2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Him o şekilde kullanıyorum var zaten:)

bayan34 gecmis olsun canım :/

Kızlar oğluma yoğurt ve havuc puresi verdim ama pek sevmedi :/ havucu tiksinerek zorla yedi iki mama kasığı yedi yemedi ama iki buçuk gun havuc cikti kakasindan bağırsakları hazır degil mi acaba Muhallebi mi yapsam ki sizler veriyormusunuz? Veriyorsanız ilk nasıl muhallebi yaptınız ve ne kadar verdiniz ?

Bir çay kaşığı pirinç ununu yarım çay bardağı suyla 2-3 dakika kaynat ,kendi sütünü sağ 30cc kadar, içine ılınınca yaptığın muhallebiden koy iki üç çay kaşığı sulu olacak yaptığın muhallebi çorba gibi olmalı sulu yani..

Tesekkur ederim canimm

Kızlar nasılmutluyum aanlatamam az önce bi küçük patates ve havucu rrndeleyip başladım sonra kküçük bi taze soğan bir dal maydanoz incecik iydim attim iiçine5 dk daha pisti 2 kkaşık kaseye koydum azcik tam buğday ekmeği kattim 2 tatlı kaşığı yoğurt koydum topla 50 yada 75 ml oldu ve hepsini yedi çok şükür Rabbim inşallah devamıgelir ayyy ogurmeden yedi hepsini hemde

Çok şükür yok ama sinir eder insanı cocuk bu aglar da gulerde anasini satayim illaha hasta mi olmasi gerek sizin kulaklariniz fazla hassas siz bi dr a gorunun demek lazim :)
Ay degisikler ya. Bizi disarda cocukla girmesinler. Hastaneye mi? Hastalikli mi görünuyoruz nedir.

Maşallah canım Allah devamını getirsin

Bizde kucukbas yok ki :-/ inekleri var annemlerin sadece. Ama ilacsiz salma hayvan

Bizde kucukbas yok ki :-/ inekleri var annemlerin sadece. Ama ilacsiz salma hayvan
İlaçsız sa dananın vitamin değerleri daha yüksek daha iyi yani, her halükarda senin bebiş4 ayak üstü valla bende temiz bir yerden aldırcam. İstanbul dan etmi alınır alcaz yani

İlaçsız sa dananın vitamin değerleri daha yüksek daha iyi yani, her halükarda senin bebiş4 ayak üstü valla bende temiz bir yerden aldırcam. İstanbul dan etmi alınır alcaz yani
He iyi o zaman. Tavuk da var yumurta da anneanneden olur insallah gittikce alirim. Ayda bir gidiyorum iste benim sikinti da o ya tanidik bildik kasap olir küçük yer olsa alirsin ama büyük yerde zor olur ya. O yuzden sıkılsam da duzcede kalsak daha iyi diyorum esime.

Peki canım anne sütü yerine mama koysam olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…