2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

bisoru canim gecmis olsun en azindan dr fark etmis.
filiz_ank Y yesil zeytin kizkar masallah bbebislere
bugun benimki avakado yemis az ver demsitim ilk defa bir şeye saldrmis yemek icin sok oldum tatsiz tuzsuz bi sey ilginc bi minno s benimki.tatlı seyleri sevio halbuki muhallebi yaptım bakalim napicak . ikinci dis gelio sabah gene kor safaklarda kalktik

sosyetik bu bebisleeer:)))

Sorunu çözdük biz bu sabah. Arkadaş püre istemiyormuş :) Dün sabah ona yaptığım peynirden kuş kırıntısı kadar vererek bir fındık büyüklüğünde peynir yedi. Aynı şekilde ekmek ve çok az da yumurta yedi. Ama hiç birini karıştırmadan. Bu sabah babası kahvaltıda ben çorba içeceğim dedi. Havuçlu patatesli çorba içiyordu. Deneyeyim dedim. Ahanda ne göreyim. Ağzını açıp gerisini istiyor. Valla arkadaşın damak tadı var. Güzelce çorbayı içti. Çok vermek istemedim. Sonuçta salça falan olmasa da içinde az kırmızı biber ve bize göre tuz vardı. Neyse akşam üstü peynirden kalan peynir altı suyu vardı. Güzelce z.yağı ve tereyağı ile şehriyeyi kavurdum. Sonra un yumurta yoğurt karışımıyla çorbayı pişirdim. Biraz koyu kıvamlı yaptım. Az tuz koydum ona ayırdım geri kalanını bize göre tuzladım. Allahım o ne 2 küçük kase yedi. Bir de üstüne elma armut kabak ezmesi az ama onu da ferro mixini vermek için verdim. Onu da mideye indirdi . Çocuğuma yazık damak tadı oluşmuş da ben de ona tatsız tutsuz şeyleri kakalamaya çalışıyormuşum. Yarın sırada tarhana var. Oleyyyy :)

Canım pekmez ısıya maruz kalmamalı direk kanserojen etki yapıyormuş bende sırf bunun için harnup unu aldım yarın yapcam vitamin değer leri pekmeze gore daha yüksek hemde pekmeze göre..
Biliyorum onu. Ben sitelerde gezerken bulduğum tarifleri not alıyorum. Bende koymayacağım pekmezi.

Hayırlı olsun dişler :) avokado ilginç olmuş . Belki de ek besine geçmeye yeni hazır oluyordur ondan yemiştir. Avokado denk gelmiş olmasın. Sebze ver bakalım ne yapacak?
Aşıyı oldu bakalım da akşam 19.00 gibi huzursuzdu calpol verdim uyudu bakalım. Geceye Allah kerim.

Aynı şekilde bizde de avokadoya ağzını açtı. Bir de inanmayacaksınız ama az sarımsaklı yoğurt :) O gece leş gibi sarımsak koktu bizim toca kafa :)

Bizimkinin de totosunun üstünde sanki kaşımışsın da kabarıp kızarmış gibi birşey oldu. Acaba bezin lastiğinden mi tahriş mi oldu yoksa başka birşey mi anlamadım. Ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…