Anneler çok mutluyum. 3 hafta kadar oluyor oğlum emmeyi birakmıstı. Memeyi ağzına bile almiyordu. Her beslenmede meme teklif ettim o reddetti. Nasıl oldu anlamadim ama oldu. Hafta sonundan beri tekrar emmeye başladı. Oyle cok degil ama 8-10 dakika gunde 4-5 kez falan emiyor. Istemedigi yine oluyor ama ısrar etmiyorum. mama da veriyorum ancak daha az iciyor. Yine uykuya dalmadan önce emiyor.zaten mamayı da uykuya gecerken iciyordu. Cok mutluyum. İnşallah tekrar birakmaz.
canım çok sevindim, hep emer inşallah kuzucuk. 8-10 dakika emmesi yeterli olur zaten, benim oğlan da ikisini 5 er dakika emer bırakır, sadece anne sütüne döndüm gene, öğleden sonra ben yokken küçük bi kase yoğurt yiyor, ek gıda işine yavaş yavaş geçmeye karar verdim, bugün çeyrek armut rendeledim verdim, yavaş yavaş alışıcaz bakalım.
bi de dün hemşiremiz verdiğin gıdalar önce sıvı olsun direk püreden başlama dedi, muhallebi kaşık maması pirinç unu verme dedi, sebze püresi yerine sebze suyu ver dedi. bi de öyle deniycem bakalım.
Evet tanıştırmalıymışız. Yalnız unu hiçbirşeye çiğden koymayın. 2-3 yemek kaşığı unu fırında( tavada kavurmayın, eşit pembeleşmiyor- en iyisi yağlı kağıt üstünde fırın)hafif pembeleştirin ki acısı ve kokusu gitsin. Hem de suyu uçsun.
evet canım dikişli, çok memnunum, dikişler de kendiliğinden döküldü gitti. Bi sıkıntımız yok şükür.Sizinki dikiş li herhalde deme bizde dikişli yaptıracağız.Memnun musun çabuk iyilestimi
Biz hazmedemiyoruz biraz da,kaka yapamıyor zorlanıyor, yaparsa da çok az ve katı yapıyor, anne sütünün sindirimi kolay, ona alışkın ya, yavaş yavaş geçersin dedi. Önce sebze suyu alışınca sebze püresi. Sebze suyu derken çorba gibi akışkan yani,gene ezip veririm de.Neden ilk pure olmasinmis canim?
Çok istahlı emmiyor ama buna da şükür. Süt sağma işi cok fenaydı. 4 gündür sagmiyorum.Maşallah canım inşallah hep emer
Özlemişim emmesini. 3 hafta ne çok ağladım bilemezsin. Cok şükür az da olsa emiyor.canim cok sevindim. nazar değmesin insallah
Amiin.Y yesil zeytin maşallah cnm inşllh böyle devam eder
Sağolasın. Henüz süt yetmiyor olmali ki mama da iciyor. Ama mama miktarı baya azaldi. Umarım geçici birşey değildir devam eder.canım çok sevindim, hep emer inşallah kuzucuk. 8-10 dakika emmesi yeterli olur zaten, benim oğlan da ikisini 5 er dakika emer bırakır, sadece anne sütüne döndüm gene, öğleden sonra ben yokken küçük bi kase yoğurt yiyor, ek gıda işine yavaş yavaş geçmeye karar verdim, bugün çeyrek armut rendeledim verdim, yavaş yavaş alışıcaz bakalım.
bi de dün hemşiremiz verdiğin gıdalar önce sıvı olsun direk püreden başlama dedi, muhallebi kaşık maması pirinç unu verme dedi, sebze püresi yerine sebze suyu ver dedi. bi de öyle deniycem bakalım.
Reddettikce öyle üzüldüm ki. Son zamanlarda daha az teklif eder olmuştum. Ve cok umutsuzdum. Şükürler olsun geri döndü.Y yesil zeytin maasallah yaa insallah daha da artar emmesi. Cok sevindim valla
Iyi ki pes etmemissin
Valla ne yaşıyorsun bilmem ama ben hafiften kayışı sıyırmışım psikiyatriye gittim . Doktor senin motor su kaynatmış, azıcık soğuman lazım. Yoksa motoru yakarsın dedi. 1 tane hap verdi. Başladık bakalım. Yoksa düşün düşün nereye kadar. Zaten çoğu zaman yalnızım. Burası bana yeter oldu. Sağ olun iyiki varsınız :) Gece geldiğinde kalkmıyorum bile... Ben burda yazmaya devam :)))
Evet kız :) Şimdi de söyleniyor... Yeni sesimiz ıhh... ıhhh...senin kiz mi canim:)) Allah bagislasin
bizde de ciglik ki ne ciglik bu ara:)) anne gel ben kalktim cigligi. hayir iyi hos da sabah 6da hic uyEvet kız :) Şimdi de söyleniyor... Yeni sesimiz ıhh... ıhhh...
Bizimki de 2 haftadır çığlık atmayı kesfetti. Hele birşey istesin basıyor çığlığı :)bizde de ciglik ki ne ciglik bu ara:)) anne gel ben kalktim cigligi. hayir iyi hos da sabah 6da hic uygun degil
Amiin. Bizimkinin saği solu belli olmaz inatçi biraz. Umarım tekrar reddetmez.gri86 bebeğinin boyu kilosu nasıl peki? Bizim pipi içerde ve dr kilodan demişti. Acaba bi sıkıntı mı var
mukut31 canım verdiğin peynir tarifiyle lor mu oluyo yoksa bu tarifle kendimize peynir yapabilir miyiz?
Y yesil zeytin gözün aydın daim olsun inşallah
Aslında Bi ara oyle idi ama su sıralar cok düştü memeye emmeden sakinleşmiyor cok fena agliyorCanım kendine bir düzen kur ve hastalık aşırı huysuysuz olmadığı sürece buna riayet et.Mesela sabah 5buçuk -6 gibi emiyor 7 gibi kalkıyor emzirme odaya götür,8:30 da kahvaltı yedir 9 da emzirip yatır.10 buçuk ta kalktı diyelim yine emzirme 11bucukta sebzesini yedir 12 de emzirip uyut bu şekilde çocuğuna azar azar da olsa öğün yemeye alıştır bir düzeni olsun sende oda rahat edersiniz.7 ayını doldurduğunda artık öğün lere hazır olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?