2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

bebeem bitmedimi temizlik canımbende bize cçorba hazirliyodum bugün blender kullancam normalde zaten blendiri biliyor yani çokça kullandım yanında bugün nolduysa korktu ondan kucama alıp calistirayim dedim bi çığlık attı o andan itibaren hep kucaktaydi Y ysmn1096 canim bugun cok iyi anladim seni

Aman bu uyku konusu çok sıkıntılı bi şey, benimkinin de henüz bi uyku eğitimi yok çünkü bakanı çok, herkes farklı şekilde bakıyor, çocuğun da kafası karışıyor. Ben de elimden geldiğince aman sallamayın, pışpışlayarak uyutun diyorum, bebeğiyle aynı yatakta yatan arkadaşlar vardı, onu denedin mi,öyle yapsan daha mı az uyanır acaba?

Ben bebisle birlikte yatiyom bi ara ayırdım çok şık uyandı yani bi gecede 15 filan sonra hastalandı yine birlikte yatmaya başladık sabahları uyanıp ayaklarını diker bana ikinmasesine uyanirim bide uuyanınca iyice nazlayinca nasıl keyifli bi gün geciriyoz

Tüm evi dip koşe yapinca bitmedi. Haftasonu esim evde yapmiyorum ama bitecek :) benimki de bugun camasir makinesinden korktu. Kapisi acikti banyonun o da yürüteçteydi gel diyorum gelmiyor sonra dudak büktü garibim :) kapattim kapiyi da geldi. Bu sefer de süpürgenin kablosunu cekti durdu :-/

Bazen yanıma alıyorum. Ama artık korkuyorum. Çok haraketli döner de yataktan düşer diye.

Bebek sayısiz kez uyanıyor. Uyanmasa da ıhh mıhh mızırdama. Şimdiden 7-8 kez oldu. Artık iyice altüst olmaya başlıyorum gibi. 3 hafta sonra da işbaşı var. Dayanacak gücüm kalmadı. Bir de koca olacak adam var ki ... acımasız bencil eski günlerini unutmuş kıçı kalkmış... neyse gecr gece...

Gunaydin canim, bebegine bakacak kisi gece de kalsin bir sure eger kalabiliyorsa.
Ya benimki de dun gece kalkti uyumadi hemen.projeksiyondan denizyildizi masalo anllattim.sonra aldim kucagima yuruttum.en son sarki actim dans ederek uyudu.
Oyy yavrular yaaa.ne zorlari var da kalkiyorlar acaba

Kızlar buralar tum bebisler çok uyanıyor herhalde gece yarım saatte bir kalktı bizimki de 5 den sonra 7 ye kadar uyudu şükür bende ek gıda dan diye düşünüyordum haftaya 15 gün anne 9 gün kayinvalide tatili bizi bekliyor bol macera ve aksiyonlu :)

Bebeğini sünnet ettiren kızlar size sorularım var:
1) Bebisinizin pipisi içerde mi , deriden siyirinca mi çıkıyor?
2) o iç kısımda beyaz beyaz silince zor çıkan kalıntı - kır gibi şeyler var mi ? ( pansuman kremi mi kaldı anlamadm bi suru beyazlık var dün banyoda biraz çıktı ama hepsini cikaramadik )
3) sizde görüntü tam olarak düzeldi mi?
4) Bi de bez değiştirirken orayı da temizliyor musunuz her seferde?
Kafamda deli sorular ...
Cevaplarsaniz çok sevinecegimm

Kızlar bebislere muhallebi yı inek sutuyle mi yapıyorsunuz, bi de mamasiz bi tarifini varsa yazsanız

Biz teeee aralık başında yaptırdık sünneti ve hala içerde pipi, dediğin beyaz kalıntılar da var ama çok az, her banyosunda temizliyoruz. Dr kilodan dolayı içerde dedi, sünnetini yapan dr deseydi inanmazdık belki, babası kafaya takıyodu da her bez açmaya da masaj yapıyoruz

Kızlar 1 hafta sonra işe başlıyorum hem deli gibi çalışmak Hemde kızını bırakmak istemiyorum çok arada kaldım ha Bi de hamilelik ve doğumla beraber iyice şiştiğim için ne giyeceğim stresi de var zaten göğüslerim iyice büyüdü gömleklerimin düğmeleri kapanmıyor offff bütün gardrobu yenilemem gerek

Eşim dede egzama var ondan endişelendim zaten onunki stresten oluyor krem falan sürmeden geçiyor bir iki aya cilt dr una bi göstereyim de içim rahat etsin.

Gece kalmaz ki bakıcı. Hem ben de istemem. Zaten gündüz yanında olmayacağım gece de baskası ilgilenirse bebek onun annesi olduğumu unutur. Zamanla daha az uyanır insallah

Ne tatlılar korkunca dimi

Sizin bebekleriniz de çok hareketli mi+? Gece beşiğinde gezmedik yer bırakmıyor. Zaten 8-10 kez uyaniyor sürekli başındayim. Bir bakıyorum baş kısma enlemesine yatmış. Bir bakıyorum çapraz yatmış. Bir bakıyorum ayaklar bas kısımda kafası ayak ucunda. Bir bakıyorum enlemesine yatıp ayakları korkuluga dikmiş. Gündüz yuvarlanma desen deli gibi. Yere battaniye serdik istediği yere gidip geliyor. Oturtmaya çalışıyoruz istemiyor ya kendini kaydırıp gidiyor ya da direkt ayağa kalkıyor. Azicık tutunca hemen dikiliyor. Birseyler yedirirken mama sandalyesinde oturuyor. Camdan baktırirsak biraz da o zaman kucakta oturuyor. Sürekli dik pozisyonda durmak istiyor veya ayakta gezdirilmek istiyor. Ilgisini çeken seylere hamle yapip uzaniyor. İnanın bende kol omuz bel kalmadı.

Canım bizim klamp az önce çıkartıldı deriyi biraz fazla bırakıyorlar büyüyünce sorun olmasın diye içerde duruyo pipi yani ölü deri dokulsun ancak öyle söyleyebilirim diğer soruların cevabını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…