Evet canım yaparKızımı da muz ve patates kabız yaptı
Geçmiş olsun. Ilaç kullanıyorsundur. Iyilesinvce
Senin kv sizi toptan yok etmeye çalışıyor sanki. :)
Töbe töbe töbe. Allah korusun karışma falan ... izlemeyin şu acılı programları. Aç bir flash tv. 24 saat vur patlasın Çal oynasın. Ooh miss.. ya da benim gibi yap bebek için hiç tv açma kafa tamamen rahat.Hamileyken en büyük korkum normal doğumdu 2.si de bebeğimin karışmasıydı. Herkese tembih etmiştim takip edin diye şimdi müge anlı da gördüm bebekler karışmış allah korusun ne kadar kötü bir şey AllahTan detaylı ultrason diye bir şey var oğlum o haliyle çok benziyor öyle olmasaydı bugün muhtemelen panik yapardım
Fırsat buldukça okuyorum doğru söylüyorsun depresyon kapıda çok üzülüyorum en iyisi okumamak.@bayan34 çok geçmiş olsun cnm. Oğlum devamlı memede durmak istiyodu emiyodu 3 saat ağlaya ağlaya emzirdiğimi biliyorm ama meğer sütüm azalmış doymuyomuş sonra da kesildi zaten inşallah azalma olduğu için öyle yapmıyodur kızın.
Freyza__ hangi ara okuyabiliyosun ben buraya yetişemiyorm bırak okuma zaten psikolojim çok düzgün değil okusam boşanmaya gider takıntılıyım ben biraz :)
bisoru , bayan34 'e yazdığım mesajın baş kısmı ''geçmiş olsun ilaç kullanıyorsundur iyilesince'' sans yazdığım mesaja eklenmiş. Nasıl becerdiysem :))
Tv açmadan kafayı yerim herhaldeTöbe töbe töbe. Allah korusun karışma falan ... izlemeyin şu acılı programları. Aç bir flash tv. 24 saat vur patlasın Çal oynasın. Ooh miss.. ya da benim gibi yap bebek için hiç tv açma kafa tamamen rahat.
Senin yazdıklarını okuyunca çocuk yapasım geliyoFırsat buldukça okuyorum doğru söylüyorsun depresyon kapıda çok üzülüyorum en iyisi okumamak.
Bizimki aksine uyu dedi de ben oturalim dedim vakit gecirelim diye ama olmadi yimedi :-/Bende akşam 9 da bayilmisim sabah kahvaltıda suratı sirke satıyordu kıyamam napalim yoruluyoruz robot değiliz
Hic sevmiyorum evime bu denli müdahale edilmesini. Hele bensiz hele bir de camasir suyu... Valla iyi sabrediyoruz inan.Ayyy ne çektik bu kaynanalardan bi @tatlilavinya kaynanadan memnun bide zahide yetiş ayy o kaynanasini överken tavus kuşu gibi kabariyom dün biz sünnet olduk planlı değildi tabi büyük kaynim bizi almaya geldi ana kraliçe eve girmiş kombiyi kapamış camları perdeleri çekmiş eve çamaşır suyu basmış bi geldik kaynim söyleniyor kapıda bende korktum eve hırsız girdi sandım yaklasti.m annesine söyleniyor çamaşır suyu icin.
