2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ben sezaryenliyim benımde her sabah kalkınca acayip belim agrıyor parmaklarımda uyuşma oluyor serçe ve yüzük parmaklarında
Ay mukut senin kocana gıcık oldum iyice

Ne diyeyim herkesin türlü türlü derdi var be mukut31. Allahım sana güç, sabır ve bir çıkış yolu versin .

Ben sezaryenliyim benımde her sabah kalkınca acayip belim agrıyor parmaklarımda uyuşma oluyor serçe ve yüzük parmaklarında
Ay mukut senin kocana gıcık oldum iyice

İlk zamanlar belim çok kötüydü diyorum ya sakat kaldım zannettim. Yürüyemez haldeydim. Sopaya tutunup yürüyordum. Benim kolum dirsekten aşağıya uyuşuyordu. Bende süt olmadığı için nörolog 1 ilaç bir de B vitamini verdi. 3 kutu kullandım geçti. Süt veriyorsan, yapacak birşey yok. 2 ilacın ikisi de süte geçiyor çünkü

Canım sorumluluğumuz arttıkça yorgunlukla beraber sabrımız da tükeniyor çünkü, eşek değiliz ya biz de. Ben ilk evlendiğimde,her şeye yetişmeye çalışan mükemmel eş rolü için ordan oraya koştur koştur, sanki takdir eden var, boşversene. Neymiş beyfendi evde temizlikçi istemiyormuş, kalk bi işin ucundan tut o zaman. Nerdeymiş o yoğurdun bolluğu

Aynı şey bizde de vardı. Kadın gelsin, camları silemiyorum dedim. Demediği laf kalmadı. Bir seni niye aldım, evi temizle diye demedi...Ohhhooo... Ne tartışma ne tartışma.... Şimdi ses çıkartamıyor.

Aynı şey bizde de vardı. Kadın gelsin, camları silemiyorum dedim. Demediği laf kalmadı. Bir seni niye aldım, evi temizle diye demedi...Ohhhooo... Ne tartışma ne tartışma.... Şimdi ses çıkartamıyor.

Hayatimda cam silmisligim yok, oyle bir sey dese cama kafa atardim

Off kocan cok kilmis yaaa

Ne dertliymissin tatlım ya çok üzüldüm

Bizimkinin de ailesi doğumdan bir ay sonra teşrif etti. Biraz kalır destek olurlar sandık 5. Gün biz yarın gidiyoruz dediler. Bixim koca kişisi artik eskisi gibi degiller gözümde,bu yaptıklarını unutmayacagim ona göre davranacağım diyor. Ancak kendi annem gelir 2-3 hafta kalır sonra 2-3 hafta gider. Ona da laf eder işte düşündüğüm gibi olmadı da annen bize gereken desteģi vermedi de memleketinden kopamadı da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…