- 25 Ağustos 2014
- 751
- 1.569
- 53
Haydee olmadı şimdi buKizlar saatler ileri alinacak. Tehlikenin farkinda misiniz :-/ gec uyuyacak sipalar.
Dimi ama bugün o geldi aklima :-/Haydee olmadı şimdi bu
La sinanla yasemin neydi oyle abowKızlar çok alakasız ama kiralık aşka bakıyoruz buram buram aşk var Ömer hava buz gibi dışarda defneyinarabadan aldı odaya kadar kucağında taşıdı kız uyanmadı yataga yatırdı ayakkabısını çıkardı kız bana kısın demiyor Ada'm Kızı seyrediyor sabah oldu kıza gömleğini verdi giysin diye bende eşime ah ahh bizde sevgiliysen neler neler dedim evlensinlerde göreyim onları
Kızlar çok alakasız ama kiralık aşka bakıyoruz buram buram aşk var Ömer hava buz gibi dışarda defneyinarabadan aldı odaya kadar kucağında taşıdı kız uyanmadı yataga yatırdı ayakkabısını çıkardı kız bana kısın demiyor Ada'm Kızı seyrediyor sabah oldu kıza gömleğini verdi giysin diye bende eşime ah ahh bizde sevgiliysen neler neler dedim evlensinlerde göreyim onları
Kızlar hafta sonu bakıcımız yok bebeğimi besleyemiyorum ben ya yatmadan irmik ile suyu kaynattım yumuşadı ılıttım bebe bisküvisi (kendım yaptım) ve armut ekledim az pekmez yemedi bebe bisküvisini toz hale getirmiştim sade verdim yedi irmiği sade verdim karıştırmadan ağzına bir parmak yedi yer dedim koydum mama sandalyesine bir ağıt ağıt yemedi uykusuzdu gerçi. Ay huysuzlanıyor allta n 2.diş geliyor galiba hem iş hem Bebek çok zor ya ama evde tüm gün bakmak da zor ay her şey zor niyeee
Sağol Canim Evet gerçekten zor. Ben bu kadar tahmin etmemiştim. Hem psikolojik hem bedenen yorucu. Ev hanimi annelere cok ozeniyorum.Hoşgeldin canım çok kaşınıyor ama henüz diş yok :)
Allah yardımcı olsun işte çalışırken bebişle zor oluyordur
Kusura bakma biraz gec oldu canım. Ben de çok özlüyorum yaa burdaki konusmalari ,dostluklari, calismazken evde kizimla gecirdigim saatleri cok ariyorum. Ama çalışmak zorundayım. Az önce kiralik aski izlerken her şey ne kadar toz pembe diye ic cektim. Defneye bi ozendim bulmus zengin adami calismak gibi bi derdi yok diye düşündüm. Sonra kendime kızdım saf misin bu sadece bir dizi gerçek hayata don dedimHosgeldin canım ozlettin valla :) bizde dis mis yok daha uykusuzluk huysuzluk hat safhada hareket desen 7/24 ama bereketini göremedik daha
Ben de izledim ve aynı şeyleri dusundum. Adam yumurta almaya cikti elinde çiçekle geri döndü. Esime laf carptim o sırada hiç orali olmadi yahuKızlar çok alakasız ama kiralık aşka bakıyoruz buram buram aşk var Ömer hava buz gibi dışarda defneyinarabadan aldı odaya kadar kucağında taşıdı kız uyanmadı yataga yatırdı ayakkabısını çıkardı kız bana kısın demiyor Ada'm Kızı seyrediyor sabah oldu kıza gömleğini verdi giysin diye bende eşime ah ahh bizde sevgiliysen neler neler dedim evlensinlerde göreyim onları
İzmirdeyim cnm inşllh bulursunYvzbt canim sen istanbulda miydin? Senin dr un tavsiyeleri cok hosuma gidiyo.. Hala kafama gore bi dr bulamadim da
Can'ım çok sevindim allah daim etsin gözün aydınn darı bize ben üç hafta oldu hiç denemedim en göğsümün ucunu ısırmıştı
Aynen Can'ım benımki oturuyor öne atılıyor hooop yere yerinde durmuyor maşallah bende yastıkla yediriyorum ama sevmedi mi Nasıl kitliyor yumurcsk benimki en son 65cm 7250 idi öztürk bakıcaz almış kıyılsa yine fit miSenin kiz ve benimki galiba iletisim kuruyolar. Sende sagip zor veriyodun bende. Benim kiz oturarak yiyemiyo yastiga yatirip yediriyorum. Ilk zamanlar ek gidada rahattim ama artik agzini kitliyo. Eline ufak bi oyuncak veriyorum onu agzina alirken aradan kasigi agzina sokustiruyorum. Kiz resmen rejim yapiyo o yuzden minicik kaldi
Bu arada galiba sadece ben yatirarak yastikta yediriyorum cunku tam dik oturamiyo yada oturarak agzini acmiyo hep dokuyo.
Oldun cm'n belli olmaz emrr inşallh .bak süt sağmak için kalktım gene :)) yarın elektrikte kesilecek hayırlısıSağolasın darısı başına. Aslında öyle çok iştahli değil. Hala mama onun önceliğinde. Çok acsa mama. Daha çok emerek uyumak şeklinde. Buna . 3 haftadır her beslenmede ben teklif ettim o reddetti. O reddetti ben üzüldüm. Ne yalan söyleyeyim son zamanlarda gece meme teklif etmez olmuştum. Bari uykusu acılmasın diye. Nasilsa emmiyor,nasılsa reddedecek diye daha az teklif ediyordum. Hafta sonundan beri nazlanarak sglayarak ağız bezini oynayarak mızıldayarak memeyi tutmaya başladı. Sen de dene umutsuz da olsan arada teklif et. Hoş benimkinin devam edeceğinin de garantisi yok . Buna şükür.
Gunaydin herkese
Kızımın yüzünde kırmızılık oluşmuş bugün niye olabilir ki?? Dün yedikleri elma,muz, irmik, patates, peynir, azcik iyi haşlanmış kuzu eti tadımlık, haşlanmış patates hangisi yapmış olabilir ki? Geçen hastalandığında olmuştu o zamanda elma muz vermistim antibiyotik yaptı diye dusunmustum, muz alerjik olabilir biliyorum ama 5. Aydan beri tadiyor şaşırdım suan
Günaydın
Yaaa delireceeem...
Oğlum uzun zaman memede uyudu. Arada bir pışpışlamayı deniyordum. En sonunda amacıma ulaştım. Yanında yatarak pışpılayıp bazen ninni söyleyip uyutmaya başladım. Kendi kendine öyle güzel uykuya dalıyorduki izlemeye doyamıyodum. Tabi en güzeli 45 dklık uykular 2 saate kadar uzadı. Gündüzleri çok güzel bir düzen kurduk. Bu 20 gün sürdü. Sonraaa şimdi uykusu gelip yarırınca çıldırcak gibi ağlıyor meme istitor.
20 günde nasıl alışkanlık haline gelmezki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?