Olsun benimkinden uzun :) kiyafetleri cikarsan bizimki de o kadar gelir zaten.Iyi bak simdi biraz daha rahatla O zaman. 10 eylül dogumlu 3265gr doğdu oğlum. Bugün 71cm 7750gr geldi.
bizim ki 65 cm hanimlaar bodur piliç herdem taze dicek kendineOlsun benimkinden uzun :) kiyafetleri cikarsan bizimki de o kadar gelir zaten.
sosyetik bu bebisleeer:)))bisoru canim gecmis olsun en azindan dr fark etmis.
filiz_ank Y yesil zeytin kizkar masallah bbebislere
bugun benimki avakado yemis az ver demsitim ilk defa bir şeye saldrmis yemek icin sok oldum tatsiz tuzsuz bi sey ilginc bi minno s benimki.tatlı seyleri sevio halbuki muhallebi yaptım bakalim napicak . ikinci dis gelio sabah gene kor safaklarda kalktik
geçmiş olsun.yaptırman çok iyi olmuş.aradan çıktı işte.ben 3 aylıkken yaptırdim.geçti gitti.üzerimde yük olarak kalcak ti yoksa olana kadar
Allah kolaylik versin canim. iyilesince iyiki oldu dersin insallahMerak edenlere şaat 12 de eve geldim tuvalete hala gitmedim her cisinde morarana kadar agliyo sadece pipi uyustuu bi alet taktılar perşembe çıkacak o alet
canim benim allah yardimcin olsun evde senden baska kimse yok mu ? iki dk baksknlar sana da yazik sen iyi olnki bebise bakabilirsinMerak edenlere şaat 12 de eve geldim tuvalete hala gitmedim her cisinde morarana kadar agliyo sadece pipi uyustuu bi alet taktılar perşembe çıkacak o alet
sorma canim benn ilk defa baktim tadina iyykk ne bicom bisey nimet allah gunah yazmasinsosyetik bu bebisleeer:)))
Sorunu çözdük biz bu sabah. Arkadaş püre istemiyormuş :) Dün sabah ona yaptığım peynirden kuş kırıntısı kadar vererek bir fındık büyüklüğünde peynir yedi. Aynı şekilde ekmek ve çok az da yumurta yedi. Ama hiç birini karıştırmadan. Bu sabah babası kahvaltıda ben çorba içeceğim dedi. Havuçlu patatesli çorba içiyordu. Deneyeyim dedim. Ahanda ne göreyim. Ağzını açıp gerisini istiyor. Valla arkadaşın damak tadı var. Güzelce çorbayı içti. Çok vermek istemedim. Sonuçta salça falan olmasa da içinde az kırmızı biber ve bize göre tuz vardı. Neyse akşam üstü peynirden kalan peynir altı suyu vardı. Güzelce z.yağı ve tereyağı ile şehriyeyi kavurdum. Sonra un yumurta yoğurt karışımıyla çorbayı pişirdim. Biraz koyu kıvamlı yaptım. Az tuz koydum ona ayırdım geri kalanını bize göre tuzladım. Allahım o ne 2 küçük kase yedi. Bir de üstüne elma armut kabak ezmesi az ama onu da ferro mixini vermek için verdim. Onu da mideye indirdi . Çocuğuma yazık damak tadı oluşmuş da ben de ona tatsız tutsuz şeyleri kakalamaya çalışıyormuşum. Yarın sırada tarhana var. Oleyyyy :)2 hafta önce benim de aynı durumdaydı. Henüz erken ısrar etmeyeceğim dedim. Az az yoğurt meyve püresi verdim ama toplasan 2-3 tatlı kaşığı ancak. Ağzını kilitliyordu. 1 haftadır çok değişti. Şimdi daha hazır olmalı ki artık kendi istiyor. Mama sandalyesinde daha uzun oturuyor. Ağzını kuş gibi açıyor. Elleriyle yiyor. Kaşık veriyorum onu ağzına sokuyor. Meyve püresi yoğurt muhallebi yumurta sarısı yiyor. Bu hafta sebzeleri de veririm böyle giderse. Biraz ek besine ara versen ya da az az tattırsan. 2 haftada çok gelişiyor ve değişiyorlar. Biraz zaman tanı.
Biliyorum onu. Ben sitelerde gezerken bulduğum tarifleri not alıyorum. Bende koymayacağım pekmezi.Canım pekmez ısıya maruz kalmamalı direk kanserojen etki yapıyormuş bende sırf bunun için harnup unu aldım yarın yapcam vitamin değer leri pekmeze gore daha yüksek hemde pekmeze göre..
Hayırlı olsun dişler :) avokado ilginç olmuş . Belki de ek besine geçmeye yeni hazır oluyordur ondan yemiştir. Avokado denk gelmiş olmasın. Sebze ver bakalım ne yapacak?bisoru canim gecmis olsun en azindan dr fark etmis.
bugun benimki avakado yemis az ver demsitim ilk defa bir şeye saldrmis yemek icin sok oldum tatsiz tuzsuz bi sey ilginc bi minno s benimki.tatlı seyleri sevio halbuki muhallebi yaptım bakalim napicak . ikinci dis gelio sabah gene kor safaklarda kalktik
canim bide akdeniz salata sosuyla dene o zaman gizel oluyo:))) bol limon zyagi tuz ve seviyosan nar eksisi:))sorma canim benn ilk defa baktim tadina iyykk ne bicom bisey nimet allah gunah yazmasin
bisoru canim gecmis olsun en azindan dr fark etmis.
Sarımsaklı yoğurtla da iyi oluyorcanim bide akdeniz salata sosuyla dene o zaman gizel oluyo:))) bol limon zyagi tuz ve seviyosan nar eksisi:))
Biz de mi markete gidip tarttırsak. Belki 100 200 gr artar. Böyle de bizimki de çubuk kraker gibi oldu:)Olsun benimkinden uzun :) kiyafetleri cikarsan bizimki de o kadar gelir zaten.
Bizimkinin de totosunun üstünde sanki kaşımışsın da kabarıp kızarmış gibi birşey oldu. Acaba bezin lastiğinden mi tahriş mi oldu yoksa başka birşey mi anlamadım. Ne dersinizDr coresatin yazmıştı bir de nemlendirici krem bioderma verdi. Kızımında çene altı ve bağrında daha fazla. Yüzünde o kadar yok birazda vücudunda var. Coresatin de kortizon yok diye biliyorum. Peki yüz losyonunun faydası oluyor mu? Gerekirse bende alırım
Bizim oģlan da zayıf uzunbizim ki 65 cm hanimlaar bodur piliç herdem taze dicek kendine
Kuzucuk çabuk iyilesir inşallah. Belki yarın rahatlar.Merak edenlere şaat 12 de eve geldim tuvalete hala gitmedim her cisinde morarana kadar agliyo sadece pipi uyustuu bi alet taktılar perşembe çıkacak o alet
Hmm anldm cnmDışkı rengi havuçtan sonra değişti canım butun havuçlarda aynen geri çıktı iki gun once verdim dun butun kakalar havucluydu dun vermedim bu sabah ki kaka yine havuclu çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?