2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Günaydın canım benim oğlumda son günlerde geceleri saat başı uyanıp emer oldu hatta bazen 40-50 dk bile olabiliyo aralik :/ ama ek gıda almiyo daha acikiyo mu disten mi yoksa hasta oldugunda huymu edindi bilemiyorum

Bebeğiniz ne zaman ayakkabı giymeli?
Dışarıya gezmeye giderken bebeğinizin ayakkabısız olması sizi rahatsız edebilir. Şu anda bebeğinizin ayakları nasıl yürümeye uygun değilse, ayakkabı giymeye de uygun değildir. Hava sıcaksa bebeğiniz çıplak ayakla gezebilir. Hava soğuksa çorap veya patikler bebekler için uygun olacaktır. Bu nedenle de size çok şık görünmese de bebeğinizin ayak sağlığı için bu dönemde ayakkabı giymemesi önemlidir. Daha sonra bebeğiniz yürümeye başladığında özellikle dışarıda ayaklarını soğuktan ve sivri cisimlerden korumak için ayakkabı giydirmeniz gerekecektir.

Canım çok geçmiş olsun

Benim de acemiligimdeki hallerim karikaturluktu yedirmeye o kadar odaklanmistim ki aaa bebegin altini degismedim ben diye atlamistim cocugun üstüne. Unuttum bildigin çocuğun altinin degismesi gerektigini :-/

Bende hayatımda hiç bebek bezi değiştirmemiştim ilk kakalı bez değiştirirkenki halimi görmeliydin

Patik tarzi almistim ama dusuyorlar ayagindan :-/

Güzelce bilgilendirirse buraya da yazarım inl faydası olur. Net bilgiye tariflere ihtiyacım var

Soylediklerine sonuna kadar katiliyorum.. Organik havuc patates derdine dusuyoruz ama en ufak seyde ilac veriyoruz bebeklere.. Bn cok sukur simdiye kadar hic calpol vermedim asi sebebiyle. Tabi 38.5u gecerse ve dusuremezsem veririm tabi asla vermicem diye bi iddiam yok ama bu calpolun peynir ekmek gibi verilmesine karsiyim bi kimyager olarak. 'Ayy huysuz bu agrisi var hemen calpol vereyim' 'yok atesi cikacak gibi(!) hemen calpol' sonra da herseyin organigi olsun diye kili kirk yarmak sacma geliyo bana..

Vermeyin arkadaslar, atesi cikmadan cikacak korkusuyla yada en ufak huzursuzlugunda vermeyin! Simdiden ilaca bagimli yapmayin minicik bedenlerini. Bebek bu huysuzluk olcak tabi.. Hamileyken bi tetanoz asisi oldum da bi hafta kolumu kaldiramadim.. Tabii ki agrisi olcak ama cok zor durumda kalmadikca vermeyin..

Tisikkirlir

Banada hemşire kakasini yaptimi sorduğunda aklıma geldi alt değişmesi gerektiği açtık ki kaka Yapalı baya olmuş çok uzulmustum

Günaydın kzkarrr..ben demir ddamlasına başladım dün.kan degerlermz biraz dsms.portakal suyuna damlatip verdim.dizler nasılveryrsnz.dikat eettiginiz noktalar neler? Ve kaçdamla ggünde kackez verysnz? Drumuz sabah aksam 8 er damla dedi ama çokgeldi bana;(

Aa Anadolu yakası. Çocukken bostanciya cok giderdik akrabalar vardı lunaparka giderdik gösteri merkezine konsere giderdik :)

Evet canim anadolu yakasi.1 yil oldu tasinali, aslinda mecidiyekoydeydik.su an burasi cok sakin geliyor :)
Gel gotureyim seni lunaparka

@ayka777 canım merhaba oğlum p.tesi gününden beri kaka yapmadı hiçbişey yapmadım hergün karnını ve ayaklarını altini elma yagi ile yağlayıp masaj yapiyirum bayagi bir gaz çıkariyor dünde bayagi bir huzursuzdu masaj yaptım yine gaz yaptı çok ıkındi bir parça çıkardı sonra yine ıkındi ucuna kadar geldi yapamadı yine ek gıdayı da hiç vermiyorum diyebilirim sana birkaç kaşık sabahta huzursuzdu rezene verdim birkaç defa pıtpıt yaptı yine bişe yok zorla uyudu çok gazlı o yüzden yapamiyor sanırım napacam böyle bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…