2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

armut bide gün kurusu kayısı yi haşlayıp suyunu verebilirsin.masaj da gerçekten ise yarıyor.gazlı dönemlerde eşim araştırırken okumuştu.geçen gun de kabizi icin denedim yapti.kalın bagirsagin olduğu yerden aşağı doğru hafifce bastırıyosun.kalın bağırsak da karnınin sol tarafindaymis bende ozaman öğrendim.esimin Yalancısiyim

Battaniyeyle çözdük işi

Patates yapabilir canim benim oglumdada yapiyor balkabagi veya armut verebilirsin cok iyi geliyor
YaArın armutu deneyeceğim saolun

Kızlar hipp bisküvi aldık oğlana yarın vercem eline yesin çorbasına yoğurduna katcam bende farklı mayaladim yarın söylerim tadı guzelse anlatirim size bide cic bebe versek olmazmiki bide su iciremiyom bu sipsya
filiz_ank canım geçmiş olsun uykusunda ılıksu icir armut ppuresi kaysı suyu ılık yedir bunları inşallah yaparda düzelir
Canıssıkkın olanlar valla bende oyleyin ben aylık dinemimdeyim ondan çok kötü kanamam oluyo sanki atardamarı kesmiş gibi geliyo zaten doğumda kansızlık tan gidiyodum nerdeyse

Bugün resmen kıyamet koptu. Ferromixin i vermeye başladım. Sulandırdım ılık suyla içiremedim. Muhallebi yaptım. İçine koydum. Resmen ağzını mühürledi açmıyor. Zorla 4 kaşığı ağzına tıktım ya bağırış çığrış o mızmızlanıyor ben söyleniyorum. Yoğurttan başka hiçbirşey yemiyor. Hani diyorlar ya sebzeyi meyveyi gün gün artırın diye ya. Biz 4-5 bebk kaşığını geçemedim. Doktorla hemşirede yedireceksin diyor. Nasıl olacak bilmiyorum. Ben bu yemek işinden çok sıkıldım valla. Cinler tepemde herşeye bağırmaya başladım tam adet öncesi. Bundan dolayı da pişman olup çok üzülüyorum ama o anda ne verirsem geri çeviriyor mamadan başka hiçbir şey içmiyor. Zorlamıyayım diyorum ama nasıl olacak bilmem. Öğürüp kendini kusturuyor. Sakin olmam lazımm sakin...

Cici bebede çok şeker var verme...

Sana bebe bisküvisi tarifi...

Bisküvi yapımı

2 çay bardağı tam buğday unu
2 çay bardağı pirinç unu
1/2 çay bardağı irmik
1/4 çay bardağı süt
2 çorba kaşığı pekmez
125 gr tereyağı (oda sıcaklığında)

Bebe Bisküvisi Tarifi'nin Yapılışı

Tereyağı ve diğer malzemeleri karıştırarak yumuşak bir hamur elde ederiz. Başparmak kalınlığında rulo yaptığımız hamuru göz kararı dilimleyip tepsiye dizeriz. Üzerine çatalla basıp şekil vererek 170 derece fırında üzeri pembeleşene kadar pişiririz.. Minik kuzulara afiyet olsun.

Ben pirinç ununu 1.5 çay bardağı koydum ve yarım çay bardağı da hipp in yulaf li kaşık mamasından koydum.yulaf unu daha faydalı diye.bidahakine 1 çay bardağı koyarak deneyecegim.bu ölçülerle 10 12 tane cicibebe boyutunda bisküvi çıkıyor.

Canımsakin ol aaynı bende oyleyim birbirimizi teselli edelim benimki de istajsiz

Canim belki hazir degildir ek gidaya, neden zorluyorsun ki? Sonucta mamasini guzel yiyormus

Sukunet kazandi diyorsun :)
Canim disari bebisle cikmiyor musun? Ben canim sikildiginda cikiyorum, artik buyuduler bence.

Benımkıde aynı yoğurt bıle Yemıyo kaç gündür ek gıdaya grev Yapıyo Yemıyo sadece devam sutu zar zor

Canım pekmez ısıya maruz kalmamalı direk kanserojen etki yapıyormuş bende sırf bunun için harnup unu aldım yarın yapcam vitamin değer leri pekmeze gore daha yüksek hemde pekmeze göre..

Hemşireye dr a bakma mukut yedireceksinde ne demek Bnde sen başka dr bul kendıne bebeğe kesınlıkle zorla vermiceksin yavaş yavaş yemediğini bırak ertesi gün başka birşey ver olmadı tabağı önüne koy ellerını daldırsın oynasın ağzına götürür tadına bakar daha çok sever en azından

Canım pekmez ısıya maruz kalmamalı direk kanserojen etki yapıyormuş bende sırf bunun için harnup unu aldım yarın yapcam vitamin değer leri pekmeze gore daha yüksek hemde pekmeze göre..
Can'ım Harnup ununu nerden aldın ?

Emiyor yiyiyor ama 8i göremedik bi
Olsun benimkide aynı yumurta aldırdı benimkinede herhalde 8,5 oldu nasil olduysa,sadece kahvaltıyı ve akşam kaşık mamasını seviyor sebzeyi enfazla 3 kaşık mama kaşığıyla oda yiyor.Ama emiyor o yüzden içim rahat istediği kiloda olsun yeterki emsin.Sende takma gayet iyi kilosu bizimkide 6 ay aşısında 8 kiloydu 15 günde almış 500 gr mı. 3 kilo doğsalar 5 kilo almışlar maşallah az değil.

Aynen benimki de ogurdu hep acaba yutma refleksleri gelişmedi mi acaba daha yoğurttan sonra diski rengi değişti mi benimkinin değişti de ondan mi yoksa usuttu mu anlamadm
Dışkı rengi havuçtan sonra değişti canım butun havuçlarda aynen geri çıktı iki gun once verdim dun butun kakalar havucluydu dun vermedim bu sabah ki kaka yine havuclu çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…