- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
Ayy ne çok dua ettinsade kahve canimmmm Allah senden razı olsun sayende moralim düzeldi yoksa asla şu sıyırma işlemini yapamayacaktim meğerse iyileşmiş hiç aglamadi ben yaparken kanamada olmadı ohh beeee
Resmen hayatımızdan birer saat çaldılarÜf ya. Saat 9 olabilir bana 8 dahaotur da bekle evdekiler uyansin simdi.
Esimin de bogazi durmuyor ki. Ama canim cekti ama yeni gelmis ama yeni cikmis. Inan küçük bir büfr acilir evdekilerlerOnun çözümünü buldum eşime sıkıbi ttembih yaptım öluyom desemde ilaclik dahi çikolata sokma eve dedim evde ekmek çikolata bisküvi vs asla tatlı bisey bulunduruyom çocuğun bisküvi sinden tirtiklamiyor değilim tabi
Kucuk bir kase kendi sütüm ile tahil mama hazirliyorum onu yedi uyur simdi uyaninca da bizimle peynir zeytin yumurtasini yer. Simdilik düzen bu :)Oglusuna kahvaltı hazirliyonmu canım
Keske kvye gitseydik bu hafta sonuAyy ne çok dua ettinbisoru ağzım kulaklarımda Allah senden de razı olsun. tahriş etmeden bi temizle dicektim unutmuşum ama sen yapmışsın zaten
Resmen hayatımızdan birer saat çaldılar
Can'ım her bebeğin iştahı farklı olur ama sen ne kadar hazırlıyorsun tahıl mama anne sütü karışımını ben 60 cc anne sütü iki tatlı kaşığı mama yapıyorum.çok mu acabaKucuk bir kase kendi sütüm ile tahil mama hazirliyorum onu yedi uyur simdi uyaninca da bizimle peynir zeytin yumurtasini yer. Simdilik düzen bu :)
Keske kvye gitseydik bu hafta sonu
Cc olarak bilmiyorum ama ben 5 tatli kasigini muhallebi kivaminda yapip veriyorum seninki fazlaysa benimki über fazla olur yani :) bak ceviz yedirmek yoktu aklimda unutmusum bi dunya ceviz var evde vereyim bende :) masallah oyi almis eger dogruysa. Biz de bi ara markette tarttiriveririz artikCan'ım her bebeğin iştahı farklı olur ama sen ne kadar hazırlıyorsun tahıl mama anne sütü karışımını ben 60 cc anne sütü iki tatlı kaşığı mama yapıyorum.çok mu acaba
Ben de sabah 8.45 Te uyandık aa dedim dünya tersine mi döndü meğer ileri alınmış saatlerkalktı 50 cc süt içirdim kaşıkla sonra üç cevizi rondodan geçirdim iki tatlı kaşığı labnenin içine bir çay kaşığı dolusu ceviz koydum yedirdim elimde 70 cc süt var benim ayakta içirip yatırmak niyetim ne kadar içerse artık kalkınca ne yedirsem bilmiyorum az önce seleye koydum tarttım 7.700 geldi 50 günde 500 gr almış doğruysa .insallah yanlış tartmışmışımdır yarın aşı olcak yazarım
geri alindiginda annemdeydimBi saat bi saattir diyosungeç kalmış sayılmazsın, bi gidin madem, 2 saat sonra da aaa ne çabuk geçti vakit, sizinle nasıl geçtiğini anlamıyorum bile diyip altın vuruşu yap kaç
Görümcük Nasıl o iyi mi bari şendeymişgeri alindiginda annemdeydimfirsatlari degerlendirmek lazim. Gorumcem bende cumadan beri o yuzden askiya aldik kvyi. Amn isime de gelmedi degil baya baya yorgunum.
Kucuk bir kase kendi sütüm ile tahil mama hazirliyorum onu yedi uyur simdi uyaninca da bizimle peynir zeytin yumurtasini yer. Simdilik düzen bu :)
Görümcük Nasıl o iyi mi bari şendeymiş
Iyidir iyi :) 19 yasinda daha :)Görümcük Nasıl o iyi mi bari şendeymiş
Sadece sarisindan omlet yapan var ama sert olur :-/ seviyor şükür. Aç benim oglan aç :)Maşallah canım Alper yumurta sarısı ni seviyomu benimki ne verceksem önce bi koklar yumurta kokusunu alırsa tamam ne tarafa kaçacağını şaşırıyor yagdami yapsam yumurtayı die dusunuyom
Ben 50 günü görmedim kiz anaasade kahve Can'ım ne güzel annemlerdesin bende çok özledim annemi ablalığımı yegenımi of yaa ikisinde Ayrı yerlerde ( anca 2 ay sonra annem gelir ablamı da haziran sonuna belki.
bebeem kız 50 günde 500 gr diyorum iyi diyim dalga mı geçion ciddi misin valla anlamadım bu arada ayaklarımı hissetmiyorum uyuştular kramp gibi insallah yarım saat daha yatar
Sadece sarisindan omlet yapan var ama sert olur :-/ seviyor şükür. Aç benim oglan aç :)
sade kahve Can'ım ne güzel annemlerdesin bende çok özledim annemi ablalığımı yegenımi of yaa ikisinde Ayrı yerlerde ( anca 2 ay sonra annem gelir ablamı da haziran sonuna belki.
bebeem kız 50 günde 500 gr diyorum iyi diyim dalga mı geçion ciddi misin valla anlamadım bu arada ayaklarımı hissetmiyorum uyuştular kramp gibi insallah yarım saat daha yatar
Sağol teyzoşuEmzik kullanan bebek candır ne tatlı yaaa annesi maşallah ohhh
Yanlış gördüm acaba olabilir :))Yok ayol ne annesi ne kardeşi en son aralıkta gelmişlerdi annemler, ağustosta görebilicem artık
Evet öyleymiş. Kendileri de yiyiyormus anneler sütten gecsin diye.Sarımsak acıktırır diyorlar bende artık sarımsak katayim yemeklerine inşallah benimkininde iştahıaaçılır dicemde yanında yemek yedirmiyo bana ama kendi yemeğinibbeğenmiyor sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?