Ben sezaryenliyim benımde her sabah kalkınca acayip belim agrıyor parmaklarımda uyuşma oluyor serçe ve yüzük parmaklarındaEpidural mi oldu doğumun? Bir de normal mi? Benimki normal epiduraldi. 6 ay geçti hala kendime gelemedim ben. İlk belim ve kalça kemiğimin olduğu yer o kadar kötü oldu ki sakat kaldım zannettim. Sürahi nine gibiydim. Sonra belim ve sırtım oldu ona benzer. Sonra ellerimde dirsekten aşağıya bir uyuşma oldu. Şu anda hepsi geçti gibi ama epiduralde omurilik sıvısının dengesi kaçtığı için bir sürü şey olabilyormuş ve 1 yıl kadar sürebiliyormuş. Bir de normal doğum bel fıtığınıın nedeni olabiilyormuş
Ne diyeyim herkesin türlü türlü derdi var be mukut31. Allahım sana güç, sabır ve bir çıkış yolu versin .Seninkinin işi var gene. Ben ne yapayım. Yediği haltlar yüzünden gırtlağa kadar borç. 5 kuruş katkısı yok. Arada sırada ekmek falan alırsa iyi. Cepte para yok ki. Daha çocuğuna cebinden ne aldı söyleyim mi. 1 paket bez, 1 tane oyuncak, 1 kere doktor parası, 2-3 paket balon. 1 takım da kıyafet.... Çünkü bu çocuğun başka hiçbirşeye ihtiyacı yok. Aldığım öğretmen maaşı, dersim az olduğu içinde ek ders falan yok. Bütün evin işi, masrafları, çocuğun masrafları, arabanın masrafları ( mecburum okula gidecek vasıta yok çünkü) maddi manevi bütün herşey üstümde... Bir de benden arkadaş karılık bekliyor. Arada 3-5 artırabilirsem, eve temizliğe bir abla var onu çağıırıyorum... En sonunda benim motor su kaynatmış. Herşeyi unutmaya başladım. Gittiğim yerleri. İnsanları. Psikiyatri ilaç verdi... :)) Motor soğusun dedi...
Aminnn :) Cümlemize :)Ne diyeyim herkesin türlü türlü derdi var be mukut31. Allahım sana güç, sabır ve bir çıkış yolu versin .
ranapinar,benim süt sağma arkadaşım.Evet yaaa su an yine sut sağıyorumbenim sabrım baya tükenmeye başladı büyüseler artık da az rahatlasak
Ben sezaryenliyim benımde her sabah kalkınca acayip belim agrıyor parmaklarımda uyuşma oluyor serçe ve yüzük parmaklarında
Ay mukut senin kocana gıcık oldum iyice
Böyle davranan adamlara cok sinirleniyorum. Bunları biz zamaninda aman ezilmesin, aman kendini kötü hissetmesin diyerek mütevazı davraniyoruz hoop adamlar da bi havalara girip kendini birşey sanmaya başlıyorlar. Benimkine de cocuktan sonra bi haller oldu. Aslında cocuk dogana kadar görmezden gelebiliyor veya idare edebiliyordum . Simdi tahammülüm iyice azaldı. Kızıyorum benimkine ve böyle düsüncesizce davranan kocalara...
Böyle davranan adamlara cok sinirleniyorum. Bunları biz zamaninda aman ezilmesin, aman kendini kötü hissetmesin diyerek mütevazı davraniyoruz hoop adamlar da bi havalara girip kendini birşey sanmaya başlıyorlar. Benimkine de cocuktan sonra bi haller oldu. Aslında cocuk dogana kadar görmezden gelebiliyor veya idare edebiliyordum . Simdi tahammülüm iyice azaldı. Kızıyorum benimkine ve böyle düsüncesizce davranan kocalara...
