2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kesilen yerin aşağısı kocaman şişlik kesilen yer pıhtılaşmis kan ve arada kaniyo
Biz daha sünnet olmadık canım 1 haftada geçer diye biliyorum geçmese başka bir doktora gosterirsin olmazsa niye çok kötü neyi var pipisinin ne olduki.

Kesilen yerin aşağısı kocaman şişlik kesilen yer pıhtılaşmis kan ve arada kaniyo
Burda sünnet ettiren bir sürü anne var,normal bir durummu acaba internetten falan araştır olmazsa güzelim bir uruloga falan göster.. Tekrar geçmiş olsun biran önce iyileşir inşallah.Bende araştırırım şimdi anormal bir durumsa bilgilendirim seni.Tekrar geçmiş olsun.

Slm kızlar 1 gün okuyamayınca 20 sf birikiyor :) ya oplum sabah 7:30 da uyandı sonra 12:30'da uyudu çok yoruyor beni uykuya direniyor alerji uzmanınız dirim , eczacımız gri86 , araştırmacı ruhlumuz mukut31 var sağolsunlar :) geriye kalanlarımız da öğrendiklerimizi paylaşıyoruz. Bi uyku uzmanımız olsaydı diye düşünürken @Carmen_el uyku lab çalışıyormşsun ama olmayınca olmuyo demek ki
Bu arada dr un söylediklerini ileteyim. 2 aydır gece beslenmesini zatn kestik akşam saat 10-11 arası, sabah 7 civarı veriyorm. Dr uyanınca su ver dedi hemen su veriyorm uyuyo şükür ama emmiyo oğlum sütüm kesilmişti. Bi de artk uyutmak için uğraşmaman gerekiyo yatağına koy biraz döner biraz mızıldanır sonra uyur dedi ötle olması gerekiyomuş ama beceremiyorum daha. Uyanıkkn de karnı tok, uykusu yok, biraz da sen onunla oynadıysan bırak yerde kendi oynasın alışması lazım dedi. Kucakta gezdirme dedi kendini geliştirmesi Biraz ağlayacak dedi artk anlıyo kucağa alınınca susuyo dedi tabikikucakta seveceksin falan ama çok tutma dedi şımarıklık başlıyo gerçekten öyle kv ler gelince kucaklıyolar sonra sıkılıyo kucakta bile susmuyo. Ama yalnızken şebeklik yapıyorm her oyuncakla ayrı ayrı oynatıyorm sonra kendi oynuyo sıkılınca başka oyuncak ama millet gelince 2 gün huysuz oluyo sanırm nazar da değiyo. Dr dedi ki şu anda bi düzeni yok bebeklerin ama oluşmaya başladı o yüzden nasıl bi kalıp oluşturursan öyle devam edecek bunu unutma, gerekirse kötü gelin ol ya da dr kızıyo de millete düzeninizi bozdurma dedi. Biraz uzun oldu kızlar ama paylaşmak istedim. Bu arada hastalara acil şifalar

Sünneti yaptıralı bikaç gün olduysa neden kanıyo ki acaba şu klamp yüzünden mi.. Bize yalnızca sargı bezi sarılmıştı ve gece çıkarmış sonrasında da köpük bardakla korumuştuk pipisini. Kanama ertesi gün bitmişti ama şişlik bi hafta falan devam etmişti

Çoktteşekkür ederim Allahım razı olsun senden

Galiba klamp yüzünden kanama çünküppazartesi kesildi pipi hiçkanama oolmadı dünklamp cçıktı hala az az kaniyo teşekkürler canım

Dışta görünen sadece deri var siyrildiginda ortaya çıkıyor , ve dibinde beyaz kalıntı gibi şeyler var sizin görüntü normal mi belki büyüktür Bizimkilerden doğum tarihi ne zamandi

22 eylül doğumlu oğlum ama biz sünneti yılbaşında yaptırmıştık, yani yaklaşık 3 ay oldu. Bizim görüntü normal, fazla derisi ya da beyazlık yok, biraz komik bi tabir olacak ama minyatür pipi görüntüsünde.

bisoru canım şişlik bizde de oldu, 10 günde falan anca düzeldi,ilk günler görüntüsü kötüydü,ama kanama olmadı hiç, bizde ne bandaj vardı ne de bardak koyduk, bi numara büyük bezle bağlamıştık sadece. Bi de ben iltihaplanmasın diye kremi çok düzenli kullandım. Şişlik geçer merak etme, ilk günler az miktarda kanama olabiliyor diye biliyorum ama sen içine sinmediyse gene bi doktora göster.

