- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
ben psikolojik olarak henuz hazir degilim diyete. ama yapmam lazim yyaİçinizde diyet yapan varmı? Benle beraber diyete girecek olan varmı 168cm boyum 76 kiloyum hedefim on kilo belki burdan birileriyle diyete başlarsam azmederim..
:) kolay ama memede uyuyunca 45 dk uyuyor. Kendi kendine uyuyunca en az 1 saat. Emzik de almıyor. Emziği görünce de ağlıyor artık.
İçinizde diyet yapan varmı? Benle beraber diyete girecek olan varmı 168cm boyum 76 kiloyum hedefim on kilo belki burdan birileriyle diyete başlarsam azmederim..
İçinizde diyet yapan varmı? Benle beraber diyete girecek olan varmı 168cm boyum 76 kiloyum hedefim on kilo belki burdan birileriyle diyete başlarsam azmederim..
İyice çomara bağladı bu çocuk. Atıyor getiriyorum atıyor getiriyorum
Bennn :)kardeşimin düğünü var 5 kilo fazlam var 17 kilo gitti geriye kalanında gitmesi lazımİçinizde diyet yapan varmı? Benle beraber diyete girecek olan varmı 168cm boyum 76 kiloyum hedefim on kilo belki burdan birileriyle diyete başlarsam azmederim..
beni kismini eklememisimBu hikayedeki cokar sensin
Bennn :)kardeşimin düğünü var 5 kilo fazlam var 17 kilo gitti geriye kalanında gitmesi lazım
Bize bir dr dar dedi. Diğeri birsey demedi. Bu aralar nasipse yaptırmak istiyoruz bakalım.@EcDU canim sulu kofteyi nasil yaptin?bende ete baslamak istiyotum.demir vermedigim icin.
@yesilzeytin pipide darliktan senmi bahsettin hatirlamiyorum ama oglumdada ayni sorun vardi burda birkac kere yazmistim.anlamadik.ne zaman sunnet oldu o zaman rahatladik.hic uykusu iyi degildi.yatirdiginda durmazdi.ya kucak ya meme.gunduz yatirirdim on dakika sonra aglardi o kadar huysuzdu ki sunnet olduk.sunnetten sonra cok rahatladi hic sikinti yasamadik bile.sunneti biran oncr yaptirin tavsiyem buyuyunce ameliyat gibi oluyor.cocuk farkinda oluyor.cok sikinti.bezli olunca bizde kanama hic olmadi.
Senin bile dilin varmiyoCokar demisim zaten
bisoru canım bi foto yüklesene sünnet yaptıranlar fikrini söyler
Yaptirmayanlar biraz korkabilir yaptıranlara yollasamda keşke bisey söyleseler bana
Yaptırmayanlar da kendilerini hazırlar işte o şişliğe morluğaistersen özelden yolla bi bakayım
Yolladim canım iyileşir mi o ki o bugünkü hali
İyileşir canım epey olmuş zaten baksana. Düzelmeye başlamış bile. Bikaç güne iner şişlik. Rengi de normal zaten. Beni de korkuttun yahuhiç bişey yok onda. Süreç böyle devam ediyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?