2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Aynı şekilde bizde de avokadoya ağzını açtı. Bir de inanmayacaksınız ama az sarımsaklı yoğurt :) O gece leş gibi sarımsak koktu bizim toca kafa :)
canim masallah aenin bicirigin damak tadi oluşmuş dahab doğrusu aslinda hepsinin var bende itiraf ediyorum o zaman bakicimiz yayla corbasi yapmisti bizimm kizin bir kase kalmıştı bize yaptığından da oglen arası eve geldim yanlislikla bize yaptığıni isit misim bitirmeye yakin aa bunda nane var bu sizin corba dedi kadin sobra onun kini getirdim tekrar yemedi sipa. onlarda biliyo agzinin tadini babasina demedim kizima naptin sen gene demesin diye senin peynir alti suyunla yaptığını yapalim bizde. mesela benimki yumurtayi tek de yiyo agzina veriyorum az az labneye bayılıyor bir yunurtayla iki tatli kasigi labne veriyorum karıştırp yanina ihlamur seviyor.çorbalar puturlu oluyor 50 60 den sonra istemiyor oguruyor. ama muhallebi yaptim icine pekmezli(harnup almam lazımmış onu da ogrendim sizden sagolun :)) nerdeyse bir kase yedi kivamliydi da masallah ama bunlari yeni yemeye basladi valla anlamıyorum hafta soni yemedi agzini acmadi ins devam eder yemege minnosum o yiyince dünyanın en mutlu annesi oluyorum. simdi basindayim kalan 10 cc sütü icirmek icin öyle iste

Benim oğlum aşıdan önce hemşire ve dr.u ve ortamı yabanciladı öyle ağlamaya başladı. Aşıda da ağladı. Gelince calpol verdim. Akşam saat 7 gibi biraz ağladı aģrisi var gibi tekrar calpol verdim. 9 da uyudu. 3 kez uyandı. Yarım saat önce de mama için uyandı. Icirip tekrar uyuttum. Bu uyanmaları bizim rutin uyanmalarımız. Sabaha kadar 10 kez uyanır. Aşıdan değil. Şimdilik iui bakalım. Sşu 24 saat bir geçseydi hayırlısıyla.

Ağlarken in de bi zahmet susturuver o zaman bi faydan dokunsun de.

Bizimde üçlü testimiz sınırda çıkmıştı dr.hemen prof yönlendirmişti detayli ultrasyon için özürlü de olsa bilinçli doğum olması gerekiyor gibisinden şeyler söylemişti çok korkmuştuk çok şükür bugunlerimize

gozlerim doldu yaa agliyorum su an canim bebegimm benim ne güzel yazmış (

Birkaç gün giremedim topige maşallah çok ilerlemiş hepsini okuyamadım bisoru sünnet olmuş ogluşun hayırlı olsun canım bir haftada bişe kalmaz inş.bizde olduk kurtulduk..

Eşim 10 da geldi yemek hazırladım sonra kaynanamgiller geldi çay demle sofra hazırla sofrayı topla bulasiklar ... Offf f
Bu arada bebege kim baktı? Uyudu mu bebek,uyuduysa bile kim başında bekledi,? Bu kadar işı bebekle imkansız yapilmaz. Allah sana sabır versin.

Kızlar kaç gündür okumaya çalışıyorum ama sayfa yeniden yükleniyor yazıp duruyodu. Sinir oldum okuyamadım.
bisoru geçmiş olsun cnm bizm de bugün dr açtı pipisini kanadı biraz sünneti de yaptıramadım daha öyle beklemede. Allah yardımcın olsun
Bugün aşılarımızı olduk şuana kadar ateş olmadı çok şükür inşllh olmaz ama çok ağladı oğlum yarına düzelir umarım.
Bütüüüün bebişlere maşallah
Tüm hastalara geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
Hepinize de huzurlu ve hayırlı geceler olsun iyi uykular :*

Aaa hic bilmiyordum cikolata ve helvanin yaptigini ben hemen hemen hergun ikisinide yiyorum. Bizede mustelanin atopik ciltler icin olanini vermisti simdi expition hydro ismini yanlis yazmis olabilirim banyo sonrasi yuz ve vucut icin nemlendirici olarak kullaniyorum. Cok hassas cildi doktorumuzda surekli o kremi kullanmamizi soyledi.

Ayrıca cips abur cubur şeylerde yememem gerekiyor. Bunu test ettim 1 hafta bunlardan hiç yemedim kızımın cildi düzeldi kızarıklık geçti sonra bir çikolata ve helva yedim tekrar oldu.. kremi bizde sürekli kullanıcaz
Öğleden sonra çok ağrısı oldu çok ağladı calpol verdim rahatladı. Gece 2 kere uyanır bu gece 4-5 kez uyandı az önce yine çok ağladı çok da calpol vermek istemiyorum ama yine içirdim şimdi uyuyor
Çabucak geçsin şu ağrılar inş

Geçmiş olsun canım. Bizde de ateş olmadı ama ara ara çok ağladı

Eşimo arada bbebeği oyaladi sağolsun 12 de kalktıaanlayışlı ailesi yaaa ne kadar anlayislilar bi gorseniz sevgili kaynanam da eşim pasta baklava aldiydi bundan verekmi dedi esimde anne ne diyon ne vitamini var da vercen dedi neyse 12 buçuk gibi oğlum normale döndü cçoksşükürsabaha kadar da uyudu şuanuyuyo
Bu arada bebege kim baktı? Uyudu mu bebek,uyuduysa bile kim başında bekledi,? Bu kadar işı bebekle imkansız yapilmaz. Allah sana sabır versin.

Bizimkide sevmiyor sebzeyi ama masada yediğimiz herşeyi yiyor bende benimkini direk masanın ortasına oturtcam yakında herhalde..

Uzun zamandır ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum günlerin berbat geçiyor göğüslerim hep yara oldu resmen açıldı o yaralar iltihap kaptı göğsüm sürekli mastit oluyor Bi hafta 39 derece ateşi gördüm kızım sürekli emmek istiyor Hemde bıraksam 1 saat çıkarmaz ağzından memeyi ama çooook acıyor zorla ağzından alıyorum bu sefer çığlık çığlığa bağırıyor uyumuyor dün aşilarını oldu 6 aylık gece uyumadı emmiyor da emiyor ne yaptıysak uyumuyor sabah oldu hala uyumuyor artık sinir sistemim çökmüş durumda kızmaya başladım çocuğa zaten göğsüm yüzünden hayat zindan oldu resmen çok mutsuzum ya 5 dk bile çocuk eğleyecek sabrım kalmadı yazıp rahatlamak istedim eşim sürekli geçecek geçecek deyip duruyorlar daha da gıcık oluyorum geçmiyor işte

Bu trend konularda çok fena ya okuyup okuyup gaza geliyorum,çarpıntılarım başlıyor catacak birsey yokken mesaiden gelen adama" hangi askerinle karıştırdın ha ? "öğlen hangi askerinle yemek yedin ?"diye hesap sorucam yakında.Çok fena çoook Allah bu kadınların yardımcısı olsun ya..Bu arsız adamlarada akıl fikir versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…