Halkalı Atakent'deyiz canım siz Büyükçekmece'demiydiniz
Günaydın canım benim oğlumda son günlerde geceleri saat başı uyanıp emer oldu hatta bazen 40-50 dk bile olabiliyo aralik :/ ama ek gıda almiyo daha acikiyo mu disten mi yoksa hasta oldugunda huymu edindi bilemiyorumİlk Gunaydın mesajini yazarim diyodum oooooo herkez uyanmis bile :)
bizim ufaklık uyandi emdi azicik emekleme çalışmasi yapti babayla şimdi sallıyorum uyuycak inşallah :)
Gece çok uyanir oldu ve emiyorda acikiyor yanii ek gidalar ac yapti oglumu
Tok evin aç kedisi der babam bana arada ahaa bu coçuk tahtımı sallıyacak galiba :)
Güzel bir gün dilerim herkeze..
Aa Anadolu yakası. Çocukken bostanciya cok giderdik akrabalar vardı lunaparka giderdik gösteri merkezine konsere giderdik :)Yok canim, bostancidayiz.
Canlarr önerilerinize ihtiyacım var malesef grip oldum boğazın faranjit bir kutu antibiyotik kullandım gargara devam ama geçmedi öksürmekten kafam aciyo midem s7rekli agzimda yatamiyorum ben öksürdükce oglumda uyaniyo kriz geliyo yanı sonu gelmeyen öksürük ve en kötü tarafı sanırım onada geciyo bug7n burnu tıkanmaya ve öksürmeye başladı gibi (elma sirkesi gargarasi önermeyin bugün yaptımyutmadigim halde bütün yediklerime cçıktı hala midem bulaniyo)
Benim de acemiligimdeki hallerim karikaturluktuyedirmeye o kadar odaklanmistim ki aaa bebegin altini degismedim ben diye atlamistim cocugun üstüne. Unuttum bildigin çocuğun altinin degismesi gerektigini :-/
Patik tarzi almistim ama dusuyorlar ayagindan :-/Bebeğiniz ne zaman ayakkabı giymeli?
Dışarıya gezmeye giderken bebeğinizin ayakkabısız olması sizi rahatsız edebilir. Şu anda bebeğinizin ayakları nasıl yürümeye uygun değilse, ayakkabı giymeye de uygun değildir. Hava sıcaksa bebeğiniz çıplak ayakla gezebilir. Hava soğuksa çorap veya patikler bebekler için uygun olacaktır. Bu nedenle de size çok şık görünmese de bebeğinizin ayak sağlığı için bu dönemde ayakkabı giymemesi önemlidir. Daha sonra bebeğiniz yürümeye başladığında özellikle dışarıda ayaklarını soğuktan ve sivri cisimlerden korumak için ayakkabı giydirmeniz gerekecektir.
Valla çok ihtiyacım var şu ek gıdada farklı önerilere.... Sebze meyve beni öldürecek. Hepsini kağıt havlular yiyiyor ya. Kağıt havluların gelişimi oldukça iyi, boyları da kiloları da iyi de... Bizim kızda şu kağıt havlular kadar olsa çok sevineceğim.
Ay hele o ilk bez 3 kisi degistirdikBende hayatımda hiç bebek bezi değiştirmemiştim ilk kakalı bez değiştirirkenki halimi görmeliydin
Elbette canım herkes kendi evladından sorumlu ve hepimiz en doğruyu uygulamaya çalışıyoruz. Gereksiz ilaç yüklemeye karşıyım ben şahsen. 4. Ay kontrolünde dr boğazı kızarmış ilerlemesin diyip bi ilaç yazmıştı almadım bile, ama öyle alışmışız ki basit durumlarda bile ilacın gerekliliği fikrine, resmen huzursuz oldum ilacı vermeyerek kötü mü yapıyorum acaba diye. 2 gün ateş ölçerle gezdim, psikopat gb diktim gözleri oğlanın üzerine, en ufak öksürükte eczaneye koşucam ve ah salak kafam diye kendimi yiyip bitiricemsonuç olarak be ateşi çıktı ne huzursuz oldu ne de hasta oldu. İlacı alsaydım boş yere vermiş olucaktım kuzuma
Arkadaslar bulusma yapsak mi? Ne dersiniz?
Bende panduf tarzıPatik tarzi almistim ama dusuyorlar ayagindan :-/
Hiii hadi yaaTaksimde patlama olmus yaaa
Aa Anadolu yakası. Çocukken bostanciya cok giderdik akrabalar vardı lunaparka giderdik gösteri merkezine konsere giderdik :)
Yaaa nerde ne zamanistanbuldur ins.. Gerci haftaya ankaraya gidiyorum orda da olabilir
9 aylik cikariyorlar onlarda sagolsunlarBanada hemşire kakasini yaptimi sorduğunda aklıma geldi alt değişmesi gerektiği açtık ki kaka Yapalı baya olmuş çok uzulmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?