2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

20 gunde oturmasi lazim aslinda, emme ihtiyaci duyuyor demek, emzik emiyo mu? Emzikle idare edebilirsin.
Ben olsam memede uyumasina devam ederdim, daha kolay :)

:) kolay ama memede uyuyunca 45 dk uyuyor. Kendi kendine uyuyunca en az 1 saat. Emzik de almıyor. Emziği görünce de ağlıyor artık.

Selam arkadasim Ben de izmirdeyim hangi dr a gifiyorsunuz anladigim kadariyla dr undan memnunsun. Ben hala icime sinen birini bulamadim.

Bana kalırsa çocuk olsun da göreyim onları :)

ozlem24 canim inek sutu vermiyorsun degil mi
bebeem masallah canim sevindim.buzde yumyrta ve tavugu gectik.ama birkac ay sonra tekrarlar diye korkuyorum o yuzden yogurt denemesi icin biraz beklicem.bu gunlerimize de sukur diyorum.
sunnetle ilgili de kanama olmamasi gerekiyor diye biliyorum.oglum 4,5 aylikken oldu.onunda icerdeydi.5 yasinda yeni cikti kilo ile alakali.
az kesilmesi daha iyi simdi ilerde sorun olmasin diye oyle yapiyorlar diye biliyorum.biz cik memnun kalmustik.@bisoru S sadekahve

Freyza__ canim sulu kofteyi nasil yaptin?bende ete baslamak istiyotum.demir vermedigim icin.
yesilzeytin pipide darliktan senmi bahsettin hatirlamiyorum ama oglumdada ayni sorun vardi burda birkac kere yazmistim.anlamadik.ne zaman sunnet oldu o zaman rahatladik.hic uykusu iyi degildi.yatirdiginda durmazdi.ya kucak ya meme.gunduz yatirirdim on dakika sonra aglardi o kadar huysuzdu ki sunnet olduk.sunnetten sonra cok rahatladi hic sikinti yasamadik bile.sunneti biran oncr yaptirin tavsiyem buyuyunce ameliyat gibi oluyor.cocuk farkinda oluyor.cok sikinti.bezli olunca bizde kanama hic olmadi.

Bizimde darlık vardı meğerse kapanmış pipi sünnetten sonra çok rahatladı ama pipiyi görseniz her gordugumdr iyileşmesi umudum bitiyor biraz inceledimde klamp çıkartırken pipi ucuna neşter değdi galiba offf yaa kafayı yedim bu yüzden tamam çocuk rahatsız değil ama bu yara iyileşme yass

Canım merhaba hoşgrldin görünmüyordun bayadır nasılsın ? Bizim de geçti herhalde kakada yok artık şükürler olsun bend tüketiyor m bebişe de başladım tepki vermedi vücudu şimdilik
Çocuk büyütmek çok zor kafayı yicem su saat oldu daha bir şey yemedim uykusuzm ve aç ;(( hep söyleniyor m sanki ne çıkmaz dişler yas daha bir tane çıktı çok huysuzlanıyor allah sabır versin

Canım Dr una fotograf atıp göstersen keske icin rahatlar bisey varsada götürürsün cok yıprandın boyle :/

Yağsız 2 kere çekilmiş kıymanın içine cevizden az küçük soğan rendeledim 5-6 pirinç, nane koydum yoğurdum 5 tane fındık büyüklüğünde köfte çıktı. Az su kaynattim köfteleri içine attım 10 dakika kaynattim içine yarım patatez,yarım havuç doğradım pişirdim.Benim köfte yapmamdaki Maksat bir ara kaşığa ağzını açmıyordu yine açmassa köfteyi minik minik parçalayıp ağzına koymaktı.Hepsini ezdim yarım fincan yedi.Yani köfteyle uğraşmana gerek yok kıymayı az suda ezip beyazlatıp içine havuç paratez koyup pişirerek de verebilirsin.

Kızlar pipisi içerde dediğiniz nasıl bi şey valla ben anlamadım, bizim yaptıralı 3 ay oldu, beyazlık da yok.
Canım pipi içeriye kaçmış zamanla düzelir
Kesilen yerin aşağısı kocaman şişlik kesilen yer pıhtılaşmis kan ve arada kaniyo
Canım bize pansuman yapılmadı pet bardak koyduk bir hafta hiç kanamadi çok şükür batikon ve krem vermişti sürdük hiçbir sıkıntı olmadı canım

Atiyom hep ama sorun yok diyo bana pipi resimleri ve yazı yolladı hiçbiri bizimki gibi değilburayada koysamda ssünnet yaptıranlar bi baksa diyom ama yaptirmayanlar korkar diye koymuyom
Canım Dr una fotograf atıp göstersen keske icin rahatlar bisey varsada götürürsün cok yıprandın boyle :/

ayhkdry canim hic gorunmuyorsun?
Kk pek giremiyorum dirildim nasılsın Can'ım bebiş Nasıl Mert'in alerjisi hala devam ediyor keçi sütü gelmiş A101 e oda kampanya için normalde satmıyorlar 12 kutu aldım valla yoğurttu lor peynirdi muhallebiye katmak için Mert bugün Okadar huysuzki ne emiyor ne uyuyor başım çatladı artık Ağrı'dan

Can'ım benım de götür istersen böyle kendini yiyip bitiriyor sun yazık

Götürmek istiyorum bende ama eşimhergun cçalışıyor sünneti bile tek başımayyaptırdım söyleyemiyorum kizcak diye yaptırma demişti ama cocuk dayanamiyoduki zor çiş yapıyordu artıkzorlanmiyor ama yaa offf
Can'ım benım de götür istersen böyle kendini yiyip bitiriyor sun yazık

Biraz sakin ol Van'ım inşallah düzelecek oğluşun olmadı başka da götür senin dr un dedikleri seni tatmin etmiyor anladığım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…