- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
Angiedare 40 derecede 4 saat sonunda hala su gibiydi şimdi 50 yaptım hala fırında. Neyi yanlış yaptım ki acep
sütun sıcaklığı nasıldı canım ben serçe parmağımı batırıyorum 6 ya kadar sayabiliyorsam icinde mayaliyorumAngiedare 40 derecede 4 saat sonunda hala su gibiydi şimdi 50 yaptım hala fırında. Neyi yanlış yaptım ki acep
Mayalanma sütun sıcaklığı ile oluyo cok sıcakken daha çabuk mayalaniyormus ama eksi olurmus onun icin serçe parmağının dayanma ayarı en iyisi
Süt sıcakken mayayı koymuş olabilir misin Can'ım?Angiedare 40 derecede 4 saat sonunda hala su gibiydi şimdi 50 yaptım hala fırında. Neyi yanlış yaptım ki acep
Allah korusun da yoktur birsey. Arkadasiminkiyle 4 gun var aralarinda yerdeyken kac kere vurdu kafasini benim icim gitti düşün ki dusmek neymis yanında. Belki korkmustur dün annesi.
Verilir tabi niye verilmesin zehirlicekmi çocuğu ama bende yeni anneler kervanına katıldımbekliyorum 7 yı doldursun diye, ama tattırmışligim var sindiriyo verdiğimi bezinde hiç görmedim. Havucu olduğu gibi beze geri çıkarıyor mesela..
Mayalanma sütun sıcaklığı ile oluyo cok sıcakken daha çabuk mayalaniyormus ama eksi olurmus onun icin serçe parmağının dayanma ayarı en iyisi
Süt sıcakken mayayı koymuş olabilir misin Can'ım?
Canınmı sıkkın carmen :/Eskiden canım sıkıldığında moralim bozuk olduğunda atardım kendimi sokaklara sıcak soğuk demeden yürürdüm deli gibi hırsım yatana gönlüm durulana kadar yürürdümşimdi elim kolum bağlı yalnız bir adım bile atamıyorum bin şükür çok şükür elbetteki yavrumu verene, bir an önce büyüse onunla yapsam kaçak yürüyüşlerimi :/ sığamıyorum bugun duvarların arasına
Can'ım geçmiş olsun uyumuş uyanmış bu saatten snra olmaz merak etmeDün düştü kten sonra hic kusmadi ufaklık bugun se he emdikten sonra hafif kusuyor uykusu var yuzu kizardi uykuya dalmiyor normal mi düşmeden 1 gun sonra cikan etkiler olur mu ki ben mi evhamlaniyorum
Canım ben daha onceleri disarda normal mayaliyodum kıvamı hep yumusak olurdu internette gezinirken denk geldim fırında mayalamaya 4-5 seferdir fırında yapıyorum kalıp gibi oluyo gecen bi arkadasım gelmişti o da inanamadı kavanozda olmasa hazır sanırdim valla dediYok canım ılıktı bikaç seferdir mayalıyorum zaten amaAngiedare fırında taş gb oluyo diyince deniyim dedim borcamla fırına koydum, olmayınca çıkardım battaniyeye sardım yine
Ben yer elmasini havucla haşlayıp süzgeçten geçirip verdm tabi bir çay kaşığı yedi yemwdi tadını begenmedi galiba , sen emziriyo musun cnm öğün olarak mi yiyor o kadar , muhallebi filan da veriyo musunCanım yer elmasıyla muzu nasıl verdin, arkadaşlar muz kabız yapıyor yer elması da gaz dedi diye ikisine de yanaşmadım şu ana kadar. Bi de bal kabağı var aklımda. Onu deniycem. Valla keyfi olursa güzel yiyor, küçük bi kasenin yarısını yiyor. Ama keyfi yoksa karnı aç değilse mırın kırın yarısını ağzına yarısını burnuna yiyor.
ayhkdry canım esime biraz icerlemistim hassas bi donemdeyim galiba o da biraz fazla ustume geldi ben her zamanki gibi ses çıkarmayıp kabuğuma çekilince pişman oldu ozur diledi hatta bide cay demlemis beni bekliyo :) bende oğlanı uyutup gidebilirsem tabi
İyi akşamlar kızlar
Kızım kabız oldusalı gününden bu yana yapamıyor dün gece ıkındı ıkındı ben oh yaptı diye düşünerek altını açtım ama afedersiniz ama keçi pisliği gibi çok katıydı Mamasına zeytinyağı koyuyorum belki faydalı olur. Patates vermiştim o yapar mı ki?
Aynen benimki de ogurdu hep acaba yutma refleksleri gelişmedi mi acaba daha yoğurttan sonra diski rengi değişti mi benimkinin değişti de ondan mi yoksa usuttu mu anlamadm0hatu0 @tatlilavinya kızlar baktım isi düşük olduğu icin saat cok donmuyo benimde ilk aklıma o gelmişti zaten :)
carnat canım gecmis olsun
M morica daha tadım aşamasındayiz canım iki kez yoğurt verdim dünde havuç puresi verdim ama cogunu tükürdü pek sevmedi :)
Geçen günde ben kızdım eşimeayhkdry canım esime biraz icerlemistim hassas bi donemdeyim galiba o da biraz fazla ustume geldi ben her zamanki gibi ses çıkarmayıp kabuğuma çekilince pişman oldu ozur diledi hatta bide cay demlemis beni bekliyo :) bende oğlanı uyutup gidebilirsem tabi
Ben de sigamadim bugün akşam uxeriydi bıraktım babasına bir saatliğine çıktım ama hiç birşey anlamadım gezmekten bi de hava karardı dönerken bi an önce eve dönmek istedim kötüydü yanıEskiden canım sıkıldığında moralim bozuk olduğunda atardım kendimi sokaklara sıcak soğuk demeden yürürdüm deli gibi hırsım yatana gönlüm durulana kadar yürürdümşimdi elim kolum bağlı yalnız bir adım bile atamıyorum bin şükür çok şükür elbetteki yavrumu verene, bir an önce büyüse onunla yapsam kaçak yürüyüşlerimi :/ sığamıyorum bugun duvarların arasına
Patates yapabilir canim benim oglumdada yapiyor balkabagi veya armut verebilirsin cok iyi geliyorİyi akşamlar kızlar
Kızım kabız oldusalı gününden bu yana yapamıyor dün gece ıkındı ıkındı ben oh yaptı diye düşünerek altını açtım ama afedersiniz ama keçi pisliği gibi çok katıydı Mamasına zeytinyağı koyuyorum belki faydalı olur. Patates vermiştim o yapar mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?