2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ahh canı. Benimki de öyle yoğurdu severek yiyen bebek olduğuna inanmiyom artık o derece bazen sinirden kaşığı midesine kadar sokasim geliyo sonra aliyom ben yiyom yemeğini sakinlesiyom
meyve katarak dene bide.ben oyle yediriyorum.istemezdim oyle alismasini ama yemeyince yemiyo.

İspanak patates labne peyniri karışımında 50 ml yedi 50 ml duruyo onuda 4 gibi yedirmeeye calissammi kizlar

Insallah canim sagol, sorun olacagini sanmiyorum cunku demir ilacini da istahla yiyor
Ac mi kaliyor nedir

Bizde dün gece hiç uyumadık akşam disardaydik herobabynin muhallebisini aldım ilk defa milupa yoktu omu dokundu bilmem sabahı zor ettik.Dişleri de izin vermiyor olabilir kulaklarının arkasındaki saçları çekiyor yarın göstericem kulaklarını doktora.. Bu ürünü aldım organik miş keçi boynuzu unu,hiç halim yok ama gücüm olursa bebe bisküvi si yapcam bugun , bunu tatlandırıcı ve vitamin olarak ekliycem umarım güzel olur.

Canım yer elmasıyla muzu nasıl verdin, arkadaşlar muz kabız yapıyor yer elması da gaz dedi diye ikisine de yanaşmadım şu ana kadar. Bi de bal kabağı var aklımda. Onu deniycem. Valla keyfi olursa güzel yiyor, küçük bi kasenin yarısını yiyor. Ama keyfi yoksa karnı aç değilse mırın kırın yarısını ağzına yarısını burnuna yiyor.

Ben de hipp organik bebek bisküvisi aldım, 6. aydan itibaren yazıyor. Kendin yapman en güzeli tabiki, biraz daha büyüsün de denemeyi düşünüyorum.

Ben de hipp organik bebek bisküvisi aldım, 6. aydan itibaren yazıyor. Kendin yapman en güzeli tabiki, biraz daha büyüsün de denemeyi düşünüyorum.
Çok gezmemize rağmen hippnin ürün lerini bulamadım ben canım.

Eskiden canım sıkıldığında moralim bozuk olduğunda atardım kendimi sokaklara sıcak soğuk demeden yürürdüm deli gibi hırsım yatana gönlüm durulana kadar yürürdüm şimdi elim kolum bağlı yalnız bir adım bile atamıyorum bin şükür çok şükür elbetteki yavrumu verene, bir an önce büyüse onunla yapsam kaçak yürüyüşlerimi :/ sığamıyorum bugun duvarların arasına

Bizde ciktik ama her yanimdan gecene kuskuyla baktim. 2 saat olmadi döndük eve...

Dün düştü kten sonra hic kusmadi ufaklık bugun se he emdikten sonra hafif kusuyor uykusu var yuzu kizardi uykuya dalmiyor normal mi düşmeden 1 gun sonra cikan etkiler olur mu ki ben mi evhamlaniyorum

Carrefour ve migrosta gördüm ben
Daha dün carrefour daydik bebek ürünlerinde yüzde 50 indirim vardı şampuan kaşık maması falan aldım görmedim bütün reyonu bebelac-herobaby-aptamillle doluydu..Bir ara kaşık mamasını aradım demir damlası vermiyorum diye.Geçti artık tatlım bir hafta sonra sonra 8 e giriyoruz hergun etini veririm artık.

Dün düştü kten sonra hic kusmadi ufaklık bugun se he emdikten sonra hafif kusuyor uykusu var yuzu kizardi uykuya dalmiyor normal mi düşmeden 1 gun sonra cikan etkiler olur mu ki ben mi evhamlaniyorum
Allah korusun da yoktur birsey. Arkadasiminkiyle 4 gun var aralarinda yerdeyken kac kere vurdu kafasini benim icim gitti düşün ki dusmek neymis yanında. Belki korkmustur dün annesi.

Onu diyecektim bize kagit verdiler saglik ocagindan. Şu an da verebilirmisiz et oyle mi?

Onu diyecektim bize kagit verdiler saglik ocagindan. Şu an da verebilirmisiz et oyle mi?
Verilir tabi niye verilmesin zehirlicekmi çocuğu ama bende yeni anneler kervanına katıldımbekliyorum 7 yı doldursun diye, ama tattırmışligim var sindiriyo verdiğimi bezinde hiç görmedim. Havucu olduğu gibi beze geri çıkarıyor mesela..

Sindirir mi diye dedimdi zati :) o zaman alayim ben ogluma kuzucuklar da yesin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…