- 25 Ağustos 2014
- 751
- 1.569
- 53
Nerede bu konu :)Freyza__ o konulara bakip moralini bozma emzirme konusu vardi onu oku canim resimlere fln bak :)
Dertsiz basina dert yaratmaya calisma yahu
Ah ah canım kıyma bıkere yedı kuzum toplam daha da ıstahı yok ek gıda son 4gundur yemıyo(((patates puresını karıştırdım blenderden gecırdım ole yedırmıstımBebeklere kıymayı eti nasıl veriyorsunuz?
Yaa
yaa işte tatlilavinya.cım yeşil zeytin.in kaderi bu. Buralarda boşuna uyumuyor bebek diye aģlamıyorum. :) mızırdanıyor. Emziğıni veriyorum,yorganını düzeltiyorum o da sağdan sola veya soldan sağa dönüyor,yan yatar da paşa hazretleri :) beşiğinde döne döne hareket ede ede sağ üst tarafa gider orada beşik biter mızırdanmaya aģlamaya başlar,alır tekrar beşiğıñ orta ve ayak uca yakın tarafina yatırırım. toksa su veririm biberonla pışpışlayarak tekrar 5-6 dakikada uyur. Yok ben bunları yapmaya gecikirsem uyanır uykusu açılınca daha geç uyur. Gece 00.00-01.00 arası ve 05.00 gibi acıkır süt ya da mama içmeye uyanır. Uyku arası besler yatırırim yok ayılmışsa ozellikle saat 5 -6 gibi 1-1.5 saat oyalar oynatır öyle yatırırım. Gunduz de uyuyunca başını gece gibi bekleriz. Uyanınca tekrar uykuya dalmayı bilmiyor. Bazen de uyaninca yaninda kimse yoksa çok korkuyor cok ağliyor.
Nerede bu konu :)
Nerede bu konu :)
kızlar oğlum grip oldu.burnu ve gözleri akiyo.gece de hiç uyumadik.peditus verdi doktor.şükür boğazda kulakta bişey yok.inşallah daha fazla ilerlemeden geçer.ıhlamur vermeye çalışıyorum icmiyo.başka ne yapabilirim.avokado da c vitamini var mı.ya da portakal suyu versem ağır mi gelir.artık gaz problemi kalmadı sayılır ama bilemedim.
çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin inşallahİlaç bilgisi olan arkadaşlar oğlum grip oldu sükür gözü ve burun akıntısı geçti ama tıkanıklığı diye doktor rhinfant sprey verdi fakat prospektüsünde 2 yaş altı kullanmamali diyo bebegim 6bucuk aylık ne yapayım?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...icin-en-ozel-ve-en-dogal-sey-emzirmek.914635/
Dusunsene bizimkiler uykuda emiyor ya bole kamera karsisinda dusunemedim
Allah kolaylik versin canim. hergun bu rutin yorucu oluyordurYaa
yaa işte tatlilavinya.cım yeşil zeytin.in kaderi bu. Buralarda boşuna uyumuyor bebek diye aģlamıyorum. :) mızırdanıyor. Emziğıni veriyorum,yorganını düzeltiyorum o da sağdan sola veya soldan sağa dönüyor,yan yatar da paşa hazretleri :) beşiğinde döne döne hareket ede ede sağ üst tarafa gider orada beşik biter mızırdanmaya aģlamaya başlar,alır tekrar beşiğıñ orta ve ayak uca yakın tarafina yatırırım. toksa su veririm biberonla pışpışlayarak tekrar 5-6 dakikada uyur. Yok ben bunları yapmaya gecikirsem uyanır uykusu açılınca daha geç uyur. Gece 00.00-01.00 arası ve 05.00 gibi acıkır süt ya da mama içmeye uyanır. Uyku arası besler yatırırim yok ayılmışsa ozellikle saat 5 -6 gibi 1-1.5 saat oyalar oynatır öyle yatırırım. Gunduz de uyuyunca başını gece gibi bekleriz. Uyanınca tekrar uykuya dalmayı bilmiyor. Bazen de uyaninca yaninda kimse yoksa çok korkuyor cok ağliyor.
canim burun acici di mi?? kilcal damarlari hassas oldugundan henuz sprey tavsiye etmiyorlar pek. illa yasak degil de bazi doktorlar veriyor ama bence serum fizyolojik daha uygun bizim aydaki bebelere. gecmis olsunİlaç bilgisi olan arkadaşlar oğlum grip oldu sükür gözü ve burun akıntısı geçti ama tıkanıklığı diye doktor rhinfant sprey verdi fakat prospektüsünde 2 yaş altı kullanmamali diyo bebegim 6bucuk aylık ne yapayım?
bunu ben de merak ediyorum kiymayi sebzeyle karistirip veririm de kavurup buzluga mi koysam? ya eti nasil pisirmeli?? ay kemik suyuna cok heveslenmistim kasapta kaval kalmamis:)))Bebeklere kıymayı eti nasıl veriyorsunuz?
Kavrulmiycak canım sıfır yağlı mümkün se 2 kere çekilmiş olacak sebzesinden 10 dakika falan önce haşla sonra sebzesini ekle ki iyi pişsin kıyma, aynı anda koyarsan kıyma pisecek diye sebzenin vitamini ölür.Sulu köfteyi yaparız ya önden bi 10 dakika karnatiriz patatezi sonra ekleriz.Ben herşeyi düdüklü de pişiririm eğer küçük düdüklü n varsa 10 dakika pişir yeter.bunu ben de merak ediyorum kiymayi sebzeyle karistirip veririm de kavurup buzluga mi koysam? ya eti nasil pisirmeli?? ay kemik suyuna cok heveslenmistim kasapta kaval kalmamis:)))
Ben soruyu yanlış anlamisim ,daha vermiyorum ama başlayınca her hafta sonu 250 gr falan çektircem kıyma evde onu ceviz büyüklüğünde parçalara ayırıp buzluğa atcam.Her gün taze yapcam 9 ayı doldurana kadar.bunu ben de merak ediyorum kiymayi sebzeyle karistirip veririm de kavurup buzluga mi koysam? ya eti nasil pisirmeli?? ay kemik suyuna cok heveslenmistim kasapta kaval kalmamis:)))
İyi fikir :)Bizimkide sevmiyor sebzeyi ama masada yediğimiz herşeyi yiyor bende benimkini direk masanın ortasına oturtcam yakında herhalde..
İyi cevap :) Şakayla karışık laf sokulabilir :)Ağlarken in de bi zahmet susturuver o zaman bi faydan dokunsun de.
Hangi trend konular şekerim :))Bu trend konularda çok fena ya okuyup okuyup gaza geliyorum,çarpıntılarım başlıyor catacak birsey yokken mesaiden gelen adama" hangi askerinle karıştırdın ha ? "öğlen hangi askerinle yemek yedin ?"diye hesap sorucam yakında.Çok fena çoook Allah bu kadınların yardımcısı olsun ya..Bu arsız adamlarada akıl fikir versin..
Öyleleri yaralı parmağa bile işemezler. Anca çeneleri çalışsın :)Dimi in 5dk de ki birseye ihtiyacin var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?