Tamam spor oluyor da egil kalk basim döndü. Ne versem yerde :-/Evet... Var. Bugün mamanın kutusunu istedi verdim. O atıyor ben alıyorum. Gene atıp gözüme bakıyor. :)
cevap icin sagol canim. ilk zamanlar gunde 14 16 kez emziriyoduk ya buyudugune hala inanamiyorum:)))Ben ortalama 150 cc mama veriyorum ve 4-5 saat idare ediyor. istemeden ve acıkmadan vermiyorum. Gece 12de 180 cc mama içiyor uykuda. Bu onu sabah 6-7ye kadar idare ediyor. Sabah 150 cc mama içiyor. 2-3 saat sonra çok büyük olmayan bir kase yoğurt yiyor. O zaman mama vermiyorum pas geçiyoruz. Uyuyup uyandıktan sonra sebze püresi yada çorba içiriyorum. Eğer 150cc mamaya yakın içtiyse o zaman da mamayı pas geçiyorum yada araya 2 saat koyuyorum. Sonra 4 gibi 120 cc mama veriyorum. Bazen içiyor bazen içmiyor. 2 akşamdır saat 6-7 gibi hippin 4.aylık olan gece mamasından veriyorum. Dün 30 cc suyla yaptım. Dün akşam uykuya yatmadan önce 90cc mama yaptım. Bugün 60ccye çıktım isteyince ve yatmadan önce bu seferde 60 cc mama yaptım. Yani 120-150cc ortalamasına göre ayar çekiyorum. Ama dediğim gibi her zaman yukarıdakiler işlemeyebiliyor.
Maaşallah size .inşallah rahat atlatırsıniz. Bizim aşı sonrası rahat gecti şükür. Ama o guñ ve gece toplam 3 kez calpol verdim.mukut31 senin çorba baya çeşitli lezzetli bi şey olmuş, afiyet olsun. Benim de bu kadar şeyi karıştırıp vereceğim zamanlar gelecek mi acaba (= oğluş hatrım kırılmasın diye verdiğimi yiyiveriyor ama sonra gene ceremesini gece ben çekiyorum.
Kızlar kontrole gittik,aşımızı olduk geldik, aşının birini pztsi salı yapıcam dedi hemşire, elinde yoktu belki de. Kilomuz 8400, boyumuz 72 cmşimdilik idare ediyoruz, ateşini takip ediyorum yükselecek mi diye.
mukut31 senin çorba baya çeşitli lezzetli bi şey olmuş, afiyet olsun. Benim de bu kadar şeyi karıştırıp vereceğim zamanlar gelecek mi acaba (= oğluş hatrım kırılmasın diye verdiğimi yiyiveriyor ama sonra gene ceremesini gece ben çekiyorum.
Kızlar kontrole gittik,aşımızı olduk geldik, aşının birini pztsi salı yapıcam dedi hemşire, elinde yoktu belki de. Kilomuz 8400, boyumuz 72 cmşimdilik idare ediyoruz, ateşini takip ediyorum yükselecek mi diye.
Hehehe o bardağı benimki diş kaşiyıcı olarak kullanıyor. Zamanla icmesini öğrenir diye umuyorum. :)Aventin aldım. Hiç akıtmıyor. Görünce bir sevinç bizimkinde. Hep aynı bardakla verdiğim için, suyun geldiğini anlıyor :)
Ihlamur dene... Yarım çay bardağı sıcak suya 2-3 yaprak ıhlamur koy. Ağzını kapa 5-10 dk beklet ver. Benimki içti...
Şinci günde kać kez mama öğünü oluyor. Ve günde ne kadar mama içiyor senin ufaklık.Ben ortalama 150 cc mama veriyorum ve 4-5 saat idare ediyor. istemeden ve acıkmadan vermiyorum. Gece 12de 180 cc mama içiyor uykuda. Bu onu sabah 6-7ye kadar idare ediyor. Sabah 150 cc mama içiyor. 2-3 saat sonra çok büyük olmayan bir kase yoğurt yiyor. O zaman mama vermiyorum pas geçiyoruz. Uyuyup uyandıktan sonra sebze püresi yada çorba içiriyorum. Eğer 150cc mamaya yakın içtiyse o zaman da mamayı pas geçiyorum yada araya 2 saat koyuyorum. Sonra 4 gibi 120 cc mama veriyorum. Bazen içiyor bazen içmiyor. 2 akşamdır saat 6-7 gibi hippin 4.aylık olan gece mamasından veriyorum. Dün 30 cc suyla yaptım. Dün akşam uykuya yatmadan önce 90cc mama yaptım. Bugün 60ccye çıktım isteyince ve yatmadan önce bu seferde 60 cc mama yaptım. Yani 120-150cc ortalamasına göre ayar çekiyorum. Ama dediğim gibi her zaman yukarıdakiler işlemeyebiliyor.
