- 25 Ağustos 2014
- 751
- 1.569
- 53
Ben de çok meraklandım ama trend konuları bulamadım.Boşver ya sacma sapan mevzular.
kuzu aldim ben :)) gazirladim minik posetlerle koydum buzluga. kiyma da hazir:))) anasi da babasi da etobur insallah bize ceker istahla yer yavrum:))) ay kadinbudu kofte ceken arkadas beni bile çektirdi ve hatta kanat izgara olaydi o da olurduuuuu oyy amaaaan hahaArkadaşlar önce et haşlamasıyla başlayın, sonra kemiğe geçersiniz. Çünkü ağır gelebilir. Eti de eğer alabiliyorsanız, dana antrikottan alın. Bifteklik yerinden. Hem hiç yağsız, hemde hiç sinirsiz olur. Yani heyvanın en lokum yeri antrikotudur :)
Eti parçalanana kadar haşlayın. Onun suyunu kullanın.
Ow tükürme işi fena. Bizimki de agzi en bulasik haldeyken gözlerini ovusturuyor batiriyor üstünü :-/ direk damak tadi olusmus olarak dogmus bunlar. Patates havuc irmigi benimki pek severek yemedi. Gel gör ki napar acaba diye verdigim lahmacunu emdi ve elinden aldim bi dunya zirladi.Kaşıkla tatsız hiçbirşey yemiyor şimdi ben ona patatez,havuç, kıyma üçlüsünü yapcam ağzını açmıycak biliyorum hadee ya ben yicem ya gene çöpe atılacak, salçasız pirinçli sulu köfte yapcam öyle yedircem yoksa mümkün değil yemez.Hafta sonu bizimle kahvaltı da mıhlama bile yiyor sıpa, omlet yiyo çocuk ya ama kaşığa ağzını açmıyor bide tukurmeyi öğrenmiş onlamı inatlaşcam elimle yada çatalla yediririm.
Benim o :) bu hafta yapacagim bakalim yapmadim hic :)kuzu aldim ben :)) gazirladim minik posetlerle koydum buzluga. kiyma da hazir:))) anasi da babasi da etobur insallah bize ceker istahla yer yavrum:))) ay kadinbudu kofte ceken arkadas beni bile çektirdi ve hatta kanat izgara olaydi o da olurduuuuu oyy amaaaan haha
Brokoliden sonra hiiç şaşırmadım
Trend konular sayfanın üstünde gelen kutusu yazı sının altında canım boşver önemli birşey yok saçma sapan şeyler kafa buluyor lar milletleBen de çok meraklandım ama trend konuları bulamadım.
Ya bak bu olmadı. Becerip yapan var beceremeyip yapamayan var .Olur bak bende yapabilirim esime söyledim ilikli kemik isini yarin alir insallah. Canim kadinbudu köfte istedi gece gece
Ow tükürme işi fena. Bizimki de agzi en bulasik haldeyken gözlerini ovusturuyor batiriyor üstünü :-/ direk damak tadi olusmus olarak dogmus bunlar. Patates havuc irmigi benimki pek severek yemedi. Gel gör ki napar acaba diye verdigim lahmacunu emdi ve elinden aldim bi dunya zirladi.
Benim de nasil yapacagim belli degil daha hic yapmadim olmadi yumurta kirarizYa bak bu olmadı. Becerip yapan var beceremeyip yapamayan var .
amin inşallah.teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin inşallah
Tereyağlı yoğurt çorbası içiriyordum dün. Elime bir vurdu. Çorbayı bir havada bir de sağ şakağından akarken gördüm şehriyeyi. Ne ana kucağı kaldı ne üstü ne de başı.Kirlendiğine de yanmıyorum. Bitleneceğiz diye korkuyorum. Hergün de bu havada çocuk yıkanmaz ki. Sonrada burnundan sümüğü hiç eksik olmuyor :)
İlikli kemik nedenki ne işe yarıyor çok mu faydaliymis bizde her hafta pişer kışın soğuk algınlığı olmasın yada geçsin diye yaparım evdekilere bide tavuksuyuna çorba ne işe yarıyor ilikli kemik ağır gelmez mi bebelere daha minnaciklar bilemedimOlur bak bende yapabilirim esime söyledim ilikli kemik isini yarin alir insallah. Canim kadinbudu köfte istedi gece gece
havalar isinsa da bi citcitli giydirsek otursak oh.
Haydee şimdi de kanat ızgara . Zaten uyku yok. Şimdi sabah zor olurkuzu aldim ben :)) gazirladim minik posetlerle koydum buzluga. kiyma da hazir:))) anasi da babasi da etobur insallah bize ceker istahla yer yavrum:))) ay kadinbudu kofte ceken arkadas beni bile çektirdi ve hatta kanat izgara olaydi o da olurduuuuu oyy amaaaan haha
Benimki de durduk yere tuttu sacimdan isirdi cenemi hebeledi hübeledi falan. Salya sümük batti suratim.Katılıyorum gülmekten...Gözlerimden yaş geldi. Geçen bir hapşurdu. Ağzında yoğurt vardı. Kirpiklerinde bile yoğurt vardı. Ağzına sürüp bir de gözüne götürdü. Surat oldu Çarşamba pazarı. Ne istersen var ....
Saol ama verdim gitti.normalde cildi hassas bi bebek deil.ona güvendim sanırım.inşallah yanılmam.Geçmiş olsun. Aman portakal mandalina gibi turuncgilleri daha önce vermediysen deneme. Çok ciddi pişik yapabilir. Gribin yanında bir de onunla ugraşırsin.
İlikli kemik nedenki ne işe yarıyor çok mu faydaliymis bizde her hafta pişer kışın soğuk algınlığı olmasın yada geçsin diye yaparım evdekilere bide tavuksuyuna çorba ne işe yarıyor ilikli kemik ağır gelmez mi bebelere daha minnaciklar bilemedim
Ay masallah ona :) taramasi zor olur ama yaNe iyi olur. Yıka çıkar. Şimdi 1 saat sürüyor. Kızın saçları da uzun. Doğumdan sonra tek tük döküldü. Maşallahı var komple saçlı, bir de saçının önünde meçi vardı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?