Galiba klamp yüzünden kanama çünküppazartesi kesildi pipi hiçkanama oolmadı dünklamp cçıktı hala az az kaniyo teşekkürler canım
Geçmiş olsun tekrar cnm bilgim yok bu konuda. Yaptırmakdk daha biz tereddüt ettim inşllh hemen iyileşir

Maaşallah size .inşallah rahat atlatırsıniz. Bizim aşı sonrası rahat gecti şükür. Ama o guñ ve gece toplam 3 kez calpol verdim.
Ben de iki kez calpol verdim, huzursuzlandı ama gene de çok çok ağlamadı çok şükür. Gerçi bizim daha bi aşımız daha var, onu da atlattık mı 9. aya kadar rahatız inşallah.

Dünresim yolladim aaradıbeni ssakın krem surme yumuşar dedi Offniye kaniyo yaaa niye nnasıl sevinmiştim kanama olmadı diye pipiyi görmemekiiçinbezini aaçmak dahi istemiyorum içim gidiyo

Kizlar ya irmikli muhallebiyi nasil yapiyosunuz anne sutu katarak?

Bazen yanıma alıyorum. Ama artık korkuyorum. Çok haraketli döner de yataktan düşer diye.
Benim oğlan sabahları 6-6,30 gibi uyanıyor, eğer yatağa yanımıza yatırırsam kucağımda bir saat daha uyuyor, yatırmazsam kalkıp oynamak istiyor. 6 da kalksam sersem gibi oluyorum bakıcı gelesiye, ben de kendimce böyle bi çözüm buldum. Benim oğlan da çok kıpırdaktır ama bizim yatağın bi tarafı duvara dayalı, duvar kısmına da yastık koyuyorum.

Anneler çok mutluyum. 3 hafta kadar oluyor oğlum emmeyi birakmıstı. Memeyi ağzına bile almiyordu. Her beslenmede meme teklif ettim o reddetti. Nasıl oldu anlamadim ama oldu. Hafta sonundan beri tekrar emmeye başladı. Oyle cok degil ama 8-10 dakika gunde 4-5 kez falan emiyor. Istemedigi yine oluyor ama ısrar etmiyorum. mama da veriyorum ancak daha az iciyor. Yine uykuya dalmadan önce emiyor.zaten mamayı da uykuya gecerken iciyordu. Cok mutluyum. İnşallah tekrar birakmaz.

Son düzenleme:
Colyak okmasin diye bugaday unu mu vermeliyiz yani? mukut31 paylasiminda yaziyordu

Evet tanıştırmalıymışız. Yalnız unu hiçbirşeye çiğden koymayın. 2-3 yemek kaşığı unu fırında( tavada kavurmayın, eşit pembeleşmiyor- en iyisi yağlı kağıt üstünde fırın)hafif pembeleştirin ki acısı ve kokusu gitsin. Hem de suyu uçsun.

Maşallah canım inşallah hep emer

Sağol bilgi için çok teşekkürler. Genelde sırtüstü yatınca horluyor. Apne yok. Kesin dili uzamıştır onun

Aslında ayva çekirdeği öksürük keser. İstersen çekirdekten çıkardığın jöleli suyu da verebilirsin. Ama söktüreceğim diyorsan asist daha iyi olur.

Canım etlı yemegı blendersız vermek mümkün degılkı daha cok mınnaklar bogulurlar blendera devam edıyorum daha elmayı bazen puturlu denıyorum balkabagını puturlu denıyorum

Şöyle yapabilirsin. İyice eti iyice kaynat önce suyundan bir zaman sonrada kıyma şeklinde minik minik içer. Benim kıza şehriye veriyorum. Yuvarlayıp götürmeyi öğrendi. Bir minik minik peynir ver ki damağıyla ezmeyi öğrensin.

canim cok sevindim. nazar değmesin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…