Evet anne sütü yoksa mamaya ilave ediyorsun oda anne sütü yerine geçiyor sonuç ta.Peki canım anne sütü yerine mama koysam olur mu
filiz_ank
Canım aşınız için geçmiş olsun popodaki çatlak ta kotu olmus hay Allahim cok cok gecmis olsun şu atopik egzamayi merak ettim nasil anladildi benimde oğlum un ensesinde bi kizariklik var dr isilik dedi ama gecmek bilmiyor cilt dr una gotursem mi bilemiyorum.
Ahahaaaa çok güldümFotomontajdir onlar yazaten ben öyle emzirsem ikinciye hamileydim
Benimki de ilk öyle yapti bakti su geliyor icti :)Bizimkine onlardan verdim icmesini bilemedi. Diş kaşiyıcı olarak kullanıyor
Amin insallah :) biz artik yogurt peynir yiyiyoruz sukur aklima geliyorsun yedirirken. Darisi basiniza insallah.kizlar cok hossunuz misafirlerim var yatili giremiyorum ara ara okumaya calisiyorum.gulmekten catliyorum bazen.@mukut31 ay insallah dogru yazdim bu sefer:) canim istahsizligi ile ilgili ben yazacaktim soyle yapavilirsin diye ama sen cozmissun zaten.@bisoru sunnetiniz hayurli olsun.
@ bebeem sende cok tatlisin masallah Rabbim bugunleri aratmasin.herkes iyidir umarim.
Selam kizlar. Gogsumun ucunda minicik bir beyaz nokta var, sivilce bas verir ya beyaz onun gibi. Kendi kendine patlamiyor. Bir defa zorla sıktım icinden cikan sey yag mi Süt mu iltihap mi bilmiyorum, böyle siyah noktayi sikinca arkadan beyaz bi yag tabakasi gelir ya onun gibi bi goruntu, katı. Bu nedir bir zarari var midir sormak istedim. Bebegim emince ona zarar veriyor mudur.
Uzun zamandır ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum günlerin berbat geçiyor göğüslerim hep yara oldu resmen açıldı o yaralar iltihap kaptı göğsüm sürekli mastit oluyor Bi hafta 39 derece ateşi gördüm kızım sürekli emmek istiyor Hemde bıraksam 1 saat çıkarmaz ağzından memeyi ama çooook acıyor zorla ağzından alıyorum bu sefer çığlık çığlığa bağırıyor uyumuyor dün aşilarını oldu 6 aylık gece uyumadı emmiyor da emiyor ne yaptıysak uyumuyor sabah oldu hala uyumuyor artık sinir sistemim çökmüş durumda kızmaya başladım çocuğa zaten göğsüm yüzünden hayat zindan oldu resmen çok mutsuzum ya 5 dk bile çocuk eğleyecek sabrım kalmadı yazıp rahatlamak istedim eşim sürekli geçecek geçecek deyip duruyorlar daha da gıcık oluyorum geçmiyor işte
Amin insallah :) biz artik yogurt peynir yiyiyoruz sukur aklima geliyorsun yedirirken. Darisi basiniza insallah.
bisoru geçmiş olsun canım sünnet aradan çıkmış kv için dencek bişey yok çamaşır suyuna onu yatırmalı :)
Bugun agzima sicti cocuk tum gun uyumak icin agladi yarim saatten fazla uyumadi bacaklarim agriyor mastit bende gecirdim çok şükür atessiz gecti çok geçmiş olsun bu cocuklar yorgun ve uykusuzken neden daha çok yoruyorlar bizi oofffff
Bizimki de takla atacak gibi dikeliyo :) hep babasının yüzünden cocuğa takla attıra attıra doğal gelişimini bozduDizleriyle kollarının üstüne dikilip ileri geri yaylanıyo iki üç gündür benim minik, emeklememiz yakın mıdır sayın tecrübeliler
Alkış yapmiyo ama sag eliyle sol elini bilekten tutup salliyo bi nevi gangnam dansı sayılabilir :)kızlar bebekleriniz alkış yapıyo mu.
Aynen ya uykun var madem ağlayacağına uyu dimi:))bisoru geçmiş olsun canım sünnet aradan çıkmış kv için dencek bişey yok çamaşır suyuna onu yatırmalı :)
Bugun agzima sicti cocuk tum gun uyumak icin agladi yarim saatten fazla uyumadi bacaklarim agriyor mastit bende gecirdim çok şükür atessiz gecti çok geçmiş olsun bu cocuklar yorgun ve uykusuzken neden daha çok yoruyorlar bizi oofffff
canim yinr seninki iki kere kalkiyor bizimki iki saatte bur kalkiyorOyy bizimki de gecikince agliyor.cok kalkiyormus yane zaman kendi kendilerine uyumayi ogrencekler acaba..
Sana kolayliklar dilerim canim isin zor ama az kaldi diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?