Fırın 4 saat açık kalıyor 40 derecede değil mi Can'ım?Canım ben fırında 40 derecede mayaliyorum 4 saat sonra alıyorum dolapta da bi kac saat bekletiyorum cok guzel tas gibi oluyo
Can'ım 4 saat fırın açık kalınca elektrik çok gelmez miEvet canım :) mayaliyorum kabın ağzı acik kalıyo fırın yaniyo 35-40 derecede 4 saat boyunca yaniyo sonra alıp ağzını kapatıp dolaba koyuyorum
Bizde ilk diş çıktı, ikincisinin de eli kulağında :)ayy canım hiç sorma. işte çok yogun geçiyor bu ara çok yoruluyorum. evde de kızım çok huysuz ne gece uyuyor ne gündüz hiç vakit bulamıyorum. aklım hep burda. okuyamıyorum da. sizler nasılsınız durumlar nasıl bebişlerde, dişler ne alemde :)
Geçmiş olsun. Barsak düzenleyici kullansan ek besine alışana kadar.Canım
2aylikken başladık dr.kulak çöpü ile uyarın demişti belli bir zaman sonra kulak çöpü ilede yapmaz oldu sonra 5gunde bir fitille yapıyordu canım bizde kullandik bağırsak düzenleyici şurup la falan düzelir gibi oldu sonra ek gıda olayı çıktı onunlami alakali acaba dedim bir haftadır doğru dürüst bişe vermedim yine aynı çok gaz cikariyor masaj yapıyorum pıtpıt atıyor bu arada gaz damlasına başlattı..şimdi kulak çöpü ile uyarınca yaptı ilk başta cok zorlandi afedersin keçi pisliği gibi çıkardı sonra normale döndü
Hayırlı olsun.Bizde ilk diş çıktı, ikincisinin de eli kulağında :)
Ya o günden sonra yazışamadık. Hangi doktora götürüyorsun bebişi? Memnun Muşun?Yalova ya Gelirseniz ben de bulusabilirimnasıl teklif ama
Alışacaklar zamanla. Benimkine patates püresi ilk verdiğimde öğürdü. Bir daha deneyeyim bakalım bu sefer yiyebilecek mi? Daha çok küçükler. Birkaç hafta öncesine kadar süt ve mama dışında bir yiyecek bilmiyorlardı bile.Ohh masallah canım bende bugun havuç puresi verdim ilk kez görseniz işkence goruyo sanirsinizyuzunu burusturdu tiksindi ve sonunda tükürdü :) bir mama kasığı anca yemiştir o da ıhlamurla ittire ittire
Ek gıdadan önce kullanmistik dr.götürecem bu hafta canımGeçmiş olsun. Barsak düzenleyici kullansan ek besine alışana kadar.
Canım çok geçmiş olsun artık hareketlendiler çok daha dikkatli olmak gerekiyor canım allahtan bişe olmaz inş.birkaç kişininde düşmüştü sanırım kusmazsa bişe olmaz demişlerdi 2 saat olmuş allahın izniyle bişe olmaz inş bide kafasının üstüne düşmemişAh kızlar bebeği mi koltuktan düşürdüm.
Aksam kuzenimin gonderdigi oyuncagi incelerken koltukta 1 saniye yalniz kaldi yaninda ayakta duruyordum oysa ki gordum ama yetisene kadar yerde aldi solugu yuvarlandi poposunun sirtinin ustune düştü eşim kafasi yere degmeden sen kucakladin dedi ama bilemedim emin olamadim sonra sagina soluna baktik hareketler normaldi yikadik banyoda baktim kizariklik sislik morluk yok uykusu vardi çok yatirdik fazla sallamadan uyudu banyonun etkisi sanırım ama çok korktum ve hala iyimi ettik dr a gotursemiydik diye dusunuyorum aksam 8 gibi oldu 10 gibi de uyudu hadi hayırlısı..
Geçmiş olsun canım korkma birşey olmaz inşallah.Ah kızlar bebeği mi koltuktan düşürdüm.
Aksam kuzenimin gonderdigi oyuncagi incelerken koltukta 1 saniye yalniz kaldi yaninda ayakta duruyordum oysa ki gordum ama yetisene kadar yerde aldi solugu yuvarlandi poposunun sirtinin ustune düştü eşim kafasi yere degmeden sen kucakladin dedi ama bilemedim emin olamadim sonra sagina soluna baktik hareketler normaldi yikadik banyoda baktim kizariklik sislik morluk yok uykusu vardi çok yatirdik fazla sallamadan uyudu banyonun etkisi sanırım ama çok korktum ve hala iyimi ettik dr a gotursemiydik diye dusunuyorum aksam 8 gibi oldu 10 gibi de uyudu hadi hayırlısı..
