2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Hamileyken en büyük korkum normal doğumdu 2.si de bebeğimin karışmasıydı. Herkese tembih etmiştim takip edin diye şimdi müge anlı da gördüm bebekler karışmış allah korusun ne kadar kötü bir şey AllahTan detaylı ultrason diye bir şey var oğlum o haliyle çok benziyor öyle olmasaydı bugün muhtemelen panik yapardım

Töbe töbe töbe. Allah korusun karışma falan ... izlemeyin şu acılı programları. Aç bir flash tv. 24 saat vur patlasın Çal oynasın. Ooh miss.. ya da benim gibi yap bebek için hiç tv açma kafa tamamen rahat.

Fırsat buldukça okuyorum doğru söylüyorsun depresyon kapıda çok üzülüyorum en iyisi okumamak.

Tv açmadan kafayı yerim herhalde tv açmasam bile tlfndan açıyorm dizi falan izleyemiyorm tabiki ama dinliyorum işte napayım. Oğlum büyüse birazcık konuşsa da rahatlasak insan konuşmak ve dinlemek istiyo

Fırsat buldukça okuyorum doğru söylüyorsun depresyon kapıda çok üzülüyorum en iyisi okumamak.
Senin yazdıklarını okuyunca çocuk yapasım geliyo çok enerjiksin maşallah ya da öyle hissediyorm. Sonraaaa oğlma bakıyorm Allahım ona sağlıklı huzurlu hayırlı ömür ver deyip vazgeçiyorm

Hic sevmiyorum evime bu denli müdahale edilmesini. Hele bensiz hele bir de camasir suyu... Valla iyi sabrediyoruz inan.

Tv açmadan kafayı yerim herhalde tv açmasam bile tlfndan açıyorm dizi falan izleyemiyorm tabiki ama dinliyorum işte napayım. Oğlum büyüse birazcık konuşsa da rahatlasak insan konuşmak ve dinlemek istiyo
Bende açıyorum napim. Yabanci dizi izliyorum genelde. Bizimkiler aglatayim da nasil olursa olsun havasinda zaten hassasim. Haberleri de yasakladim kendime.

Senin yazdıklarını okuyunca çocuk yapasım geliyo çok enerjiksin maşallah ya da öyle hissediyorm. Sonraaaa oğlma bakıyorm Allahım ona sağlıklı huzurlu hayırlı ömür ver deyip vazgeçiyorm
2.ci seçenek daha mantıklı inan bana

Canim ben de bayilmiyorum valla.objektif oldugumda bir sorun yok da batiyor bana da elinde degil

Biz de son verdik tv olayına, mümkün olduğunca açmıyoruz. Adam gelince zaten yatma saatine kadar çok vaktimiz olmuyor onu da televizyona bakıcaz diye geçiriyoduk minimum iletişimle,
bi de yavruma kızıyoduk oğlum bi tv izletmedin diye ilk bir iki gün boşluğa düştük de şimdi çok daha rahatız televizyonsuz

Hamilelikten önce tv bozuldu. 9 ay yenisini almadık. Radyo dinledik. Gecen sene nisanda aldik. Bebek doğduktan sonra hiç tv açmadık gibi birsey. Bebek uyanıkken hiç açmıyorum. Akşam eşim açar. O zsman da biz bebekle yatak odasına uykuys çıkarız. Bebek uyur ben de başında ya uyurum ya telefona bakarım. Malum benim oglan gece 9-10 kez uyanır. Akşam 9 0ldu mu benim hayatım böyle devam eder.

Benim kız aşırı ağladı. İlk kez bu aşıda bu kadar çok ağladı bir de aşı yeri biraz şişmiş ve kızarmış hemşire şişlik ve kızarma olabilir demişti. Şu an şükür iyi keyfi yerinde:)

Bugünden bende o kadar endişelenmiyorum ilk gece önemliydi

9 10 kez mii?? Uyaninca napior?

Yaa
9 10 kez mii?? Uyaninca napior?
yaa işte tatlilavinya.cım yeşil zeytin.in kaderi bu. Buralarda boşuna uyumuyor bebek diye aģlamıyorum. :) mızırdanıyor. Emziğıni veriyorum,yorganını düzeltiyorum o da sağdan sola veya soldan sağa dönüyor,yan yatar da paşa hazretleri :) beşiğinde döne döne hareket ede ede sağ üst tarafa gider orada beşik biter mızırdanmaya aģlamaya başlar,alır tekrar beşiğıñ orta ve ayak uca yakın tarafina yatırırım. toksa su veririm biberonla pışpışlayarak tekrar 5-6 dakikada uyur. Yok ben bunları yapmaya gecikirsem uyanır uykusu açılınca daha geç uyur. Gece 00.00-01.00 arası ve 05.00 gibi acıkır süt ya da mama içmeye uyanır. Uyku arası besler yatırırim yok ayılmışsa ozellikle saat 5 -6 gibi 1-1.5 saat oyalar oynatır öyle yatırırım. Gunduz de uyuyunca başını gece gibi bekleriz. Uyanınca tekrar uykuya dalmayı bilmiyor. Bazen de uyaninca yaninda kimse yoksa çok korkuyor cok ağliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…