Bu da pek hızlı bir gidiş olmuş.Sorunu çözdük biz bu sabah. Arkadaş püre istemiyormuş :) Dün sabah ona yaptığım peynirden kuş kırıntısı kadar vererek bir fındık büyüklüğünde peynir yedi. Aynı şekilde ekmek ve çok az da yumurta yedi. Ama hiç birini karıştırmadan. Bu sabah babası kahvaltıda ben çorba içeceğim dedi. Havuçlu patatesli çorba içiyordu. Deneyeyim dedim. Ahanda ne göreyim. Ağzını açıp gerisini istiyor. Valla arkadaşın damak tadı var. Güzelce çorbayı içti. Çok vermek istemedim. Sonuçta salça falan olmasa da içinde az kırmızı biber ve bize göre tuz vardı. Neyse akşam üstü peynirden kalan peynir altı suyu vardı. Güzelce z.yağı ve tereyağı ile şehriyeyi kavurdum. Sonra un yumurta yoğurt karışımıyla çorbayı pişirdim. Biraz koyu kıvamlı yaptım. Az tuz koydum ona ayırdım geri kalanını bize göre tuzladım. Allahım o ne 2 küçük kase yedi. Bir de üstüne elma armut kabak ezmesi az ama onu da ferro mixini vermek için verdim. Onu da mideye indirdi . Çocuğuma yazık damak tadı oluşmuş da ben de ona tatsız tutsuz şeyleri kakalamaya çalışıyormuşum. Yarın sırada tarhana var. Oleyyyy :)
Senin kaynana da heryerde yahu mantar gibi bitiyor . :) Bari oradan çıkmasaydı. Kabus gibi yav. Allah sana sabır versin.
Aynı şekilde bizde de avokadoya ağzını açtı. Bir de inanmayacaksınız ama az sarımsaklı yoğurt :) O gece leş gibi sarımsak koktu bizim toca kafa :)
Sağol canım sağlık ocagindaki cadıya bende kiziyom 50 yı devirmiş çocuğu yok her asiya gittiğimde anne olmak kolaymi su icmiyo diyom icirceksin diyo napim damar yolumu acayim hiç halden anlamaz ebemiz iyi Allahtan
İşte buYırtık dondan çıkar gibi desek daha cuk olacak
Valla bende şaşkınlık içindeyim. Baktım ağzını açıp elimi çekiyor. İnanamadım. Ay ama o an nerdeyse zil takıp oynayacaktım. Bugün çok mutluydumBu da pek hızlı bir gidiş olmuş.
İnşallah böyle devam eder
Sonradan göbek salar annesiBizim oģlan da zayıf uzunçıbık kraker gibi
Kaynanamla kankiler zaten
Ilerde anlatırsın ona. Neler ettin bana bebekken diye.Valla bende şaşkınlık içindeyim. Baktım ağzını açıp elimi çekiyor. İnanamadım. Ay ama o an nerdeyse zil takıp oynayacaktım. Bugün çok mutluydum
Güzel cevap :)Kaynana açigim yok benimki yetiyor deseydin. Tovbe tövbe...
Doğru mama şişiriyor. Biz 3860 doğduk. En son kıyafet bez 8560tı 68cm boydu. Hemşire sınırdasınız dedi.Ya doğum kilosu fazladır, yada mama ile besleniyordur bizim tanıdığın oğlu da mama+ ek gıda bizimkinden küçük 8,200 olmuş maşallah.
Bizde her şey geriden gelir maalesef..canim goz muayenesini biz yaptirdik. cok detayli biseye bakmiyorlar aa iyi dedi sadece:)) ama 6 ay sartini bilmiyordum. biz 3 aylikken yaptirdik bende olan bazi genetik goz kusurlari var ona da gecti mi merakimizdan gittik 6 yastan sonra belli olur demez mi?! millet gen haritasina bakip dollenmis yumurtasını seciyo bizim ulkede duruma bakasiyi bize de tavsiye etti
YaArın armutu deneyeceğim saolun
Bizimde krem kullanınca geçiyor. Aslında yememem gerekiyor bazen canım çekiyor çikolata yiyorum bi de süt yapıyo diye helva yiyorum o zman çıkıyoCnm benim kizimda da atopik egzama vardi 1 2 kere tekrarladi sonrasinda cok nadir eklem yerlerinde cikiyor krem surunce geciyor. Siz hangi kremi kullaniyorsunuz?
Allah korusun. Mamadan da memnunum. Bi kere değiştirdim sma aldım kabız yapmıştı daha küçükkenaynen öyle.memnun olduktan sonra niye değişim ihtiyacı duyulsunki.çok korkuyorum ben de bırakır diye.allah korusun.
Cnm benim kizimda da atopik egzama vardi 1 2 kere tekrarladi sonrasinda cok nadir eklem yerlerinde cikiyor krem surunce geciyor. Siz hangi kremi kullaniyorsunuz?
Kullandığın maya ve süt önemli. Şişe günlük sütler pek tutmuyor. Ayrıca, her hazır yoğurtla da maya olmuyor. Geçen okudum philips'in yoğurt makinası kitabında. kendi mayanızı 6 kez kullandıktan sonra hazır canlı kültürlü hazır yağurttan yeniden yapın. &dan sonra kültür ölüyor diye yazıyordu.@Carmen_el 40 derecede 4 saat sonunda hala su gibiydişimdi 50 yaptım hala fırında. Neyi yanlış yaptım ki acep
Yok canım ılıktı bikaç seferdir mayalıyorum zaten ama @Carmen_el fırında taş gb oluyo diyince deniyim dedim borcamla fırına koydum, olmayınca çıkardım battaniyeye sardım yine
Başka bi yerinde var mı canım? Başka yerde yoksa egzama değildir tahminimce. Egzema genelde eklem yerlerinde bağırda oluyo Dr bana üstüne basa basa eklem yerlerine özellikle dikkat et demişti.Bizimkinin de totosunun üstünde sanki kaşımışsın da kabarıp kızarmış gibi birşey oldu. Acaba bezin lastiğinden mi tahriş mi oldu yoksa başka birşey mi anlamadım. Ne dersiniz
Canım Allah kolaylık versin çok geçmiş olsun tekrarMerak edenlere şaat 12 de eve geldim tuvalete hala gitmedim her cisinde morarana kadar agliyo sadece pipi uyustuu bi alet taktılar perşembe çıkacak o alet
Benim kızım 1 saat öncesine kadar ara ara çok ağladı ağrısı vardı sanırım şükür ateşi olmadı inş olmaz CalPol verdim uyuyor. Senin bebiş de çok ağladı mı? Bu geceyi inş sıkıntısız atlatırızHayırlı olsun dişler :) avokado ilginç olmuş . Belki de ek besine geçmeye yeni hazır oluyordur ondan yemiştir. Avokado denk gelmiş olmasın. Sebze ver bakalım ne yapacak?
Aşıyı oldu bakalım da akşam 19.00 gibi huzursuzdu calpol verdim uyudu bakalım. Geceye Allah kerim.
Bizimkinin de totosunun üstünde sanki kaşımışsın da kabarıp kızarmış gibi birşey oldu. Acaba bezin lastiğinden mi tahriş mi oldu yoksa başka birşey mi anlamadım. Ne dersiniz
Bizimkinin de totosunun üstünde sanki kaşımışsın da kabarıp kızarmış gibi birşey oldu. Acaba bezin lastiğinden mi tahriş mi oldu yoksa başka birşey mi anlamadım. Ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?