2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kizlaaarrrr kızlar ömrümden omur gitti 3 gundur cisini ben yaptiriyodum oğlana sabah gittim verdiğiniz krem bi halta yaramadı dicektin doktor yoktu özele gittik pipisi kapanmış sünnet olduk geldik dua edin bizede çabucak ağrısız iyileselim

Çok iyi maşallah biz 7 kiloyuz daha artık kilo takmiyom ne kadar yerse o kadar ısrar etmiyom geçip karşısına ben yiyom nasıl agliyo ellemek için veriyom eline tam buğday ekmeğinin kabuğunu kemiriyo
Benim canimi gecen ayla ayni boy kilo cikaran saglik ocağı. Kafama eserse ggidecegim asiya kadar doktora bir daha. Oyle böyle büyüyecekler tabi de sanki insan elinden geleni yapmiyor gibi oluyor :-/ sadece ogunleri bi duzene koyacagim artik o kadar.

canim insallah hemencecik gecer. tam emekleme falan baslamadan aradan çıkmış bi vesileyle.kolaycacik iyilessin insallah

Çok geçmiş olsun canım.

Sağol canım sağlık ocagindaki cadıya bende kiziyom 50 yı devirmiş çocuğu yok her asiya gittiğimde anne olmak kolaymi su icmiyo diyom icirceksin diyo napim damar yolumu acayim hiç halden anlamaz ebemiz iyi Allahtan
Kaynana açigim yok benimki yetiyor deseydin. Tovbe tövbe...

Biz de öğleden sonra gideceğiz. Aynı stres bende de var. Şimdiden geçmiş olsun.
Saol canım sizede çok geçmiş olsun..

İnsallah sizde kolaylikla atlatirsiniz canim gecmis olsun simdiden.
Amin canım saolasın..

Hiç stres olma canım bişey olmaz inş, ben de çok stres yapmıştım ama maşallah ateşi en çok 36,6 oldu ilaç kullanmadık bile
Oldu bitti.. inş canım ateşi olmaz sıkıntı yaşamayız..

Biz de öğleden sonra gideceğiz. Aynı stres bende de var. Şimdiden geçmiş olsun.

bisoru canım gelmis gecmis olsun çabucak iyileşsin insallah
Amin inş canım..

filiz_ank Y yesil zeytin kızlar sizin aşılar da sıkıntısiz geçsin insallah
Şimdiden geçmiş olsun canım
Amin inş canım..

Canım yaptimi kakasini asiya stres yapma aşı yapıldıktan sonra ateşini kontrol et yeter
Evet canım mamasını yedikten sonra yaptı yavrum rahatladı çok şükür.. inş ateşi de olmaz.

Canım çook geçmiş olsun çabucak atlatın inş..

bisoru canım gelmis gecmis olsun çabucak iyileşsin insallah

filiz_ank Y yesil zeytin kızlar sizin aşılar da sıkıntısiz geçsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…