20 gunde oturmasi lazim aslinda, emme ihtiyaci duyuyor demek, emzik emiyo mu? Emzikle idare edebilirsin.
Ben olsam memede uyumasina devam ederdim, daha kolay :)
Selam arkadasim Ben de izmirdeyim hangi dr a gifiyorsunuz anladigim kadariyla dr undan memnunsun. Ben hala icime sinen birini bulamadim.İzmirdeyim cnm inşllh bulursunbizim ilk dr yüzünden makat çatlağı olmuştu. Oğlum 40 günlükken değiştirdik şuanda memnunuz çok adam yaşlı hatta eşimin, kaynımın ve onların kuzenlerinin çocukluk doktoru aile geçmişini de biliyo bi de bazı konularda eski kafa diyebileceğim (ama doğru olduğunu düşünüyorm) bazıkonularda yeni nesil bi dr :)
Ben de oğlumun mamasını zor hazırlıyorm onu da anca gece. Önceden hiç uyanmayan çocuk en az4 kez uyanıyo bazen 10 u buluyobugün çok yorgun ve uykusuzum yatıyorm herkese iyi uykular
Bana kalırsa çocuk olsun da göreyim onları :)Kızlar çok alakasız ama kiralık aşka bakıyoruz buram buram aşk var Ömer hava buz gibi dışarda defneyinarabadan aldı odaya kadar kucağında taşıdı kız uyanmadı yataga yatırdı ayakkabısını çıkardı kız bana kısın demiyor Ada'm Kızı seyrediyor sabah oldu kıza gömleğini verdi giysin diye bende eşime ah ahh bizde sevgiliysen neler neler dedim evlensinlerde göreyim onları
Freyza__ canim sulu kofteyi nasil yaptin?bende ete baslamak istiyotum.demir vermedigim icin.
yesilzeytin pipide darliktan senmi bahsettin hatirlamiyorum ama oglumdada ayni sorun vardi burda birkac kere yazmistim.anlamadik.ne zaman sunnet oldu o zaman rahatladik.hic uykusu iyi degildi.yatirdiginda durmazdi.ya kucak ya meme.gunduz yatirirdim on dakika sonra aglardi o kadar huysuzdu ki sunnet olduk.sunnetten sonra cok rahatladi hic sikinti yasamadik bile.sunneti biran oncr yaptirin tavsiyem buyuyunce ameliyat gibi oluyor.cocuk farkinda oluyor.cok sikinti.bezli olunca bizde kanama hic olmadi.
Canım merhaba hoşgrldin görünmüyordun bayadır nasılsın ? Bizim de geçti herhalde kakada yok artık şükürler olsun bend tüketiyor m bebişe de başladım tepki vermedi vücudu şimdilikozlem24 canim inek sutu vermiyorsun degil mi
bebeem masallah canim sevindim.buzde yumyrta ve tavugu gectik.ama birkac ay sonra tekrarlar diye korkuyorum o yuzden yogurt denemesi icin biraz beklicem.bu gunlerimize de sukur diyorum.
sunnetle ilgili de kanama olmamasi gerekiyor diye biliyorum.oglum 4,5 aylikken oldu.onunda icerdeydi.5 yasinda yeni cikti kilo ile alakali.
