2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım ben fırında 40 derecede mayaliyorum 4 saat sonra alıyorum dolapta da bi kac saat bekletiyorum cok guzel tas gibi oluyo

Firinda mii??? Ilk defa duydum, anlatir misin? 40 derecede 4 saat firinin icinde mi, firin yanarken yani?

Evet canım :) mayaliyorum kabın ağzı acik kalıyo fırın yaniyo 35-40 derecede 4 saat boyunca yaniyo sonra alıp ağzını kapatıp dolaba koyuyorum

Tutmazsa biraz firindaisitayim. Bi dahakine de bole yapim bari,tesekkur ettiimmm

20 gündür falan bizde başladık düzenli vermedim açıkçası. Kızım gereğinden fazla yemek istiyor ama çok vermiyorum. Babası elmayı biraz fazla verince o gün çok gaz sancısı çekmişti. Suyu ek gıdanın arkasından veriyorum. Hep aynı saatte vermiyorum mama emme ve uyku saatine göre ayarlamaya çalışıyorum

Canım
2aylikken başladık dr.kulak çöpü ile uyarın demişti belli bir zaman sonra kulak çöpü ilede yapmaz oldu sonra 5gunde bir fitille yapıyordu canım bizde kullandik bağırsak düzenleyici şurup la falan düzelir gibi oldu sonra ek gıda olayı çıktı onunlami alakali acaba dedim bir haftadır doğru dürüst bişe vermedim yine aynı çok gaz cikariyor masaj yapıyorum pıtpıt atıyor bu arada gaz damlasına başlattı..şimdi kulak çöpü ile uyarınca yaptı ilk başta cok zorlandi afedersin keçi pisliği gibi çıkardı sonra normale döndü

2 hafta kadar once bebeğimin ek besine hazır olmadığını, cok ısrar etmeyeceğimi,zamanı gelince kabul edeceğini düşünüyorum demiştim. Maaşallah kuzum bu hafta mama sandalyesinde daha uzun oturuyor sıkılmadan. Kaşıkla verirken kuş gibi açıyor ağzını. Geçen haftalarda ağzını kilitliyordu. Simdi alıp yutuyor. Elma armut muz püresi, yoğurt, muhallebi bunları yiyor. Iki gündür de mama veya muhallebi ile ıslatılmış yumurta sarısı yiyor. Normal annesütü veya mamasını saatinde veriyorum 4 saatte bir. Ek besinleri 2 veya 3 kez aralarda veriyorum. Miktar artinca da öğün koyarım inşallah.

Gecmis olsun canim, insallah duzelir barsaklari duzene girer, uzun sure olmus. Icinde tuttugu icin katilasmis
Avokado cok yagli iyi yaptiriyormus onu da versene

ayy canım hiç sorma. işte çok yogun geçiyor bu ara çok yoruluyorum. evde de kızım çok huysuz ne gece uyuyor ne gündüz hiç vakit bulamıyorum. aklım hep burda. okuyamıyorum da. sizler nasılsınız durumlar nasıl bebişlerde, dişler ne alemde :)

Ohh masallah canım bende bugun havuç puresi verdim ilk kez görseniz işkence goruyo sanirsiniz yuzunu burusturdu tiksindi ve sonunda tükürdü :) bir mama kasığı anca yemiştir o da ıhlamurla ittire ittire

Hosgeldin canım ozlettin valla :) bizde dis mis yok daha uykusuzluk huysuzluk hat safhada hareket desen 7/24 ama bereketini göremedik daha

Dış yok çok şükür derdini anlatana kadarda olmasın inşallah bizim pipiyle derdimiz sanki ucu kapandı merhem yazdiydi doktor bugün aldircam pazartesi doktora gitcez inşallah sünnet istemez oyyy nasıl dayanirim

Patatesle ıspanak pisirdim ne kadar yerse veriyom tabi 5-6 kaşık gibi istiyor ogurmeye başlayınca vermiyom eskiden bi kase yerdi veririrdim şimdi sakin davraniyom bunaldim diyetede başladım açlıktan kan şekerim düştü ellerin uyustu bayilcak gibiyim gitsin artık bu kilolar

Dış yok çok şükür derdini anlatana kadarda olmasın inşallah bizim pipiyle derdimiz sanki ucu kapandı merhem yazdiydi doktor bugün aldircam pazartesi doktora gitcez inşallah sünnet istemez oyyy nasıl dayanirim
Gecmis olsun canım :/ bende cok korkuyorum ondan buyuk oğlumda enfeksiyon olmustu şişmişti pipisi arada acmak gerekiyomus ucunu bilmiyodum yapışmıştı ufakliginki her banyoda acıyorum o yüzden. Merhem ise yarar insallah canım

O pipi sorunu bizde de var malesef ilk deliği küçüktü 3 tane cçocuk doktoruna görürdüm hepsi kendine göre yeteli dediler ama CIS yaparken aglama krizi yasiyoduk ürolojiye götürdüm özellikle doktor deriyi bi indirdi ucunu genişletti kanatti yanı hemde i içi bembeyaz iltihap olmuştu ilaçla temizledi krem verdi günde iki defa ac sür diye yapıyorum ama doktor kadar değil ve iki gün bile yapmasam hemen sorun oluyo ve sanki bi tarafi yapışık inmiyo o yüzden sali günü tekrar g9türücem bakalim sünnet diyecek mi belki daha iyi olur hem ben hem oglusum rahatlariz. Yanı her erkek bebegi olan bence ürolojiye muayene ettirsin bütün herşeye bakıyorlar burda yazamiyorum anladiniz :)

bahari bekliyorum ben diyet ve yuruyus var baharda:))) o zamana kadar azcicik(!) yiyorum.

Can'ım o Zaman çok da bekleme bu sefer çatlak olursa çok kötü olur Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…