Canım sorumluluğumuz arttıkça yorgunlukla beraber sabrımız da tükeniyor çünkü, eşek değiliz ya biz de. Ben ilk evlendiğimde,her şeye yetişmeye çalışan mükemmel eş rolü için ordan oraya koştur koştur, sanki takdir eden var, boşversene. Neymiş beyfendi evde temizlikçi istemiyormuş, kalk bi işin ucundan tut o zaman. Nerdeymiş o yoğurdun bolluğu
Aynı şey bizde de vardı. Kadın gelsin, camları silemiyorum dedim. Demediği laf kalmadı. Bir seni niye aldım, evi temizle diye demedi...Ohhhooo... Ne tartışma ne tartışma.... Şimdi ses çıkartamıyor.
Tabi... TabiiiÖğlen biri diyet arkadaşı mı arıyor du? 45 cm karışık pideyi hüplettim geldimYarın kesin başlıcam kesin
Siz bir duysanız söylediklerini, şimdiye parçalardınız valla :)Hayatimda cam silmisligim yok, oyle bir sey dese cama kafa atardim
Off kocan cok kilmis yaaa
Ne dertliymissin tatlım ya çok üzüldümYa her türlü tehdit var. Çocuğu kaçırmaktan falan bahsediyor. Ölümle tehdit ettiği bile oldu. Yapar da. Çünkü tükendi. Bu yüzden de fazla bulaşmadan ne hali varsa görsün diyorum artık. İyi karı görünümlü motoru yakmış, işi iyice gırgıra vurmuş bir ben var... Ondan bu saatten sonra bir b... olmaz.
Öğlen biri diyet arkadaşı mı arıyor du? 45 cm karışık pideyi hüplettim geldimYarın kesin başlıcam kesin
Ne dertliymissin tatlım ya çok üzüldüm
Valla başlıcam ya başlamalıyim 10 kilo vermeliyim memleketlere gitcez düğün var..Eltim gene tığ gibidir zilliTabi... Tabiii
Siz bir duysanız söylediklerini, şimdiye parçalardınız valla :)
Estağfurullah anlatınca rahatlar insan.Üzülme tatlım üzülme... Ben alıştım artık... Anlatırken bile tınlamıyorum. Sadece içim ferahlıyor yazınca. Sizi de sıktım kusura bakmayın :)
Bizimkinin de ailesi doğumdan bir ay sonra teşrif etti. Biraz kalır destek olurlar sandık 5. Gün biz yarın gidiyoruz dediler. Bixim koca kişisi artik eskisi gibi degiller gözümde,bu yaptıklarını unutmayacagim ona göre davranacağım diyor. Ancak kendi annem gelir 2-3 hafta kalır sonra 2-3 hafta gider. Ona da laf eder işte düşündüğüm gibi olmadı da annen bize gereken desteģi vermedi de memleketinden kopamadı da...Kızlar bu Bebişler avokadolu Nasıl seviyor çok enteresan sanki anaları avakado tarlasında doğurdu
mukut31 Can'ım valla ne diyim benimki seninki kadar değil ama hepsinin ayrı bir huyu var allah yardımcımız olsun bugün eşlim çok baktı 4 saat pazara vs gittim evi tıpalardım çamaşır bulaşık hiç demezdi annemle beni sevmiyor insan bir arar Nasıl bakabiliyor Musunuz diye annemi ara gelsinn dedi gelse daha kötü eksisi artısından çok kadın namaz Kuran uyku modunda evinde kalsın :)) ama şaşırıyorum yaa ilk torun insan dayanamaz biz gitmişti bir hafta kaldık iki aylık bile değildi benim annem doğumdan önce geldi 5 ay benleydi toplamda yine geliyim dip bendemize hep benimki geliyor yıpranıyor gelmesin diyorım
Yutmuyorum zaten... Resmen aldıklarımı misliyle geri püskürtüyorum zaten. Merak etme :)Ya sen bunlari yutacak insan gorunmuyorsun ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?