2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Göğüsleri ne lansinoh sur canım geçer inşallah.. Neden okadae cok emiyor acaba ağrısını göğsünde dindiriyor olabilir.Geçmiş olsun biran evvel düzelir inşallah.. Bizde birkaç gecedir uykusuzuz dişler bugün yarın çıkacak sanırım..

Sen hobi olarak yine oku da cok şaapma :)

Hic olmasalar gelmeseler daha iyi ya. Benimki de sutun var ek gida verme dedi dedim zaten cok vermiyorum. Bunu takip eden 2 saat icinde turşu ve baharatli hafif acili sebze vermeye kalkti.
Bari guzel haber bebegin iyiymis şükür.

Etkilenmemek mümkün değil ya adama düşman gibi bakıyomGaribimde saf saf neyin var diye soruyo bi bilse aklımdan geçenleri oy oy oyyy
Lie to me vardi dizi. Mimiklerinden yalan mi soyluyor endiseli mi üzgün mü falan cozmeye calisirlardi. Konusurken bakardim gozlerini kaciriyor mu endiseli mi

Lie to me vardi dizi. Mimiklerinden yalan mi soyluyor endiseli mi üzgün mü falan cozmeye calisirlardi. Konusurken bakardim gozlerini kaciriyor mu endiseli mi
Evde oturan otura sıyırdım baltaları sanırımSeninki geçmiş belli darısı başıma

L
lansinoh sürüyorum hiçbi işe yaramadı ya bu çocuklar bu kadar uykusuz kalmaya niye meraklılar ben hasta olsam7/24 yatarım valla bunlar büyüyünce anne 5 dk daha yatayım diyecekler ya kafasina kovayla soğuk su dökecek valla

Canım açık yara olduysa teramisin kremle bebanteni avucunun içinde mercimek kadar birbirine karıştır emzirdikten sonra sur hem yarayı geçirir hem iltihabını alır, sutyen takma bir iki gün hava alıp çabuk iyilessin ama emzirmeden temizlemen lazım. Valla alıştım artık uykusuzluğa geçen gece o hiç kalkmadı bu sefer ben uyumadimYaz gelsin atalım kendimizi sokaklara yorgunluktan bitap düşecekler inşallah.

Adam gelince yemek cay uyku. Gözüne bakmaya vaktim olmuyor da ondan :) aksam film izliyorduk bende uzanmistim. Yatalim mi izleyelim mi dedi sesine uyandim dedim ben zaten uyuyordum :))
Bende akşam 9 da bayilmisim sabah kahvaltıda suratı sirke satıyordu kıyamam napalim yoruluyoruz robot değiliz

Canım doktora gittinmi göğsüne sütunu sürüp serbest bırak atletle dahi kapatma bi kacgun öyle dur yaralar geçer belki Rabbim şifa versin inşallah

bizim de ateş olmadı. Öğleden sonra, akşam 8 de, sabaha karşı 5 te 3 kez calpol verdim. Aşırı aglaması huzursuzluğu olmadi. Akşam 9 dan sabah 6ya kadar 9 kez uyandı. Her gece olan rutin uyanmalarıydı. Geri uyuttum. Sabah 5 te 1 saat uyanık kaldı. Onda da calpol verdim. Şimdi iyi maaşallah. Seninki de iyidir inşallah. Dün geceyi atlattik ya bugün cok endişelenmiyorum. Bir an önce atlatır kuzular.

Ayyy ne çektik bu kaynanalardan bi @tatlilavinya kaynanadan memnun bide zahide yetiş ayy o kaynanasini överken tavus kuşu gibi kabariyom dün biz sünnet olduk planlı değildi tabi büyük kaynim bizi almaya geldi ana kraliçe eve girmiş kombiyi kapamış camları perdeleri çekmiş eve çamaşır suyu basmış bi geldik kaynim söyleniyor kapıda bende korktum eve hırsız girdi sandım yaklasti.m annesine söyleniyor çamaşır suyu icin.
Hic olmasalar gelmeseler daha iyi ya. Benimki de sutun var ek gida verme dedi dedim zaten cok vermiyorum. Bunu takip eden 2 saat icinde turşu ve baharatli hafif acili sebze vermeye kalkti.
Bari guzel haber bebegin iyiymis şükür.

gunaydinnnnn mm kizlarr bu gece 2 parca da olsa 5 saat uyudum cok enerjikimmm insallah tüketmezler isyerindee aksama kadar yogunum bugunn ama kendimi Superman gibi hissediyorum
Geceleri sayısız kere uyanan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Çok sevindim. Devamı da gelir inşallah.

Ćok iyi olmuş.

bayan34 çok geçmiş olsun cnm. Oğlum devamlı memede durmak istiyodu emiyodu 3 saat ağlaya ağlaya emzirdiğimi biliyorm ama meğer sütüm azalmış doymuyomuş sonra da kesildi zaten inşallah azalma olduğu için öyle yapmıyodur kızın.
Freyza__ hangi ara okuyabiliyosun ben buraya yetişemiyorm bırak okuma zaten psikolojim çok düzgün değil okusam boşanmaya gider takıntılıyım ben biraz :)

Kv den memnun olanları duyunca şok geçiriyorm ya. Çünkü çevremde gördüğüm kv ler (bizim taraf bile olsa) hepsi kaynana yani. Memnun olanlar şanslı kesim :)

Geçmiş olsun. Ilaç kullanıyorsundur. Iyilesinvce
Senin kv sizi toptan yok etmeye çalışıyor sanki. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…