Benimki de elektrik süpürgesini merakla izliyor eğleniyor ammaa fön makinasından korkuyorBende de oldu aynı şeyler... Elektrik süpürgesimnden de korktu. Seni görmesini sağla yaparken bir de kangurun varsa ona oturttur. ben öyle çözdüm
3 saat çok az. Arayı açmaya çalış. Çünkü 6 aydan itibaren gece beslemelerini yavaş yavaş kesin diyorlar.Doktora sordum 3 aylıktı yanılmıyorsam . Bu kız mama isteimyor üç saatte uzuyor araları dedim. Gerek yok artık yağ tabakası oluştu. Ne zaman isterse o zaman ver dedi. Bende 4-5-6 saat aralaığında ne zaman isterse veriyorum. Yalnız gece 12de 180 ccyi istemeden veriyorum. genelde de istiyor.
Silu köfteyi nasıl yedirdin?Gene çok hızlısın arkadaşım, bizimki 2gundur çok fenaydi bugün daha iyi ,yemek te yemeye başladı şükür bugün havuclu patateli sulu köfte yedi çok mutlu oldum,2 gündür bende onunla beraber üzüldüm şimdi daha iyi..İnşallah biran evvel çıkar dişi de rahatlar evladım.
Bende içmişim ve bende de kansızlık var bazen değerlerim sınırda oluyorBen bebekken çok inek sütü içmişim. Ondan mı bilmiyoru. Yıllardır kansızlıkla uğraşıyorum. Öyle kötü oldu ki hamilelikte 8.2ye kadar düştü kanım. Ne ferrumun hapı nede iğnesi işe yaradı ne de başka birşey. Doktorum 15 günde bir damar yolundan kan preparatı verdi. 5-6 ayda anca düzeldi. Şimdi nedir bilmiyorum ama ben devamlı kansızlık çekiyorum.
Normalde halsizlik falan yapar derler. Valla ben herhalde kronikleştim. o kadar kansızlığa rağmen, gene çok hareketliyim. Bu arada iri yarı etine butunayım da. Ne zayıflığa bakıyor ne şişmanlığa
Hala o karina nolmus da oyle asagi inmis hamileyken anlamadim. Ilk cocugu yatira yatira kaydirdi sanirim. Tamam bende catladim da. Çatlagimi seveyim :) bi özgüven geldi banaO neydi beeehhh
Yok uyanmıyor. Mızırdanıyor. Mık deyince dayıyorum biberonu. İçince uykuya devam ediyor.Bende mamayı 4-5 saatte bir veriyorum isteyince. 150 cc içiyor. Peki 180 i içinde gece uyanıyor mu? Kızım gecede mama istiyor.
Öyle dönemeyecegi bi tulum olursa benim oğlanın uyuyamaz. Ama Ustü açılmasın diye tulumu düşündüm. Elimdeki kalın olunca koca kişisine az önce biraz daha ince bi tane alalım dedim.Gece ince bir uyku tulumu giydir. O zaman yuvarlanamaz hemde üstü açılmaz. Ben öyle yapıyorum
Canım meyve suyu derken elmanın suyunu sıkıp verıyorum))))Ben meyve suyu vermiyorum. Cam rendeden püre halinde veriyorum. Meyve sularında çok şeker var. Bu yüzden de püresi suyundan daha faydalı. Bugün yarım armudu cam rendeden geçirip verdim. Geçen 1 dilim balkabağı,çeyrek dilim amut,çeyrek elma ve bir gün kurusu kayısıyı buharda haşlayıp verdim. Bazen çiğ bazen böyle karışım gibi yapıyorum. Elma armut karıştırıyorum. Kayısı balkabağı, kayısı elma... Bazen 4ü de. Bir de içine azıcık keçiboynuzu tozu koyuyorum. Ben onu kız mama içmeyince de koyuyorum mamanın içine. Öyle içiyor. Tadı aynı kakao gibi. Hemde çok faydalı... Dene istersen.
Benimkinin mamayı hazırlayana kadar uykusu açılıyor. Ama mamayı içince bi 5 dk sallıyor uyuyor da o 5 dk da bende dalıp gidiyorum bazen çocuk düşecek Allah korusunYok uyanmıyor. Mızırdanıyor. Mık deyince dayıyorum biberonu. İçince uykuya devam ediyor.
Ezerek yedirdimSilu köfteyi nasıl yedirdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?