- 25 Ağustos 2014
- 751
- 1.569
- 53
Aynen ben de o durumdayım.Özel hayatlarınız nasıl... Ben " bana dokunmayan yılan 1000 yaşasın" modundayım. Bir de onun tantanasını çekemeyeceğim
Ay ne güldüm yorumunaValla başlıcam ya başlamalıyim 10 kilo vermeliyim memleketlere gitcez düğün var..Eltim gene tığ gibidir zilli
Valla başlıcam ya başlamalıyim 10 kilo vermeliyim memleketlere gitcez düğün var..Eltim gene tığ gibidir zilli
Ya pek sevgi kalmadı bizde bence... İşte öylesine çok oldu diye oturuyoruz aynı evin içinde. Arada bir sırnaşıyor. Çoğu zaman yanına gidip oturmuyorum ki? Çoğu zamanda geceleri evde yok .Ben okuldan geliyorum o çıkıyor. Farenin tekerlekte döndüğü gibi bir hayat işte... Evli miyiz evliyiz.Nasil yani koseye nasil sikiscak :) sevgin 0 mi gercekten?
Bizim evde koca az da olsa birşeyler yapar da bolca başa kakar,bir daha yapmamakla tehdit eder. Üstüme titreyen adam gitti doğumdan sonra acımasız bir adam geldi. Artık ben de acımayacağım basarabilirsem tabii .Ohooo... her lafa bir cevap mutlaka bulunur. Ya bizim yaptığımız işin onda birini yapsalar, kuyruğuma çan takıp Heykel'de ben eşeğim,eşekoğlu eşeğim diye bağırasım var. En kolay cevapları da yapmasaydın. Bende o zaman "Evet doğru söylüyorsun. Yoknaz var ya bizim evde habire yok olmaz yok olmaz diyor, onun içinde bütün evin işini ben yapıyorum diyorum. Bir atasözü vardır " Ölü gözünden yaş, imam evindan aş, kocandan da iş beklemeyeceksin" Arkadaşlar sadrazamın sol kulağından düşmüşler. Hürmetsizlik olur olmaazzz :)
Yutmuyorum zaten... Resmen aldıklarımı misliyle geri püskürtüyorum zaten. Merak etme :)
Ama hic sartlari sunmuyorsun kiÖğlen biri diyet arkadaşı mı arıyor du? 45 cm karışık pideyi hüplettim geldimYarın kesin başlıcam kesin
Bizimki de ezen ve ezilen durumunda.Bizim evlililk aynı strateji oyununa döndü iyice...
Basen :)))Absence nedir?
Bak geldim tatlı krizim tuttu ne yesem ne yesem baktım tezgahın üzerinde harbi fındık ezmesi var koca bir yemek kaşığı yedim. Bir avuç ta çerez aldım çıkarkenAma hic sartlari sunmuyorsun kiben boyleyse arkadas olurum sana
Oğlum hareketlilikte iyice zirve yaptı.
Uykuda bile çok hareketli demiştim. Beşiğinde her yeri geziyor. 70× 130 bu arada yatağı. Enlemesine ,çapraz,başucunda, bazen enlemesine ce ayaklar korkuluga dikilmiş bulduğum oluyordu da son 3 gündür başı ayak ucunda ayakları baş tarafında tam yer deģıştirmiş buluyorum .
Bu gezenteliğı ve çapkınliğı büyüyünce kızlara yapsa ya la. :)) sabahlara kadar annesinin canina okuyor:))Turluyor annesi. Gezenti ve çapkın olacak herhal :)
Eşin de öğretmen değilmi? Öğretmenler genelde meslektaş lariya evlenir.Turluyor annesi. Gezenti ve çapkın olacak herhal :)
Yok değil öğretmen. Güya kendi işini yapıyor da. İşi tamamen batırdı.Eşin de öğretmen değilmi? Öğretmenler genelde meslektaş lariya evlenir.
Esnaf ticaretle uğraşıyor yani keşke meslektaşınla evlenseydin bayağı eziyetli anladığım kadarıyla Allah sabır versin,neymiş o öyle çocuğu kaçırmak falan ne ayıp vallahi ya.Yok değil öğretmen. Güya kendi işini yapıyor da. İşi tamamen batırdı.
Ohooo dallas gibi olduk biz.Esnaf ticaretle uğraşıyor yani keşke meslektaşınla evlenseydin bayağı eziyetli anladığım kadarıyla Allah sabır versin,neymiş o öyle çocuğu kaçırmak falan ne ayıp vallahi ya.
Allah kolaylık versin vallahi bir evin içinde küslük çok zor çok.. Evlilik işte bildiğin piyango kimine ikramiye çıkıyor kimine amorti,kimine hiç birşey..Allah ikramiyeyi kazananlardan eylesin sonuçta bir ömür yol arkadaşı olmasın ömür törpü sü ya çok zor..Ohooo dallas gibi olduk biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?