2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Mayalanma sütun sıcaklığı ile oluyo cok sıcakken daha çabuk mayalaniyormus ama eksi olurmus onun icin serçe parmağının dayanma ayarı en iyisi

Allah korusun da yoktur birsey. Arkadasiminkiyle 4 gun var aralarinda yerdeyken kac kere vurdu kafasini benim icim gitti düşün ki dusmek neymis yanında. Belki korkmustur dün annesi.

Kafasini hic vurmadi diyor babasi ondan onun ici rahat bende habire endiseleniyorum buluttan nem kapiyorum sanırım korktu bencede..

Kahvaltida zeytin ezip veriyorum bende kakada en çok onu goruyorum bu sabah vermedik bakalım daha iyi oldu galiba bebe bisküvisiyle anne sutu ezip verdim bide yine anne sutuyle ezip peynir yumurta ekmek ici güzel yedi blendra bile gerek olmadi.

Mayalanma sütun sıcaklığı ile oluyo cok sıcakken daha çabuk mayalaniyormus ama eksi olurmus onun icin serçe parmağının dayanma ayarı en iyisi

Bizde gecenlerde yaptik yogurt dun oglumun yuzu eksidi meger yogurt eksimis cok sicakken de yapmadiydik babam maya olarak kullandigin yogurttan da olur dedi

Canınmı sıkkın carmen :/
Dün düştü kten sonra hic kusmadi ufaklık bugun se he emdikten sonra hafif kusuyor uykusu var yuzu kizardi uykuya dalmiyor normal mi düşmeden 1 gun sonra cikan etkiler olur mu ki ben mi evhamlaniyorum
Can'ım geçmiş olsun uyumuş uyanmış bu saatten snra olmaz merak etme

Yok canım ılıktı bikaç seferdir mayalıyorum zaten ama Angiedare fırında taş gb oluyo diyince deniyim dedim borcamla fırına koydum, olmayınca çıkardım battaniyeye sardım yine
Canım ben daha onceleri disarda normal mayaliyodum kıvamı hep yumusak olurdu internette gezinirken denk geldim fırında mayalamaya 4-5 seferdir fırında yapıyorum kalıp gibi oluyo gecen bi arkadasım gelmişti o da inanamadı kavanozda olmasa hazır sanırdim valla dedi

Selam arkadaslar bebislere tarhana corbasi veriyormusunuz city farmin organik tarhanasini verdim bayilarak yedi :) birde yorgurt yapan arkadaslara bir tavsiyem olucak ben organik nohut alip mayami kendim yaptim cokta guzel oldu yogurdumu bu mayayla mayaliyorum kucuk kavonozlarim var yaklasik 200 cc icine bir tatli kasigi yogurt ekliyorum ilikken kalorfer peteginin uzerinde 6 saattle oluyor yaklasik tadida guzel eksi olmuyor tavsiye ederim bu sekildede deneyebilirsiniz. Yogurt makinemde var ama o eksi yapiyor philips markasi bence almayin cok isitiyor eksiyor yogurt

İyi akşamlar kızlar

Kızım kabız oldu salı gününden bu yana yapamıyor dün gece ıkındı ıkındı ben oh yaptı diye düşünerek altını açtım ama afedersiniz ama keçi pisliği gibi çok katıydıMamasına zeytinyağı koyuyorum belki faydalı olur. Patates vermiştim o yapar mı ki?

Ben yer elmasini havucla haşlayıp süzgeçten geçirip verdm tabi bir çay kaşığı yedi yemwdi tadını begenmedi galiba , sen emziriyo musun cnm öğün olarak mi yiyor o kadar , muhallebi filan da veriyo musun

Pazar günümüz güzel güzel giderken otele denetlemeciler geldi eşim gitti normalde kızdıgım tafra yaptigim seydir zaten ne veriyor da pazar pazar cagiriyor seni derim bu pazar pek seker oynadik oğlum la adam gitti geldi umursamadim bile aglar sinir olurdum eskiden sanırım artik cocukla daha rahatim adam var yok takmiyorum takma sende özrünü kabul et çayıni ic keyfine bak derim naçizane :)

Patates en iyi kabız yapıcidir ishal ken direk onu ye demezler mi ?!! masaj yapabilirsin biraz bence karnina bacaklarini ittirebilirsin oyunla karisik yaparim ben hep uzun sure olmus baska ne desem bilemedim.

Aynen benimki de ogurdu hep acaba yutma refleksleri gelişmedi mi acaba daha yoğurttan sonra diski rengi değişti mi benimkinin değişti de ondan mi yoksa usuttu mu anlamadm

Geçen günde ben kızdım eşime Çiçek almış geldi Can'ım kocam

Son düzenleme:
Ben de sigamadim bugün akşam uxeriydi bıraktım babasına bir saatliğine çıktım ama hiç birşey anlamadım gezmekten bi de hava karardı dönerken bi an önce eve dönmek istedim kötüydü yanı

Patates yapabilir canim benim oglumdada yapiyor balkabagi veya armut verebilirsin cok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…