2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Tisikkirlir sipirmin....
Ben de hic vermedim asilardan somra, atesi de cikmadi. Ama cikacak diye vermeyi cok mantiksiz buluyorum

Evet ama esimin sinavi var, cikacak mecbur bir suru mecbur cikacak kisi var, nolcak bilmiyorum. Ne zamana kadar boyle gidecek
Hersey bi kenara bırakılıp acil çözüm bulunmalı nereye kadar hayatımızdan endişe ederek yaşayacağız cocuklarımızın gelecegini göremiyorum butun dunyanın gözünde Suriye'den farksiziz su anda

Çarık tarzı var canımdize kadar cçorap altı ayakkabıgibi ben onlardan kkullanıyorum öneririm.
E="bebeem, post: 45677690, member: 564621"]Patik tarzi almistim ama dusuyorlar ayagindan :-/[/QUOTE]
Çarik

Maşallah canım yakında yürüyor diye konuscaz hepimiz inşallah..hastalığı atlattik sukur biraz oksurugumuz var zayıfladıkda sanki zaten zayıf bide hastalık yıprattı inşallah toparlariz
Hastalık yıpratmıştır biraz Can'ım zayıflamamıştır inş sen merak etme:)

Can'ım kuru kayısıyı kaynatıp verdin mi hiç?

Öneriler için teşekkür ederim arkadaşlar burda pek arkadaş cevrem yok bi tane samimi var onunda bebeği yok durumdan anlamiyo yanı ama bura sayesinde bir sürü arkadaşım var gibi hissediyorum. Öksürük için dün gece aklıma geldi eski iş arkadaşım söylemişti soğan suyunu ve limon suyunu karıştırıp iciyorsunuz öksürük kalmıyor bende olduğu gibi ama AC karna icmeyin biraz mideye ağır geliyo aklınızda bulunsun :)

Aklımda deli sorular cevaplar hep farklı
Ek gıdaya dün başladık
Belli liste uyguluyormusunuz. Hep aynı saatte mi vermem l lazım yoksa uykusuna göre mi? Suyu ek gıdayla aayni anda mi vermem gerekiyo. Bebegim yemek istiyorsa ölçüden fazla vermelimiyim. Haşlama mi daha sağlıklı buharda ppişirmek mi? Bunlar şuan aklıma gelenler.

Canım bende ek gıdaya başlamadım ama tecrübe edenlerden ve bi kac siteden okuduğum kadarıyla ek gıdayı öğlen ver gaz yapacak olursa gece rahatsız etmesin bebisi suyu da arkasından ver ölçü olarak az başla gun gun arttır tek sebzeye başla ve 3 gun kuralını uygula bide buharda pişirirsen daha sağlıklı olur

Can'ım kuru kayısıyı kaynatıp verdin mi hiç?
Kuru kayisi da kaynattim verdim kuru erik de kaynattim banamisin demiyor valla çok gazlı herhalde ıkınıyor gaz cikariyor ondanmi yapamiyor acaba kulak çöpü ile yaptiriyordum ayka777 yaptırma zararliymis dedi prof.söylemiş ptesi gününden beri yapamadı ucuna kadar geldi geri gitti çatlak olur diyede korkuyorum bizim dr.günde bir defa uyar demişti olmadı yine kulak çöpü ile yaptiracam

Yogurt mayaladim. Ins tutar. Sabah 9da biraktim, kacta dolaba alsam herkes farkli soyluyor.
Bir de ilk kez vercem ne kadar veriyim?

Canim gaz devam ediyor mu? Bir de sen hep kulak cubuguyla mi yaptirdin bugune kadar? Aliskanlik oldu heralde. Benim tavsiyem su an kotuyse gliserin kansukla yaptir icini bosaltsin. Bir kac kere ver fitili sonra kendi yapar ins. Bizim ole olmustu ilk olarak arka arkaya fitil verdik 2 3 kere 4 gunde bir. Sonra kendi alisti yapti. Tabii ayni etki olur mu bilemem 3 ay oncedinden bahsediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…