2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

canım çok sevindim, hep emer inşallah kuzucuk. 8-10 dakika emmesi yeterli olur zaten, benim oğlan da ikisini 5 er dakika emer bırakır, sadece anne sütüne döndüm gene, öğleden sonra ben yokken küçük bi kase yoğurt yiyor, ek gıda işine yavaş yavaş geçmeye karar verdim, bugün çeyrek armut rendeledim verdim, yavaş yavaş alışıcaz bakalım.

bi de dün hemşiremiz verdiğin gıdalar önce sıvı olsun direk püreden başlama dedi, muhallebi kaşık maması pirinç unu verme dedi, sebze püresi yerine sebze suyu ver dedi. bi de öyle deniycem bakalım.

Neden ilk pure olmasinmis canim?

Yok canim daha neler, colyak hastaliginin sebebi olamaz bu. Dr.a da sordum bugun.
Bazi yazilarin sirf bilgi kirliligi oldugunu dusunuyorum artik.

Neden ilk pure olmasinmis canim?
Biz hazmedemiyoruz biraz da,kaka yapamıyor zorlanıyor, yaparsa da çok az ve katı yapıyor, anne sütünün sindirimi kolay, ona alışkın ya, yavaş yavaş geçersin dedi. Önce sebze suyu alışınca sebze püresi. Sebze suyu derken çorba gibi akışkan yani,gene ezip veririm de.

Sağolasın. Henüz süt yetmiyor olmali ki mama da iciyor. Ama mama miktarı baya azaldi. Umarım geçici birşey değildir devam eder.

Ayy benim motor da yanabilir bi fırsatta gitsem keske

gri86 bebeğinin boyu kilosu nasıl peki? Bizim pipi içerde ve dr kilodan demişti. Acaba bi sıkıntı mı var
mukut31 canım verdiğin peynir tarifiyle lor mu oluyo yoksa bu tarifle kendimize peynir yapabilir miyiz?
Y yesil zeytin gözün aydın daim olsun inşallah

Amiin. Bizimkinin saği solu belli olmaz inatçi biraz. Umarım tekrar reddetmez.

Aslında Bi ara oyle idi ama su sıralar cok düştü memeye emmeden sakinleşmiyor cok fena agliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…