Evvveettt.... Size sebze çorbası tarifi... Kız bunu beğendi. Sıpanın damak tadı var. 1 ceviz bütüklüğünde patates, 1/2 havuç, 1 ceviz büyüklüğünde yer elması, 1 minik arpacık sağoan, 1 diş sarımsak, bir küçük tatlı patates, 1 minik çiçek karnıbahar, 1 halka pırasayı buharda haşladım. Sonra onu tel süzgeçten geçirdim. Üstüne de hem kendi suyundan, hemde sıcak su ekledim. Sonra fırında pembeleştirdiğim 1 tatlı kaşığı unla yoğurdu karıştırıp içine ekledim. 1 fındık büyüklüğünde tereyağ ve az zeytinyağı koydum. ÇOOOKk az da tuz ekledim. Varla yok arası... Süper götürdü kızçe :) ,inerken de azıcık limon sıkıp 1 taşım kaynattım. Afiyet olsuunnn
Bende bugun öksürük icin muayeneye götürdüm asist basladi balgami atamamış dedi yine prospektusunde iki yas altına Dr kontrolünde verilmeli yaziyo eczacı arkadasıma sordum ver dedi ama ben yine kararsızım :/ asist de sekresyonu artıracağı icin bi kac gun gece öksürüğü artacak ama kullanmasam balgami nasıl atacak bilemedimKızlar biliyorsunuz ben eczacıyım, benim iki kardeşim de doktor. Size şu kadar söyleyeyim öyle her doktorun ilaçlar hakkında ulvi bilgilere sahip olduğunu sanmayın. Prospektüs her zaman kılavuzunuz olsun, çünkü o prospektüsün oluşturulması yıllar sürüyor. Prospektüsünde kullanılmamalı yazıyorsa kullanmayın, kullanım kısmında doktor ya da eczacınıza danışın yazıyorsa bana göre işin içine o zaman inisiyatif ve bilgi girer.
Rhinfant ın prospektüsünde aynen şöyle yazıyor, içeriği 2 yaşın altındaki çocuklar için uygun değildir, artı sprey formundaki ilaçlar da bebekler için çok uygun değil. Spreylerin burun kanaması, kılcal damar hasarı gibi riskleri var.
Velhasıl kelam, bence en iyisi okyanus suyu damla kullanmak. İçinde aspiratör hediyesi olanda var. O aspiratör bence evde olmazsa olmaz bi şey zaten, umarım cevabımda geç kalmamışımdır, yeni gördüm @yavuzunannesi @bisoru
Sagol canım uyku lab.da calisiyorum firmaların cihaz tanıtım toplantısı varmis Dr bey lab sorumlususun sende bulun dedi gittim ama ömrümden omur gitti aklım hep oğlumda kaldıGeçmiş olsun canım Rabbim şifa versin ne toplantisi
Gecmis olsun canım masallah bizde olup kurtulaydık :/mukut31 senin çorba baya çeşitli lezzetli bi şey olmuş, afiyet olsun. Benim de bu kadar şeyi karıştırıp vereceğim zamanlar gelecek mi acaba (= oğluş hatrım kırılmasın diye verdiğimi yiyiveriyor ama sonra gene ceremesini gece ben çekiyorum.
Kızlar kontrole gittik,aşımızı olduk geldik, aşının birini pztsi salı yapıcam dedi hemşire, elinde yoktu belki de. Kilomuz 8400, boyumuz 72 cmşimdilik idare ediyoruz, ateşini takip ediyorum yükselecek mi diye.
Bende bugun öksürük icin muayeneye götürdüm asist basladi balgami atamamış dedi yine prospektusunde iki yas altına Dr kontrolünde verilmeli yaziyo eczacı arkadasıma sordum ver dedi ama ben yine kararsızım :/ asist de sekresyonu artıracağı icin bi kac gun gece öksürüğü artacak ama kullanmasam balgami nasıl atacak bilemedim
mukut31 senin çorba baya çeşitli lezzetli bi şey olmuş, afiyet olsun. Benim de bu kadar şeyi karıştırıp vereceğim zamanlar gelecek mi acaba (= oğluş hatrım kırılmasın diye verdiğimi yiyiveriyor ama sonra gene ceremesini gece ben çekiyorum.
