2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Benimkinin sol alt damağı yarılmış ondan yemek yemiyor demekki,eee ben unuttum kaç günde çıkacak şimdi yarılan yerden diş ben unuttum

Saol canım inş atlarırız hemen
Kızım 15 Günlükken kafasındaki konak için çocuk dermatologuna götürmüştüm Dr vücudunu da inceledi cildi çok kuru nemlendirici kullanmalısın dedi. Yves rocher'in bir kremini önerdi. Açıkçası küçücük bebeğe kullanmak istemedim, kullanmadım da.
Buraya da yazmıştım 2-3 ay kadar önce kızımın cildi kızardı diye o zaman örgü yelekten sanmıştık. Geçen ayki kontrolde ortaya çıktı Dr söyledi. Teşhisi Dr koymalı bence. Şimdi 2 ayrı krem kullanıyoruz biri nemlendirici. Egzamanın çeşitleri var. Mesela annem de yıllar önce egzema oldu tedaviyle geçti. Eşimde de var onun ki tekrarlıyor. İnş kızımda kalıcı olmaz. Bir de ben yediklerime dikkat ediyorum helva cips çikolata abur cubur yeme dedi

kizlar selam oku oku bitiremedim. bayagi yazacagim sey vardi da unuttum bebisi yatirana kadar. hafta sonu ete basliyoruz. sunu merak ediyorum. normalde 3 saatte bir emiyordu bizimki ek gida oncesi. simdi ek gidada zamani nasil ayarliyoruz emme yerine ogun olarak oglen sebze puresi veriyorum mesela 3 saat emzirmeyecek miyimm..bir de sanki sut icmeden doymuyo gibi geliyo bana:))) pureyi yiyo mesela bi sure sonra ihhh yapiyo kafayi ceviriyo ama doydugundan mi sıkıldı diye mi yoksa istemiyo mu anlamıyorum. size de oluyo mu

kizlar cok hossunuz misafirlerim var yatili giremiyorum ara ara okumaya calisiyorum.gulmekten catliyorum bazen.@mukut31 ay insallah dogru yazdim bu sefer:) canim istahsizligi ile ilgili ben yazacaktim soyle yapavilirsin diye ama sen cozmissun zaten.@bisoru sunnetiniz hayurli olsun.
@ bebeem sende cok tatlisin masallah Rabbim bugunleri aratmasin.herkes iyidir umarim.

Amin insallah :) biz artik yogurt peynir yiyiyoruz sukur aklima geliyorsun yedirirken. Darisi basiniza insallah.

Ara ara girebiliyorum. Mesajınıza denk geldim. Ben geçen hafta doğumdan beri sanırım 4.kez yaşadım dediğinizi. Arkadaşın verdiği linkteki gibi görünüyor, bazen daha küçük bazen linkteki kadar büyük. Bazen bir tane bazen de 2-3 tane oldu. En sonuncusunda başında farkettim, yeni oluşuyordu küçüktü. Aile hekimliğindeki hemşirem aşı iğnesi var ya bebeklerimizin onun gibi incecik bi iğne ile o kabarcığı patlatıyor. Ama benim inanılmaz bir ağrım oluyor bu kabarcık oluştuğunda. Emzirirken yara gibi zonkluyor. O kabarcık patlatılınca gittikçe azalıp geçiyor ağrısı. Ayrıca sütüm de gelmiyor, patlattıklarında açılıyor. Kısacası ağrın da varsa bi hemşirene ya da doktoruna sor istersen sen de. İlk seferde ben bilememiştim ne olduğunu. Göğsüm ateş gibi yanıyordu gittiğimde dayanamadığım zaman gitmiştim, süt orda durdukça süt düğümlenmesi mi ne oluyormuş allah korusun.

bisoru geçmiş olsun canım sünnet aradan çıkmış kv için dencek bişey yok çamaşır suyuna onu yatırmalı :)

Bugun agzima sicti cocuk tum gun uyumak icin agladi yarim saatten fazla uyumadi bacaklarim agriyor mastit bende gecirdim çok şükür atessiz gecti çok geçmiş olsun bu cocuklar yorgun ve uykusuzken neden daha çok yoruyorlar bizi oofffff

Teşekkürler canım seninki sünnet olmusmuydu
Amin insallah :) biz artik yogurt peynir yiyiyoruz sukur aklima geliyorsun yedirirken. Darisi basiniza insallah.

Dizleriyle kollarının üstüne dikilip ileri geri yaylanıyo iki üç gündür benim minik, emeklememiz yakın mıdır sayın tecrübeliler
Bizimki de takla atacak gibi dikeliyo :) hep babasının yüzünden cocuğa takla attıra attıra doğal gelişimini bozdu

Aynen ya uykun var madem ağlayacağına uyu dimi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…