Seninde benim gibi için fesat şekerim. Kimbilir kaç tilki geçip de kuyruğu değmiyordurEtkilenmemek mümkün değil ya adama düşman gibi bakıyomGaribimde saf saf neyin var diye soruyo bi bilse aklımdan geçenleri oy oy oyyy
Ne sen sor ne ben anlatayımHangi trend konular şekerim :))
L
lansinoh sürüyorum hiçbi işe yaramadı ya bu çocuklar bu kadar uykusuz kalmaya niye meraklılar ben hasta olsam7/24 yatarım valla bunlar büyüyünce anne 5 dk daha yatayım diyecekler ya kafasina kovayla soğuk su dökecek valla
Ayyy çatliyciiimm :)Ne sen sor ne ben anlatayımCok fena çok.. Bugün daha fenalaştı mevzular " hadiyin len" dedim.Tüydüm.
Müge Anlı halt etmiş burdaki konuların yanında. Hiç okumucan en iyisi.Seninde benim gibi için fesat şekerim. Kimbilir kaç tilki geçip de kuyruğu değmiyordur
Trend konulara bakarsan anlarsınAyyy çatliyciiimm :)
Şu an ordasin dimi hahayAyyy çatliyciiimm :)
Link vermeyi bilmiyom canım ya,bakınca anlarsın zaten en saçma ve garip olay.Hangisi yahu
Kv den memnun olanları duyunca şok geçiriyorm ya. Çünkü çevremde gördüğüm kv ler (bizim taraf bile olsa) hepsi kaynana yani. Memnun olanlar şanslı kesim :)
Şu an ordasin dimi hahay
Boşver ya sacma sapan mevzular.Evet :)
Ben gecen kofteden verdim küçük havucu hazmedemeyen bünye onu hazmetmis :)Bebeklere kıymayı eti nasıl veriyorsunuz?
İlaç bilgisi olan arkadaşlar oğlum grip oldu sükür gözü ve burun akıntısı geçti ama tıkanıklığı diye doktor rhinfant sprey verdi fakat prospektüsünde 2 yaş altı kullanmamali diyo bebegim 6bucuk aylık ne yapayım?
Geçmiş olsun. Aman portakal mandalina gibi turuncgilleri daha önce vermediysen deneme. Çok ciddi pişik yapabilir. Gribin yanında bir de onunla ugraşırsin.kızlar oğlum grip oldu.burnu ve gözleri akiyo.gece de hiç uyumadik.peditus verdi doktor.şükür boğazda kulakta bişey yok.inşallah daha fazla ilerlemeden geçer.ıhlamur vermeye çalışıyorum icmiyo.başka ne yapabilirim.avokado da c vitamini var mı.ya da portakal suyu versem ağır mi gelir.artık gaz problemi kalmadı sayılır ama bilemedim.
Valla merak ettim. Nerde yazı. Sayfaya git. Yukarıdaki linki komple boya ve sağ klikle kopyala de. Getir yapıştır yaaaa :)Boşver ya sacma sapan mevzular.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...icin-en-ozel-ve-en-dogal-sey-emzirmek.914635/
Dusunsene bizimkiler uykuda emiyor ya bole kamera karsisinda dusunemedim
Doktor uygun görürse verebilir. Prospektüse cok takılma. Ki daha önce kullanan biliyorum.İlaç bilgisi olan arkadaşlar oğlum grip oldu sükür gözü ve burun akıntısı geçti ama tıkanıklığı diye doktor rhinfant sprey verdi fakat prospektüsünde 2 yaş altı kullanmamali diyo bebegim 6bucuk aylık ne yapayım?
Allah iyiligini versinSu şişman olanla ne kadarda benziyom
Boşver canım benim gül diye şaka yapıyorum yaValla merak ettim. Nerde yazı. Sayfaya git. Yukarıdaki linki komple boya ve sağ klikle kopyala de. Getir yapıştır yaaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?