadece yuvarlaniyoruz daha gerçi her bebek emeklemez ama merak ettim varmı emekleyen.. Çok az desteksiz ayaklarından destek alarak oturmaya çalışıyor bıdık tabi hastalık yıprattı bizi
Yüzünde kırmızı lekeler var kizimin 2-3 gundur, antibiyotiği keseli 2 gün oldu o mu yaptiki, muz ve yumurta sarisi hep veriyordum onlarda yapmış olabilir
Benim kızım da emeklemiyor Can'ım, ama 2 gündür yerdeyken totosunu kaldırıp bi iki kez azıcık ilerlemeye çalışıyor gibi:) kızın Nasıl bu arada Can'ım?
Canlarr önerilerinize ihtiyacım var malesef grip oldum boğazın faranjit bir kutu antibiyotik kullandım gargara devam ama geçmedi öksürmekten kafam aciyo midem s7rekli agzimda yatamiyorum ben öksürdükce oglumda uyaniyo kriz geliyo yanı sonu gelmeyen öksürük ve en kötü tarafı sanırım onada geciyo bug7n burnu tıkanmaya ve öksürmeye başladı gibi (elma sirkesi gargarasi önermeyin bugün yaptımyutmadigim halde bütün yediklerime cçıktı hala midem bulaniyo)
Canlarr önerilerinize ihtiyacım var malesef grip oldum boğazın faranjit bir kutu antibiyotik kullandım gargara devam ama geçmedi öksürmekten kafam aciyo midem s7rekli agzimda yatamiyorum ben öksürdükce oglumda uyaniyo kriz geliyo yanı sonu gelmeyen öksürük ve en kötü tarafı sanırım onada geciyo bug7n burnu tıkanmaya ve öksürmeye başladı gibi (elma sirkesi gargarasi önermeyin bugün yaptımyutmadigim halde bütün yediklerime cçıktı hala midem bulaniyo)
Halkalı Atakent'deyiz canım siz Büyükçekmece'demiydinizEsin hakli canim, kalabalik yerlere gidilmemeli bence de. Nerdesiniz bilmem ama benim mekanda tedirginlik yok, ole bi yer olur h.ici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?