Amin doğru söylüyorsun. Ne hayallerle evleniyorsun. Sonra nelerle karşılaşıyorsun. Allah herkesin bahtını açık eylesin :)Allah kolaylık versin vallahi bir evin içinde küslük çok zor çok.. Evlilik işte bildiğin piyango kimine ikramiye çıkıyor kimine amorti,kimine hiç birşey..Allah ikramiyeyi kazananlardan eylesin sonuçta bir ömür yol arkadaşı olmasın ömür törpü sü ya çok zor..
Ohhh :) ya bi sekilde önüne gecmemiz lazim. Eşim baklava almis onceki gun soylemesi ayip. Döndüm döndüm yarisindan fazlasini yedim :-/ yine olsa yine yerdim. Emzir temizlik yap cocuga ayak uydur derken acikiyorum napam.Bak geldim tatlı krizim tuttu ne yesem ne yesem baktım tezgahın üzerinde harbi fındık ezmesi var koca bir yemek kaşığı yedim. Bir avuç ta çerez aldım çıkarkenBenden ne köy olur ne kasaba anca mezra
Benim sabahtan akşama kadar yeme huyum yok ama akşam ve sonrası çok yiyom ya..Tersini yapmam lazım ama huyum kurusun.Sözde emzirerek günde 700 kalori verecektik hikaye hep hikaye..Ohhh :) ya bi sekilde önüne gecmemiz lazim. Eşim baklava almis onceki gun soylemesi ayip. Döndüm döndüm yarisindan fazlasini yedim :-/ yine olsa yine yerdim. Emzir temizlik yap cocuga ayak uydur derken acikiyorum napam.
Aynen Can'ım benımki oturuyor öne atılıyor hooop yere yerinde durmuyor maşallah bende yastıkla yediriyorum ama sevmedi mi Nasıl kitliyor yumurcsk benimki en son 65cm 7250 idi öztürk bakıcaz almış kıyılsa yine fit mi
Can'ım biraz geç oldu ama meyve ya da pekmez ya da bisküvi ekliyorum dönüşümlü olarak canımİ
İÇine başka birşey eklemiyor musun cnm
Öğlen biri diyet arkadaşı mı arıyor du? 45 cm karışık pideyi hüplettim geldimYarın kesin başlıcam kesin
Iyi geceler kızlar ben anca girebildim masallah coşmussunuz yine :) ek gidaya başlayanlar sebzelerle aranız nasil benimki hiç sevmiyor yaa brokoli haslayip verdim eline tipine bakin sunun.
Bizimki de koyduğumuz yerde durmuyor üstünü aciyor hepOğlum hareketlilikte iyice zirve yaptı.
Uykuda bile çok hareketli demiştim. Beşiğinde her yeri geziyor. 70× 130 bu arada yatağı. Enlemesine ,çapraz,başucunda, bazen enlemesine ce ayaklar korkuluga dikilmiş bulduğum oluyordu da son 3 gündür başı ayak ucunda ayakları baş tarafında tam yer deģıştirmiş buluyorum .
Benim de bi duzen olusturmam lazim. Kahvalti yok :-/ oglen aksam o kadar. Esim oglen gelmeyince koca bi tabak salata ile idare ediyorum aslinda. Ama evde sevdigim birsey olunca degerlendirmeden edemiyorum :-/Benim sabahtan akşama kadar yeme huyum yok ama akşam ve sonrası çok yiyom ya..Tersini yapmam lazım ama huyum kurusun.Sözde emzirerek günde 700 kalori verecektik hikaye hep hikaye..
Benim de bi duzen olusturmam lazim. Kahvalti yok :-/ oglen aksam o kadar. Esim oglen gelmeyince koca bi tabak salata ile idare ediyorum aslinda. Ama evde sevdigim birsey olunca degerlendirmeden edemiyorum :-/
Üf ya. Saat 9 olabilir bana 8 dahaotur da bekle evdekiler uyansin simdi.
Evet öyle yazmış arkadaş da iyileşmesini hizlandiriyo diye, ben yanık tedavisinde iyi olduğunu biliyordum ama yaralar için aklıma gelmemişti , deneyecegim teşekkürler: )Kantaron yağı açık yaralarda çok işe yarıyor canım. İltihapı gösterme durumu yok yani. Muhtemelen çabuk kapansın diye sürmüştür
Erkek tabiatı böyle malasef az kazanması problem olabiliyoKızlar size içimi dökmem lazım, öğleden sonra 3 e kadar eşim arabasını servise bırakacakmış bugün onunla uğraştık, akşam da nöbetçiyim. Ben 3-6 arası annemde uyuyayım sonra nöbete gelirim dedim. Beyfendi tamam dedi. Zatı şahaneleri beni 5 de bi kere aramış. Vay efendim ben nasıl duymamışım, akşam nöbet varmış ben hala uyuyormuşum. Hiç bi şeyine sahip çıkamadığı için bu sefer de evin anahtarını kaybetmiş, anahtar bende miymiş. Mesajla bi araba laf etmiş, annemdeyim ya, yağdırmış mesajla bana lafları. Hepsi bi kere aradığı ve ben bunu duymadığım için. Ben ev hanımı olsam ve de eşek yüküyle para kazanmasam bana köle muamelesi yapardı eminim. Onun en az beş katı para kazanıyorum. Hala daha kendi imkanlarımla bakıcı tutuyorum temizlikçi tutuyorum ya, deliriyor muhterem. Çünkü gri hep tek ayak üstünde bekleyecek, gece çocuk bakacak, gündüz işe gidecek, beyfendi bakıcının yaptığı yemeği beğenmiyor diye aralarda yemek yapmaya çalışacak. Adam elinden gelse çifte koşacak beni çifte, ama kendi de hiç bi işe yaramayacak. Çünkü kendisi bir devlet memuru olarak iş yerinde akşama kadar oturup oturup gelerek dehşetül vahşet bi şekilde yorulmakta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?