Bende açıyorum napim. Yabanci dizi izliyorum genelde. Bizimkiler aglatayim da nasil olursa olsun havasinda zaten hassasim. Haberleri de yasakladim kendime.Tv açmadan kafayı yerim herhaldetv açmasam bile tlfndan açıyorm dizi falan izleyemiyorm tabiki ama dinliyorum işte napayım. Oğlum büyüse birazcık konuşsa da rahatlasak insan konuşmak ve dinlemek istiyo
2.ci seçenek daha mantıklı inan banaSenin yazdıklarını okuyunca çocuk yapasım geliyoçok enerjiksin maşallah ya da öyle hissediyorm. Sonraaaa oğlma bakıyorm Allahım ona sağlıklı huzurlu hayırlı ömür ver deyip vazgeçiyorm
Ayyy ne çektik bu kaynanalardan bi @tatlilavinya kaynanadan memnun bide zahide yetiş ayy o kaynanasini överken tavus kuşu gibi kabariyom dün biz sünnet olduk planlı değildi tabi büyük kaynim bizi almaya geldi ana kraliçe eve girmiş kombiyi kapamış camları perdeleri çekmiş eve çamaşır suyu basmış bi geldik kaynim söyleniyor kapıda bende korktum eve hırsız girdi sandım yaklasti.m annesine söyleniyor çamaşır suyu icin.
Hamilelikten önce tv bozuldu. 9 ay yenisini almadık. Radyo dinledik. Gecen sene nisanda aldik. Bebek doğduktan sonra hiç tv açmadık gibi birsey. Bebek uyanıkken hiç açmıyorum. Akşam eşim açar. O zsman da biz bebekle yatak odasına uykuys çıkarız. Bebek uyur ben de başında ya uyurum ya telefona bakarım. Malum benim oglan gece 9-10 kez uyanır. Akşam 9 0ldu mu benim hayatım böyle devam eder.Tv açmadan kafayı yerim herhaldetv açmasam bile tlfndan açıyorm dizi falan izleyemiyorm tabiki ama dinliyorum işte napayım. Oğlum büyüse birazcık konuşsa da rahatlasak insan konuşmak ve dinlemek istiyo
bizim de ateş olmadı. Öğleden sonra, akşam 8 de, sabaha karşı 5 te 3 kez calpol verdim. Aşırı aglaması huzursuzluğu olmadi. Akşam 9 dan sabah 6ya kadar 9 kez uyandı. Her gece olan rutin uyanmalarıydı. Geri uyuttum. Sabah 5 te 1 saat uyanık kaldı. Onda da calpol verdim. Şimdi iyi maaşallah. Seninki de iyidir inşallah. Dün geceyi atlattik ya bugün cok endişelenmiyorum. Bir an önce atlatır kuzular.
Hamilelikten önce tv bozuldu. 9 ay yenisini almadık. Radyo dinledik. Gecen sene nisanda aldik. Bebek doğduktan sonra hiç tv açmadık gibi birsey. Bebek uyanıkken hiç açmıyorum. Akşam eşim açar. O zsman da biz bebekle yatak odasına uykuys çıkarız. Bebek uyur ben de başında ya uyurum ya telefona bakarım. Malum benim oglan gece 9-10 kez uyanır. Akşam 9 0ldu mu benim hayatım böyle devam eder.
yaa işte tatlilavinya.cım yeşil zeytin.in kaderi bu. Buralarda boşuna uyumuyor bebek diye aģlamıyorum. :) mızırdanıyor. Emziğıni veriyorum,yorganını düzeltiyorum o da sağdan sola veya soldan sağa dönüyor,yan yatar da paşa hazretleri :) beşiğinde döne döne hareket ede ede sağ üst tarafa gider orada beşik biter mızırdanmaya aģlamaya başlar,alır tekrar beşiğıñ orta ve ayak uca yakın tarafina yatırırım. toksa su veririm biberonla pışpışlayarak tekrar 5-6 dakikada uyur. Yok ben bunları yapmaya gecikirsem uyanır uykusu açılınca daha geç uyur. Gece 00.00-01.00 arası ve 05.00 gibi acıkır süt ya da mama içmeye uyanır. Uyku arası besler yatırırim yok ayılmışsa ozellikle saat 5 -6 gibi 1-1.5 saat oyalar oynatır öyle yatırırım. Gunduz de uyuyunca başını gece gibi bekleriz. Uyanınca tekrar uykuya dalmayı bilmiyor. Bazen de uyaninca yaninda kimse yoksa çok korkuyor cok ağliyor.9 10 kez mii?? Uyaninca napior?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?