2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Valla başlıcam ya başlamalıyim 10 kilo vermeliyim memleketlere gitcez düğün var..Eltim gene tığ gibidir zilli

Cins o cins şekerim. Bana gelen abla sütüm yok olmadı deyince " Bazı inekler montofon, bazıları ise kara kaçandır. Sen hele karakaçana benziyorsun. Bu kadar kiloya azıcık süt çıkartıyorsun" demişti. Hiç kıskanç değilimdir; ama iki şeye çok imrenirim. 1. işe yürüyerek gitmek. Bütün okullarım ve işerim en az 1 saat sürdü. 2. si yiyip yiyip tığ gibiler var ya. Gııccccıııkkk oluyorum

Nasil yani koseye nasil sikiscak :) sevgin 0 mi gercekten?
Ya pek sevgi kalmadı bizde bence... İşte öylesine çok oldu diye oturuyoruz aynı evin içinde. Arada bir sırnaşıyor. Çoğu zaman yanına gidip oturmuyorum ki? Çoğu zamanda geceleri evde yok .Ben okuldan geliyorum o çıkıyor. Farenin tekerlekte döndüğü gibi bir hayat işte... Evli miyiz evliyiz.

Bizim evde koca az da olsa birşeyler yapar da bolca başa kakar,bir daha yapmamakla tehdit eder. Üstüme titreyen adam gitti doğumdan sonra acımasız bir adam geldi. Artık ben de acımayacağım basarabilirsem tabii .

Oğlum hareketlilikte iyice zirve yaptı.
Uykuda bile çok hareketli demiştim. Beşiğinde her yeri geziyor. 70× 130 bu arada yatağı. Enlemesine ,çapraz,başucunda, bazen enlemesine ce ayaklar korkuluga dikilmiş bulduğum oluyordu da son 3 gündür başı ayak ucunda ayakları baş tarafında tam yer deģıştirmiş buluyorum .

Ama hic sartlari sunmuyorsun ki ben boyleyse arkadas olurum sana
Bak geldim tatlı krizim tuttu ne yesem ne yesem baktım tezgahın üzerinde harbi fındık ezmesi var koca bir yemek kaşığı yedim. Bir avuç ta çerez aldım çıkarken Benden ne köy olur ne kasaba anca mezra

Turluyor annesi. Gezenti ve çapkın olacak herhal :)

Yok değil öğretmen. Güya kendi işini yapıyor da. İşi tamamen batırdı.
Esnaf ticaretle uğraşıyor yani keşke meslektaşınla evlenseydin bayağı eziyetli anladığım kadarıyla Allah sabır versin,neymiş o öyle çocuğu kaçırmak falan ne ayıp vallahi ya.

Esnaf ticaretle uğraşıyor yani keşke meslektaşınla evlenseydin bayağı eziyetli anladığım kadarıyla Allah sabır versin,neymiş o öyle çocuğu kaçırmak falan ne ayıp vallahi ya.
Ohooo dallas gibi olduk biz.

bebeem e söylerken aklıma geldi. Bebeği uyumayan annecikler. Kendinize lohusa şerbeti kaynatsanıza karanfilli tarçınlı. Karanfil hem sizi hem de bebeği sakinleştirir. Tarçın da süt yapar. Yalnız karanfille tarçını temiz bir beze bohça yapıp soğuk suya koyup 12-15 saat bekletip, sonra iyice kaynatın. İçebilirim derseniz sade, içemem derseniz, şeker yada pekmezle tatlandırın.

Ohooo dallas gibi olduk biz.
Allah kolaylık versin vallahi bir evin içinde küslük çok zor çok.. Evlilik işte bildiğin piyango kimine ikramiye çıkıyor kimine amorti,kimine hiç birşey..Allah ikramiyeyi kazananlardan eylesin sonuçta bir ömür yol arkadaşı olmasın ömür törpü sü ya çok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…