bnm hic olmamıştı 6. Ayda oldu enteresan yaniBenimki de öyle canım emmeden en fazla bi saat duruyo benim yaralar 3.aydan sonra geçti
gri86 bebeğinin boyu kilosu nasıl peki? Bizim pipi içerde ve dr kilodan demişti. Acaba bi sıkıntı mı var
mukut31 canım verdiğin peynir tarifiyle lor mu oluyo yoksa bu tarifle kendimize peynir yapabilir miyiz?
Y yesil zeytin gözün aydın daim olsun inşallah
Canım ben iltihap mı acaba diye birkaç defa kantron yağı sürdüm canım çok az varAynen cnm temizleyebildiniz mi
Anneler çok mutluyum. 3 hafta kadar oluyor oğlum emmeyi birakmıstı. Memeyi ağzına bile almiyordu. Her beslenmede meme teklif ettim o reddetti. Nasıl oldu anlamadim ama oldu. Hafta sonundan beri tekrar emmeye başladı. Oyle cok degil ama 8-10 dakika gunde 4-5 kez falan emiyor. Istemedigi yine oluyor ama ısrar etmiyorum. mama da veriyorum ancak daha az iciyor. Yine uykuya dalmadan önce emiyor.zaten mamayı da uykuya gecerken iciyordu. Cok mutluyum. İnşallah tekrar birakmaz.
Boyumuz 72 cm kilomuz 8400, boy uzun olunca tombik değil benim oğlan, normal duruyor.
Bi sıkıntı yoktur herhalde canım, senin oğlan biraz tombikti galiba ondandır (=
Aynı ya ölüyorum yorgunluktan gözlerimin altı mosmor cildim lekelendi resmen yaşlandım bugün dahada kötüyüm halsizlik hat safhada.Normalde çok uslu bir bebek ama bu geceler kabus olduY yesil zeytin hadi gözün aydın canım çok sevindim :)
bisoru bir an önce iyileşir inşallah canım :/ bi kabusumuz aşı bi kabusumuz sünnet
Freyza__ canım carmen kendi söküğünü dikemiyo :)) aslında 6.aydan itibaren gece beslenme ihtiyacları olmayacağı için uykuları düzene girmeli ama hastalık diş çıkarma etkiliyo tabi bide yapısal farklilıklar var her bebek aynı değil büyük oğlum uyku konusunda hiç sıkıntı yaşatmadı gece uykusu 12 saatti ben sabah kalkar bütün işimi gücümü bitirirdim o uyanmadan ufaklık max 8 saat uyur o da tilki uykusu 4-5 kez uyanır
Canım senin oğlanın boyu kilosu kaçtı?İnşallah öyledir yoksa babası gidip doktorun yakasına yapışır tutamam
70 cm 9250 idi 1 hafta önceCanım senin oğlanın boyu kilosu kaçtı?
gri86 bebeğinin boyu kilosu nasıl peki? Bizim pipi içerde ve dr kilodan demişti. Acaba bi sıkıntı mı var
mukut31 canım verdiğin peynir tarifiyle lor mu oluyo yoksa bu tarifle kendimize peynir yapabilir miyiz?
Y yesil zeytin gözün aydın daim olsun inşallah
Yok canim daha neler, colyak hastaliginin sebebi olamaz bu. Dr.a da sordum bugun.
Bazi yazilarin sirf bilgi kirliligi oldugunu dusunuyorum artik.
Valla bu normalde lor tarifi. Süzdükten sonra kendimiz için tuzluyorum. Mendile sarıp, üstüne ağırlık koyuyorum oldukça lezzetli oluyor. İstersen peyniraltı suyuna tuz koyup da daha uzun saklayabilirsin.
Can'ım bunu öğrendiğim iyi oldu sağolasın.eşim dolapta saklamakta aynı şey geçerli mi diye soruyor ?P pinkperi23 canım maksimum üç hafta bir ay içinde tüketmediğini atsan iyi edersin, özellikle ağrı kesici ateş düşürücü grubun etkinliği zamanla azalıyor, şurupta şekerleşme başlıyor. Sonra bebişin ateşi düşmez sıkıntı olabilir.
Antibiyotiklerin üzerinde yazar zaten bir hafta on gün v.s diye. Onu da ona göre kullanırsanız sıkıntı olmaz.
P pinkperi23 canım maksimum üç hafta bir ay içinde tüketmediğini atsan iyi edersin, özellikle ağrı kesici ateş düşürücü grubun etkinliği zamanla azalıyor, şurupta şekerleşme başlıyor. Sonra bebişin ateşi düşmez sıkıntı olabilir.
Antibiyotiklerin üzerinde yazar zaten bir hafta on gün v.s diye. Onu da ona göre kullanırsanız sıkıntı olmaz.
cevaplamissin zatenKizlar size sorularim olcak. Birincisi suruplari acildiktan sonra ne zman atiyosunuz. Ben calpol aldim ve hep onu veriyorum. Mesela bazi sislerde acildiktan sonra 2 yada 3 hafta diyo. Doktorumuz bikac ay saklanabilecegini icindeki koruyucularin devam ettigini soyledi. Ben 2 aylikken aldigim calpolu kullaniyorum. Bide kizim ek gidayi verirken kasikli uzatinca agzini acar doydugunda acmazdi. Bikac gundur bikac kasiktan sonra agzini kitliyo ve kendini sikiyo. Sipanin eorenemdigi bi bu kalmisti. Geceleri uyaniyo gecen gunde atesi vardi dislerinden suphelendim zaten sabaha duselmisti. Kehribar kolyesi aldim kullanan ve faydasini gorenler var mi?
Okumaya calisiyorum ama yetisemiyorum.bisoru sunnet olmussunuz hayirli olsun canim.
Hımm lor sevmiyoruz ailecek :) ama peynir yapmak istiyorum kendimize. Peynir mayası varmış galiba sıvı, markete gidince bakayım bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?