Him o şekilde kullanıyorum var zaten:)Yok canim silikon uc demiyorum, gogus kalkaniyla emzirmiyosun zaten.. Emzirdikten sonra onu memenin ucuna koyuyosun hem hava almasini sagliyo hem de camasirin degmedigi icin acimiyo.. Avent gogus kalkani diye aratirsan anlarsin ne demek istedigimi.. Bn dogumdan itibaren kullandim cok sukur yara olmadi..
Bir çay kaşığı pirinç ununu yarım çay bardağı suyla 2-3 dakika kaynat ,kendi sütünü sağ 30cc kadar, içine ılınınca yaptığın muhallebiden koy iki üç çay kaşığı sulu olacak yaptığın muhallebi çorba gibi olmalı sulu yani..bayan34 gecmis olsun canım :/
Kızlar oğluma yoğurt ve havuc puresi verdim ama pek sevmedi :/ havucu tiksinerek zorla yedi iki mama kasığı yedi yemedi ama iki buçuk gun havuc cikti kakasindanbağırsakları hazır degil mi acaba Muhallebi mi yapsam ki sizler veriyormusunuz? Veriyorsanız ilk nasıl muhallebi yaptınız ve ne kadar verdiniz ?
Tesekkur ederim canimmBir çay kaşığı pirinç ununu yarım çay bardağı suyla 2-3 dakika kaynat ,kendi sütünü sağ 30cc kadar, içine ılınınca yaptığın muhallebiden koy iki üç çay kaşığı sulu olacak yaptığın muhallebi çorba gibi olmalı sulu yani..
Ay degisikler ya. Bizi disarda cocukla girmesinler. Hastaneye mi? Hastalikli mi görünuyoruz nedir.Çok şükür yok ama sinir eder insanı cocuk bu aglar da gulerde anasini satayim illaha hasta mi olmasi gerek sizin kulaklariniz fazla hassas siz bi dr a gorunun demek lazim :)
Evet ya gitti hüsmen kurbana gecen sene :-/ ben gorsem yiyemezdim de dogum oldugundan gidemediydim esim gitmisti. Esime soyledim alsin ogluma kuzu eti bakalim sevecek mi.Ay ne güzel kendi hayvaniniz ha etin organigi kuzu olur çok iyi olur hemde
Maşallah canım Allah devamını getirsinKızlar nasılmutluyum aanlatamam az önce bi küçük patates ve havucu rrndeleyip başladım sonra kküçük bi taze soğan bir dal maydanoz incecik iydim attim iiçine5 dk daha pisti 2 kkaşık kaseye koydum azcik tam buğday ekmeği kattim 2 tatlı kaşığı yoğurt koydum topla 50 yada 75 ml oldu ve hepsini yedi çok şükür Rabbim inşallah devamıgelir ayyy ogurmeden yedi hepsini hemde
Bizde kucukbas yok ki :-/ inekleri var annemlerin sadece. Ama ilacsiz salma hayvanBütün doktorlar ayrı birşey söylüyor zaten dana kıymanın vitamin değer leri daha yüksek ondan sanırım, ama evde miss gibi ilaçsız tertemiz kuzu varken hemde kendi kuzularıymis ben olsam onu veriririm..Danalarida varmış oda ilaç sızdır onuda verir.Organik ne güzel ben kasaptan çektircem varsa kuzu yoksa dana.
Canim emmedikce akmayan suluklar var eline versen oynarken icer de suyunu olmaz mi?@tatlilavinya benimki de su icmiyo yaaa zorla iciriyom kusuyo
Fotomontajdir onlar yapuhahaha di mi yaaa
İlaçsız sa dananın vitamin değerleri daha yüksek daha iyi yani, her halükarda senin bebiş4 ayak üstü valla bende temiz bir yerden aldırcam. İstanbul dan etmi alınır alcaz yaniBizde kucukbas yok ki :-/ inekleri var annemlerin sadece. Ama ilacsiz salma hayvan
He iyi o zaman. Tavuk da var yumurta da anneanneden olur insallah gittikce alirim. Ayda bir gidiyorum iste benim sikinti da o yaİlaçsız sa dananın vitamin değerleri daha yüksek daha iyi yani, her halükarda senin bebiş4 ayak üstü valla bende temiz bir yerden aldırcam. İstanbul dan etmi alınır alcaz yani
4 delikli biberona koy. İçir. Yok icmezse uykuda ver içer.@tatlilavinya benimki de su icmiyo yaaa zorla iciriyom kusuyo
Bizimkine onlardan verdim icmesini bilemedi. Diş kaşiyıcı olarak kullanıyorCanim emmedikce akmayan suluklar var eline versen oynarken icer de suyunu olmaz mi?
uyanıkken biberonu sadece isiriyo üstü başı islaniyo alıştırma bardaginda iki çekiyor yüzünü buruşturup kusuyoCanim emmedikce akmayan suluklar var eline versen oynarken icer de suyunu olmaz mi?
4 delikli biberona koy. İçir. Yok icmezse uykuda ver içer.
Bir çay kaşığı pirinç ununu yarım çay bardağı suyla 2-3 dakika kaynat ,kendi sütünü sağ 30cc kadar, içine ılınınca yaptığın muhallebiden koy iki üç çay kaşığı sulu olacak yaptığın muhallebi çorba gibi olmalı sulu yani..
Saol canım. Amin..filiz_ank geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?