Tam köfte mi yedirdin canım minik lokmami kabız yaptımıBen gecen kofteden verdim küçük havucu hazmedemeyen bünye onu hazmetmis :)
Buldum :) Amannnn. Herkes vicdanının elverdiği yere kadar özgürdür. Gidip de dönmemek, dönüp de bulmamak var. Kendileri bilir :)Trend konulara bakarsan anlarsın
Yok nohut kadar anca vardi :)Tam köfte mi yedirdin canım minik lokmami kabız yaptımı
Gözün kör olmasın :) Alemsin yaVış abow o neyydi kizemzirirken beni cekseler +18 siddet ve korku uyarisi vermeleri lazim
Bende pazartesi başlıcam ete benim oğlan tatsız gıdaları yemiyor bizimkileri çok güzel yiyor bende köfte yapayım diyorum minik minik ağzına vereyim,öyle yiyor..Sulu köfte yapayım pirinçli bizimki gibi öyle deniycem hem kabız da olmaz inşallah.Yok nohut kadar anca vardi :)
Beşik bizim yatağın ayak ucunda gece git gel zor oluyor. Bi zaman sonra yataģıñ ayak ucuna kıvrılıyorumOyy bizimki de gecikince agliyor.cok kalkiyormus yane zaman kendi kendilerine uyumayi ogrencekler acaba..
Sana kolayliklar dilerim canim isin zor ama az kaldi diye dusunuyorum
Heheyy beni de unut ya la. Benim durum daha beter . sipa 2 haftadır gece de emmez oldu, biraktı. Ben o fotoğraflara ancak elimde pompa süt sağma makinesi ile girerim.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...icin-en-ozel-ve-en-dogal-sey-emzirmek.914635/
Dusunsene bizimkiler uykuda emiyor ya bole kamera karsisinda dusunemedim
Bir ara 2 saatlik periyotlsrda uyudu. O dönem yeniden doğmuş gibi hissettimAllah kolaylik versin canim. hergun bu rutin yorucu oluyordur
Artık sabah adamdan önce kalkip sacimi basimi duzeltiyorumGözün kör olmasın :) Alemsin ya
Sanırım önce haşlayacağız . Yapanlsr bi söylese ya ciddi ciddi sordum gerçekten bilmiyorum.bunu ben de merak ediyorum kiymayi sebzeyle karistirip veririm de kavurup buzluga mi koysam? ya eti nasil pisirmeli?? ay kemik suyuna cok heveslenmistim kasapta kaval kalmamis:)))
Olur bak bende yapabilirim esime söyledim ilikli kemik isini yarin alir insallah. Canim kadinbudu köfte istedi gece geceBende pazartesi başlıcam ete benim oğlan tatsız gıdaları yemiyor bizimkileri çok güzel yiyor bende köfte yapayım diyorum minik minik ağzına vereyim,öyle yiyor..Sulu köfte yapayım pirinçli bizimki gibi öyle deniycem hem kabız da olmaz inşallah.
Hay sağolasınKavrulmiycak canım sıfır yağlı mümkün se 2 kere çekilmiş olacak sebzesinden 10 dakika falan önce haşla sonra sebzesini ekle ki iyi pişsin kıyma, aynı anda koyarsan kıyma pisecek diye sebzenin vitamini ölür.Sulu köfteyi yaparız ya önden bi 10 dakika karnatiriz patatezi sonra ekleriz.Ben herşeyi düdüklü de pişiririm eğer küçük düdüklü n varsa 10 dakika pişir yeter.
Artık sabah adamdan önce kalkip sacimi basimi duzeltiyorumgece nasil yatiyorsam o ne beeeğh diye kalkiyorum yataktan. Eger esim benden önce uyandiysa uyuyor taklidi yapiyorum kafami yastiktan kaldirmiyorum
Iyice merak ettirdiniz şimdi işin yoksa trend konulara bak.Ne sen sor ne ben anlatayımCok fena çok.. Bugün daha fenalaştı mevzular " hadiyin len" dedim.Tüydüm.
Du bi bakıp gelemLink vermeyi bilmiyom canım ya,bakınca anlarsın zaten en saçma ve garip olay.
Kaşıkla tatsız hiçbirşey yemiyor şimdi ben ona patatez,havuç, kıyma üçlüsünü yapcam ağzını açmıycak biliyorum hadee ya ben yicem ya gene çöpe atılacak, salçasız pirinçli sulu köfte yapcam öyle yedircem yoksa mümkün değil yemez.Hafta sonu bizimle kahvaltı da mıhlama bile yiyor sıpa, omlet yiyo çocuk ya ama kaşığa ağzını açmıyor bide tukurmeyi öğrenmiş onlamı inatlaşcam elimle yada çatalla yediririm.Olur bak bende yapabilirim esime söyledim ilikli kemik isini yarin alir insallah. Canim kadinbudu köfte istedi gece gece
Gecen kalktim esim bakiyo pppuu yaptim avucuma duzelttim kendi capimdaAnnem öyle... Her sabah kalktığında, bütün saçları komedi filmlerindeki gibi hepsi havada... Şimdi sana anlatırken bile gülüyorum. Aşağıya doğru bakan tek bir saçı dahi olmuyor. Hepsi havada
Brokoliden sonra hiiç şaşırmadımBen gecen kofteden verdim küçük havucu hazmedemeyen bünye onu hazmetmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?