2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

geçmiş olsun.yaptırman çok iyi olmuş.aradan çıktı işte.ben 3 aylıkken yaptırdim.geçti gitti.üzerimde yük olarak kalcak ti yoksa olana kadar

Çok şükür bu ayki kontrol ve aşıyı da atlattık. Dr muz hastaneden ayrıldığı için bu Dr a ilk kez gittik ve memnun kaldım bu Dr a devam edicem.

Bu ay boyu 3 cm uzamış ve 600 gr almış ve gelişimi gayet iyi dedi.

Mama olarak similac kullanıyoruz artık aptamile geçebilirsin dedi. SMA ve similac mamayı anne sütüne rakip olmasın diye emen bebeklere ilk aylarda vermezlermiş peki emmeyi bırakırsa dedim bu aydan sonra artık bırakmaz dedi.

Kızım da Atopik egzema var krem kullanmaya devam edicez. Ayrıca bende yediklerimë dikkat edicem ki ediyorum zaten.

Dün yazmıştım salıdan bu yana kaka yapamıyor diye (dr dan gelince az önce yaptı) fitil yazdı. Poposunda hafif çatlak var dedi hametan krem verdi.

Normalde göz muayenesi 1 yaşında yapılıyormuş ama devlet tarafından 6. Ayda göz taraması yapılması istwniyormuş önümüzdeki günlerde gidecez bakalım. Sizlere de söylediler mi?

Bir de rota gibi bi özel aşı varmış bilgim yoktu onuda yaptırın dedi. Meningokok aşısıymış 10. Ve 13. Aylarda yapılıyorMuş Araştırıcam. Peki sizlerin bilgisi var mı?

Ek gıdaya ilgili bilgiler verdi örnek menü verdi. Burda kuşburnu marmelatını sormuştum. Dr a da sordum en 8 aylık olunca dedi. Yasak, alerjik gıdalarla ilgili bilgi verdi. Tarhana veriyorum 7. Ayda ver dedi. Artık yumurta vermeye başla dedi zaten az az veriyorum.

Gelelim aşıya. Bugün 6 aylık aşı için gelen çok bebek vardı. Çok ağladı emerken iç çekerek emdi sonra da uyuyakaldı.. inş sıkıntı olmadan atlatırız.

Cidden uzun yazdım Özür dilerim. Aklıma gelen olursa da yazarım artık

Atopik dermatit bizde de var kortizonlu krem yazmıştı dr, bacaklarında da vardı yer yer ama yüzdeki daha çoktu, sebamedin yüz losyonunu aldım bacağına 2-3 günde bir yüzüne de her gün ya da gün aşırı sürüyorum. Kortizonlu kremden kurtulduk sayesinde

Ben de similac kullanıyorum.neden artık degistirebilecegini söyledi acaba.merak ettim.

Maaşallah. Geçmiş olsun. Çabucak iyilessin. Bahane ile aradan çıķmış. Bizimkini de babası yaptıralım artık deyip duruyor. Nasil olacak ne yapiyorsunuz iyileşirken yazarsan bizde kendimizi hazirlayalım. İnşallah kolay geçer.

bisoru gecmis olsun canim.insallah kolay atlatirsiniz.genel anestezi mi oldu? Deneyimlerini paylasir misin? Iyilesmesi fln

Arkadaslar bugun down sendromu farkindalik gunuymus.gecen sene yasadiklarim geldi aklima.hem ikili test hem prena yaptirmistim.ikili test sonucum riskli gelince o zaman gittigim doktor cok moralimi bozmustu amniyosentez yaptirmalisin demisti.risk cok yuksek demisti.o gun zamani dolmamasina ragmen prena testin de sonucu geldi ve olumluydu.doktora bunu soyledigimde ben o testlere inanmam daha yeni bu cocuk ozurlu olacak gibisinden seyler soylemisti.cok aglamistim.sonra doktorumu degistirdim, guncel tibbi takip eden iyi bir dr buldum.hatta kac dr.a gittim prena test kesin midir diye :) anca rahatlamistim.
Cok duygulandim simdi .paylasmak istedim.

Dr coresatin yazmıştı bir de nemlendirici krem bioderma verdi. Kızımında çene altı ve bağrında daha fazla. Yüzünde o kadar yok birazda vücudunda var. Coresatin de kortizon yok diye biliyorum. Peki yüz losyonunun faydası oluyor mu? Gerekirse bende alırım

Ben de similac kullanıyorum.neden artık degistirebilecegini söyledi acaba.merak ettim.

Neden değiştireyim diye sormadım sonradan niye sormadım diye kızdım kendime. Ama değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü aptal şekerli diye biliyorum onun tadına alışıp da emmeye bırakmasını istemem. Emmeyï artık bırakmaz dedi ama belli de olmaz yani

Of bu Dr lar niye moral bozarlarki.. kuzenimede böyle söylediler çok şükür bebeği sağlıklı.

canim goz muayenesini biz yaptirdik. cok detayli biseye bakmiyorlar aa iyi dedi sadece:)) ama 6 ay sartini bilmiyordum. biz 3 aylikken yaptirdik bende olan bazi genetik goz kusurlari var ona da gecti mi merakimizdan gittik 6 yastan sonra belli olur demez mi?! millet gen haritasina bakip dollenmis yumurtasını seciyo bizim ulkede duruma bakasiyi bize de tavsiye etti

bioderma atopic de iyi

canim ne guzel ya bi doktorun sozuyle yolunu cizmemissin arastirmissin degistirmissin doktorunu. bu tip insanlar yuzunden senin gibi morali bozulan uzulen hatta cocugunu aldirmayi bile dusunen o kadar hamile var ki. cok uzucu

Önceden istemeye istemeye 10 günde bir kullanıyodum kortizonlu kremi, sebamede başlayalı 1 ay oldu henüz kullanmadım ötekini.

aynen öyle.memnun olduktan sonra niye değişim ihtiyacı duyulsunki.çok korkuyorum ben de bırakır diye.allah korusun.

o da bişey mi.ben normalde devlet hastanesine gitmiyodum orda bi doktora çok iyi dediler.bi gidiyim dedim 2 li test için.ultrasonda bebeğin kafa kemiklerini göremediler 2 kişi baktı.doktora sordum oluşmaz mi geç mi kaldı diye.o da bu saatten sonra olmaz dedi.bursa ya sevk etti.fakültede karar verirler gebeliğin sonlanmasına dedi.istersen orda istersen raporla gelirsin burda yaparız dedi.11 haftalik tim.ve günlerden cumaydi.2 günü nasıl geçirdim bi ben bi allah biliyo.bursa da fakültede gün beklemedim.Prof yalçın kimya ya gittim hemen.her sey yolunda dedi.ama tabi yaşadığımiz korku bize yetti kucağımiza alana kadar.

Cnm benim kizimda da atopik egzama vardi 1 2 kere tekrarladi sonrasinda cok nadir eklem yerlerinde cikiyor krem surunce geciyor. Siz hangi kremi kullaniyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…