Aman bu uyku konusu çok sıkıntılı bi şey, benimkinin de henüz bi uyku eğitimi yok çünkü bakanı çok, herkes farklı şekilde bakıyor, çocuğun da kafası karışıyor. Ben de elimden geldiğince aman sallamayın, pışpışlayarak uyutun diyorum, bebeğiyle aynı yatakta yatan arkadaşlar vardı, onu denedin mi,öyle yapsan daha mı az uyanır acaba?Önceleri sallıyordum. 2 aydır yatırıp yerinde pışpışlayarak uyutuyordum. Son 1-2 haftadır kucağımda hafif sallar gibi yaparak uyutuyorum. Benimki emmryi bıraktı gibi birşey. Uykuya dalarken meme teklif etmek ićin veya mama içirmek içiñ kucağımda uyutuyorum
Kızlar oğluşu yarın 6.ay aşısına götürücem, oy streslendim gene, bi ben bi de @Carmen_el kaldık sanırım. İnşallah ağrısız ateşsiz geçer gider.bisoru canım sünnet olmuş bebiş hayırlı ve geçmiş olsun.
Aman bu uyku konusu çok sıkıntılı bi şey, benimkinin de henüz bi uyku eğitimi yok çünkü bakanı çok, herkes farklı şekilde bakıyor, çocuğun da kafası karışıyor. Ben de elimden geldiğince aman sallamayın, pışpışlayarak uyutun diyorum, bebeğiyle aynı yatakta yatan arkadaşlar vardı, onu denedin mi,öyle yapsan daha mı az uyanır acaba?
Tüm evi dip koşe yapinca bitmedi. Haftasonu esim evde yapmiyorum ama bitecek :) benimki de bugun camasir makinesinden korktu. Kapisi acikti banyonun o da yürüteçteydi gel diyorum gelmiyor sonra dudak büktü garibim :) kapattim kapiyi da geldi. Bu sefer de süpürgenin kablosunu cekti durdu :-/
Bazen yanıma alıyorum. Ama artık korkuyorum. Çok haraketli döner de yataktan düşer diye.Aman bu uyku konusu çok sıkıntılı bi şey, benimkinin de henüz bi uyku eğitimi yok çünkü bakanı çok, herkes farklı şekilde bakıyor, çocuğun da kafası karışıyor. Ben de elimden geldiğince aman sallamayın, pışpışlayarak uyutun diyorum, bebeğiyle aynı yatakta yatan arkadaşlar vardı, onu denedin mi,öyle yapsan daha mı az uyanır acaba?
Bebek sayısiz kez uyanıyor. Uyanmasa da ıhh mıhh mızırdama. Şimdiden 7-8 kez oldu. Artık iyice altüst olmaya başlıyorum gibi. 3 hafta sonra da işbaşı var. Dayanacak gücüm kalmadı. Bir de koca olacak adam var ki ... acımasız bencil eski günlerini unutmuş kıçı kalkmış... neyse gecr gece...
Bebeğini sünnet ettiren kızlar size sorularım var:
1) Bebisinizin pipisi içerde mi , deriden siyirinca mi çıkıyor?
2) o iç kısımda beyaz beyaz silince zor çıkan kalıntı - kır gibi şeyler var mi ? ( pansuman kremi mi kaldı anlamadm bi suru beyazlık var dün banyoda biraz çıktı ama hepsini cikaramadik )
3) sizde görüntü tam olarak düzeldi mi?
4) Bi de bez değiştirirken orayı da temizliyor musunuz her seferde?
Kafamda deli sorular ...
Cevaplarsaniz çok sevinecegimm
Valla inşşş diştir de Bi süreçtir atlatırız sürekli ağlayan Bi bebeyle bütün gün başbaşa çok zorgunaydinn hanimlaar bence bebisler dislerden dolayi huzursuz
Saol canım inş atlarırız hemen
Kızım 15 Günlükken kafasındaki konak için çocuk dermatologuna götürmüştüm Dr vücudunu da inceledi cildi çok kuru nemlendirici kullanmalısın dedi. Yves rocher'in bir kremini önerdi. Açıkçası küçücük bebeğe kullanmak istemedim, kullanmadım da.
Buraya da yazmıştım 2-3 ay kadar önce kızımın cildi kızardı diye o zaman örgü yelekten sanmıştık. Geçen ayki kontrolde ortaya çıktı Dr söyledi. Teşhisi Dr koymalı bence. Şimdi 2 ayrı krem kullanıyoruz biri nemlendirici. Egzamanın çeşitleri var. Mesela annem de yıllar önce egzema oldu tedaviyle geçti. Eşimde de var onun ki tekrarlıyor. İnş kızımda kalıcı olmaz. Bir de ben yediklerime dikkat ediyorum helva cips çikolata abur cubur yeme dedi
Gece kalmaz ki bakıcı. Hem ben de istemem. Zaten gündüz yanında olmayacağım gece de baskası ilgilenirse bebek onun annesi olduğumu unutur. Zamanla daha az uyanır insallahGunaydin canim, bebegine bakacak kisi gece de kalsin bir sure eger kalabiliyorsa.
Ya benimki de dun gece kalkti uyumadi hemen.projeksiyondan denizyildizi masalo anllattim.sonra aldim kucagima yuruttum.en son sarki actim dans ederek uyudu.
Oyy yavrular yaaa.ne zorlari var da kalkiyorlar acaba
Tüm evi dip koşe yapinca bitmedi. Haftasonu esim evde yapmiyorum ama bitecek :) benimki de bugun camasir makinesinden korktu. Kapisi acikti banyonun o da yürüteçteydi gel diyorum gelmiyor sonra dudak büktü garibim :) kapattim kapiyi da geldi. Bu sefer de süpürgenin kablosunu cekti durdu :-/
Bebeğini sünnet ettiren kızlar size sorularım var:
1) Bebisinizin pipisi içerde mi , deriden siyirinca mi çıkıyor?
2) o iç kısımda beyaz beyaz silince zor çıkan kalıntı - kır gibi şeyler var mi ? ( pansuman kremi mi kaldı anlamadm bi suru beyazlık var dün banyoda biraz çıktı ama hepsini cikaramadik )
3) sizde görüntü tam olarak düzeldi mi?
4) Bi de bez değiştirirken orayı da temizliyor musunuz her seferde?
Kafamda deli sorular ...
Cevaplarsaniz çok sevinecegimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?