Ay yavrum niye bagirdi o kadarO kadar bağırırsan boyle sesin kısılır iste be oglum
ben cok kötü alistrdim yaa emmiyor ne icerse kardir diyorum.iki ay daha icircem. 2 2.5 saatte bir 60-70 cc ne olursa veriyorum hakkaten saati doldu mu kalkiyorGeçen gün gece mamasıyla ilgili 6. aydan itibaren yavaş yavaş gece beslenmelerini kesin. diye yazıyordu bir yerde. Alışkanlık yapıyormuş. Ve ileriki zamanlarda bıraktırma işi daha da zorlaşıyormuş.
Bunu bana kuzenim de söyledi. İlk oğlunu gece beslenmesinden çok zor vazgeçirdiğini, gece istemiyorsa verme dedi.
Cok da kalksa hemen uyuyor canim.emziiriyoru, bazen emmiyor memeyi tutup uykuya daliyor. 2 3 gece kalkti uyumadi cok zoorduuu.o tatli uykudan uyanmak.canim yinr seninki iki kere kalkiyor bizimki iki saatte bur kalkiyor
Bağırmalari arttı ama sanırım öksürükten kisildi sesi :/ keyfi yerindeydi butun gun aksama dogru bi sessizlesti kendini bıraktı alışık olmayınca bi tuhaf hissettimAy yavrum niye bagirdi o kadar
Oy yavrum yaBağırmalari arttı ama sanırım öksürükten kisildi sesi :/ keyfi yerindeydi butun gun aksama dogru bi sessizlesti kendini bıraktı alışık olmayınca bi tuhaf hissettimsabah toplantı icin hastaneye çağırmışlardi o arada bi muayene ettireyim
Insan kotu hissediyo dimi ihmal etmis gibi bide :/Oy yavrum yabenimki de uyudu ya erkenden. İşten gucten sevemedim kuzumu
Evet ya ama ne yapip ne edip cuma isimi artik bitirmem lazim. Esim de camlari disaridan yikadi mi sadece günlük isler ve bebegimle geciririm vaktimi o zaman :)Insan kotu hissediyo dimi ihmal etmis gibi bide :/
Ee az kalmış canım sunun şurasında cumaya ne kaldı :) daha geçireceğimiz cookk vaktimiz olacak insallah canımEvet ya ama ne yapip ne edip cuma isimi artik bitirmem lazim. Esim de camlari disaridan yikadi mi sadece günlük isler ve bebegimle geciririm vaktimi o zaman :)
ya aslindaCok da kalksa hemen uyuyor canim.emziiriyoru, bazen emmiyor memeyi tutup uykuya daliyor. 2 3 gece kalkti uyumadi cok zoorduuu.o tatli uykudan uyanmak.
Ama farkettigim uykusu acilinca uyumuyor.ben normaldr ihh dese uyaniyorum o seferlerde tualete gitmistim almadan uykusu acilmisti.acaba uykusu aciliyor olabilir mi bebislerin??
Geçmiş olsun benim de ilk günlerde göğün uçları çok yara oldu. Ďoktor şu ilaçları karistir sur ama emzirmeden içme suyuyla yıka dedi.Hametan pomat. Furacin pomat. Canesten krem. Bu ilaclari kullaninca bir hafta surmedi hemen iyilesti. İnşallah sizin de çabuk iyilesir.Aynen ya uykun var madem ağlayacağına uyu dimi:))
Ay gorsen yavrumu civciv gibi pesimdeEe az kalmış canım sunun şurasında cumaya ne kaldı :) daha geçireceğimiz cookk vaktimiz olacak insallah canım
canim yinr seninki iki kere kalkiyor bizimki iki saatte bur kalkiyor
O da birşey mi bizimki de nerdeyse bir saatte iki kere kalkıyorcanim yinr seninki iki kere kalkiyor bizimki iki saatte bur kalkiyor
O bebek kucağımda mı,yatakta mı,beşiğindr mi düşüncesi şaşırma olayı bazen bana da oluyorKızlar bi de ek gıda konusunda şöyle bi durum var, bebiş iyi kötü ben ne versem tadına bakıyor da, sanırım ek gıda hazımsızlık yapıyor. Karnı mı ağrıyor rahatsız mı oluyor bilmem, ek gıda verince gece daha çok uyanıyor. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış ya, Y yesil zeytin inan ki seni anladım. En son eşime dedim ki, çabuk kalk şu çocuğa bak, yoksa ben çocuk kucağımda mı beşiğinde mi aramızda ezdim mi diye düşünmekten kendimi sapıttım. Bir hafta sürdü bu durum, ne zaman ek gıdayı azalttım uykusu tekrar düzene girdi gibi.
O da birşey mi bizimki de nerdeyse bir saatte iki kere kalkıyor
Önceleri sallıyordum. 2 aydır yatırıp yerinde pışpışlayarak uyutuyordum. Son 1-2 haftadır kucağımda hafif sallar gibi yaparak uyutuyorum. Benimki emmryi bıraktı gibi birşey. Uykuya dalarken meme teklif etmek ićin veya mama içirmek içiñ kucağımda uyutuyorumBebeği nasıl uyutuyorsun, sallayarak mı?
Bağırmalari arttı ama sanırım öksürükten kisildi sesi :/ keyfi yerindeydi butun gun aksama dogru bi sessizlesti kendini bıraktı alışık olmayınca bi tuhaf hissettimsabah toplantı icin hastaneye çağırmışlardi o arada bi muayene ettireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?