Biz daha sünnet olmadık canım 1 haftada geçer diye biliyorum geçmese başka bir doktora gosterirsin olmazsa niye çok kötü neyi var pipisinin ne olduki.
Burda sünnet ettiren bir sürü anne var,normal bir durummu acaba internetten falan araştır olmazsa güzelim bir uruloga falan göster.. Tekrar geçmiş olsun biran önce iyileşir inşallah.Bende araştırırım şimdi anormal bir durumsa bilgilendirim seni.Tekrar geçmiş olsun.Kesilen yerin aşağısı kocaman şişlik kesilen yer pıhtılaşmis kan ve arada kaniyo
Sünneti yaptıralı bikaç gün olduysa neden kanıyo ki acaba şu klamp yüzünden mi.. Bize yalnızca sargı bezi sarılmıştı ve gece çıkarmış sonrasında da köpük bardakla korumuştuk pipisini. Kanama ertesi gün bitmişti ama şişlik bi hafta falan devam etmiştiKesilen yerin aşağısı kocaman şişlik kesilen yer pıhtılaşmis kan ve arada kaniyo
Burda sünnet ettiren bir sürü anne var,normal bir durummu acaba internetten falan araştır olmazsa güzelim bir uruloga falan göster.. Tekrar geçmiş olsun biran önce iyileşir inşallah.Bende araştırırım şimdi anormal bir durumsa bilgilendirim seni.Tekrar geçmiş olsun.
Sünneti yaptıralı bikaç gün olduysa neden kanıyo ki acaba şu klamp yüzünden mi.. Bize yalnızca sargı bezi sarılmıştı ve gece çıkarmış sonrasında da köpük bardakla korumuştuk pipisini. Kanama ertesi gün bitmişti ama şişlik bi hafta falan devam etmişti
Dışta görünen sadece deri var siyrildiginda ortaya çıkıyor , ve dibinde beyaz kalıntı gibi şeyler var sizin görüntü normal mi belki büyüktür Bizimkilerden doğum tarihi ne zamandi
Geçmiş olsun tekrar cnm bilgim yok bu konuda. Yaptırmakdk daha biz tereddüt ettim inşllh hemen iyileşirGaliba klamp yüzünden kanama çünküppazartesi kesildi pipi hiçkanama oolmadı dünklamp cçıktı hala az az kaniyo teşekkürler canım
Ben de iki kez calpol verdim, huzursuzlandı ama gene de çok çok ağlamadı çok şükür. Gerçi bizim daha bi aşımız daha var, onu da atlattık mı 9. aya kadar rahatız inşallah.Maaşallah size .inşallah rahat atlatırsıniz. Bizim aşı sonrası rahat gecti şükür. Ama o guñ ve gece toplam 3 kez calpol verdim.
22 eylül doğumlu oğlum ama biz sünneti yılbaşında yaptırmıştık, yani yaklaşık 3 ay oldu. Bizim görüntü normal, fazla derisi ya da beyazlık yok, biraz komik bi tabir olacak ama minyatür pipi görüntüsünde.
bisoru canım şişlik bizde de oldu, 10 günde falan anca düzeldi,ilk günler görüntüsü kötüydü,ama kanama olmadı hiç, bizde ne bandaj vardı ne de bardak koyduk, bi numara büyük bezle bağlamıştık sadece. Bi de ben iltihaplanmasın diye kremi çok düzenli kullandım. Şişlik geçer merak etme, ilk günler az miktarda kanama olabiliyor diye biliyorum ama sen içine sinmediyse gene bi doktora göster.
Benim oğlan sabahları 6-6,30 gibi uyanıyor, eğer yatağa yanımıza yatırırsam kucağımda bir saat daha uyuyor, yatırmazsam kalkıp oynamak istiyor. 6 da kalksam sersem gibi oluyorum bakıcı gelesiye, ben de kendimce böyle bi çözüm buldum. Benim oğlan da çok kıpırdaktır ama bizim yatağın bi tarafı duvara dayalı, duvar kısmına da yastık koyuyorum.Bazen yanıma alıyorum. Ama artık korkuyorum. Çok haraketli döner de yataktan düşer diye.
Benim yediğim eti kimse yememiştir. Hele bebekliğimde hep etle büyümüşüm.Sütten degildir sanırım, et ürünleri çok kan yaparmış, belki cok et tuketmiyosundur bir yerde okumuştum kanı vücut yapar sadece beslenmeyle alakalı değil diye nekadar doğru bilmem
Colyak okmasin diye bugaday unu mu vermeliyiz yani?mukut31 paylasiminda yaziyordu
Anneler çok mutluyum. 3 hafta kadar oluyor oğlum emmeyi birakmıstı. Memeyi ağzına bile almiyordu. Her beslenmede meme teklif ettim o reddetti. Nasıl oldu anlamadim ama oldu. Hafta sonundan beri tekrar emmeye başladı. Oyle cok degil ama 8-10 dakika gunde 4-5 kez falan emiyor. Istemedigi yine oluyor ama ısrar etmiyorum. mama da veriyorum ancak daha az iciyor. Yine uykuya dalmadan önce emiyor.zaten mamayı da uykuya gecerken iciyordu. Cok mutluyum. İnşallah tekrar birakmaz.
