2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ya sorun çıkartmayacağını bilsem, bugün gidip boşanacağım da tehdit ediyor. Sakin olmaya çalışıyorum.
Can'ım çirkeflik yaparım diye mi tehdit ediyor diğer türlüyse korkma ailene anlat sen zaten çetin ceviz sin ona pabuç bırakmazsın belki düzelir bu yaştan sonra zor da babasız çocuk büyütmek de zor çocuk içinde büyük eksiklik

Böyle davranan adamlara cok sinirleniyorum. Bunları biz zamaninda aman ezilmesin, aman kendini kötü hissetmesin diyerek mütevazı davraniyoruz hoop adamlar da bi havalara girip kendini birşey sanmaya başlıyorlar. Benimkine de cocuktan sonra bi haller oldu. Aslında cocuk dogana kadar görmezden gelebiliyor veya idare edebiliyordum . Simdi tahammülüm iyice azaldı. Kızıyorum benimkine ve böyle düsüncesizce davranan kocalara...

Ya her türlü tehdit var. Çocuğu kaçırmaktan falan bahsediyor. Ölümle tehdit ettiği bile oldu. Yapar da. Çünkü tükendi. Bu yüzden de fazla bulaşmadan ne hali varsa görsün diyorum artık. İyi karı görünümlü motoru yakmış, işi iyice gırgıra vurmuş bir ben var... Ondan bu saatten sonra bir b... olmaz.

mukut31 cum özel derken bizde pek özel hayat kalmadı :))her şey genel ye iç yat bebeğe sen bak ben bak uymadım yemedim tl e bakamadım kimseyle görüşmedim bunaldım gribal halterdeyiz ikimizde gerçi her ne kadar diyete başlamışsak da onun kebabından yedim baktım sadece kedi gibi dayanamadı paylaştı çay istedi tatil tatli verdim bizim için baya özeldi

Valla ben de gecenlerde bi patladim, atarlandim, sunu yapiyorum bunu yapiyorum soleyim boleyim diye.sen napiosun sadece calisiyorsun bir de gelmis elestiriyorsun bana tesekkur etmen lazim, ne kadar sansli oldugunu gormuyor musun diye. Aramizda olan seyleri dile getirdim vs dedi, aydinlandi.bir kere de annesinin yaninda soyledim. Cunku yuz buldukca daha fazlasini istiyorlar

Dikkatinizi çekmiştir. Ben geceleri hep yazıyorum, çünkü çoğu gece hep yalnızım. Artık olsa da farketmiyor, o varken de buradayım. Çünkü konuşacak pek birşeyimiz kalmadı :)) İyi ki varsınız ya:)) Burası bayağı dinlendiriyor beni :) kafam dağılıyor, okuyup yazdıkça :))) Teşekkür ederim arkedeşleeee...

Iyi yine seninki internete girmene telefona izin veriyor. Benim sıpa deli oluyor . Telefonları istiyor vermeyince basiyor çığlığı. Allahtan tv açmıyorum. Yoksa bu yaşta bağımlı olacak.

Havlayan kopek isirmaz

Bazen bi güzellik yapıp oyuncaklarıyla boğuşası tutuyor da yine son bi saattir kucağına al ara beni boya beni hallerindeydi neyse ki uyudu şükür, nefes alma vakti
Iyi yine seninki internete girmene telefona izin veriyor. Benim sıpa deli oluyor . Telefonları istiyor vermeyince basiyor çığlığı. Allahtan tv açmıyorum. Yoksa bu yaşta bağımlı olacak.

Biz tisişikır ederiz Can'ım bende sizi çok seviyorum valla biraz Zaman sonra buluşur tanışırız belki benımkı kendine gelene kadar Zaman lazım ondan biraz Zaman sonra dedim yola çıkamayız bunla kıl bebek

Sen yaparsın fırsat geçer insaşşah eline aman sakin ol Ada'm her şeyi kaybetmiş bayacağı belli olmaz idare et bari biraz sonra Can'ın ne istiyorsa yaparsın

Özel hayatlarınız nasıl... Ben " bana dokunmayan yılan 1000 yaşasın" modundayım. Bir de onun tantanasını çekemeyeceğim

Allah iyiliğini versin, canım boklu günahı demişsin ya, güldüm valla (=

Bak seninki de gece bakıyormuş, bardağın dolu tarafını görmeye çalışalım,napalım artık.

Ben gece saat başı kalkmaktan belim acıyor, pztsi bi doktora görünücem ihmal ettim biraz. Adam da kedi gibi peşimde ama yapacak bi şey yok (=

Benim koca kişisine de yorgunum demeyeceksin. Yoksa bi dünya laf sayıyor. Bakıcı alışsın diye ben evdeyken ben işe başlamadan başlattık. Ne zaman yorgunum desem bakıcı var,dinlenseydin,anneni çağıŕ,başedemiyor musun,zor mu geliyor bla bla bla... daha neler der. Be adam bebeği bakıcıya bırakıp dinlensem bakıci ev işı yapamaz,Çamaşırin ütün hergun olmasa da bazi günler yemeğin, az da olsa ev isi evin temizliğını bakıcı nasıl yapsın. Ben cocukla ilgileniyorum ki o da bunları yapıyor. Anlamıyor ki kafa nerdeyse artık. Zaten işe başlayınca bebekten kać saat ayrı kalacağım . Şimdi evdeyken tüm vaktimi onunla gecirmek istiyorum. Bakıcı ilgilense bile başında yaninda olmak istiyorum. Yoksa gecede 8-10 kez uyanan bebek sahibi bir anne olarak bbebeği bakıcıya birakıp dinlenmesini cok iyi bilirim.

Epidural mi oldu doğumun? Bir de normal mi? Benimki normal epiduraldi. 6 ay geçti hala kendime gelemedim ben. İlk belim ve kalça kemiğimin olduğu yer o kadar kötü oldu ki sakat kaldım zannettim. Sürahi nine gibiydim. Sonra belim ve sırtım oldu ona benzer. Sonra ellerimde dirsekten aşağıya bir uyuşma oldu. Şu anda hepsi geçti gibi ama epiduralde omurilik sıvısının dengesi kaçtığı için bir sürü şey olabilyormuş ve 1 yıl kadar sürebiliyormuş. Bir de normal doğum bel fıtığınıın nedeni olabiilyormuş

Ohooo... her lafa bir cevap mutlaka bulunur. Ya bizim yaptığımız işin onda birini yapsalar, kuyruğuma çan takıp Heykel'de ben eşeğim,eşekoğlu eşeğim diye bağırasım var. En kolay cevapları da yapmasaydın. Bende o zaman "Evet doğru söylüyorsun. Yoknaz var ya bizim evde habire yok olmaz yok olmaz diyor, onun içinde bütün evin işini ben yapıyorum diyorum. Bir atasözü vardır " Ölü gözünden yaş, imam evindan aş, kocandan da iş beklemeyeceksin" Arkadaşlar sadrazamın sol kulağından düşmüşler. Hürmetsizlik olur olmaazzz :)

Nasil yani koseye nasil sikiscak :) sevgin 0 mi gercekten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…