Kantron yağı iyileştirmeyi hizlandiriyor kolaylaştırıyorKantaron yağı iltihapi mi gosteriyo
Kızlarr acil cevap yarım avokadoyu nasıl saklıyosunuz??
Muz alerjendir. Bizde de oldu aynısıKızımın yüzünde kırmızılık oluşmuş bugün niye olabilir ki?? Dün yedikleri elma,muz, irmik, patates, peynir, azcik iyi haşlanmış kuzu eti tadımlık, haşlanmış patates hangisi yapmış olabilir ki? Geçen hastalandığında olmuştu o zamanda elma muz vermistim antibiyotik yaptı diye dusunmustum, muz alerjik olabilir biliyorum ama 5. Aydan beri tadiyor şaşırdım suan
Bu aralar balonla işimiz, Saklambaç, fış fış kayıkçı,dans, dikkati iyiyse gördüğün şeylerin yavaşça adını söyleme :)Bebislere nasil oyunlar oynatiyorsunuz?
Muz alerjendir. Bizde de oldu aynısı
Kızlar size içimi dökmem lazım, öğleden sonra 3 e kadar eşim arabasını servise bırakacakmış bugün onunla uğraştık, akşam da nöbetçiyim. Ben 3-6 arası annemde uyuyayım sonra nöbete gelirim dedim. Beyfendi tamam dedi. Zatı şahaneleri beni 5 de bi kere aramış. Vay efendim ben nasıl duymamışım, akşam nöbet varmış ben hala uyuyormuşum. Hiç bi şeyine sahip çıkamadığı için bu sefer de evin anahtarını kaybetmiş, anahtar bende miymiş. Mesajla bi araba laf etmiş, annemdeyim ya, yağdırmış mesajla bana lafları. Hepsi bi kere aradığı ve ben bunu duymadığım için. Ben ev hanımı olsam ve de eşek yüküyle para kazanmasam bana köle muamelesi yapardı eminim. Onun en az beş katı para kazanıyorum. Hala daha kendi imkanlarımla bakıcı tutuyorum temizlikçi tutuyorum ya, deliriyor muhterem. Çünkü gri hep tek ayak üstünde bekleyecek, gece çocuk bakacak, gündüz işe gidecek, beyfendi bakıcının yaptığı yemeği beğenmiyor diye aralarda yemek yapmaya çalışacak. Adam elinden gelse çifte koşacak beni çifte, ama kendi de hiç bi işe yaramayacak. Çünkü kendisi bir devlet memuru olarak iş yerinde akşama kadar oturup oturup gelerek dehşetül vahşet bi şekilde yorulmakta.
Kadının erkekten fazla kazanması problem oluyor genelde. Bir çeşit kompleks yaşıyorlar sanırım. Diş geçirebilecekleri tabiattaysa eşleri, kesinlikle yapıyolar. Alttan alacağın bi durum yok ama özellikle para konusunda kendini ezik hissetmesine yol açıcak imalarda da bulunma bence, çünkü sen iyi niyetle bişey de söylesen 'tabi ben daha az kazanıyorum ondan böyle dikleniyorsun'a döner iş. Dengeyi kurmak çok zor
Evet yaaa su an yine sut sağıyorumCanım aynı işi de yapsan gene eve çocuğa sen daha çok baktığın için, biz daha çok yoruluyoruz tabi. Bizim bebeklere gösterdiğimiz sabrın onda birini göstermezler bence. Sen ne kadar çok uğraşdın süt sağma verme işinde, koca kişisi aman bu emmiyor der geçerdi emin ol.
Ben iki gün yedirdim çocuğa bir şey olmaz di mi ?Üstüne limon sürüp streç filmle sar.
Ben iki gün yedirdim çocuğa bir şey olmaz di mi ?
