2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

kuzu aldim ben :)) gazirladim minik posetlerle koydum buzluga. kiyma da hazir:))) anasi da babasi da etobur insallah bize ceker istahla yer yavrum:))) ay kadinbudu kofte ceken arkadas beni bile çektirdi ve hatta kanat izgara olaydi o da olurduuuuu oyy amaaaan haha

Ow tükürme işi fena. Bizimki de agzi en bulasik haldeyken gözlerini ovusturuyor batiriyor üstünü :-/ direk damak tadi olusmus olarak dogmus bunlar. Patates havuc irmigi benimki pek severek yemedi. Gel gör ki napar acaba diye verdigim lahmacunu emdi ve elinden aldim bi dunya zirladi.

Benim o :) bu hafta yapacagim bakalim yapmadim hic :)

Tereyağlı yoğurt çorbası içiriyordum dün. Elime bir vurdu. Çorbayı bir havada bir de sağ şakağından akarken gördüm şehriyeyi. Ne ana kucağı kaldı ne üstü ne de başı.Kirlendiğine de yanmıyorum. Bitleneceğiz diye korkuyorum. Hergün de bu havada çocuk yıkanmaz ki. Sonrada burnundan sümüğü hiç eksik olmuyor :)

havalar isinsa da bi citcitli giydirsek otursak oh.

Olur bak bende yapabilirim esime söyledim ilikli kemik isini yarin alir insallah. Canim kadinbudu köfte istedi gece gece
İlikli kemik nedenki ne işe yarıyor çok mu faydaliymis bizde her hafta pişer kışın soğuk algınlığı olmasın yada geçsin diye yaparım evdekilere bide tavuksuyuna çorba ne işe yarıyor ilikli kemik ağır gelmez mi bebelere daha minnaciklar bilemedim

Haydee şimdi de kanat ızgara . Zaten uyku yok. Şimdi sabah zor olur

Benimki de durduk yere tuttu sacimdan isirdi cenemi hebeledi hübeledi falan. Salya sümük batti suratim.

hemen şimdi için erken. çok faaydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…