2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

kızlar oğlum grip oldu.burnu ve gözleri akiyo.gece de hiç uyumadik.peditus verdi doktor.şükür boğazda kulakta bişey yok.inşallah daha fazla ilerlemeden geçer.ıhlamur vermeye çalışıyorum icmiyo.başka ne yapabilirim.avokado da c vitamini var mı.ya da portakal suyu versem ağır mi gelir.artık gaz problemi kalmadı sayılır ama bilemedim.

İlaç bilgisi olan arkadaşlar oğlum grip oldu sükür gözü ve burun akıntısı geçti ama tıkanıklığı diye doktor rhinfant sprey verdi fakat prospektüsünde 2 yaş altı kullanmamali diyo bebegim 6bucuk aylık ne yapayım?

Oyy bizimki de gecikince agliyor.cok kalkiyormus ya ne zaman kendi kendilerine uyumayi ogrencekler acaba..
Sana kolayliklar dilerim canim isin zor ama az kaldi diye dusunuyorum

Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin inşallah

gri86 eczacimizdi insallah gorur
çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin inşallah

Allah kolaylik versin canim. hergun bu rutin yorucu oluyordur

canim burun acici di mi?? kilcal damarlari hassas oldugundan henuz sprey tavsiye etmiyorlar pek. illa yasak degil de bazi doktorlar veriyor ama bence serum fizyolojik daha uygun bizim aydaki bebelere. gecmis olsun

bunu ben de merak ediyorum kiymayi sebzeyle karistirip veririm de kavurup buzluga mi koysam? ya eti nasil pisirmeli?? ay kemik suyuna cok heveslenmistim kasapta kaval kalmamis:)))
Kavrulmiycak canım sıfır yağlı mümkün se 2 kere çekilmiş olacak sebzesinden 10 dakika falan önce haşla sonra sebzesini ekle ki iyi pişsin kıyma, aynı anda koyarsan kıyma pisecek diye sebzenin vitamini ölür.Sulu köfteyi yaparız ya önden bi 10 dakika karnatiriz patatezi sonra ekleriz.Ben herşeyi düdüklü de pişiririm eğer küçük düdüklü n varsa 10 dakika pişir yeter.

bunu ben de merak ediyorum kiymayi sebzeyle karistirip veririm de kavurup buzluga mi koysam? ya eti nasil pisirmeli?? ay kemik suyuna cok heveslenmistim kasapta kaval kalmamis:)))
Ben soruyu yanlış anlamisim ,daha vermiyorum ama başlayınca her hafta sonu 250 gr falan çektircem kıyma evde onu ceviz büyüklüğünde parçalara ayırıp buzluğa atcam.Her gün taze yapcam 9 ayı doldurana kadar.

Hangi trend konular şekerim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…