2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bnmki hala cok emiyor ya bıraksam gun boyu memede durur eme eme yara yaptı zaten emzirmekten bunaldim
Canım kendine bir düzen kur ve hastalık aşırı huysuysuz olmadığı sürece buna riayet et.Mesela sabah 5buçuk -6 gibi emiyor 7 gibi kalkıyor emzirme odaya götür,8:30 da kahvaltı yedir 9 da emzirip yatır.10 buçuk ta kalktı diyelim yine emzirme 11bucukta sebzesini yedir 12 de emzirip uyut bu şekilde çocuğuna azar azar da olsa öğün yemeye alıştır bir düzeni olsun sende oda rahat edersiniz.7 ayını doldurduğunda artık öğün lere hazır olmalı.
 
El gıdaya geçelim bende böyle bi düzen oturtayım :/
 
Canım etlı yemegı blendersız vermek mümkün degılkı daha cok mınnaklar bogulurlar blendera devam edıyorum daha elmayı bazen puturlu denıyorum balkabagını puturlu denıyorum
Etten kastın kıyma ise zaten iki kere çektiriyor uz kasapta birde sebzesiyle beraber çatalla eziyoruz bu yeterli 7 ayını doldurduğunda artık ezilmiş sulu yemek yemeyi öğrenmiş olmalı bir bebek, bizim yediğimiz neredeyse herşeyi yiyecek,makarna,pilav,kuru baklagiller hepsini blendirdan çekersek çocuk doğal hayata adapte olamaz ona alışır çiğneme yeteneğini kazanmali 7 aylık bebek artık en haraketli olduğu dönemleri başlıyor vücudunun yeterli vitamin ve enerjiyi alması için serbest olan tüm gıdalar ona uygun şekilde verilmeli.Ama blendirdan geçirilerek asla verme canım..İlk önce sulu,sonra püre, sonra pütürlü gıdaları yiyebilmeli bir bebek.
 
Kızlar bu sünnet olayı ile birlikte ağır bi travma geciriyorum nasıl bi daha eşimle.... Offff
 
benim bebegim daha hazir gormuyorum canim acikcasi denedim tikaniyo zaten kati gidaya yeni basladik alisamadi bi turlu gec hazir oldu benim bebis blw uygulamak dusundum tikanir diye ama vazgecdim baktik daha hazir degil hazir olunca catalla ezerek yedircem insallahhhh.ama daha meyve puresini yeni puturlu yediriyorum eti direkt o tarzda verirsem tikanir gibi geliyo nazli kuzucukk)
 
Teşekkürler canım duzelecekmi acaba pipisi
Biz daha sünnet olmadık canım 1 haftada geçer diye biliyorum geçmese başka bir doktora gosterirsin olmazsa niye çok kötü neyi var pipisinin ne olduki.
 
Kızlar pipisi içerde dediğiniz nasıl bi şey valla ben anlamadım, bizim yaptıralı 3 ay oldu, beyazlık da yok.
Dışta görünen sadece deri var siyrildiginda ortaya çıkıyor , ve dibinde beyaz kalıntı gibi şeyler var sizin görüntü normal mi belki büyüktür Bizimkilerden doğum tarihi ne zamandi
 

Sütten degildir sanırım, et ürünleri çok kan yaparmış, belki cok et tuketmiyosundur bir yerde okumuştum kanı vücut yapar sadece beslenmeyle alakalı değil diye nekadar doğru bilmem
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…