Öyledir :) şu geldi bu geldi diyip duruyo dedik bizim isimiz baskaMarket iyiymiş :)
Ya doğum kilosu fazladır, yada mama ile besleniyordur bizim tanıdığın oğlu da mama+ ek gıda bizimkinden küçük 8,200 olmuş maşallah.Valla rahatlattiniz beni topikcek :) arkadasiminki 2 ay küçük 8.650 :-/
Şimdiden geçmiş olsun canımŞu an aşıya gidiyoruz stresliyim..
Boy 68cm kilo 7950 oturarak ve kiyafetle. Normal mi?
Şu an aşıya gidiyoruz stresliyim..
Biz de öğleden sonra gideceğiz. Aynı stres bende de var. Şimdiden geçmiş olsun.
Dogum kilosu cok fazla degildi mama da cok almadi. Kilo alasi varmis masallah ne diyim :)Ya doğum kilosu fazladır, yada mama ile besleniyordur bizim tanıdığın oğlu da mama+ ek gıda bizimkinden küçük 8,200 olmuş maşallah.
Benim canimi gecen ayla ayni boy kilo cikaran saglik ocağı. Kafama eserse ggidecegim asiya kadar doktora bir daha. Oyle böyle büyüyecekler tabi de sanki insan elinden geleni yapmiyor gibi oluyor :-/ sadece ogunleri bi duzene koyacagim artik o kadar.Çok iyi maşallah biz 7 kiloyuz daha artık kilo takmiyom ne kadar yerse o kadar ısrar etmiyom geçip karşısına ben yiyom nasıl agliyo ellemek için veriyom eline tam buğday ekmeğinin kabuğunu kemiriyo
Kizlaaarrrr kızlar ömrümden omur gitti 3 gundur cisini ben yaptiriyodum oğlana sabah gittim verdiğiniz krem bi halta yaramadı dicektin doktor yoktu özele gittik pipisi kapanmış sünnet olduk geldik dua edin bizede çabucak ağrısız iyileselim
canim insallah hemencecik gecer. tam emekleme falan baslamadan aradan çıkmış bi vesileyle.kolaycacik iyilessin insallahKizlaaarrrr kızlar ömrümden omur gitti 3 gundur cisini ben yaptiriyodum oğlana sabah gittim verdiğiniz krem bi halta yaramadı dicektin doktor yoktu özele gittik pipisi kapanmış sünnet olduk geldik dua edin bizede çabucak ağrısız iyileselim
Aaa gecmis olsun
canim insallah hemencecik gecer. tam emekleme falan baslamadan aradan çıkmış bi vesileyle.kolaycacik iyilessin insallah
Çok geçmiş olsun canım.Kizlaaarrrr kızlar ömrümden omur gitti 3 gundur cisini ben yaptiriyodum oğlana sabah gittim verdiğiniz krem bi halta yaramadı dicektin doktor yoktu özele gittik pipisi kapanmış sünnet olduk geldik dua edin bizede çabucak ağrısız iyileselim
Kaynana açigim yok benimki yetiyor deseydin. Tovbe tövbe...Sağol canım sağlık ocagindaki cadıya bende kiziyom 50 yı devirmiş çocuğu yok her asiya gittiğimde anne olmak kolaymi su icmiyo diyom icirceksin diyo napim damar yolumu acayim hiç halden anlamaz ebemiz iyi Allahtan
Kaynana açigim yok benimki yetiyor deseydin. Tovbe tövbe...
Saol canım sizede çok geçmiş olsun..Biz de öğleden sonra gideceğiz. Aynı stres bende de var. Şimdiden geçmiş olsun.
Amin canım saolasın..İnsallah sizde kolaylikla atlatirsiniz canim gecmis olsun simdiden.
Oldu bitti.. inş canım ateşi olmaz sıkıntı yaşamayız..Hiç stres olma canım bişey olmaz inş, ben de çok stres yapmıştım ama maşallah ateşi en çok 36,6 oldu ilaç kullanmadık bile
Biz de öğleden sonra gideceğiz. Aynı stres bende de var. Şimdiden geçmiş olsun.
bisoru canım gelmis gecmis olsun çabucak iyileşsin insallah
Amin inş canım..
filiz_ank Y yesil zeytin kızlar sizin aşılar da sıkıntısiz geçsin insallah
Amin inş canım..Şimdiden geçmiş olsun canım
Evet canım mamasını yedikten sonra yaptı yavrum rahatladı çok şükür.. inş ateşi de olmaz.Canım yaptimi kakasini asiya stres yapma aşı yapıldıktan sonra ateşini kontrol et yeter
Canım çook geçmiş olsun çabucak atlatın inş..Kizlaaarrrr kızlar ömrümden omur gitti 3 gundur cisini ben yaptiriyodum oğlana sabah gittim verdiğiniz krem bi halta yaramadı dicektin doktor yoktu özele gittik pipisi kapanmış sünnet olduk geldik dua edin bizede çabucak ağrısız iyileselim
bisoru canım gelmis gecmis olsun çabucak iyileşsin insallah
filiz_ank Y yesil zeytin kızlar sizin aşılar da sıkıntısiz geçsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?