Bu kremi pembe kutulusunu kullanıyoruzCoresatin Nonsteroidal Healing Cream
Coresatin Bebekler İçin Steroid İçermeyen Kortizonsuz Krem
Coresatin kortizon içermeyen pediatrik krem, bebeklerin hassas cildine uygun olarak formüle edilmiş ve özel olarak geliştirilmiştir. Bebeklerin ve çocukların hassas ciltlerinin tahriş olmuş koruyucu tabakasını dış etkenlere karşı koruyucu nitelikli bir kremdir.
Ürün allantoin, aloe vera özütü, üre, mineral yağ, nane yağı, vitamin B6 ve E, pantenol gibi cilt için faydası kanıtlanmış maddeler kullanılarak formüle edilmiştir.
Bebek ve çocuklarda cildin hassas koruyucu katmanın eski işlevini geri kazanmasına yardımcı olur. Kremin özel formülü, ciltte görülen lezyonların üzerinde ince bir koruyucu katman oluşturur ve nem kaybını en aza indirerek cildin onarılma sürecinine destek olur. Cilt artık tahriş edici dış etkenlere, alerjenlere ve mikroorganizmalara geçit vermez.
Ürün Adı: Coresatin Panthenol Fungicidal Barrier Cream 30 gr
Genel Adı: Bebek Ciltleri İçin Kortizon İçermeyen Doğal Bakım Kremi
Yapısı: Cilt yüzeyinde bariyer oluşturarak ve cilt tarafından anında emilerek hemen etkisini göstermeye başlayan krem yapılı krem.
Üretici Firma: Corena Therapeutics - İsviçre
Rotayı yaptırdık canımfiliz_ank tatlım rota aşısını ben yaptırdım. Yalnız o 3 ve 5. aylarda yapılıyor diye biliyorum. Rota virusu çok tehlikeli bir hastalık kendini ishal ve kusma şeklinde gösteriyor.Ateş yapıyor. İşin kötü tarafı virus beyne de yerleşip çocuğun zeka gelişimini durduruyor.
Diğer aşı da menenjit aşısı o da önemli. İzmir de anne baba sporcu bir ailenin kızı oldu 2 yada 3 sene önce. Bizim doktorla konuşurken o söyledi. İlk dozu olmuş ikinci dozu olmadan yakalanınca ölmüş yazık bebeciğeHatta anne bununla ilgili tv ye falan çıktı avukatıyla. Devlet neden yapmıyor, bu kadar ölümcül bir hastalık madem diye. Dava açacaktı...
Bizde bi baldir varBiz de mi markete gidip tarttırsak. Belki 100 200 gr artar. Böyle de bizimki de çubuk kraker gibi oldu:)
Havuç patates ve pirinç kabız yapar. Armut, balkabağı gün kurusu kayısı ve kuru erik kaka yaptırır.
Muz alerji yapabilir. Bugün armut elma ve balkabağını buharda haşlayıp biraz ezerek verdim. Haşlarsan gaz yapmaz. Ama buharda yap.Pirinç henüz vermedim de havuç ve Patatesi 1 er kez yedi sadece.
Armut yediğinde de o gün çok gazı olmuştu
Bir de kabak verdiğimde doğduğundan bu yana 2 gün üst üste hiç kaka yapmayan kızım 3 gün arka arkaya kaka yaptı. Ama kabak dokundu vücudu kızarmış
Of ne yedircem ben yayoğurdu güzel yiyor elmayı muzu seviyor. Tarhana verdim Dr 7. Ayda ver dedi yumurta ya başla dedi yarın vericem bakalım
Kemik kaynatın. Kaynatırken de içine 2 kaşık sirke koyun ki içindeki mineraller dah iyi çıksın. Birde iliklerini silkeleyip çorbasının içine katabilirsinizSindirir mi diye dedimdi zati :) o zaman alayim ben ogluma kuzucuklar da yesin :))
Sütün sıcaklığını ayarlayamamis olabilirsin mayayi atarken yani.
Aklimda bulunsun :) haftasonuna kalmıyormuş hafta ici almak lazim.Arka
Kemik kaynatın. Kaynatırken de içine 2 kaşık sirke koyun ki içindeki mineraller dah iyi çıksın. Birde iliklerini silkeleyip çorbasının içine katabilirsiniz
Bende serce parmak var dogustanOnun için gittim laboratuar derecesi aldım kocaman :)
Ustteki zile basti evine cikarken cok agliyor seninki dedi dedim asi vuruldu cuma az huysuzdu. Yok dedi bir haftadir agliyor hasta mi? Çocuk bu aglayasi gelmistir dedim. Takti ya hasta mi hasta mi evde yoktunuz cocuk mu hastaydi? Var mi sizin oralarda bu model?
Yav onlar benden kirik hep bagria cagris su an olduğu gibi. Alip haydari cikacagim yukari bir gün.Dışarıdan geliyordur deseydin. Ya da " he hasta. Kafadan kırığız ikimizde
Bende sokuyordum da çok mayalayınca zor oluyor. Hassasiyeti kalmıyor garibin :)Hepsini elli kere parmaklıyorum. Bir görseniz perşembe günleri ev mandıra. Kızın yoğurtları ayrı, bizim ve annemim yoğurtları fırında, peynir makinada...Bende serce parmak var dogustan
Yav onlar benden kirik hep bagria cagris su an olduğu gibi. Alip haydari cikacagim yukari bir gün.
Ver ver ancak yeter. Bunlar koca adam. Ogullari 24-25 yasinda yine girdiler birbirlerine. Baba ogul kavgasi sanirim. Bir kere korktum baya polis cagiracaktim düşün. Para var huzur yok insanlar.Bende de cabbarla zülfikar (sineklik) var. Onları da vereyim. Şaka bir yana annemin alt komşusu da aynı 2 torun var. yeminle bina sallanıyor. Biri gümbür gümbür koşuyor, diğeri de güm güm atlıyor. Kardeşimin oğlu gelince " yukarı çıkıp kayra mı geldi çok gürültü oluyor" diyor. Çocuğun yerinden kalktığı yok. Yeğenim bir erkek çocuğu için maşallah çok sakin. O gürültü yapıyorsa, aşağıdakiler evi yıkıyor ama kendilerini görmüyorlar" Ne yaparsın. He deyip geçeceksin :)
Çağır... Belki anlarlar. Senin olduğunu nerden bilecekler. Sonuçta kavgada heryer duyuyorVer ver ancak yeter. Bunlar koca adam. Ogullari 24-25 yasinda yine girdiler birbirlerine. Baba ogul kavgasi sanirim. Bir kere korktum baya polis cagiracaktim düşün. Para var huzur yok insanlar.
Muz alerji yapabilir. Bugün armut elma ve balkabağını buharda haşlayıp biraz ezerek verdim. Haşlarsan gaz yapmaz. Ama buharda yap.
canim benim allah yardimcin olsun evde senden baska kimse yok mu ? iki dk baksknlar sana da yazik sen iyi olnki bebise bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?