az kesilmesi daha iyi simdi ilerde sorun olmasin diye oyle yapiyorlar diye biliyorum.biz cik memnun kalmustik.@bisoru S sadekahve
Canım Dr una fotograf atıp göstersen keske icin rahatlar bisey varsada götürürsün cok yıprandın boyle :/Bizimde darlık vardı meğerse kapanmış pipi sünnetten sonra çok rahatladı ama pipiyi görseniz her gordugumdr iyileşmesi umudum bitiyor biraz inceledimde klamp çıkartırken pipi ucuna neşter değdi galiba offf yaa kafayı yedim bu yüzden tamam çocuk rahatsız değil ama bu yara iyileşme yass
Yağsız 2 kere çekilmiş kıymanın içine cevizden az küçük soğan rendeledim 5-6 pirinç, nane koydum yoğurdum 5 tane fındık büyüklüğünde köfte çıktı. Az su kaynattim köfteleri içine attım 10 dakika kaynattim içine yarım patatez,yarım havuç doğradım pişirdim.Benim köfte yapmamdaki Maksat bir ara kaşığa ağzını açmıyordu yine açmassa köfteyi minik minik parçalayıp ağzına koymaktı.Hepsini ezdim yarım fincan yedi.Yani köfteyle uğraşmana gerek yok kıymayı az suda ezip beyazlatıp içine havuç paratez koyup pişirerek de verebilirsin.Freyza__ canim sulu kofteyi nasil yaptin?bende ete baslamak istiyotum.demir vermedigim icin.
yesilzeytin pipide darliktan senmi bahsettin hatirlamiyorum ama oglumdada ayni sorun vardi burda birkac kere yazmistim.anlamadik.ne zaman sunnet oldu o zaman rahatladik.hic uykusu iyi degildi.yatirdiginda durmazdi.ya kucak ya meme.gunduz yatirirdim on dakika sonra aglardi o kadar huysuzdu ki sunnet olduk.sunnetten sonra cok rahatladi hic sikinti yasamadik bile.sunneti biran oncr yaptirin tavsiyem buyuyunce ameliyat gibi oluyor.cocuk farkinda oluyor.cok sikinti.bezli olunca bizde kanama hic olmadi.
Canım pipi içeriye kaçmış zamanla düzelirKızlar pipisi içerde dediğiniz nasıl bi şey valla ben anlamadım, bizim yaptıralı 3 ay oldu, beyazlık da yok.
Canım bize pansuman yapılmadı pet bardak koyduk bir hafta hiç kanamadi çok şükür batikon ve krem vermişti sürdük hiçbir sıkıntı olmadı canımKesilen yerin aşağısı kocaman şişlik kesilen yer pıhtılaşmis kan ve arada kaniyo
Canım Dr una fotograf atıp göstersen keske icin rahatlar bisey varsada götürürsün cok yıprandın boyle :/
Kk pek giremiyorum dirildim nasılsın Can'ım bebiş Nasıl Mert'in alerjisi hala devam ediyor keçi sütü gelmiş A101 e oda kampanya için normalde satmıyorlar 12 kutu aldım valla yoğurttu lor peynirdi muhallebiye katmak için Mert bugün Okadar huysuzki ne emiyor ne uyuyor başım çatladı artık Ağrı'danayhkdry canim hic gorunmuyorsun?
Canım pipi içeriye kaçmış zamanla düzelir
Canım bize pansuman yapılmadı pet bardak koyduk bir hafta hiç kanamadi çok şükür batikon ve krem vermişti sürdük hiçbir sıkıntı olmadı canım
Gecmis olsun metal kasiklar da yapiyor diye okumustum bir yerde ama emin degilim tabi
Can'ım benım de götür istersen böyle kendini yiyip bitiriyor sun yazıkBizimde darlık vardı meğerse kapanmış pipi sünnetten sonra çok rahatladı ama pipiyi görseniz her gordugumdr iyileşmesi umudum bitiyor biraz inceledimde klamp çıkartırken pipi ucuna neşter değdi galiba offf yaa kafayı yedim bu yüzden tamam çocuk rahatsız değil ama bu yara iyileşme yass
Can'ım benım de götür istersen böyle kendini yiyip bitiriyor sun yazık
Biraz sakin ol Van'ım inşallah düzelecek oğluşun olmadı başka da götür senin dr un dedikleri seni tatmin etmiyor anladığım kadarıylaGötürmek istiyorum bende ama eşimhergun cçalışıyor sünneti bile tek başımayyaptırdım söyleyemiyorum kizcak diye yaptırma demişti ama cocuk dayanamiyoduki zor çiş yapıyordu artıkzorlanmiyor ama yaa offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?