Kızlar kontrole gittik,aşımızı olduk geldik, aşının birini pztsi salı yapıcam dedi hemşire, elinde yoktu belki de. Kilomuz 8400, boyumuz 72 cmşimdilik idare ediyoruz, ateşini takip ediyorum yükselecek mi diye.
Dizleriyle kollarının üstüne dikilip ileri geri yaylanıyo iki üç gündür benim minik, emeklememiz yakın mıdır sayın tecrübeliler
Ihlamur dene... Yarım çay bardağı sıcak suya 2-3 yaprak ıhlamur koy. Ağzını kapa 5-10 dk beklet ver. Benimki içti...@tatlilavinya benimki de su icmiyo yaaa zorla iciriyom kusuyo
Aventin aldım. Hiç akıtmıyor. Görünce bir sevinç bizimkinde. Hep aynı bardakla verdiğim için, suyun geldiğini anlıyor :)Canim emmedikce akmayan suluklar var eline versen oynarken icer de suyunu olmaz mi?
Tmm canım tesekkur ederim hazırladım birazdan vereyimCanım balgam varsa kullan bence, sabah akşam bi çay kaşığı kadar, öksürüğü artar ama en azından boğazı temizlenmiş olur.
Benimkinin sol alt damağı yarılmış ondan yemek yemiyor demekki,eee ben unuttum kaç günde çıkacak şimdi yarılan yerden diş ben unuttum
1.5 aylıkken ne çektik o balgamdanBende bugun öksürük icin muayeneye götürdüm asist basladi balgami atamamış dedi yine prospektusunde iki yas altına Dr kontrolünde verilmeli yaziyo eczacı arkadasıma sordum ver dedi ama ben yine kararsızım :/ asist de sekresyonu artıracağı icin bi kac gun gece öksürüğü artacak ama kullanmasam balgami nasıl atacak bilemedim
Aşıyı sıkıntısız atlatın inş canım geçmiş olsunmukut31 senin çorba baya çeşitli lezzetli bi şey olmuş, afiyet olsun. Benim de bu kadar şeyi karıştırıp vereceğim zamanlar gelecek mi acaba (= oğluş hatrım kırılmasın diye verdiğimi yiyiveriyor ama sonra gene ceremesini gece ben çekiyorum.
kizlar selam oku oku bitiremedim. bayagi yazacagim sey vardi da unuttum bebisi yatirana kadar. hafta sonu ete basliyoruz. sunu merak ediyorum. normalde 3 saatte bir emiyordu bizimki ek gida oncesi. simdi ek gidada zamani nasil ayarliyoruz emme yerine ogun olarak oglen sebze puresi veriyorum mesela 3 saat emzirmeyecek miyimm..bir de sanki sut icmeden doymuyo gibi geliyo bana:))) pureyi yiyo mesela bi sure sonra ihhh yapiyo kafayi ceviriyo ama doydugundan mi sıkıldı diye mi yoksa istemiyo mu anlamıyorum. size de oluyo mu
Kızlar bi de ek gıda konusunda şöyle bi durum var, bebiş iyi kötü ben ne versem tadına bakıyor da, sanırım ek gıda hazımsızlık yapıyor. Karnı mı ağrıyor rahatsız mı oluyor bilmem, ek gıda verince gece daha çok uyanıyor. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış ya, @yesil zeytin inan ki seni anladım. En son eşime dedim ki, çabuk kalk şu çocuğa bak, yoksa ben çocuk kucağımda mı beşiğinde mi aramızda ezdim mi diye düşünmekten kendimi sapıttım. Bir hafta sürdü bu durum, ne zaman ek gıdayı azalttım uykusu tekrar düzene girdi gibi.
Önceleri sallıyordum. 2 aydır yatırıp yerinde pışpışlayarak uyutuyordum. Son 1-2 haftadır kucağımda hafif sallar gibi yaparak uyutuyorum. Benimki emmryi bıraktı gibi birşey. Uykuya dalarken meme teklif etmek ićin veya mama içirmek içiñ kucağımda uyutuyorum
Bende de oldu aynı şeyler... Elektrik süpürgesimnden de korktu. Seni görmesini sağla yaparken bir de kangurun varsa ona oturttur. ben öyle çözdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?