2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Teşekkür ederim:)
Senin gerćekte mesleğin uyku uzerine olabilir ancaaak bu forumun bir diğer uyku uzmanı pardon uykusuzluk uzmanı benim..

Valla bu normalde lor tarifi. Süzdükten sonra kendimiz için tuzluyorum. Mendile sarıp, üstüne ağırlık koyuyorum oldukça lezzetli oluyor. İstersen peyniraltı suyuna tuz koyup da daha uzun saklayabilirsin.
Yahu soracağım soracağım unutuyorum. Bu kadar mutfak işini nasıl yetiştiriyorsun?bebeğe bakan var mı? yoksa Uykusu mu iyi bebegin,o uyuyunca mı yapıyorsun? Benimkinin uykusu cok fena . Gündüz gece uyuyunca mutlaka biri bekliyor, bazen uyanınca cok korkup ağlıyor kimseyi göremezse. Bir de mutlaka yarım saatte bir uyanır birisi onu tekrar pışpışlar veya kucaga alırsa tekrar uyur. Yoksa uyanır oturur. Ondan hep birimiz onu bekleriz. İş güç hak getire. Mamasinı ve ek besinini zor yetiştiriyorum.
Helal olsun. Maaşallah diyeyim sana.

Valla işin zor şekerim. Ben genelde gece ve uyuyunca yapıyorum. Tek başınayım. Allahtan biz başında beklemiyoruz. Uyanınca kendi kendine oyalanıyor. Canı sıkılmaya başlayınca da söylenmeye başlar. O zaman gidip alıyoruz.

Geçmiş olsun.
Bizimkinin pipisinin ucuna bir dr dar demişti. Acaba bizimki de ondan mı cok uyaniyor ki. Bu ara bizde sünneti düşünüyoruz işe dönmeden aradsn cıksın istiyoruz bakalım.

Kızlar hafta sonu bakıcımız yok bebeğimi besleyemiyorum ben ya yatmadan irmik ile suyu kaynattım yumuşadı ılıttım bebe bisküvisi (kendım yaptım) ve armut ekledim az pekmez yemedi bebe bisküvisini toz hale getirmiştim sade verdim yedi irmiği sade verdim karıştırmadan ağzına bir parmak yedi yer dedim koydum mama sandalyesine bir ağıt ağıt yemedi uykusuzdu gerçi. Ay huysuzlanıyor allta n 2.diş geliyor galiba hem iş hem Bebek çok zor ya ama evde tüm gün bakmak da zor ay her şey zor niyeee

Ben bu brucelladan dolayı çok cesaret edemiyorum. Yoksa inek de var maya da. Arkadaşıma bulaşmıştı peynirden. Zor zor temizlendi kız. Çok fena vücut ağrısı yapıyor brucella.

Püf noktası sütü kaynatmak ve peynir oluşunca da salamura yapıp bol tuzlu suda 3 ay falan bekletmek sanırım dimi
Ben bu brucelladan dolayı çok cesaret edemiyorum. Yoksa inek de var maya da. Arkadaşıma bulaşmıştı peynirden. Zor zor temizlendi kız. Çok fena vücut ağrısı yapıyor brucella.

Hem de nasıl farkındayız. 1 aydır erkene çekmeye çalışıyoruz 10 dk yol alamadık. Son bikaç gündür de sağolsun ele avuca sığmıyor, huysuzlukta level atladı
Bizimki ne güzel 22. 22.30 dedi mu uyuyordu. Cikacak 11.30a cek simdi erkene bir daha :-/ keşke geri alinaydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…