Can'ım ben eğer hazır kaşık mama kullanmıyorsam, 1 çay bardağı suyun içine 1 tatlı kaşığı irmik koyup kaynatıyorum.Kızlar bebislere muhallebi yı inek sutuyle mi yapıyorsunuz, bi de mamasiz bi tarifini varsa yazsanız
Kızlar bebislere muhallebi yı inek sutuyle mi yapıyorsunuz, bi de mamasiz bi tarifini varsa yazsanız
Afiyet olsun kuzuya teşekkürler :)Canım ben pirinç ununu suyla pisiriyorum içine ya elma rendesi ya muz koyup pekmezle tatlandiriyorum.. Bide bal kabağını pişirip pure yapıp içine 1 tatlı kaşığı irmik ve pirinç unu ekleyip tekrar pisiriyorum sonra içine elma muz pekmez ekliyorum severek yiyor
İÇine başka birşey eklemiyor musun cnmCan'ım ben eğer hazır kaşık mama kullanmıyorsam, 1 çay bardağı suyun içine 1 tatlı kaşığı irmik koyup kaynatıyorum.
...klamp az önce çıkarıldı... Burada ne demek istediğini anlayamadım canmCanım bizim klamp az önce çıkartıldı deriyi biraz fazla bırakıyorlar büyüyünce sorun olmasın diye içerde duruyo pipi yani ölü deri dokulsun ancak öyle söyleyebilirim diğer soruların cevabını
Hmm kilodan da mi oluyormuş, bizimkinin babası da takiyo kafayaBiz teeee aralık başında yaptırdık sünneti ve hala içerde pipi, dediğin beyaz kalıntılar da var ama çok az, her banyosunda temizliyoruz. Dr kilodan dolayı içerde dedi, sünnetini yapan dr deseydi inanmazdık belki, babası kafaya takıyodu daher bez açmaya da masaj yapıyoruz
Aynı sorun bende de var giysilerime giremiyorn dışarı çıkmak bi dertKızlar 1 hafta sonra işe başlıyorum hem deli gibi çalışmak Hemde kızını bırakmak istemiyorum çok arada kaldım ha Bi de hamilelik ve doğumla beraber iyice şiştiğim için ne giyeceğim stresi de var zaten göğüslerim iyice büyüdü gömleklerimin düğmeleri kapanmıyor offff bütün gardrobu yenilemem gerek
Kızlar 1 hafta sonra işe başlıyorum hem deli gibi çalışmak Hemde kızını bırakmak istemiyorum çok arada kaldım ha Bi de hamilelik ve doğumla beraber iyice şiştiğim için ne giyeceğim stresi de var zaten göğüslerim iyice büyüdü gömleklerimin düğmeleri kapanmıyor offff bütün gardrobu yenilemem gerek
Bugün de oldu aynisi ya :-/ korkuyor yavrum tamam da büktüğü dudafi yiyesi geliyor insanin :)Ne tatlılar korkunca dimi
Eşim dede egzama var ondan endişelendim zaten onunki stresten oluyor krem falan sürmeden geçiyor bir iki aya cilt dr una bi göstereyim de içim rahat etsin.
Sizin bebekleriniz de çok hareketli mi+? Gece beşiğinde gezmedik yer bırakmıyor. Zaten 8-10 kez uyaniyor sürekli başındayim. Bir bakıyorum baş kısma enlemesine yatmış. Bir bakıyorum çapraz yatmış. Bir bakıyorum ayaklar bas kısımda kafası ayak ucunda. Bir bakıyorum enlemesine yatıp ayakları korkuluga dikmiş. Gündüz yuvarlanma desen deli gibi. Yere battaniye serdik istediği yere gidip geliyor. Oturtmaya çalışıyoruz istemiyor ya kendini kaydırıp gidiyor ya da direkt ayağa kalkıyor. Azicık tutunca hemen dikiliyor. Birseyler yedirirken mama sandalyesinde oturuyor. Camdan baktırirsak biraz da o zaman kucakta oturuyor. Sürekli dik pozisyonda durmak istiyor veya ayakta gezdirilmek istiyor. Ilgisini çeken seylere hamle yapip uzaniyor. İnanın bende kol omuz bel kalmadı.
Kizlar ben muhallebi yaparken ben bardagin 3 te 1 oraninda gunluk sutle yapiyorum annelerimiz babalarimiz bizler buyurken mama mi varmis dogar dogmaz yari yariya su sut karistirip muhallebi vermeye baslarlarmisCanım ben pirinç ununu suyla pisiriyorum içine ya elma rendesi ya muz koyup pekmezle tatlandiriyorum.. Bide bal kabağını pişirip pure yapıp içine 1 tatlı kaşığı irmik ve pirinç unu ekleyip tekrar pisiriyorum sonra içine elma muz pekmez ekliyorum severek yiyor
Selam kizlar. Gogsumun ucunda minicik bir beyaz nokta var, sivilce bas verir ya beyaz onun gibi. Kendi kendine patlamiyor. Bir defa zorla sıktım icinden cikan sey yag mi Süt mu iltihap mi bilmiyorum, böyle siyah noktayi sikinca arkadan beyaz bi yag tabakasi gelir ya onun gibi bi goruntu, katı. Bu nedir bir zarari var midir sormak istedim. Bebegim emince ona zarar veriyor mudur.
Kızlar nasılmutluyum aanlatamam az önce bi küçük patates ve havucu rrndeleyip başladım sonra kküçük bi taze soğan bir dal maydanoz incecik iydim attim iiçine5 dk daha pisti 2 kkaşık kaseye koydum azcik tam buğday ekmeği kattim 2 tatlı kaşığı yoğurt koydum topla 50 yada 75 ml oldu ve hepsini yedi çok şükür Rabbim inşallah devamıgelir ayyy ogurmeden yedi hepsini hemde
...klamp az önce çıkarıldı... Burada ne demek istediğini anlayamadım canm
Ispanak,maydanoz ve pazı gibi yeşil yapraklı sebzeleri sadece günlük verin. Beklemesin. İÇindeki nitrAT nitrite dönüşüyor. Bebeklere çok zararlı. Bir de bu sebzelerle havucu karıştırmayın. Afiye olsun.
Canım havuç niye karistirmiyoz acep ben karistirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?