Ah çok şükür kafa ustu dusmedi çok şükür aglamadi bile bi şaşkinlik yasadi sonra kucagimdan eşim e verdim orasini burasini inceledim.ooofff yaaa offf
Can'ım 4 saat fırın açık kalınca elektrik çok gelmez mi
Hoff ruhum karardı vallahi. Kendimi geçtim çocuklara yanar oldum, nasıl bi gelecekleri olacak çocukluklarını doyasıya yaşayabilecekler mi... Yoksa şimdi ülkemizde dolaşan yersiz yurtsuz suriyeli çocuklar gb mi olacaklar.. başka diyarlara mı gitmek zorunda kalıcaz, orda sınırı geçmeye çalışırken kucağımızda evladımız ayağımıza çelme mi takacaklar..Ben çocukken en büyük derdim annemin sokakta hava kararana dek oynamama izin verip vermeyeceğiydi.. Ya oğlumun derdi ne olacak.. Allahım sonumuzu hayır eylesin
Ben mutfaga cozumumu şöyle buldum, mutfak masami kaldırdım kullanmadığı büyük bi halim vardı onu dersim minik püf minderm var di bi de onu da yere koydm minikimi de üzerine yatiriyorm böylece hem beni goruyo iş yapmama izin veriyi hem de benim gozumun önünde oluyo şimdilik ikimiz de memnunuz yanı2 haftadır yürütece kısa kısa bindiriyorum normalde karşıydımben. ayakları artık basmaya başladı. Ve giderken çok mutlu oluyo:)) iş yaparken yanımda duruyo beni gördüğü için en azından ağlamıyor yürüteç kurtarıcım oldu
Carmen el ek gida ya gectin mi ne yaptın yakın dönemde doğmuştu bizim bebişlerOhh cok sukur canimm aferin AlperimeDarısı bize dicem de daha cok var 4. Ay aşıları gec olunca 6. Ayda 15 Nisan'a sarktı
canim cok gecmis olsun. insallah bir sey olmamistir korkma. olsa yikardi ortaligi. melekler korumusAh kızlar bebeği mi koltuktan düşürdüm.
insanlarin birbirlerine saygili oldugu, kurallarin bilincle uygulandigi, adaletin irkci ya da cinsiyetci olmadigi, makam mevkiyle kimsenin kimseyi ezmedigi, akraban diye kimsenin kayirilmadigi, ozgurluk adi altinda kimsenin kimseyle dalga gecmeyecek kadar bilincli oldugu, dinin hicbir seye alet olmadığı sadece ve sadece insanlarin ozelinde kaldigi, yalanin aldatmanin hirsizligin her turlu tacizin ve siddetin yok denecek kadar az oldugu oldugunda da gormezden gelinmedigi kinandigi bir dunya istiyor insan degil mi?kendi icin degil de su masum gulucuklerle etrafi nur gibi aydinlatan masum yavrularimiz icin istiyor. bu dunyanin çirkinliklerini gordukce ne hale gelecegini neler yasama ihtimalinin kuvvetle muhtemel oldugunu dusunursem siyiracak gibi oluyorum. akil sagligimla beraber ailemi Allahima emanet ediyorum. elimden tek gelen bu cunku.Ben gelecek kaygisi olmayan, yarin acaba bir yerlerde olay mi cikacak, patlama mi olacak, yoksa kotu yollar, altyapilar, dikkatsiz kisiler yuzunden yok yere olur muyum,ailem bana gelirken yolda bir sey olur mu diye dusunmeyecegim bir ulkede yasamak nasil olur onu hayal bile edemiyorum su an. Bu son olaylar ayri, onun disinda da zaten oglumun geleceginden endiseliyim. Okula nasil gider, kac yasinda tek basina dolasir, densiz sapigin biri pesine takilir mi, nasil daha guvenli bir ortam saglayabilirim diye o kadar cok dusunuyorum ki, maluk cocuk istismarinda sinir tanimiyoruz.
Bu ulkede yasamak cok zor cok, nefes almak bile luks artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?