2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ayva çekirdeklerini suyun içinde bekletip jöleleştikten sonra meme başlarına sür. Öyle emsede birşey olmaz.

Kv den memnun olanları duyunca şok geçiriyorm ya. Çünkü çevremde gördüğüm kv ler (bizim taraf bile olsa) hepsi kaynana yani. Memnun olanlar şanslı kesim :)

KV hem kızı var hem oğlu. Ama şu kesin. Herkese ayrı muamele. Ya anlattım mı hatırlamıyorum. Görümcem evlenecek, görümcemin KV benim kaynanama geldi oturmaya ben de ordaydım. Birşey oldu. Durdu bir oda insanın içinde bana döndü dedi ki " AMA SEN ŞİMDİ MELEK'İN ÇEYİZLERİNİ KISKANMA" dedi. Ağzım açık şok oldum. Ayy anne neyini kıskanacağım dedim gülerek bende. Ne denir o kadar insanın içinde.Tövbe estağfirullah.... Ya ben çeyiz serme yapmadım. Hiçbirşeyimi de açıp göstermedim. Kıskançlık olmasın diye. İyi ki de göstermemişimmmm... Size aradaki çeyiz farkını tek örnekle söyleyeyim. Benim nevresim takımları pierre cardin. Onunkiler bildiğin patiska. Şimdi benim eve geldiğimde çaktırmadan müze gibi gezip ne var ne yok diye çaktırmadan gözetliyor. Herşeyim inceleniyor. Hep gözler fıldırak gibi kaynanamın da görümceminde. Hatırlarsınız hırka olayını. Bir kere baktı gitti görümcemin oğluna ördü. Ben bu kadar piç göz insan görmedim ya....

Bununla ilgili bir hikaye var. 2 kadın yolda karşılaşırlar. Kadın diğerine önce "oğlun nasıl der" kadın anlatmaya başlar. Aman bir gelinim var ne sen sor ne ben söyleyeyim. Bütün işleri oğluma yaptırıyor. Oğlanın burnundan getiriyor. Çok eziyeti var oğlanın çok" diyor. Sonra kadın bu seferde kızını soruyor. Başlıyor kadın anlatmaya" Ahh bir damadım var, kızımın elini soğuk sudan sıcak suya sokmuyor. Kızıma bir yardım ediyor ki Allah nazardan saklasın. Bir dediğini iki etmiyor"diyor. Dinleyen kadın da " oğlun yardım edince hayat zindan, kızına yardım edilince damattan iyisi yok. Bu nasıl iştir" deyip yürüyüp gidiyor.

Deniz suyuyla önce temizlemeyi dene. Bütün çocuk ilaçların içinde öyle yazıyor. Millet kafasına göre kullanmasın diye. Doktor kaç fıs verdi. ve kaç kere verdi. Önemli olan o... Sen çok sıkışmadıkça sıkma. En iyisi uykudan yarım hatta 1 saat önce sıkabilirsin. Bir de kongest pediyatrik var. O da burun açıcı. Ama bunların hepsi dekonjektan olduğu için huzursuzluk ve uykusuzluk yapabiliyor. Burun spreyini sıkamıyorsan, Kongestten yarım çay kaşığı kadar verebilirsin. Günde en fazla iki kere kullan.

Geçmiş olsun. Aman portakal mandalina gibi turuncgilleri daha önce vermediysen deneme. Çok ciddi pişik yapabilir. Gribin yanında bir de onunla ugraşırsin.

Doktor uygun görürse verebilir. Prospektüse cok takılma. Ki daha önce kullanan biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…