2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Gece beslemıyorum canım ben 1aydır fln gece beslemıyorum,uykusu bölünüyor gaz olusuyo dıye alısdı Benım bıdık gece beslemıyorum sabah saat 6 ve ya 6.30devam sütüyle güne baslıyoruz.artık katı gıdaya alışsalarda devam sütunu de azaltsak artık.ben kasık maması vermıyorum artık kesdım kendım yapıyorum.cok karşıyım aslında kutu mamalara kavanoz fln hıc vermıyorum

Eşimde çok karşı bende yedirme taraftarı değilim hiç vermedim. Peki nasıl yapıyorsun canım tarif verebilir misin?

Oh afıyet olsun kuzuya bugun bende denedım synısını ve anladım Benım kuzu tatsız tuzsuz sevmıyor en ıyısı eskıler nasıl büyütmüşse ole buyutmek bu doktorlara kalsa kedı gıbı kutu mama yıyecekler ben 4cu ayda götürdüm Dr a bana hıppın kutu mamalarını önerdı anneme soruyorum anneanneme soruyorum hepsı ev yemeklerıyle beslemısler en ıyısı eskı usul mesela Benım dayımın kızı kuzusunu 3cu aydan Çorba pire Başlamış sağlıklı kanlı canlı alerjısız bı bebegı var Dr kar Isı tıcaretede döktüler kutu mamalarla

Canım meyve suyu derken elmanın suyunu sıkıp verıyorum))))

Elma armut havuç farketmez. ben hepsini posalı veriyorum. Bütün meyvelerin içinde meyve şekeri vardır. Bu yüzden de suyunu değil de posasıyla birlikte verirsen daha iyi olur. Çiğ yemiyorsa buharda su değdirmeden haşlarsan vitaminlerini öldürmeden verebilirsin

Valla pirinç unundan denedim. Beğenmedi. Hippin pirinç ununu aldım onu da yemedi. Şimdi birtek 4 aylık hipp gece maması veriyorum. Hippin Kavanoz mamalarını dışarı çıkınca yada başım sıkışınca veriyorum. Onlarında içini mutlaka kontrol ediyorum. Şeker ve mısır nişastası olanları vermiyorum.

Posalıda verıyorum suyunu da ama pure seklınde hepsını bıtırmıyo dıye mecbur suyunu vermeye çalışıyorum annem de bıze ole verıyormus

Bende mamayı 4-5 saatte bir veriyorum isteyince. 150 cc içiyor. Peki 180 i içinde gece uyanıyor mu? Kızım gecede mama istiyor.
Acaba benimki de mi açlıktan uyanıyor dicem benzer durum. Ama 150-160 i bitirse sürekli geceye de daha fazla vericem de . Bizimki 150 icse bile 2 kerede bir uykuya dalarken bir de yeni uykuya dalınca iciyor. Hoş bu ara beslenme işı biraz karışti bizde. Birkaç gün daha geçsin deģişiklik olmazsa buradan sizlere sorarım.

150 yi tek seferde içiyor. Aralarda da emiyor. Gece 1 kez emiyor uyuyor sonra yine uyanıp mama istiyor. Tam doymuyor sanırım. Evet ek gıda işin içine girince bizde biraz karıştı

Kızlar bu akşam gezmeye gidelim dedik bebegime nazar değdi yavrum hiç sağlamadığı şekilde ağladı durdu, okuyunca rahatladı biraz sonra da eve döndük, çok korkuyorum bu nazardan siz nasıl önlemler aliyorsunuz

Eşimin abisi bu firmada çalışıyor bizde gelirken getirmiş kızıma da bundan güvenilir diye birkaç kez verdim tadını çok beğenmiyor ama yoğurtla güzel yiyor bi de elma suyuyla. Geçen Mamanın içine kattı hiç beğenmedi.

Ayrıca bu firmanın anne sütü arttırıcı çayı var 3-4 aydır içiyorum ciddi faydasını gördüm tavsiye ederim

Kizlar ben muhallebi yaparken ben bardagin 3 te 1 oraninda gunluk sutle yapiyorum annelerimiz babalarimiz bizler buyurken mama mi varmis dogar dogmaz yari yariya su sut karistirip muhallebi vermeye baslarlarmis
Süt ve pirinc unuyla.mi cnm dokunmadı.mi bebegine

Kan değerine 8. Ayda bakacağını söyledi ama bizim sağlık ocağı

Ne çok malzeme koymussun icine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…