Sağol bilgi için çok teşekkürler. Genelde sırtüstü yatınca horluyor. Apne yok. Kesin dili uzamıştır onunmukut31 canım tesekkur ederim ıhlamur elma tarcin denedim ama ayva ve havuclu versiyonunu da deneyim kara turp icin erken mi diye düşünmüştüm ama haklısın ilaçtan kotu olmazya onu da deneyim.
Esine gelince :) horlamanin bir cok sebebi olabilir daha once de bahsi geçmişti aramızda apne yani nefes durması yok demiştin ama hipopne dediğimiz yarım nefes alma durumu mevcuttur buyuk ihtimalle bu da kan oksijenini düşürür karbondioksit açığa çıkar daha sayamacagim bir cok sıkıntıya sebep olur farkındayım senin icin sadece gürültü problem oluyo :) geniz eti bademcik kucuk dilin büyümüş ve sarkmış olması burunda kemik eğriliği boynun kısa ve kilodan kaynaklı yağlı olması aklıma gelen sebepler. KBB lik bi durum varsa cerrahi müdahele horlamaya çözum olabilir sadece sırt üstü pozisyonda horluyorsa pijamasına tenis topu dikebilirsin :) literatürde olan bi yöntemdir sırt üstü uyumasına engel olur. Vücut kitle indeksi 25 in üzerinde ise kilo vermek ise yarayabilir ama nefes durması varsa kan oksijeni yetersiz olduğu icin kilo vermesi zordur cihaz kullanması gerekir. Cpap yada bpap dediğimiz pozitif hava basıncı sağlayan cihazlar. Istanbulda olsaydınız yatırırdik bi gece lab.da gelme ihtimaliniz olursa ben elimden geleni yaparım
mukut31 canım tesekkur ederim ıhlamur elma tarcin denedim ama ayva ve havuclu versiyonunu da deneyim kara turp icin erken mi diye düşünmüştüm ama haklısın ilaçtan kotu olmazya onu da deneyim.
Esine gelince :) horlamanin bir cok sebebi olabilir daha once de bahsi geçmişti aramızda apne yani nefes durması yok demiştin ama hipopne dediğimiz yarım nefes alma durumu mevcuttur buyuk ihtimalle bu da kan oksijenini düşürür karbondioksit açığa çıkar daha sayamacagim bir cok sıkıntıya sebep olur farkındayım senin icin sadece gürültü problem oluyo :) geniz eti bademcik kucuk dilin büyümüş ve sarkmış olması burunda kemik eğriliği boynun kısa ve kilodan kaynaklı yağlı olması aklıma gelen sebepler. KBB lik bi durum varsa cerrahi müdahele horlamaya çözum olabilir sadece sırt üstü pozisyonda horluyorsa pijamasına tenis topu dikebilirsin :) literatürde olan bi yöntemdir sırt üstü uyumasına engel olur. Vücut kitle indeksi 25 in üzerinde ise kilo vermek ise yarayabilir ama nefes durması varsa kan oksijeni yetersiz olduğu icin kilo vermesi zordur cihaz kullanması gerekir. Cpap yada bpap dediğimiz pozitif hava basıncı sağlayan cihazlar. Istanbulda olsaydınız yatırırdik bi gece lab.da gelme ihtimaliniz olursa ben elimden geleni yaparım
Canım etlı yemegı blendersız vermek mümkün degılkı daha cok mınnaklar bogulurlar blendera devam edıyorum daha elmayı bazen puturlu denıyorum balkabagını puturlu denıyorum
canim cok sevindim. nazar değmesin insallahAnneler çok mutluyum. 3 hafta kadar oluyor oğlum emmeyi birakmıstı. Memeyi ağzına bile almiyordu. Her beslenmede meme teklif ettim o reddetti. Nasıl oldu anlamadim ama oldu. Hafta sonundan beri tekrar emmeye başladı. Oyle cok degil ama 8-10 dakika gunde 4-5 kez falan emiyor. Istemedigi yine oluyor ama ısrar etmiyorum. mama da veriyorum ancak daha az iciyor. Yine uykuya dalmadan önce emiyor.zaten mamayı da uykuya gecerken iciyordu. Cok mutluyum. İnşallah tekrar birakmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?