- 25 Ağustos 2014
- 751
- 1.569
- 53
Bizim kuzu biraz keçi ruhlu sanki inatçı:) inşallah bırakmaz :)Maşallah kuzuya
Teşekkür ederim:)Y yesil zeytin hadi gözün aydın canım çok sevindim :)
@bisoru bir an önce iyileşir inşallah canım :/ bi kabusumuz aşı bi kabusumuz sünnet
@EcDU canım carmen kendi söküğünü dikemiyo :)) aslında 6.aydan itibaren gece beslenme ihtiyacları olmayacağı için uykuları düzene girmeli ama hastalık diş çıkarma etkiliyo tabi bide yapısal farklilıklar var her bebek aynı değil büyük oğlum uyku konusunda hiç sıkıntı yaşatmadı gece uykusu 12 saatti ben sabah kalkar bütün işimi gücümü bitirirdim o uyanmadan ufaklık max 8 saat uyur o da tilki uykusu 4-5 kez uyanır
Yahu soracağım soracağım unutuyorum. Bu kadar mutfak işini nasıl yetiştiriyorsun?bebeğe bakan var mı? yoksa Uykusu mu iyi bebegin,o uyuyunca mı yapıyorsun? Benimkinin uykusu cok fena . Gündüz gece uyuyunca mutlaka biri bekliyor, bazen uyanınca cok korkup ağlıyor kimseyi göremezse. Bir de mutlaka yarım saatte bir uyanır birisi onu tekrar pışpışlar veya kucaga alırsa tekrar uyur. Yoksa uyanır oturur. Ondan hep birimiz onu bekleriz. İş güç hak getire. Mamasinı ve ek besinini zor yetiştiriyorum.Valla bu normalde lor tarifi. Süzdükten sonra kendimiz için tuzluyorum. Mendile sarıp, üstüne ağırlık koyuyorum oldukça lezzetli oluyor. İstersen peyniraltı suyuna tuz koyup da daha uzun saklayabilirsin.
Bir hamarat daha:) sana da maaşallah :)Hımm lor sevmiyoruz ailecek :) ama peynir yapmak istiyorum kendimize. Peynir mayası varmış galiba sıvı, markete gidince bakayım bi
Bir hamarat daha:) sana da maaşallah :)
Yahu soracağım soracağım unutuyorum. Bu kadar mutfak işini nasıl yetiştiriyorsun?bebeğe bakan var mı? yoksa Uykusu mu iyi bebegin,o uyuyunca mı yapıyorsun? Benimkinin uykusu cok fena . Gündüz gece uyuyunca mutlaka biri bekliyor, bazen uyanınca cok korkup ağlıyor kimseyi göremezse. Bir de mutlaka yarım saatte bir uyanır birisi onu tekrar pışpışlar veya kucaga alırsa tekrar uyur. Yoksa uyanır oturur. Ondan hep birimiz onu bekleriz. İş güç hak getire. Mamasinı ve ek besinini zor yetiştiriyorum.
Helal olsun. Maaşallah diyeyim sana.
Geçmiş olsun.Kızlar kusura bakmayın okuyom derdimi anlatıyor ama kime ne yazacak unutuyom
Çocuk uyumusken anlatayım ssünnetoöncesi gecede 4-5kez uyandırdı şimdiysebazen 2 bazen hhiç uyanmaz yüz ustu dönmeyisevmiyo ddiyorum artıkssırt uüstü durmak istemiyo cisini yaparken yüzünden anlarsın CIS yaptığını artık okunmadanrrahatç . Yapiyonuz CIS bunlarınddışında inşallah pipisi çabucakiiyileşir Rabbim hepimizin bebisine rahat uykular bol istahlar rahat sindirimler bol neseler versin inşallah biz datiyos
Yok ayol ne hamaratıbi kere yapıp denemek istiyorum en azından
Can'ım çok sevindim allah daim etsin gözün aydınn darı bize ben üç hafta oldu hiç denemedim en göğsümün ucunu ısırmıştıBizim kuzu biraz keçi ruhlu sanki inatçı:) inşallah bırakmaz :)
Hem de nasıl farkındayız. 1 aydır erkene çekmeye çalışıyoruz 10 dk yol alamadık. Son bikaç gündür de sağolsun ele avuca sığmıyor, huysuzlukta level atladıKizlar saatler ileri alinacak. Tehlikenin farkinda misiniz :-/ gec uyuyacak sipalar.
Ben bu brucelladan dolayı çok cesaret edemiyorum. Yoksa inek de var maya da. Arkadaşıma bulaşmıştı peynirden. Zor zor temizlendi kız. Çok fena vücut ağrısı yapıyor brucella.
Anneden geçiyormuş gluten bebeğe bu da bebeğin çölyak hastalığından korunmasını sağlıyormuş. genelde 8-12 arası çıkarmış ve genetik yatkınlıkmış.
Bizimki ne güzel 22. 22.30 dedi mu uyuyordu. Cikacak 11.30a cek simdi erkene bir daha :-/ keşke geri alinaydi.Hem de nasıl farkındayız. 1 aydır erkene çekmeye çalışıyoruz 10 dk yol alamadık. Son bikaç gündür de sağolsun ele avuca sığmıyor, huysuzlukta level atladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?