2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Amin doğru söylüyorsun. Ne hayallerle evleniyorsun. Sonra nelerle karşılaşıyorsun. Allah herkesin bahtını açık eylesin :)

Bak geldim tatlı krizim tuttu ne yesem ne yesem baktım tezgahın üzerinde harbi fındık ezmesi var koca bir yemek kaşığı yedim. Bir avuç ta çerez aldım çıkarken Benden ne köy olur ne kasaba anca mezra
Ohhh :) ya bi sekilde önüne gecmemiz lazim. Eşim baklava almis onceki gun soylemesi ayip. Döndüm döndüm yarisindan fazlasini yedim :-/ yine olsa yine yerdim. Emzir temizlik yap cocuga ayak uydur derken acikiyorum napam.

Ohhh :) ya bi sekilde önüne gecmemiz lazim. Eşim baklava almis onceki gun soylemesi ayip. Döndüm döndüm yarisindan fazlasini yedim :-/ yine olsa yine yerdim. Emzir temizlik yap cocuga ayak uydur derken acikiyorum napam.
Benim sabahtan akşama kadar yeme huyum yok ama akşam ve sonrası çok yiyom ya..Tersini yapmam lazım ama huyum kurusun.Sözde emzirerek günde 700 kalori verecektik hikaye hep hikaye..

Benim kiz 2 martta 64 cm 6600du ( haftaya 7. Ay kontrolunde 7 kilo olsak bari diyorum :))

mukut31 yok canım ya genel anestezi ile sezaryen oldum, sırf o epidural belde ağrı yapabiliyor diye. Doğumdan iki ay sonra bel ağrısından doktora gittim, belinin çukurluğu artmış hamilelikte bele yük binince oluyor falan dedi. 4 aydır iyiydim, çocuklar ağırlaştıkça, benimki de sağolsun kucağımda emip uyumuyor, resmen savaşıyor. Kucağımda şekilden şekile giriyor.Gene belim zorlandı galiba.

Iyi geceler kızlar ben anca girebildim masallah coşmussunuz yine :) ek gidaya başlayanlar sebzelerle aranız nasil benimki hiç sevmiyor yaa brokoli haslayip verdim eline tipine bakin sunun.

Eklentiler

• IMG_20160319_132854-1-1.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Bizimki de koyduğumuz yerde durmuyor üstünü aciyor hep
mukut31 sanki bildimde yazmışım gibi oldu bu gece özel hayat girişimini tamamlayamadan yapamadım kasıldım kaskatı yaa ben hiç esks gibideğilim eskiden hep ben isterdim şimdi bir ayı geçti yine istek yok adamada yazık dr mı gitsem anormallik var hakkaten Nasıl kastıysam bacaklarım ağrıyor

Benim sabahtan akşama kadar yeme huyum yok ama akşam ve sonrası çok yiyom ya..Tersini yapmam lazım ama huyum kurusun.Sözde emzirerek günde 700 kalori verecektik hikaye hep hikaye..
Benim de bi duzen olusturmam lazim. Kahvalti yok :-/ oglen aksam o kadar. Esim oglen gelmeyince koca bi tabak salata ile idare ediyorum aslinda. Ama evde sevdigim birsey olunca degerlendirmeden edemiyorum :-/

Onun çözümünü buldum eşime sıkıbi ttembih yaptım öluyom desemde ilaclik dahi çikolata sokma eve dedim evde ekmek çikolata bisküvi vs asla tatlı bisey bulunduruyom çocuğun bisküvi sinden tirtiklamiyor değilim tabi
Benim de bi duzen olusturmam lazim. Kahvalti yok :-/ oglen aksam o kadar. Esim oglen gelmeyince koca bi tabak salata ile idare ediyorum aslinda. Ama evde sevdigim birsey olunca degerlendirmeden edemiyorum :-/

E
Kantaron yağı açık yaralarda çok işe yarıyor canım. İltihapı gösterme durumu yok yani. Muhtemelen çabuk kapansın diye sürmüştür
Evet öyle yazmış arkadaş da iyileşmesini hizlandiriyo diye, ben yanık tedavisinde iyi olduğunu biliyordum ama yaralar için aklıma gelmemişti , deneyecegim teşekkürler: )

Erkek tabiatı böyle malasef az kazanması problem olabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…