2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bizde ilk diş çıktı, ikincisinin de eli kulağında :)

Geçmiş olsun. Barsak düzenleyici kullansan ek besine alışana kadar.

Ohh masallah canım bende bugun havuç puresi verdim ilk kez görseniz işkence goruyo sanirsiniz yuzunu burusturdu tiksindi ve sonunda tükürdü :) bir mama kasığı anca yemiştir o da ıhlamurla ittire ittire
Alışacaklar zamanla. Benimkine patates püresi ilk verdiğimde öğürdü. Bir daha deneyeyim bakalım bu sefer yiyebilecek mi? Daha çok küçükler. Birkaç hafta öncesine kadar süt ve mama dışında bir yiyecek bilmiyorlardı bile.

Hoff ruhum karardı vallahi. Kendimi geçtim çocuklara yanar oldum, nasıl bi gelecekleri olacak çocukluklarını doyasıya yaşayabilecekler mi... Yoksa şimdi ülkemizde dolaşan yersiz yurtsuz suriyeli çocuklar gb mi olacaklar.. başka diyarlara mı gitmek zorunda kalıcaz, orda sınırı geçmeye çalışırken kucağımızda evladımız ayağımıza çelme mi takacaklar..Ben çocukken en büyük derdim annemin sokakta hava kararana dek oynamama izin verip vermeyeceğiydi.. Ya oğlumun derdi ne olacak.. Allahım sonumuzu hayır eylesin

Ah kızlar bebeği mi koltuktan düşürdüm.
Aksam kuzenimin gonderdigi oyuncagi incelerken koltukta 1 saniye yalniz kaldi yaninda ayakta duruyordum oysa ki gordum ama yetisene kadar yerde aldi solugu yuvarlandi poposunun sirtinin ustune düştü eşim kafasi yere degmeden sen kucakladin dedi ama bilemedim emin olamadim sonra sagina soluna baktik hareketler normaldi yikadik banyoda baktim kizariklik sislik morluk yok uykusu vardi çok yatirdik fazla sallamadan uyudu banyonun etkisi sanırım ama çok korktum ve hala iyimi ettik dr a gotursemiydik diye dusunuyorum aksam 8 gibi oldu 10 gibi de uyudu hadi hayırlısı..

Canım çok geçmiş olsun artık hareketlendiler çok daha dikkatli olmak gerekiyor canım allahtan bişe olmaz inş.birkaç kişininde düşmüştü sanırım kusmazsa bişe olmaz demişlerdi 2 saat olmuş allahın izniyle bişe olmaz inş bide kafasının üstüne düşmemiş

Geçmiş olsun canım korkma birşey olmaz inşallah.

Ben gelecek kaygisi olmayan, yarin acaba bir yerlerde olay mi cikacak, patlama mi olacak, yoksa kotu yollar, altyapilar, dikkatsiz kisiler yuzunden yok yere olur muyum,ailem bana gelirken yolda bir sey olur mu diye dusunmeyecegim bir ulkede yasamak nasil olur onu hayal bile edemiyorum su an. Bu son olaylar ayri, onun disinda da zaten oglumun geleceginden endiseliyim. Okula nasil gider, kac yasinda tek basina dolasir, densiz sapigin biri pesine takilir mi, nasil daha guvenli bir ortam saglayabilirim diye o kadar cok dusunuyorum ki, maluk cocuk istismarinda sinir tanimiyoruz.
Bu ulkede yasamak cok zor cok, nefes almak bile luks artik

Ben mutfaga cozumumu şöyle buldum, mutfak masami kaldırdım kullanmadığı büyük bi halim vardı onu dersim minik püf minderm var di bi de onu da yere koydm minikimi de üzerine yatiriyorm böylece hem beni goruyo iş yapmama izin veriyi hem de benim gozumun önünde oluyo şimdilik ikimiz de memnunuz yanı

canim cok gecmis olsun. insallah bir sey olmamistir korkma. olsa yikardi ortaligi. melekler korumus

insanlarin birbirlerine saygili oldugu, kurallarin bilincle uygulandigi, adaletin irkci ya da cinsiyetci olmadigi, makam mevkiyle kimsenin kimseyi ezmedigi, akraban diye kimsenin kayirilmadigi, ozgurluk adi altinda kimsenin kimseyle dalga gecmeyecek kadar bilincli oldugu, dinin hicbir seye alet olmadığı sadece ve sadece insanlarin ozelinde kaldigi, yalanin aldatmanin hirsizligin her turlu tacizin ve siddetin yok denecek kadar az oldugu oldugunda da gormezden gelinmedigi kinandigi bir dunya istiyor insan degil mi?kendi icin degil de su masum gulucuklerle etrafi nur gibi aydinlatan masum yavrularimiz icin istiyor. bu dunyanin çirkinliklerini gordukce ne hale gelecegini neler yasama ihtimalinin kuvvetle muhtemel oldugunu dusunursem siyiracak gibi oluyorum. akil sagligimla beraber ailemi Allahima emanet ediyorum. elimden tek gelen bu cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…