Baktim simdiTaksimde patlama olmus yaaa
Onlari cekip cikariyor benim sipa :)Bende panduf tarzı
patikler aldım dusuyodu ayağından çözümü patigin boğaz kısmını pantolonun icine sokmakta buldum :))
Baktim simditamam onlarin istegi bu ama yarin disari cikmamak en iyisi
Soylediklerine sonuna kadar katiliyorum.. Organik havuc patates derdine dusuyoruz ama en ufak seyde ilac veriyoruz bebeklere.. Bn cok sukur simdiye kadar hic calpol vermedim asi sebebiyle. Tabi 38.5u gecerse ve dusuremezsem veririm tabi asla vermicem diye bi iddiam yok ama bu calpolun peynir ekmek gibi verilmesine karsiyim bi kimyager olarak. 'Ayy huysuz bu agrisi var hemen calpol vereyim' 'yok atesi cikacak gibi(!) hemen calpol' sonra da herseyin organigi olsun diye kili kirk yarmak sacma geliyo bana..
Vermeyin arkadaslar, atesi cikmadan cikacak korkusuyla yada en ufak huzursuzlugunda vermeyin! Simdiden ilaca bagimli yapmayin minicik bedenlerini. Bebek bu huysuzluk olcak tabi.. Hamileyken bi tetanoz asisi oldum da bi hafta kolumu kaldiramadim.. Tabii ki agrisi olcak ama cok zor durumda kalmadikca vermeyin..
Tisikkirlir
Hersey bi kenara bırakılıp acil çözüm bulunmalı nereye kadar hayatımızdan endişe ederek yaşayacağız cocuklarımızın gelecegini göremiyorum butun dunyanın gözünde Suriye'den farksiziz su andaEvet ama esimin sinavi var, cikacak mecburbir suru mecbur cikacak kisi var, nolcak bilmiyorum. Ne zamana kadar boyle gidecek
Cok uzuluyorum bitsin artikResmen ortadogu olduk
Allah korusun. Yarin bi de derbi varmis bence iptal edilmeli. Gs-Fb derbisi yapilacak zaman mi ya?Evet ama esimin sinavi var, cikacak mecburbir suru mecbur cikacak kisi var, nolcak bilmiyorum. Ne zamana kadar boyle gidecek
Ben de istanbuldayim :) istanbul diyorum ben
Hastalık yıpratmıştır biraz Can'ım zayıflamamıştır inş sen merak etme:)Maşallah canım yakında yürüyor diye konuscaz hepimiz inşallah..hastalığı atlattik sukur biraz oksurugumuz var zayıfladıkda sanki zaten zayıf bide hastalık yıprattı inşallah toparlariz
Can'ım kuru kayısıyı kaynatıp verdin mi hiç?@ayka777 canım merhaba oğlum p.tesi gününden beri kaka yapmadı hiçbişey yapmadım hergün karnını ve ayaklarını altini elma yagi ile yağlayıp masaj yapiyirum bayagi bir gaz çıkariyor dünde bayagi bir huzursuzdu masaj yaptım yine gaz yaptı çok ıkındi bir parça çıkardı sonra yine ıkındi ucuna kadar geldi yapamadı yine ek gıdayı da hiç vermiyorum diyebilirim sana birkaç kaşık sabahta huzursuzdu rezene verdim birkaç defa pıtpıt yaptı yine bişe yok zorla uyudu çok gazlı o yüzden yapamiyor sanırım napacam böyle bilmiyorum
Canım bende ek gıdaya başlamadım ama tecrübe edenlerden ve bi kac siteden okuduğum kadarıyla ek gıdayı öğlen ver gaz yapacak olursa gece rahatsız etmesin bebisi suyu da arkasından ver ölçü olarak az başla gun gun arttır tek sebzeye başla ve 3 gun kuralını uygula bide buharda pişirirsen daha sağlıklı olurAklımda deli sorular cevaplar hep farklı
Ek gıdaya dün başladık
Belli liste uyguluyormusunuz. Hep aynı saatte mi vermem l lazım yoksa uykusuna göre mi? Suyu ek gıdayla aayni anda mi vermem gerekiyo. Bebegim yemek istiyorsa ölçüden fazla vermelimiyim. Haşlama mi daha sağlıklı buharda ppişirmek mi? Bunlar şuan aklıma gelenler.
Kuru kayisi da kaynattim verdim kuru erik de kaynattim banamisin demiyor valla çok gazlı herhalde ıkınıyor gaz cikariyor ondanmi yapamiyor acaba kulak çöpü ile yaptiriyordum ayka777 yaptırma zararliymis dedi prof.söylemiş ptesi gününden beri yapamadı ucuna kadar geldi geri gitti çatlak olur diyede korkuyorum bizim dr.günde bir defa uyar demişti olmadı yine kulak çöpü ile yaptiracamCan'ım kuru kayısıyı kaynatıp verdin mi hiç?
Kuru kayisi da kaynattim verdim kuru erik de kaynattim banamisin demiyor valla çok gazlı herhalde ıkınıyor gaz cikariyor ondanmi yapamiyor acaba kulak çöpü ile yaptiriyordum ayka777 yaptırma zararliymis dedi prof.söylemiş ptesi gününden beri yapamadı ucuna kadar geldi geri gitti çatlak olur diyede korkuyorum bizim dr.günde bir defa uyar demişti olmadı yine kulak çöpü ile yaptiracam
Canım ben fırında 40 derecede mayaliyorum 4 saat sonra alıyorum dolapta da bi kac saat bekletiyorum cok guzel tas gibi oluyoYogurt mayaladim. Ins tutar. Sabah 9da biraktim, kacta dolaba alsam herkes farkli soyluyor.
Bir de ilk kez vercem ne kadar veriyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?