2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlarr acil cevap yarım avokadoyu nasıl saklıyosunuz??

Bende ilk kez bugün verdim kizima bayilarak yedi, elma ve armudu cam rendeden gecirip 1 tatlı kaşığı irmikle pisirdim içine avakado ve muz ekledim bayilarak yedi sonra bi arkadaşa dedim onunda bebeği var avakado çok faydalıdır ver bebise diye oda TV de izlemiş avakado tropikal bir meyve olduğu ülkemizde yetişmediği için çok uygun değilmiş yememiz, gerçi mantıksız geldi şimdi ben doğuda yaşıyorum muz kivi yetişmiyor burda yememem lazım anlamadım
Bende avakadoyu poşete koyup dolaba koydum yarın tekrar vericem

Muz alerjendir. Bizde de oldu aynısı

Muz alerjendir. Bizde de oldu aynısı

Bende muzdan suphelendim ama 5. Aydan veriyorum hiç olmadı, hastalandı antibiyotik kullandık yüzü kuzardi dedim antibiyotik yapmıştır birakali 10 gün oldu bugün gene kızarmış sabah ,dün muz vermistim belki de sonradan alerji yapti muz vermiyim birsure, poposundada beyaz sivilce olmuş küçük kucuk

Seninkinin işi var gene. Ben ne yapayım. Yediği haltlar yüzünden gırtlağa kadar borç. 5 kuruş katkısı yok. Arada sırada ekmek falan alırsa iyi. Cepte para yok ki. Daha çocuğuna cebinden ne aldı söyleyim mi. 1 paket bez, 1 tane oyuncak, 1 kere doktor parası, 2-3 paket balon. 1 takım da kıyafet.... Çünkü bu çocuğun başka hiçbirşeye ihtiyacı yok. Aldığım öğretmen maaşı, dersim az olduğu içinde ek ders falan yok. Bütün evin işi, masrafları, çocuğun masrafları, arabanın masrafları ( mecburum okula gidecek vasıta yok çünkü) maddi manevi bütün herşey üstümde... Bir de benden arkadaş karılık bekliyor. Arada 3-5 artırabilirsem, eve temizliğe bir abla var onu çağıırıyorum... En sonunda benim motor su kaynatmış. Herşeyi unutmaya başladım. Gittiğim yerleri. İnsanları. Psikiyatri ilaç verdi... :)) Motor soğusun dedi...

Aynı şeyler bizde de var. Tartışmaya başlayınca "hemen alma, ne yapıyorsun ne alıyorsun. Alabilirsem ben alırım" a dönüyor. Ohooo... Bıktım valla milleti dandinlemekten... Bizde bir de senin ailen benim ailem var....

Evet yaaa su an yine sut sağıyorum benim sabrım baya tükenmeye başladı büyüseler artık da az rahatlasak

Bu adamları cezalandırmak lazım yaa yanan hep bizim beyin oluyor onlar gamsızlar

Bu adamları cezalandırmak lazım yaa yanan hep bizim beyin oluyor onlar gamsızlar

Valla demediğim laf kalmadı artık... İyice işin b.... çıktı. Kızımı seviyorum ama keşke inanıp da doğurmasaydım dediğim çok oluyor. Benim durumum iyi olmasaydı, boşardı beni diye düşünüyorum. Ama şimdi herşey ödeniyor, yapılıyor, alınıyor... O yüzden kendimi artık yağlı kapı olarak görmeye başaldım. Aynı şeyleri ben yapsaydım, kesin beni öldürürdü. Ya insan bir bakmaz mı bu evin neyi eksik, neyi var, birşey lazım mı? Deyince de sen yapıyorsun ya ben neden bi daha bakayım diye çok pişkince bir cevap da var.

En gıcıkoolduğum erkek tipi bi b.k yapmayıp dünyayı kurtarmış kadar işyyaptım Yoruldum havası veren. Rabbim inşallah senin kıymetini bildirir ona

Canım allah sabır versin, inşallah eşine de akıl fikir güzel bi iş versin. Tamam eşlerimizi seviyoruz v.s. ama her şeyden önce çocuğum gelir. Hiç öyle düşünme. Bi keresinde ben hamileyken eşimle kv yanında tartıştık, kadın bana bu çocuk ne olacak, madem yapmasaydınız falan dedi. Ben de ben eşimden ayrılmış olsam çocuk sana mı kalacak sandın, ben size güvenerek çocuk yapmadım, kendim çocuğuma paşalar gibi bakarım dedim.

Buzdolabi posetine guzelce kitle canim ama ici siyahlasiyor biraz biraz, bence ye gitsin
Kızlar bu Bebişler avokadolu Nasıl seviyor çok enteresan sanki anaları avakado tarlasında doğurdu
mukut31 Can'ım valla ne diyim benimki seninki kadar değil ama hepsinin ayrı bir huyu var allah yardımcımız olsun bugün eşlim çok baktı 4 saat pazara vs gittim evi tıpalardım çamaşır bulaşık hiç demezdi annemle beni sevmiyor insan bir arar Nasıl bakabiliyor Musunuz diye annemi ara gelsinn dedi gelse daha kötü eksisi artısından çok kadın namaz Kuran uyku modunda evinde kalsın :)) ama şaşırıyorum yaa ilk torun insan dayanamaz biz gitmişti bir hafta kaldık iki aylık bile değildi benim annem doğumdan önce geldi 5 ay benleydi toplamda yine geliyim dip bendemize hep benimki geliyor yıpranıyor gelmesin diyorım

Son düzenleme:
Ya sorun çıkartmayacağını bilsem, bugün gidip boşanacağım da tehdit ediyor. Sakin olmaya çalışıyorum.

Allahtan çocuğa bakıyor şimdi. Boklu günahı lazım değil. O da gene parasızlıktan bakıcı tutmaya para yok. Ben okuldayken o bakıyor. Okul zamanıda onun yanında yatıyor. Kız mama emdiği için sıkıntı olmuyor. Yoksa ben bir uyandım mı uyuyamıyorum sabaha kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…