2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Yok nohut kadar anca vardi :)
Bende pazartesi başlıcam ete benim oğlan tatsız gıdaları yemiyor bizimkileri çok güzel yiyor bende köfte yapayım diyorum minik minik ağzına vereyim,öyle yiyor..Sulu köfte yapayım pirinçli bizimki gibi öyle deniycem hem kabız da olmaz inşallah.

Oyy bizimki de gecikince agliyor.cok kalkiyormus ya ne zaman kendi kendilerine uyumayi ogrencekler acaba..
Sana kolayliklar dilerim canim isin zor ama az kaldi diye dusunuyorum
Beşik bizim yatağın ayak ucunda gece git gel zor oluyor. Bi zaman sonra yataģıñ ayak ucuna kıvrılıyorum bu yine iyi günlerim. Bebek 4 aylik olasıya ev dubleks olunca ertesi gün ise gidecek kocayı ve merdiven inip ćıkmada zorlanan yaşlı annemi düşüñüp salonda köşe takımı koltuğunda hem de koltuğü hiç yatak olarak açmadan kenarına ilişerek,bebek de ya köşenin yan tarafında koltukta ya da hamakta benimle geçirdik sanki beni çok düşünen varmış gibi başkalarını düsünüp oglumla kendimi yordum. simdi en azindan oğlum beşiğınde rahat rahat döne döne ben de yatağımda kıvrila kıvrila en azindan düzgüñ bir yatakta uykusuz geceler geçiriyoruz asıl senlik ise baslayınca olacak ya du bakalım

Geçen gün gece mamasıyla ilgili 6. aydan itibaren yavaş yavaş gece beslenmelerini kesin. diye yazıyordu bir yerde. Alışkanlık yapıyormuş. Ve ileriki zamanlarda bıraktırma işi daha da zorlaşıyormuş.

Bunu bana kuzenim de söyledi. İlk oğlunu gece beslenmesinden çok zor vazgeçirdiğini, gece istemiyorsa verme dedi.

Olur bak bende yapabilirim esime söyledim ilikli kemik isini yarin alir insallah. Canim kadinbudu köfte istedi gece gece

Hay sağolasın

Artık sabah adamdan önce kalkip sacimi basimi duzeltiyorum gece nasil yatiyorsam o ne beeeğh diye kalkiyorum yataktan. Eger esim benden önce uyandiysa uyuyor taklidi yapiyorum kafami yastiktan kaldirmiyorum

Annem öyle... Her sabah kalktığında, bütün saçları komedi filmlerindeki gibi hepsi havada... Şimdi sana anlatırken bile gülüyorum. Aşağıya doğru bakan tek bir saçı dahi olmuyor. Hepsi havada

Arkadaşlar önce et haşlamasıyla başlayın, sonra kemiğe geçersiniz. Çünkü ağır gelebilir. Eti de eğer alabiliyorsanız, dana antrikottan alın. Bifteklik yerinden. Hem hiç yağsız, hemde hiç sinirsiz olur. Yani heyvanın en lokum yeri antrikotudur :)

Eti parçalanana kadar haşlayın. Onun suyunu kullanın.

Olur bak bende yapabilirim esime söyledim ilikli kemik isini yarin alir insallah. Canim kadinbudu köfte istedi gece gece
Kaşıkla tatsız hiçbirşey yemiyor şimdi ben ona patatez,havuç, kıyma üçlüsünü yapcam ağzını açmıycak biliyorum hadee ya ben yicem ya gene çöpe atılacak, salçasız pirinçli sulu köfte yapcam öyle yedircem yoksa mümkün değil yemez.Hafta sonu bizimle kahvaltı da mıhlama bile yiyor sıpa, omlet yiyo çocuk ya ama kaşığa ağzını açmıyor bide tukurmeyi öğrenmiş onlamı inatlaşcam elimle yada çatalla yediririm.

Annem öyle... Her sabah kalktığında, bütün saçları komedi filmlerindeki gibi hepsi havada... Şimdi sana anlatırken bile gülüyorum. Aşağıya doğru bakan tek bir saçı dahi olmuyor. Hepsi havada
Gecen kalktim esim bakiyo pppuu yaptim avucuma duzelttim kendi capimda alisti adam da napsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…