Geçen gün gece mamasıyla ilgili 6. aydan itibaren yavaş yavaş gece beslenmelerini kesin. diye yazıyordu bir yerde. Alışkanlık yapıyormuş. Ve ileriki zamanlarda bıraktırma işi daha da zorlaşıyormuş.
Bunu bana kuzenim de söyledi. İlk oğlunu gece beslenmesinden çok zor vazgeçirdiğini, gece istemiyorsa verme dedi.
Mukut31 gene döktürmüş telefonla konuşurken bir sürü yazmış maşallah sağolsun, iyi geceler arkadaşlar Allah rahatlık versin.
Ya sürmediğim şey kalmadı sütyen takmıyorum ama sütyen dokununca bilr acıyor çok berbat birşeyCanım açık yara olduysa teramisin kremle bebanteni avucunun içinde mercimek kadar birbirine karıştır emzirdikten sonra sur hem yarayı geçirir hem iltihabını alır, sutyen takma bir iki gün hava alıp çabuk iyilessin ama emzirmeden temizlemen lazım. Valla alıştım artık uykusuzluğa geçen gece o hiç kalkmadı bu sefer ben uyumadimYaz gelsin atalım kendimizi sokaklara yorgunluktan bitap düşecekler inşallah.
Gittim doktora antibiyotik ve evikap diye Bi kapsül verdi o da iyi gelmiyor sankiCanım doktora gittinmi göğsüne sütunu sürüp serbest bırak atletle dahi kapatma bi kacgun öyle dur yaralar geçer belki Rabbim şifa versin inşallah
Selam kizlar. Gogsumun ucunda minicik bir beyaz nokta var, sivilce bas verir ya beyaz onun gibi. Kendi kendine patlamiyor. Bir defa zorla sıktım icinden cikan sey yag mi Süt mu iltihap mi bilmiyorum, böyle siyah noktayi sikinca arkadan beyaz bi yag tabakasi gelir ya onun gibi bi goruntu, katı. Bu nedir bir zarari var midir sormak istedim. Bebegim emince ona zarar veriyor mudur.
Gittim doktora antibiyotik ve evikap diye Bi kapsül verdi o da iyi gelmiyor sanki
şu an onunda yapıyorum bardakta bekliyor bakalım Nasıl olacakAyva çekirdeklerini suyun içinde bekletip jöleleştikten sonra meme başlarına sür. Öyle emsede birşey olmaz.
Göğüs kalkanıyla emmiyo maalesef benim cadiMerhaba canim, gogus kalkani kullaniyo musun? Iyilesmesi icin cok yardimi olur.
Çok şükür bu ayki kontrol ve aşıyı da atlattık. Dr muz hastaneden ayrıldığı için bu Dr a ilk kez gittik ve memnun kaldım bu Dr a devam edicem.
Bu ay boyu 3 cm uzamış ve 600 gr almış ve gelişimi gayet iyi dedi.
Mama olarak similac kullanıyoruz artık aptamile geçebilirsin dedi. SMA ve similac mamayı anne sütüne rakip olmasın diye emen bebeklere ilk aylarda vermezlermiş peki emmeyi bırakırsa dedim bu aydan sonra artık bırakmaz dedi.
Kızım da Atopik egzema var krem kullanmaya devam edicez. Ayrıca bende yediklerimë dikkat edicem ki ediyorum zaten.
Dün yazmıştım salıdan bu yana kaka yapamıyor diye (dr dan gelince az önce yaptı) fitil yazdı. Poposunda hafif çatlak var dedi hametan krem verdi.
Normalde göz muayenesi 1 yaşında yapılıyormuş ama devlet tarafından 6. Ayda göz taraması yapılması istwniyormuş önümüzdeki günlerde gidecez bakalım. Sizlere de söylediler mi?
Bir de rota gibi bi özel aşı varmış bilgim yoktu onuda yaptırın dedi. Meningokosıymış 10. Ve 13. Aylarda yapılıyorMuş Araştırıcam. Peki sizlerin bilgisi var mı?
Ek gıdaya ilgili bilgiler verdi örnek menü verdi. Burda kuşburnu marmelatını sormuştum. Dr a da sordum en 8 aylık olunca dedi. Yasak, alerjik gıdalarla ilgili bilgi verdi. Tarhana veriyorum 7. Ayda ver dedi. Artık yumurta vermeye başla dedi zaten az az veriyorum.
Gelelim aşıya. Bugün 6 aylık aşı için gelen çok bebek vardı. Çok ağladı emerken iç çekerek emdisonra da uyuyakaldı.. inş sıkıntı olmadan atlatırız.
Cidden uzun yazdım Özür dilerim. Aklıma gelen olursa da yazarım artık
Göğüs kalkanıyla emmiyo maalesef benim cadi
Ustteki zile basti evine cikarken cok agliyor seninki dedi dedim asi vuruldu cuma az huysuzdu. Yok dedi bir haftadir agliyor hasta mi? Çocuk bu aglayasi gelmistir dedim. Takti ya hasta mi hasta mi evde yoktunuz cocuk mu hastaydi? Var mi sizin oralarda bu model?
Ay ne güzel kendi hayvaniniz ha etin organigi kuzu olur çok iyi olur hemdeKuzu kiyma mi normal kiyma olur mu? Aslinda benim dondurucudaki de kendi hayvanimizdan. Annemler vermez oyle ilac falan ama.
Bizim doktor dana kıyması verin dedi ama etin yağsız yerinden 3 kere çektirin haşlayıp corbalarina bir çorba kaşığı katın dedi. 1 haftadır kahvaltıya başladık. Eti henüz vermedim bende. 8 gün sonra 7. Ay bitiyor doktor kuzu ya da tavuk ciğer verebilirsin haftada bir dedi.Ay ne güzel kendi hayvaniniz ha etin organigi kuzu olur çok iyi olur hemde
Bütün doktorlar ayrı birşey söylüyor zaten dana kıymanın vitamin değer leri daha yüksek ondan sanırım, ama evde miss gibi ilaçsız tertemiz kuzu varken hemde kendi kuzularıymis ben olsam onu veriririm..Danalarida varmış oda ilaç sızdır onuda verir.Organik ne güzel ben kasaptan çektircem varsa kuzu yoksa dana.Bizim doktor dana kıyması verin dedi ama etin yağsız yerinden 3 kere çektirin haşlayıp corbalarina bir çorba kaşığı katın dedi. 1 haftadır kahvaltıya başladık. Eti henüz vermedim bende. 8 gün sonra 7. Ay bitiyor doktor kuzu ya da tavuk ciğer verebilirsin haftada bir dedi.
Vış abow o neyydi kizemzirirken beni cekseler +18 siddet ve korku uyarisi vermeleri lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?