2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar size içimi dökmem lazım, öğleden sonra 3 e kadar eşim arabasını servise bırakacakmış bugün onunla uğraştık, akşam da nöbetçiyim. Ben 3-6 arası annemde uyuyayım sonra nöbete gelirim dedim. Beyfendi tamam dedi. Zatı şahaneleri beni 5 de bi kere aramış. Vay efendim ben nasıl duymamışım, akşam nöbet varmış ben hala uyuyormuşum. Hiç bi şeyine sahip çıkamadığı için bu sefer de evin anahtarını kaybetmiş, anahtar bende miymiş. Mesajla bi araba laf etmiş, annemdeyim ya, yağdırmış mesajla bana lafları. Hepsi bi kere aradığı ve ben bunu duymadığım için. Ben ev hanımı olsam ve de eşek yüküyle para kazanmasam bana köle muamelesi yapardı eminim. Onun en az beş katı para kazanıyorum. Hala daha kendi imkanlarımla bakıcı tutuyorum temizlikçi tutuyorum ya, deliriyor muhterem. Çünkü gri hep tek ayak üstünde bekleyecek, gece çocuk bakacak, gündüz işe gidecek, beyfendi bakıcının yaptığı yemeği beğenmiyor diye aralarda yemek yapmaya çalışacak. Adam elinden gelse çifte koşacak beni çifte, ama kendi de hiç bi işe yaramayacak. Çünkü kendisi bir devlet memuru olarak iş yerinde akşama kadar oturup oturup gelerek dehşetül vahşet bi şekilde yorulmakta.

Kadının erkekten fazla kazanması problem oluyor genelde. Bir çeşit kompleks yaşıyorlar sanırım. Diş geçirebilecekleri tabiattaysa eşleri, kesinlikle yapıyolar. Alttan alacağın bi durum yok ama özellikle para konusunda kendini ezik hissetmesine yol açıcak imalarda da bulunma bence, çünkü sen iyi niyetle bişey de söylesen 'tabi ben daha az kazanıyorum ondan böyle dikleniyorsun'a döner iş. Dengeyi kurmak çok zor

Ya aslında ben paraya önem veren bi insan değilim, dünya halidir, benim sabit bi gelirim olmadığı için, bugün iyi olur yarın hiç olmaz ben bunun farkındayım. Benim kızdığım erkeklerin bu keyifçiliği, hep kadınların fedakarlık yapıyor olması. Senin kolun kopsa bi şeyin yoktur ama erkek grip oldu mu tamam dünya başına yıkılıyordur. Eşime asla para konusunda bi imada bulunmam, tekrar yüz yüze bakacağımız için kalbini anlamsız sözlerle kırmak istemem. Ama annelik ne kadar zor biliyorsunuz, ben gece kaç defa kalkıyorum, eşimin bi hafta sonu var yazık uyusun diye sabah 10 a kadar uyandırmadım mesela. Neyse geldi özür diledi, ben ettim sen etme, aksilikler üst üste geldi, senin suçun yokken sana çıkıştım dedi. Gene fedakarlık bizde ya, gene yumuşadım tabi.

İçinizde diyet yapan varmı? Benle beraber diyete girecek olan varmı 168cm boyum 76 kiloyum hedefim on kilo belki burdan birileriyle diyete başlarsam azmederim..
Benim de 5 kg var bu aralar deli gibi yiyorum diyete girdim az önce seni görünce yazayım dedim eşim dışardan yemek söyledi ben istemiyorum dedim öğlen bir ekmege yakın yedim çünkü.meyve yicem sabaha kadar bir armut 10 çilek bir de portakal gece çok kalktığım için sabaha kadar dedım Can'ım girelim verelim benim boyum 1.62 kg 60 ya da 59'9 bir ara hırs yaptım 13 kg verdim gerisi kaldı

Ne yazık ki öyle. Bi güzellik yapayım diyosun sonra yine yapayım diyosun 3. Kez yapmayınca kötü oluyosun, görevin oldu çünkü artık. Bir böyle iki böyle beş böyle derken bi de bakmışsın bütün yük senin omuzlarında. Valla erkeklere acımaya gelmiyor son derece müsaitler totoyu yaymaya Ataerkil yapımız da sağolsun.

Kremlik bişey kalmamış canım, iyileşme süreci başlamış zaten. Krem sürdükçe orası yumuşak kalmaya devam edicek
Niye sürme diyor anlamadım ya biz bir hafta sürdük önce batikon biraz kuruyunca krem sürdük ben kantron yağıda sürmüştüm sonraları pipiye bez değmesin diye pet bardağı kestik koyduk

İçinizde diyet yapan varmı? Benle beraber diyete girecek olan varmı 168cm boyum 76 kiloyum hedefim on kilo belki burdan birileriyle diyete başlarsam azmederim..
Bn de istiyorum ama nasıl olacak bilmem

Buzdolabı poşetine koyup dolapta sakla ama en geç yarın tüket canım kötülenir yoksa
Tamam canım çok teşekkürler ben de yarına kadar dursa yeter diyordum :) yarım saklanır mı bilememiştim

Canım aynı işi de yapsan gene eve çocuğa sen daha çok baktığın için, biz daha çok yoruluyoruz tabi. Bizim bebeklere gösterdiğimiz sabrın onda birini göstermezler bence. Sen ne kadar çok uğraşdın süt sağma verme işinde, koca kişisi aman bu emmiyor der geçerdi emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…