2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

kizlar bebeginiz puresini ya da corbasini bitirmezse ve siz hala ac oldugunu dusunuyorsaniz uzerine emziriyor musunuz ? yoksa biraz ara verip tekrar mi yedirmeye calisiyorsunuz

:) kolay ama memede uyuyunca 45 dk uyuyor. Kendi kendine uyuyunca en az 1 saat. Emzik de almıyor. Emziği görünce de ağlıyor artık.

Evet orasi oyle. Ben cogunlukla uyuyarak emziriyorum, ole olunca hic bir seye vakit kalmiyor, eskiden uyurken islerimi yapardim

İçinizde diyet yapan varmı? Benle beraber diyete girecek olan varmı 168cm boyum 76 kiloyum hedefim on kilo belki burdan birileriyle diyete başlarsam azmederim..

Yok ama benim yapmam lazim.onumde 3 dugun var. dugun sahibi sayilirim, guzel giyinmem lazim. 1 tanesi 3 hafta sonra.
Tatlilari kessem aslinda olcak. sutum azalmasin diye her seyi yiyorum, istahim da yerinde.ama gunde 5 porsiyon fln tatli yiyorum

İçinizde diyet yapan varmı? Benle beraber diyete girecek olan varmı 168cm boyum 76 kiloyum hedefim on kilo belki burdan birileriyle diyete başlarsam azmederim..
Bennn :)kardeşimin düğünü var 5 kilo fazlam var 17 kilo gitti geriye kalanında gitmesi lazım

Bize bir dr dar dedi. Diğeri birsey demedi. Bu aralar nasipse yaptırmak istiyoruz bakalım.

Ben yapiyom canım161 boy 67 kiloydum ggeçen ay hafta içi tartilip söylerim kilomu

Gerçek mi ayyyy Allah ne dilediysen inşallah hemen gerçekleştirir ben kötüye gidiyor bitek benimki böyle oldu saniyom
İyileşir canım epey olmuş zaten baksana. Düzelmeye başlamış bile. Bikaç güne iner şişlik. Rengi de normal zaten. Beni de korkuttun yahu hiç bişey yok onda. Süreç böyle devam ediyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…