Bu adamları cezalandırmak lazım yaa yanan hep bizim beyin oluyor onlar gamsızlarSeninkinin işi var gene. Ben ne yapayım. Yediği haltlar yüzünden gırtlağa kadar borç. 5 kuruş katkısı yok. Arada sırada ekmek falan alırsa iyi. Cepte para yok ki. Daha çocuğuna cebinden ne aldı söyleyim mi. 1 paket bez, 1 tane oyuncak, 1 kere doktor parası, 2-3 paket balon. 1 takım da kıyafet.... Çünkü bu çocuğun başka hiçbirşeye ihtiyacı yok. Aldığım öğretmen maaşı, dersim az olduğu içinde ek ders falan yok. Bütün evin işi, masrafları, çocuğun masrafları, arabanın masrafları ( mecburum okula gidecek vasıta yok çünkü) maddi manevi bütün herşey üstümde... Bir de benden arkadaş karılık bekliyor. Arada 3-5 artırabilirsem, eve temizliğe bir abla var onu çağıırıyorum... En sonunda benim motor su kaynatmış. Herşeyi unutmaya başladım. Gittiğim yerleri. İnsanları. Psikiyatri ilaç verdi... :)) Motor soğusun dedi...
Bu adamları cezalandırmak lazım yaa yanan hep bizim beyin oluyor onlar gamsızlar
Kızlar size içimi dökmem lazım, öğleden sonra 3 e kadar eşim arabasını servise bırakacakmış bugün onunla uğraştık, akşam da nöbetçiyim. Ben 3-6 arası annemde uyuyayım sonra nöbete gelirim dedim. Beyfendi tamam dedi. Zatı şahaneleri beni 5 de bi kere aramış. Vay efendim ben nasıl duymamışım, akşam nöbet varmış ben hala uyuyormuşum. Hiç bi şeyine sahip çıkamadığı için bu sefer de evin anahtarını kaybetmiş, anahtar bende miymiş. Mesajla bi araba laf etmiş, annemdeyim ya, yağdırmış mesajla bana lafları. Hepsi bi kere aradığı ve ben bunu duymadığım için. Ben ev hanımı olsam ve de eşek yüküyle para kazanmasam bana köle muamelesi yapardı eminim. Onun en az beş katı para kazanıyorum. Hala daha kendi imkanlarımla bakıcı tutuyorum temizlikçi tutuyorum ya, deliriyor muhterem. Çünkü gri hep tek ayak üstünde bekleyecek, gece çocuk bakacak, gündüz işe gidecek, beyfendi bakıcının yaptığı yemeği beğenmiyor diye aralarda yemek yapmaya çalışacak. Adam elinden gelse çifte koşacak beni çifte, ama kendi de hiç bi işe yaramayacak. Çünkü kendisi bir devlet memuru olarak iş yerinde akşama kadar oturup oturup gelerek dehşetül vahşet bi şekilde yorulmakta.
Valla demediğim laf kalmadı artık... İyice işin b.... çıktı. Kızımı seviyorum ama keşke inanıp da doğurmasaydım dediğim çok oluyor. Benim durumum iyi olmasaydı, boşardı beni diye düşünüyorum. Ama şimdi herşey ödeniyor, yapılıyor, alınıyor... O yüzden kendimi artık yağlı kapı olarak görmeye başaldım. Aynı şeyleri ben yapsaydım, kesin beni öldürürdü. Ya insan bir bakmaz mı bu evin neyi eksik, neyi var, birşey lazım mı? Deyince de sen yapıyorsun ya ben neden bi daha bakayım diye çok pişkince bir cevap da var.
Kızlar bu Bebişler avokadolu Nasıl seviyor çok enteresan sanki anaları avakado tarlasında doğurduBuzdolabi posetine guzelce kitle canim ama ici siyahlasiyor biraz biraz, bence ye gitsin
Kızlar bu Bebişler avokadolu Nasıl seviyor çok enteresan sanki anaları avakado tarlasında doğurdu
mukut31 Can'ım valla ne diyim benimki seninki kadar değil ama hepsinin ayrı bir huyu var allah yardımcımız olsun bugün eşlim çok baktı 4 saat pazara vs gittim evi tıpalardım çamaşır bulaşık hiç demezdi annemle beni sevmiyor insan bir arar Nasıl bakabiliyor Musunuz diye annemi ara eğlesin dedim gelse daha eksisi artısından çok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?