Kızlar hipp bisküvi aldık oğlana yarın vercem eline yesin çorbasına yoğurduna katcam bende farklı mayaladim yarın söylerim tadı guzelse anlatirim size bide cic bebe versek olmazmiki bide su iciremiyom bu sipsya
filiz_ank canım geçmiş olsun uykusunda ılıksu icir armut ppuresi kaysı suyu ılık yedir bunları inşallah yaparda düzelir
Canıssıkkın olanlar valla bende oyleyin ben aylık dinemimdeyim ondan çok kötü kanamam oluyo sanki atardamarı kesmiş gibi geliyo zaten doğumda kansızlık tan gidiyodum nerdeyse
Masallah iyi canım endişe etme bizimde 8 çıktı bi citcitli bi alt vardı üzerindeBoy 68cm kilo 7950 oturarak ve kiyafetle. Normal mi?
3.110 49cm. dogdu aslinda cok da iri bi bebek degildi. Ek gidada bi duzenimiz yoktu bugunden itibaren koydum bakalim. Bizimkinin yemek istemediği bi pregomin as oldu kasik mama kattik da oyle zorla yedirdim biraz. Ay zaten anne degil misin biryerde yetersiz hissediyorsun kendini mutlaka.Olsun benimkide aynı yumurta aldırdı benimkinede herhalde 8,5 oldu nasil olduysa,sadece kahvaltıyı ve akşam kaşık mamasını seviyor sebzeyi enfazla 3 kaşık mama kaşığıyla oda yiyor.Ama emiyor o yüzden içim rahat istediği kiloda olsun yeterki emsin.Sende takma gayet iyi kilosu bizimkide 6 ay aşısında 8 kiloydu 15 günde almış 500 gr mı. 3 kilo doğsalar 5 kilo almışlar maşallah az değil.
Düzgün olcmeyince saglik ocagi dibimizdeki markette tartip evde bi ölçüverdik :) markette demesinler mi 12den yukariaini tartmaz dedik naptin amca nerde o kilo :)Masallah iyi canım endişe etme bizimde 8 çıktı bi citcitli bi alt vardı üzerinde
Haha :)) bende markete gidince ölçeyim bi :)Düzgün olcmeyince saglik ocagi dibimizdeki markette tartip evde bi ölçüverdik :) markette demesinler mi 12den yukariaini tartmaz dedik naptin amca nerde o kilo :)
Keske resmini cekseydim bak ya :)Haha :)) bende markete gidince ölçeyim bi :)
Şu an aşıya gidiyoruz stresliyim..
Şu an aşıya gidiyoruz stresliyim..
Maaşallah .Boy 68cm kilo 7950 oturarak ve kiyafetle. Normal mi?
2 hafta önce benim de aynı durumdaydı. Henüz erken ısrar etmeyeceğim dedim. Az az yoğurt meyve püresi verdim ama toplasan 2-3 tatlı kaşığı ancak. Ağzını kilitliyordu. 1 haftadır çok değişti. Şimdi daha hazır olmalı ki artık kendi istiyor. Mama sandalyesinde daha uzun oturuyor. Ağzını kuş gibi açıyor. Elleriyle yiyor. Kaşık veriyorum onu ağzına sokuyor. Meyve püresi yoğurt muhallebi yumurta sarısı yiyor. Bu hafta sebzeleri de veririm böyle giderse. Biraz ek besine ara versen ya da az az tattırsan. 2 haftada çok gelişiyor ve değişiyorlar. Biraz zaman tanı.Bugün resmen kıyamet koptu. Ferromixin i vermeye başladım. Sulandırdım ılık suyla içiremedim. Muhallebi yaptım. İçine koydum. Resmen ağzını mühürledi açmıyor. Zorla 4 kaşığı ağzına tıktım ya bağırış çığrış o mızmızlanıyor ben söyleniyorum. Yoğurttan başka hiçbirşey yemiyor. Hani diyorlar ya sebzeyi meyveyi gün gün artırın diye ya. Biz 4-5 bebk kaşığını geçemedim. Doktorla hemşirede yedireceksin diyor. Nasıl olacak bilmiyorum. Ben bu yemek işinden çok sıkıldım valla. Cinler tepemde herşeye bağırmaya başladım tam adet öncesi. Bundan dolayı da pişman olup çok üzülüyorum ama o anda ne verirsem geri çeviriyor mamadan başka hiçbir şey içmiyor. Zorlamıyayım diyorum ama nasıl olacak bilmem. Öğürüp kendini kusturuyor. Sakin olmam lazımm sakin...
Benim oğlan da 2 hafta önce 7600gr 70cm idi. Önceki ay da 3 haftada 100 gr ancak almıştı. Bugün aşıya gidince tekrar bakılacak. Seninkin kilosu da iyi bana kalırsa.Emiyor yiyiyor ama 8i göremedik bi
Bugün ben de havuç başlayacağım. Bakalım ne olacak?Dışkı rengi havuçtan sonra değişti canım butun havuçlarda aynen geri çıktı iki gun once verdim dun butun kakalar havucluydu dun vermedim bu sabah ki kaka yine havuclu çıktı
Market iyiymiş :)Düzgün olcmeyince saglik ocagi dibimizdeki markette tartip evde bi ölçüverdik :) markette demesinler mi 12den yukariaini tartmaz dedik naptin amca nerde o kilo :)
Biz de öğleden sonra gideceğiz. Aynı stres bende de var. Şimdiden geçmiş olsun.Şu an aşıya gidiyoruz stresliyim..
Valla rahatlattiniz beni topikcek :) arkadasiminki 2 ay küçük 8.650 :-/Benim oğlan da 2 hafta önce 7600gr 70cm idi. Önceki ay da 3 haftada 100 gr ancak almıştı. Bugün aşıya gidince tekrar bakılacak. Seninkin kilosu da iyi bana kalırsa.
Bizim de yuttugu gibi cikmisti havuc :)Bugün ben de havuç başlayacağım. Bakalım ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?