2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bunu bende duydum ama kızım gece emip doymadığında uyuymuyor mama yiyor sonrasında uykuya devam ediyor

Ya sürmediğim şey kalmadı sütyen takmıyorum ama sütyen dokununca bilr acıyor çok berbat birşey

Canım doktora gittinmi göğsüne sütunu sürüp serbest bırak atletle dahi kapatma bi kacgun öyle dur yaralar geçer belki Rabbim şifa versin inşallah
Gittim doktora antibiyotik ve evikap diye Bi kapsül verdi o da iyi gelmiyor sanki

Selam kizlar. Gogsumun ucunda minicik bir beyaz nokta var, sivilce bas verir ya beyaz onun gibi. Kendi kendine patlamiyor. Bir defa zorla sıktım icinden cikan sey yag mi Süt mu iltihap mi bilmiyorum, böyle siyah noktayi sikinca arkadan beyaz bi yag tabakasi gelir ya onun gibi bi goruntu, katı. Bu nedir bir zarari var midir sormak istedim. Bebegim emince ona zarar veriyor mudur.

http://www.lllturkiye.org/2016/01/meme-ucunda-olusan-sut-kabarcg-icin.html?m=1

Canim buraya bakabilirsin.. Sanirim ayni sey.

filiz_ank

Canım aşınız için geçmiş olsun popodaki çatlak ta kotu olmus hay Allahim cok cok gecmis olsun şu atopik egzamayi merak ettim nasil anladildi benimde oğlum un ensesinde bi kizariklik var dr isilik dedi ama gecmek bilmiyor cilt dr una gotursem mi bilemiyorum.

Göğüs kalkanıyla emmiyo maalesef benim cadi

Yok canim silikon uc demiyorum, gogus kalkaniyla emzirmiyosun zaten.. Emzirdikten sonra onu memenin ucuna koyuyosun hem hava almasini sagliyo hem de camasirin degmedigi icin acimiyo.. Avent gogus kalkani diye aratirsan anlarsin ne demek istedigimi.. Bn dogumdan itibaren kullandim cok sukur yara olmadi..

Çok şükür yok ama sinir eder insanı cocuk bu aglar da gulerde anasini satayim illaha hasta mi olmasi gerek sizin kulaklariniz fazla hassas siz bi dr a gorunun demek lazim :)

Ay ne güzel kendi hayvaniniz ha etin organigi kuzu olur çok iyi olur hemde
Bizim doktor dana kıyması verin dedi ama etin yağsız yerinden 3 kere çektirin haşlayıp corbalarina bir çorba kaşığı katın dedi. 1 haftadır kahvaltıya başladık. Eti henüz vermedim bende. 8 gün sonra 7. Ay bitiyor doktor kuzu ya da tavuk ciğer verebilirsin haftada bir dedi.

Bütün doktorlar ayrı birşey söylüyor zaten dana kıymanın vitamin değer leri daha yüksek ondan sanırım, ama evde miss gibi ilaçsız tertemiz kuzu varken hemde kendi kuzularıymis ben olsam onu veriririm..Danalarida varmış oda ilaç sızdır onuda verir.Organik ne güzel ben kasaptan çektircem varsa kuzu yoksa dana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…